Blädag.

Idag har jag en riktig blädag. Inga kläder känns bra, håret känns blä (men ändå är jag nöjd), hyn känns blä och jag känner mig bajs. You get it? Haha... Jag vill säga att jag känner mig ful, fet och äcklig men eftersom inget av det stämmer så låter jag bli att säga det till mig själv.

Men jag ska försöka att inte tänka på det, det är bra att ha såna dagar också. Dessutom var det sjukt längesedan jag hade en riktig blädag, minns inte ens senast. Förr i tiden hade jag blädagar var och varannan dag... Och då kände jag mig bara fet, ful och äcklig. Blä, blä, blä, blä!

Dado och jag har diskat, tömt kattlådan, soporna, plockat undan lite och så vidare så det känns bra. Hade det varit ett diskberg nu hade jag spytt på det, för att det skulle få mig att känna mig ännu mer blä. Jag har skrivit en handlingslista och vi ska väl åka till Coop så småningom. Bokade en tvättid imorgonbitti också, har sjukt mycket att tvätta... Eller så känns det bara som det för att det är handukar och andra stora saker. Oh, på tal om tvätt så måste vi köpa tvättmedel!

Jag lovar att jag ser ut såhär idag.. Hhahahahaa.
Hahaha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0