Firande.

Mamma blev väldigt nöjd över sin present från mig och Dado. Hon fick en hårmassör, finns att köpa på Life! och den är helt underbar... Jag vill ha en själv, tror nästan att jag måste köpa en :p Hela kroppen ryser och man blir sjukt avslappnad.

Vi fick godmat; lax med västerbottenost och potatis till det. Och till efterrätt en äppelkaka med vaniljvisp. Prada fick följa med, hon börjar slappna av mer och mer hos mampa, det är kul :) Jag höll dock på att ta ett av hennes nio liv när vi lekte med en ostkrok som hon jagade, hon gled och var SÅ nära på att ramla ner mellan bjälkarna och ner i trappen. Hon lyckades kroka fast mellan dom men jag satte hjärtat i halsgropen...

Annars har vi (eller rättaresagt mamma, pappa, Oskar och Dado) sett på fotboll. Jag... Ja, gissa vad jag gjorde? En ledtråd - vampyrer. Jag kunde utan dåligt samvete skylla på att jag inte tycker om fotboll, för det är riktigt trist att titta på. Det är ungefär en tredjedel av boken kvar nu, så jag tänkte gå och lägga mig och läsa. Det är så irriterande att behöva avbryta, för varje ord i de där böckerna är spännande. Och fina. Det finns liksom ingenstans där det är "ok" att stanna, sånadär ställen då det inte händer så mycket, you know.


Imoron tänkte jag ta en skön sovmorgon och sedan pyssla på lite hemma. Kanske gå ut och fota som jag tänkt göra hela veckan. Bara därför är det säkert dåligt väder imorgon... Men jag hoppas på det bästa! Jag vill hinna fånga hösten på bild innan färgen försvinner när löven faller.

Mmmh... Godnatt.


Kommentarer
Postat av: Elin

I KNOW! kommer bli så jävla överlägset!

2009-10-11 @ 01:40:41
URL: http://alce-sah.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0