Olivia Månsson, 19 år från Härnösand

Jag är en tjej på 19 år som tog studenten i våras. På gymnasiet läste jag det Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning ekonomi. Just nu arbetar jag på McDonald's här i Härnösand, men vill både byta jobb och flytta (less på staden..) så jag söker mig så mycket jag kan bort här ifrån!

Mina största intressen är hästar, design, foto och pyssla på med saker framför datorn. Jag är en riktig nörd faktiskt. En snäll och galen nörd. Jag brukade dagligen umgås med min bästa vän Elin, men hon flyttade till Göteborg och jag saknar henne! Men såklart har jag andra fina vänner som jag hänger med ;) Hänger mycket i stallet, är medryttare på en P.R.E vid namn Llegado aka Wille. En galen pålle som har gjort mig både vansinnig och glad!

Sedan januari i år så bor jag tillsammans med min pojkvän Dado i en lägenhet här i Härnösand. Jag trivs som fisken i vattnet även om det kan vara pest att laga mat och städa alla dagar. Men att få dela allt med min fina pojkvän gör allt mycket lättare <3

Min blogg handlar om det mesta som händer i mitt liv, i både text och bild. Om du har några frågor är det bara att skicka en kommentar :)