In love.

Idag gick det riktigt bra att rida fatiskt! Wille var till en början lite spänd och trippig, men när jag fick honom att tänka på annat blev han så fin! Ställde mycket, red många volter och försökte hela tiden att "göra något", annars ser och hör han spöken direkt. Galoppen var stundvis jättefin, han galopperade verkligen på framåt utan att bli kort i halsen och galoppera "uppåt". Ska rida torsdag och fredag också, sen åker han ju... :( Även om han är helt knäpp ibland och jag blir vansinnig så är han ju söt. Och som idag, när han sköter sig, faktiskt fin.

När jag var klar i stallet gick jag och kollade när S hoppade Tosse (tror att han kallas så?) i ridhuset. Kan bara säga att jag blev helt kär i den hästen, så söt och han såg ut som en häst som jag skulle gilla. Är helt säker på att jag skulle göra det också, haha. Pigg, taggad men också genomsnäll. Kanske borde kidnappa honom ^-^

En galen Wille och en arg Oliv:


En fin Wille och en nöjd Oliv:


Ja, inte lätt att vara häst inte. Inte ryttare för den delen heller. Jag undrar nästan varje gång jag rider om jag ska ramla av, ramlar ju av så sällan så jag funderar på om det gör ont eller inte... På 11 år har jag ramlat av 5 gånger och då har jag ändå ridit en hel hög knäppa pållar? Haha, nästan så att jag VILL ramla av bara för att.

Nåja, nu dör datorn snart...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0