Oliiiv is back!

Hejhopp!

Jag vet inte om der är en bra idé eller om det kommer att bli så mycket uppdaterande, men jag hade tänkt att skaffa mig en blogg igen. Och den här gången en blogg öppen för alla snokande människor. I den gamla bloggen, som jag antar att du inte visste om att jag hade, hade jag rätt mycket koll på vilka som läste och det kändes rätt tryggt. Jag kunde verkligen skriva vad jag ville för det kändes lite mer anonymt. Men lite kul ska det allt bli att se om det är någon skillnad. På både mitt skrivande och antalet läsare.

Andledningen till att jag började blogga igen efter några månaders bloggstopp vet jag egentligen inte. Jag känner helt enkelt för att skriva igen - för att dokumentera. Tankar, saker som händer. För just nu känns det som att det händer saker i mitt liv som jag vill läsa om senare. Bland annat så mår jag super just nu. Bara så ni vet. Och det var längesen, om inte aldrig, jag mår såhär bra. Men såklart tusen funderingar som antagligen ingen kommer att fatta något av när jag försöker forma det till text.

Nu ska jag ta och sova, ladda för morgondagens arbetspass efter fyra dagars ledighet! Har haft det riktigt härligt dessa dagar, men det blir ett senare inlägg. Det ska hur som helst bli kul att jobba med mina härliga workmates!

Och designen blir också ett senare projekt... Men det kommer och det ska bli snyggt!

Godnatt, nu ska jag dansa ner för trapporna med Missy Elliot.


RSS 2.0