Den totala lyckan.



När jag kom hem från jobbet ringde mamma och frågade om vi ville komma och fika och titta på film, så vi åkte dit :) Såg på Bondfilmen Casino Royale, har sett den förut men men ^^ Fikade pepparkakor och mjölk (me love!). Vi kom nyss hem och då drar Dado upp en stor chokladkaka och jag står och studsar upp och ner som om jag vunnit en miljon. Eller som ett barn som ska få godis. Ni ser, det krävs inte mycket för att göra barn nöjda. Skillnad är det med vuxna, där ska det vara stora saker som pengar och grejer... Thanks god för att jag fortfarande är barn (och aldrig kommer bli vuxen ;).

Det gick bra att jobba idag, O var ju där och jag fick faktiskt beröm och det piggar verkligen upp! :) Och lite senare under dagen fick jag höra av en gäst att jag var väldigt service minded, tihi. Kul att det märks när man verkligen försöker lite extra. Ska köra på det alla jobbdagar, så mycket roligare att få ett extra leende av en gäst :)

Imorgon är det torsdag och det innebär att det bara är EN VECKA KVAR tills jag åker! IiiiIiihH! Ska kolla vad som behöver tvättas (haha, jag ska vara där torsdag till måndag men planerar som om jag ska vara borta minst två veckor) och så vidare. Jag lääääääääääääääääängtar! Tusan att jag inte kunde låna pappas mobila bredband, jag får kanske ta och köpa Internet ombord då... Eller så klarar jag mig utan :) Elin? Kan man köpa Internet på tåget eller måste man göra det innan? Eller vaaahh...

Nu ska jag dricka ett stort glas mjölk, choklad + mjölk är delicious.

Kommentarer
Postat av: Elin

MAn kan köpa internet ombord, men det är seeegt!

2009-11-26 @ 08:19:49
URL: http://alce-sah.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0