torsdag

Nu på morgonen har jag varit duktig och inte bara städat mitt rum, utan även resten av huset! Plockat undan, torkat, damsugit och så vidare. Efter det gick jag på en härlig promenad på den frostsnöiga marken, kallt och uppfriskande! Nu har jag ätit lite lunch och vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram till klockan 15. Vet i alla fall att jag ska duscha i minst en timme, för jag är en lortgris, haha! Känner mig lite äcklig efter städandet och promenaden.

Och efter klockan 15 så kommer jag inte blogga mycket mer på ett tag, för då är jag fullt upptagen med att pussas! :D Bara tre och en halv timme kvar!

Näe, jag tror att jag ska ta och duscha nu faktiskt :)

omg!

DET SNÖAR!!!

Jamen fatta, det SNÖAR!

morgonfoto

Mmh, vaknade 07:30 i morse och tänkte att en promenad vore härligt! Minus 5 grader, brr! Men det var riktigt uppfriskande och solen gjorde frosten på marken alldeles glittrig. Tog med mig kameran för att kanske få någon fin bild. Jag blev inte jättenöjd, men det var mest skönt att vara ute då allt kändes så orört!






En kommentar kanske?

hihi!

... Fick ett mail av min svenskalärare nu om betyget på mitt tal jag gjorde förra tisdagen!

VG+ och jag är sååå nöjd!! :D

tisdag

En ytterligare seg dag. Det enda vettiga jag har gjort idag är stallet, red ut på en pigg Malle med Ida och Qlintan! Det var roligt, synd bara att inte vädret var lika härligt som klockan 8 i morse då jag var ute på en rask promenad! Och annars idag då... Jag har pratat med Dado i närmare tre timmar och under den tiden försökt fixa The Sims, men skiten vägrar funka och det blir inte bättre av att jag har min vecka i veckan, då blir ju allt tusen gånger värre! Men jag ska strax försöka igen och spelet ska inte få besegra mig! Öhm, jag har även sett på ett sjuuukt bra avsnitt av Gossip Girl! Skulle kunna se det igen bara för att...

Alltså jag vet verkligen inte hur man använder sin lediga tid. Jag är inte van att vara så ledig som jag är just nu. Liksom, jag har alltid haft tusen saker att göra och nu har jag kanske bara ett par saker som skulle behövas. Tusen saker mot ett par saker. Mhm, det är en jäkla skillnad! Och jag blir så jäkla slö! Liksom, jag skulle ju kunna använda den här lediga tiden till att göra något spontant, något roligt... Men nae, jag ligger framför datorn som värsta tjockisen och rör mig inte ur fläcken! Men kanske är det just det jag behöver göra... Bara få låta min tid spenderas på ingenting, för att jag aldrig brukar kunna göra sånt. Ja, så är det! Och jag älskar det!

Innan jag sover ikväll ska jag i allafall damtorka, plocka, damsuga och allt vad städa heter. Om inte The Sims vill funka den här gången, för då sitter jag nog med det till midnatt.. :) Åh, jag är en sådan nörd! Jag har nog fyrkantiga ögon nu. Det är dem som är krejjen! Sitter och lyssnar på Eric Prydz - Pjanoo som är min nya spela-dygnet-runt-på-repeat. Så imorgon är jag nog less ska ni se. Och på tal om imorgon så ska jag ha två teorigrupper imorgon, samt göra klart mitt lilla fotouppdrag... Annars så ska jag sitta framför min kära dator (jag tänkte på det igår - datorn och kameran är mina bästa köp någonsin!) och nörda mig ytterligare samtidigt som jag räknar ner timmarna...

Älskling, vi glöder inte ens - vi brinner!

måndag

... Och nu är jag klar med hemprovet! Snacka om att jag varit produktiv idag! Jag är väldigt stolt över mig själv nu, känns så jäkla bra att ha fått undan det från mitt huvud. Nu tänkte jag hitta på något annat som behövs göras, eller som jag vill göra. Just nu kommer jag på tre alternativ; 1. Städa mitt rum, 2. Projektarbete, 3. Gå ut och fota. Gissa vilket av dem som jag vill göra? Haha! Jag skulle faktiskt kunna göra allt det där idag, eftersom klockan inte ens är lunch. Så jag kanske borde passa på att fota när det är så fint solljus ute nu?

Jaja, jag ska fundera på det och något kommer jag nog fram till. Jag ska i alla fall inte sitta vid datorn hela dagen!

Snaaart torsdag!

framtid

Död revolutionär
Du hade läst lite litteraturvetenskap och sedan utbildat dig till bibliotekarie, mest för att bli av med studieskulden. Du arbetade på ett skolbibliotek på landet. En kväll hittade du en tunn liten skrift som du inte tidigare sett. Du undrade om den ens kom från ditt bibliotek, eller om någon lämnat den där. Skriftens namn var "I". Du läste den, motvilligt fascinerad. Författaren, tydligt inspirerad av Nietzsche, pläderade för den totala egoismen och den fria viljan som grund för all revolution. "Individen är skyldig att hävda sina behov, i alla stunder, som om det gällde livet, eftersom det gäller livet. Döden är bara en definitionsfråga." stod det, bland annat. Även fast du ville kunde du inte släppa tankarna på boken. Du kände dig inte sedd på jobbet, inte uppskattad av skoleleverna, och du var tillsammans med en man som alltid kom för tidigt, år efter år. Du skaffade dig en hjärn-försäkring och började planera. Tidigt en måndagsmorgon kapade du en månraket och styrde den mot Eiffeltornet. Varför vet vi inte. Och nu är du död. Men det är som sagt mest en definitionsfråga.

Svarade på något på Facebook "Vad gör du om 10 år" eller något sånt. Intressant... Hm. Haha!

Nu har jag tagit en morgon promenad till skolan och hämtat min religionsbok! Så nu ska jag sätta mig och skriva den. Wipwop!

söndag

Jag skulle inte ha jobbat idag egentligen, men de frågade om jag kunde jobba 11-17 idag och jag sa ja. Skönt pass och lite extra pengar! Ska bli roligt, jobbar med Ida och det brukar jag vanligtvis inte göra eftersom vi jobbar olika helger.

Efter jobbet ska jag göra klart ekonomin som jag lagt upp det. Sedan tänkte jag göra projektarbete hela kvällen. Ja, så ska det bli och jag ska verkligen göra det! Imorgon ska jag gå till skolan tidigt, hämta boken och sätta mig och skriva hemprovet och bli klar innan jag sover. Ja, så ska det bli! Och sen behöver jag inte tänka på det mer, underbart! När jag ändå är inne på planer för dagar så kan jag dra resten också... På tisdag ska jag städa mitt rum, plugga företagsekonomi och åka till Malle. På onsdag blir det antagligen mer ekonomiplugg, kanske lite projektarbete och så ska jag ha både Fias och Mias teorigrupper. Och på torsdag då ska jag... Hihi, mysa! Och innan torsdag kanske jag ska fika med Ida och leka med Sara också!

Jag längtar så sjukt mycket till torsdag! Åh!

Jag ska snart ta och klä på mig min McDonald'soutfit, men eftersom det är en timme kvar så känns det inte riktigt nödvändigt ännu. Sitter gärna kvar i mina mjukiskläder en stund till... Dessutom kommer min skjorta vara iskall, haha, den hänger ute på vädring! Brr...

Jaja, ha en bra söndag!

lördag

Tur att man är snygg idag iaf!




blir så less

Igår, i natt och i morse har jag förberett mig mentalt för att skriva det där jäkla hemprovet idag. Så när jag ätit frukost och klätt på mig så gick jag för att ta upp datorn och mina religionsböcker. Men tror du jag hittar någon religionsbok hemma? Nej, jag vände upp och ner på varenda pryl men det fann ingen bok. Helvetesjävlaskit vad less jag blir! Haha!

Nåja, jag får helt enkelt gå till skolan på måndag och hämta det... Konstigt alltså, för jag är nästan säker på att jag tog hem böckerna. Det jobbigaste är väl att jag går och tänker på den där jäkla saken hela tiden, så jag ville bara ha den gjord. Men då får jag helt enkelt vänta till måndag, det är inget mer med det!

Idag blir en tråkig dag känner jag på mig. Jag har ju alltid massor av ekonomi att plugga och så skulle det vara bra om jag gjorde lite projektarbete. Och städade mitt rum. Jag har helt enkelt rätt mycket att göra ändå!

Men först ska jag sitta och bara sitta här...

att vara kär

I promise you I'm always there
When your heart is filled with sorrow and despair
And I'll carry you when you need a friend
You'll find my footprints in the sand


Det känns faktiskt helt knäppt att jag av alla har en så fantastisk pojkvän. Vad har jag gjort för att förtjäna en sådan bra människa vid min sida? Jag kommer ihåg den där kvällen, känslan. Det fanns faktiskt inte så mycket annat i mitt huvud. Och sedan har allt bara blivit och nu är det snart 8 månader sedan. Och jag har faktiskt aldrig känt såhär, jag har kanske aldrig varit kär förut.

Och det är inte det att han är min pojkvän, det är det att han är min bästa vän. Han gör så mycket för mig, han bryr sig om mig och är den enda personen som varit helt ärlig mot mig. Och det känns som att vi hunnit göra mycket, men det finns ännu mer att uppleva och upptäcka!

Helt fantastiskt. Det är så jobbigt att sakna honom. Han livar upp mig med sin varma närvaro och gör mig så glad! Till och med mamma märker att jag få energi och blir uppiggad! "Jag tror faktiskt att han ger Olivia mycket energi och ork." Ungefär så, och det stämmer. Tänk vad lång den här jäkla hösten hade varit utan honom. Som alla andra mörka höstar. När han kommer blir allt så ljust, och jag längtar till alla ljusa stunder som han kan ge mig. Den här gången blir det lite längre än vanligt också, och jag längtar verkligen!

Jag känner mig så jäkla töntig, fast ändå inte, som sitter och skriver det här. Det känns inte som jag, jag är inte van att skriva sådant här "offentligt". Men samtidigt känns det bra att skriva det just precis här.

Love Each Day

svårt val

Ja, alltså jag sitter här med en riktig tvist mellan mina tankar. Ena alternativet känns ju liksom bra att börja med nu, så att jag slipper tänka på det sedan. Men å andra sidan så tror jag mycket väl att det andra alternativet skulle rena mina tankar... Det står alltså mellan att plugga eller att städa mitt förbannade rum som blir stökigt utan att jag gör något (hmm)... Jag orkar verkligen inget av dem! Så därför tänker jag kanske skjuta upp plugget till ikväll. Och rummet kanske jag städar i helgen. Jag kan leva i kaoset, det är bara det att det är så fint när det är städat i mitt rum.

Blabla, just nu sitter jag i köket och börjar inse att min laptop snart kommer skrika på ström... Japp, där kom det, haha! Kanske ska ta och hämta sladden då, innan den dör?

Har i alla fall varit ute på min promenad idag. Funderar på att ta en till promenad senare och köpa något gott, så att plugget blir lite tillfredsställande...

Suck. Är inte på topp. Meeen... Snart kommer allt att bli heeelt perfekt!

gegga


När man har mycket att göra på textkommunikationen ritar man i Photoshop! En Gegga! Söt va?

Nu har jag varit duktig och jobbat lite i alla fall, så nu tänkte jag gå hem och ta lov! Nice!


fredag

Godmorgon! Idag är jag lite trött, men ändå pigg. Har blivit väldigt duktig på att gå och lägga mig i tid, så nu sover jag minst åtta timmar per natt! Ehum, det gick bra att rida igår! Malle var verkligen hur fin som helst, roligt! Idag hade jag tänkt att avverka några timmar i skolan, sedan hem och gå på en promenad. Och eftermiddagen tänkte jag ägna åt hemprovet om kristendomen.. Och så måste jag städa mitt jäkla rum! Ser ut som vanligt... Roligare än så blir nog inte min fredag, men jag klagar inte.

Jag ser som vanligt helt reetarded ut på bilden. Men det är det som är krejjen liksom!

Får åka med mamma till skolan idag. Vädret låter blåsigt och det är drygt att gå då.

6 dagar kvar!

torsdag

Jaa, då var det torsdag med den väldigt sköna sovmorgonen! Börjar med företagsekonomi, lunch, religion och sist webdesign! Blir skönt. Efter skolan ska jag till Malle och sedan plugga lite ekonomi. Sedan får jag se vad som händer... Det är kallt idag, någon minusgrad såg jag. Och mitt hår är lite äckligt, men det löser man med att sätta en mössa på huvudet! Solen lyser i alla fall, det är mysigt!

Det är så jäkla skönt att ha skrivit klart både psykologin och filosofin! Ni kan inte fatta! Och i helgen ska jag göra mitt hemprov om kristendomen och äveb plugga lite företagsekonomi. Sedan behöver jag inte tänka på plugg på hela lovet! Och dessutom har jag ju gjort mitt svenskatal också! Wiie!

Tjing.

yes!

Skoldagen var en väldigt seg och trött dag. Gäspade hela tiden kändes det som. På hålet så skrev jag rätt många filosofiuppgifter och det kändes bra! Efter skolan gjorde jag provet i matsäkerhet på McDonald's som gick bra. Och när jag kom hem åt jag, sedan började jag skriva min psykologi och skrev även klart den! Så nu är den inmailad och det känns sjukt bra ska ni veta! Och inte nog med det! Nu har jag precis skrivit den sista uppgiften i den här delen av filosofin! Fatta! Ingen filosofi på lovet!

Jag är braaa!

Tänkte träna ikväll, men jag är så himla trött så jag stannade hemma och pluggade istället. Ska sova tidigt ikväll och så har vi sovmorgon imorgon... Härligt!

Yää, en vecka kvar då! :)

Åh!

onsdag

Idag är jag så jäkla trött. Men jag kan ju hoppas att jag piggnar till lite under dagen! Skrev aldrig någon psykologi igår, kände att jag behövde en paus från pluggandet en dag. Men idag blir det full fart en vecka frammåt. Börjar med internationell ekonomi, hoppas att vi får tillbaka proven! Sedan har vi... Öh, psykologi och religion. Har ingen svenska, så det blir en lång lunch! Efter skolan ska jag till McDonald's och göra ett litet prov i matsäkerhet. Och sedan blir det att skriva uppsats!

Nu ska jag gå till skolan.

Jag ser så jäkla rolig ut på den här bilden så att jag måste skratta lite.

Haha.

råttan



Jag vet att han vill mig något. Han har stirrat på mig hela dagen. Jäkla råtta. Känner mig utsatt, känner mig inte trygg! Gulp! Känner mig förföljd, tror jag måste skaffa livvakt... Någon? Han attackerade mig på psykologin, fick en jäkla chock alltså. Mardrömmar i natt :(

Det gick bra att rida Malle, han är så söt. Nu ska jag slappa med Gossip Girl!

You know you love me! :D

iih

Talet gick kalas! Jag är nöjd och det kändes faktiskt rätt bra att stå där och prata. Var någon gång det kändes som att jag stakade mig lite, men det märktes nog inte så mycket som jag märkte det. Och läraren tyckte att det var intressant också!

Gjorde fem uppgifter på filosofin, men såklart så jävlades min filosofiblogg när jag skulle posta det sista så att skiten försvann! Grr... Får väl skriva om helt enkelt :) Företagsekonomin var rätt slapp, vi gck igenom ett nytt kapitel, jobbade lite och sedan var läraren tvungen att gå. Då snackade vi i klassen om lite roliga saker! Avslutade sedan dagen med psykologi, men då fick vi gå hem och jobba med en uppgift om vi ville. Men jag och Pernilla satt kvar och gjorde det. Sedan pratade vi med läraren i drygt en halvtimme och allt möjligt! Det var kul =)

Och NUU!!!!! Ska jag till stallet! Ska rida Malle! MEN GAH!!! :D Nästa torsdaaaaaaaaag!!!! <3

tisdag

Börjar med nationella talet nu på morgonen... Det ska nog gå bra! Sedan minns jag inte riktigt vad vi har, psykologi, självarbete filosofi och så företagsekonomi. Något sånt.

Sen ska jag ringa ett samtal, plugga och sedan åka till stallet.

Aah, nu måste jag gå!



hah!

Jag lyckades fixa mitt internet bara genom att hitta en random knapp i aktivitetsfället! Jäkla knapp som inte kan hänga ihop med alla internet och anslutningsgrejer på datorn... Haha, ja nu behöver jag inte sura över internet längre! Och inte behöver jag lämna in datorn heller, vilket hade varit katastrof att göra om "felet" var så simpelt att åtgärda ;)

Jag säger bara *STÖN* och så kan ni tänka mig i en svettig pöl på golvet. Armarna skakar och det är svårt att ta sig upp på benen. Så kan man säga att jag kände under och nu efter träningen! Men det var så himla kul! Jag var faktiskt inte helt jävla kass om man blundar för min helt värdelösa kondition, haha! Helt knäckt efter första övningen! På onsdag blir det träning igen! Kan inte fatta att det var omkring 6 månader sedan jag tränade basket om man bortser från dagen jag tränade med Sundsvall. 6 månader! Nu jäklar ska jag ta igen det!

Marilyn Moose is back!


Imorgon väntar en jäkla träningsverk kan jag tänka mig :D

Map!

happy!

Vi hade ingen filosofi efter dansen idag, så då passade jag på att skriva några filosofiuppgifter. Hann med tre stycken och det var mitt mål idag, så jag är nöjd! På textkommunikationen så redigerade jag min artikel lite, jag visste inte att vi skulle göra den i InDesign när jag mailade in den. Men jag behövde inte ändra något i själva artikeln, för min lärare tyckte att den var mycket bra. Jag fick även veta resultatet på provet vi gjorde i fredags - MVG! Jag sa ju det :) Jag är så duktig, blev så glad! Hon sa att min redigerade artikel såg jättebra ut (jag la dit en faktaruta och en bild) men att jag antagligen kommer att få göra lite extrajobb med den för att jag var först med att lämna in den. Hon var rädd för att jag skulle hinna klart med hela kursen till jul ;)

Nu har jag tränat några gånger på mitt svenskatal. Känns lite dumt att snacka rakt ut i vardagsrummet, men det finns ingen jag kan öva inför. Och tiden ligger på 4,30-5 minuter beroende på om jag tar med vissa saker eller inte. Talet ska alltså vara 5 minuter, så jag har lyckats rätt bra med tiden! Tänkte försöka utveckla mitt avslut lite, för det känns rätt avklippt just nu. Annars tror jag att det kommer gå rätt bra, bara jag tänker på att prata lugnt så att jag inte snubblar på orden eller virrar bort mig.

Det är roligt att prata med sina lärare på msn, haha! Frågade filosofiläraren när vi skulle få veta på vilket betyg vi låg på, och han sa att jag låg på ett solklart VG! Det är jag nöjd med, hade inga högre förväntningar :) Men jag har ju fortfarande tid på mig att bli ännu bättre om jag känner för det!

Lite spökkväll då!
Jag fick då den roliga uppgiften att grilla! Jag och Dado har aldrig lyckats grilla utan några incedenser... Och i fredags kunde jag ju konstatera ute i kylan att det måste vara mig det hänger på? Jag använde upp två tändstckspaket och lyckades inte få fjutt på kolet. Sedan blev jag uppläxad av två mycket yngre tjejer som suckade och sa "Jamen så kan du ju inte göra!" och helt plötsligt brann det för fullt och kolet började att glöda. Men då var ju inte paniken över, för jag skulle grilla runt 50 hamburgare på bara några få minuter... Men barnen fick vänta och tillslut så hade jag matat varenda unge. Pust!

Sedan tänkte jag åka hem, men jag hörde talas om lek i ridhuset och blev på G! Speciellt på bomlängningen, jag innehar rekordet just nu! Sedan att jag är dubbelt så stor som barnen räknas väl inte som fusk? ;) Fick i alla fall en hel fanclub och det är alltid roligt.



Lovisa har tagit några bilder :)

1. Pizza! 2. Barn redo att gå till spökstigen..! 3. Under hökens vingar kom! 4. Bomlängning! 5. Lek. 6. Ramlat! 7. Under hökens vingar kom! 8. Bomlängning - kort i början! 9. Funderar.

måndag

Det är väldigt mörkt ute. Ficklampa till skolan kanske? Jag är trött, fast ändå rätt pigg. Vaknade flera gånger i natt och sista gången var det bara en timme kvar tills klockan skulle ringa. Kunde inte somna om, så jag klev upp lite tidigare än vanligt. Jag som var så trött igårkväll och så kan jag inte ens sova! Tror att det beror på att jag tänkte på skolan och allt plugg vi har att göra. Minns i alla fall att de gånger jag vaknade så tänkte jag ut olika lösningar på hur jag ska lägga upp plugget. Stressad?

Ja, jag sa ju att jag skulle lägga upp lite bilder från spökkvällen men som sagt så var jag väldigt trött igår. Jobbet var väldigt segt, i alla fall efter min rast. När jag slutat fick jag jätteont i magen, inte kul! Men det gick över rätt snabbt som tur var.

Börjar med dans nu på morgonen, men jag önskar att vi kunde ha avslappning hela lektionen... Sedan har vi filosofi, men jag har hört något om att vi får jobba självständigt på den lektionen? Sista lektionen är textkommunikation och då får vi nog tillbaka proven! Efter skolan ska jag hem och träna på mitt tal flera gånger om. Och ikväll ska jag träna basket med killarna! AAAH, jag längtar! Jag längtar tills jag ligger i andnöd och är helt slut, för att jag inte tränat på det sättet på flera månader. Haha! Jag kommer att vara körd efter uppvärmningen. Hoppas att dom är lite snäll mot Marilyn Moose bara..!

Jag ser typ lika seg ut på bilden som jag känner mig. tog på mig min basketdress för att få lite extra känsla under dagen. Orkar inte bära något annat än mjukis på måndagar, hela den dagen bara skriker mjukis! Kom på att jag måste göra rent mina basketskor, om det ens går. De är väldigt trasiga och slitna och så började jag ju använda dem ute efter att basketen var "över". Får väl leta reda på några andra inneskor då...

Och mitt internet funkar fortfarande inte. Orkar dock inte vara så engagerad till att fixa det, blir väl en lovsyssla om det inte fixar sig innan det.

Det ser ut att ljusna upp ute... Kanske vågar jag gå till skolan utan att vara mörkrädd ändå.


söndag

Ja, jobb idag också då. Typ hela dagen faktiskt. 12-21 är härliga pass det! Men om jag tänker på vad alla pengar ska gå till - då skulle jag kunna jobba dygnet runt på hamburgeriet. Faktiskt! Har haft ett trevligt samtal med mamma nu på morgonen och det gör mig ännu mer motiverad - och glad!

Idag ser jag typ skallig ut. I like it. Mitt hår är jättesnuskigt, men jag orkade inte tvätta det i morse. Men å andra sidan, hur många är det som är så långa att de ser mitt mysiga hår? Och förresten så bryr jag mig inte ett dugg heller. I'm still cute!

När jag kommit hem ikväll ska jag lägga upp lite spökkvällsbilder samt pugga lite svenska. Imorgon ska jag gå runt hela eftermiddagen och babbla om det jag ska ha tal om på tisdag. Och imorgonkväll hade jag tänkt att göra något väldigt kul som jag saknat så mycket! Jag nästan skakar av iver för att jag är så sugen!

Söndagar kan låta rätt tråkiga egentligen. Det är liksom dagen innan en ny vecka med skola, arbete och allt sådant. Men jag ser söndagar mer som en bra dag, för dagen efter söndag är det måndag, och måndagar betyder att det är en vecka närmare! Igårkväll fick jag slita tag i mig själv och skälla lite på mig. Jag faceplantade (svengelska!) mitt under mitt lopp och jag slet upp mig själv i håret. Aldrig att jag ska gå under nu! Jag ska aldrig gå under! Det är bara så jävla jobbigt att låtsas. Och så är det jävligt jobbigt att blunda för vissa saker. Men så är det och det är int elångt kvar tills allt blir bra!

Haha, det där förstod jag knappt själv. Men det gör inte så mycket.

Den här veckan blir en sista kraftansträngning. Sedan är det lov! Jag jobbar inte till helgen, så då hade jag bara tänkt att vila och ha lite tid för mig själv. Men sedan blir det att ta tag i ett hemprov i religion som jag ska göra under lovet. Samt en hel del företagsekonomi, och det vill säga väldigt mycket företagsekonomi.

Jag blir helt galen på mitt jäkla internet! Jag börjar tro att det är något fel på min trådlösa anslutningsknapp! Nu får jag använda kabeln, men det betyder att jag måste sitta uppe i vardagsrummet och hur kul är det liksom? Jaja, jag ska inte klaga - jag kunde ju lika gärna ha varit helt utan internet! Men mitt trådlösa måste fixa sig snart, annars måste jag fundera ut om det skulle behövas en operation...

Lite söndagsfilosofi, men nu ska jag dansa vidare med Rihanna - Disturbia och sedan dansa till jobbet också.

pluggkväll




Ja, en pluggkväll med Elin. Fast massa annat också. Först projektarbete, fan vad bra det känns nu! Sedan gick jag igenom mitt svenskatal och så har jag skrivit två uppgifter i filosofin! Känner mig riktigt ruktig! Nu ska jag ta och gå hem här ifrån, fast jag lär mer rulla. Vi har ätit sjukt mycket onyttigt! Gott.

Jobbet gick bra och imorgon är det som sagt jobb igen. 12-21, känns jäkligt jobbigt nu! Ska sova tidigt så jag är riktigt utvilad...

Fina bilder, huh?

lördag

Sexy pose i dagens outfit a la McDonald's. Pimpig accossear på bröstet, kniven och pennan är laddade i sidofickan. M-brodyren på rumpan är checkad och jag är redo!

Redo för ett kort fyratimmarspass 11-15. Precis vad jag orkar med idag. Vädret är som vanligt fint när det är jobbdags, så ut i hösten med er folk! När jag jobbat klart ska jag hem och byta om till något pluggaktigt och sedan plugga med Alce. Det blir projektarbete och säkert något mer också.

Spökkvällen var ju... Ja, den var kul. Förutom att jag inte föddes med kunskapen att grilla och så frös jag väldigt mycket! Men det tar jag i ett annat inlägg, där det kommer en del bilder också. Exciting!

När man ska beställa pizza:
- Vilken skola sa du att det var?
- Ridskolan, den med HÄSTAR!
- Jahaa, då vet jag vart..!

helg

Båda proven kändes riktigt bra! Men det som känns bäst är att de är avbockade och en liten tyngd försvunnit från mina axlar. Och jag blev ännu lite lättare när jag efter provet i textkommunikation satte mig och gjorde en uppgift vi har i det ämnet. Uppgiften var att skriva en notis och en artikel och så fick vi en liten historia att utgå ifrån. Är inte jättenöjd, kunde nog ha gjort den liten bättre. Men det känns ändå så jäkla bra att ha den ivägskickad så det spelar ingen roll om den är bra eller dålig!

Klockan fem ska jag till ridskolan och äta hämtmat med Erika, och kanske någon fler om de är på! Innan det ska jag skriva ihop en liten skrämmande story för att skrämmaupp barnen lite extra innan de går in i den mörka skogen ;) Och tur med vädret verkar vi ha också, det regnar ju inte i alla fall! Om jag inte blir på ridskolan så sent och inte är allt för trött när jag kommer hem, ska jag skriva klart mitt svenskatal. Då kan jag öva på det hela helgen + måndag så är jag nog redo på tisdag. Ja, det ska nog gå!

Imorgon jobbar jag 11-15 och ska efter det plugga med Elin. På kvällen ska "gänget" tydligen bowla och se på film och grejer, får dock se om jag ska med på det. Tänkte säga att jag nästan hellre pluggar, men jag menade att jag känner att jag måste plugga, haha! På söndag jobbar jag 12-21 om jag inte minns fel, kan ha varit 11-17 också... Hm, jaja. Jag ska i vilket fall försöka hinna plugga så myket som möjligt!

Ja, så spännande blir min helg. Mitt nya motto: Varför festa när man kan plugga? ;)

För den som vill veta har jag nageltrång på min högra ringfingernagel. Det gör ont och i morse på webbdesignen kunde jag klämma ut var. Så jäkla sekksikt!

Dags att skriva spökhistoria!

fredag

Ja, en lite trött fredagmorgon, men jag kommer snart att vakna upp lite! Börjar med webbdesign, sedan prov i internationell ekonomi, lunch, prov i textkommunikation och sedan projektarbetestid. Hjälp! Men proven ska gå bra, jag är ju bra! Och så ser jag skallig ut på ena bilden. Gjorde en Britney. På den första bilden ser mitt hår dock jättesliskigt ut, så jag vet inte vad som är bäst - att vara skallig eller sliskig?




Whatever, peace out! Idag regnar det inte tror jag. Nice!

you're every minute of my everyday

Nu kom det... Så normalt, men alldeles för jobbigt. Nu måste jag gå och lägga mig innan jag hinner ligga här alldeles för länge och tänka.

Och jag har nog inte pluggat så mycket jag borde ha gjort. Men just nu vore det dumt att försöka faktiskt. ("Det dummaste vi kan göra nu är att kasta sten i vattnet. *PLUUMS!!*") Haha, ja lite kul ska jag ha. Och så älskar jag att försöka vara positiv när jag faktiskt ligger och gråter i takt med dagens spöregn. Jag vet varför. Jag vet hur. Imorgon kommer jag att kliva upp och vara on top igen! Det är jag säker på.

And just when I
Have thought I’ve lost my way

You give me strength to carry on
That’s when I heard you say

I promise you I’m always there
When your heart is filled with sorrow and despair
I’ll carry you
When you need a friend
You’ll find my footprints in the sand

smatter!

Haha, när jag skrev inlägget i morse hade jag inte kollat ut genom fönstret för att checka vädret. När jag klätt på mig och var påväg att gå möttes jag av ett forsande regn. Omg, tog bilnycklarna och skyndade mig in i bilen. Var läskigt att köra för att det regnade verkligen så mycket att det var svårt att se! Från parkeringen och in i skolan så blev jag dyngsur, det bara droppade om mig! Haha, helt tokigt ju! :)

Skolan gick bra, faktiskt en väldigt bra dag. Jag gjorde några uppgifter i företagsekonomin, men jag slet mitt hår några gånger kan man säga. På religionen började vi att gå igenom islam och såg en faktafilm som var intressant. Webbdesignen går mig som vanligt på nerverna, men nu är jag nästan klar med uppgift två! Efter skolan åkte jag till Malle och vi masade oss omkring i regnet. Härligt! Han såg ut som en blöt häst, vilket han också var. Och jag, jag var blöt också kan man säga!

Imorgon blir en spännande dag! Prov i både internationell ekonomi och i textkommunikation. På kvällen är det spökkväll på ridskolan och jag ska grilla, hoppas att regnet inte håller i sig! Annars blir det att klä på sig, eftersom vi ska vara ute. Ska skriva en liten spökhistoria till imorgonkväll också, får klura ut vad det ska vara.

Ja, eftersom två prov väntar runt hörnet så ska jag ta tag i det nu! Tänkte satsa VG på ekonomiprovet och MVG på textkommunikationen. And I'll make it! :)

torsdag

Snart är den här veckan över, känns som en extra kort vecka för mig som inte gått i skolan alla dagar. Rätt skönt faktiskt. Jag sitter här i mitt rum ready to go, men det är lite väl tidigt för att pinna iväg nu. Sitter och lyssnar på lite random musik som kommer upp i iTunes. En jäkla massa skit men en jäkla massa bra också!

Nu ska jag kissa och hänga på mig lite shyssta accosearer, höhö.

Ha en bra dag, för det ska jag ha!



i'm a rockstar!

Aah, ett jäkla slit med att läsa den där jäkla internationella ekonomin! Haha, men nu har jag kämpat mig igenom alla kapitel och imorgon blir det repetetion - för på fredag är det prov! Även i textkommunikation som jag som sagt kollade på. Och så skrev jag lite på svenskatalet. Jag är riktigt bra jag!

Och på tal om tjejer som är bra så är Pink typ världens coolaste! Och den här låten har jag rockat till hela kvällen!



Imorgon börjar jag 10:10, har företagsekonomi, religion och webdesign. På eftermiddagen ska jag till Malle, blir roligt! Och resten av kvällen blir det plugg. Gud vilken pluggblogg det här har blivit. Roligt va? Nä, nu ska jag skriva om något roligare! Det är snart lov! Herregud, den här terminen har hittills gått rätt snabbt ändå, med tanke på vad jag går och väntar på hela tiden. Nästa vecka är det bara 9 veckor kvar till jul, det låter ju helt sjukt! Gah! Och sen är det nytt år och det betyder, som det ser ut nu och om man får önska & hoppas, en hel del spännande saker! Och under de veckorna kommer jag att få några underbara dagar som lyser upp allt!

Ser ut som att det kommer bli riktigt bra det här. Och så är jag ju Oliv också, det är ju en jäkla fördel!

foto?

När jag gick hem från skolan så lyste solen så otroligt fint. Blev då väldigt sugen på att hugga tag i kameran så snabbt jag kom hem. Men såklart så går solen in i några tunna moln och det var inte alls lika fint ljus längre. Men jag gick en sväng runt kvarteret och fångade lite bilder med mitt nya objektiv.





Bilderna går att klicka på!

Nu har jag precis ätit nudlar och är väldigt mätt och belåten. Sedan blir det plugg resten av kvällen! Jag känner mig faktiskt taggad! Börjar med internationell ekonomi. Lite textkommunikation på det och sedan tänkte jag skriva lite på mitt svenskatal. Svenskatalet som alla fick sån panik över för att det är nästa vecka. Men nu är det ändrat och vi ska ha det efter lovet istället, men vi fick om vi ville ha det till veckan som planerat. Och jag tror jag ska sikta på att kunna göra det på tisdag. Då har jag ju en sak mindre att tänka på under lovet :) För då vore det bra om jag kan köra fullt på företagsekonomin och religionen. Jaja, nog om min pluggplanering! Bättre att jag får något vettigt gjort än att sitta här och snacka massa förvirrande upplägg!

onsdag

Jao, onsdag idag! Och så var det tydligen sovmorgon till 09:40, härligt! Jag som var så trött igår. Sov till åtta i morse och nu är jag riktigt pigg! Börjar med psykologi sedan svenska och sist religion. Det ska gå prima. Och fint väder är det idag också, very good! Ska kolla hur kallt det är ute, så får jag se om jag kanske använder min nya mössa!

Tjolahopp...
 
Mitt hår är inte grönt längre!



mmh

En mindre rolig kväll. Men det ska gå bra. Det ska gå så jävla bra, vi är så jävla bra! Bara jag håller huvudet över ytan och håller mig sysselsatt. Och jag vet vad jag ska sysselsätta mig med i stort sett all min lediga tid fram över - skolarbeten! Att vara borta tre dagar från skolan känns ungefär som att ha missat en hel månad. Så imorgon ska jag ta reda på minsta genomgång jag missat. För jag ska lyckas så otroligt bra!

Hade tänkt att sätta mig med internationella ekonomin ikväll, men jag är så sjukt trött och har ont i huvudet så det gör jag imorgon. Imorgon blir det att plugga internationell ekonomi, textkommunikation, svenska och kanske lite psykologi och filosofi. Ser ut som att jag har något att göra imorgon! Men det är bara bra. Dessutom gillar jag verkligen känslan av att kunna bocka av uppgift efter uppgift och känna hur bra det känns varje gång! Kom faktiskt på att jag i och för sig pluggat ikväll! Jag satt och ritade till projektarbetet. En myra. Men Dado sa att den såg ut som en apa :( Han kan vara en apa! Får se vad Elin säger om min myrapa.

Jag har hur som helst haft en väldigt bra helg. Jag kan nog inte riktigt beskriva, och så kanske jag inte vill dela med mig heller för den delen. Flygplan låter så hemskt och nu är det is i mig. Min varma klump är inte här längre. E4 var skrämmande mörk och jag höll mig i 50-70 bakom en trygg lastbil. Men jag är hemma nu och han är där. I tryggt förvar, fast tryggat är vi nog med varandra. I love you :) Under min långhelg så har jag varit på skolan en snabbis och provat och beställt studentmössa. Läskigt! Det känns ju nästan som att jag kan se slutet på backen nu. Det är bara att kämpa på, målet är frihet men samtidigt ett läskigt tomrum mellan gymnasiet och sitt framtida liv. Men jag vet att det går att ordna, men räkna inte med att få allt serverat på silverfat!

Nu ska jag bara klicka runt lite, sedan se vad som händer i skolan imorgon. Onsdag va? Det innebär... Hm... Jag vet inte vilka lektioner vi har, haha! Får snoka reda på schemat. Sedan ska jag sova, i en alldeles för tom säng. Tror jag ska leta upp Fanta så att jag får lite sällskap! Förresten så har jag färgat håret! Nu är det inte grönt längre, utan helt perfekt!
Här är objektivet jag fick av Dado! Canon EF 50mm f/1.8 II. Vad jag ska leka nu!

Janet Jackson - Feedback

!!!

Olivia är gladast i världen idag!

torsdag snart över

Tihi, skoldagen är avklarad och jag ar dessutom varit i stallet. Dock så red jag aldrig, kände att jag inte orkade. Nu ska jag strax ta och röja mitt rum så att det blir fint igen! Sedan ska jag väl pyssla på med lite andra saker innan jag äntligen får gå och lägga mig! Gaah! :D Jag är en happy filur!

16 timmar och 20 minuter kvar!

mip

[x] Svenska
[x] Internationell ekonomi
[x] Textkommunikation
[x] Företagsekonomi

Check! Fan vad duktig jag var igår alltså!

Idag mina vänner och fiender är det torsdag! Och ni kan inte fatta hur mycket jag längtat efter denna torsdag. Och ni kan aboslut inte fatta, och kommer aldrig att fatta, hur mycket jag längtar efter morgondagen! Den här dagen har jag mycket att göra, så den kommer säkert att gå snabbt! Går i skolan till 15:20, sedan ska jag till stallet och rida Malle, sedan hem. Hemma ska jag plugga, städa, städa, städa och lite andra saker! Ska komma i säng tiiidigt, så att det blir fredagmorgon snart! Dock kommer jag att ha väldigt svårt att sova, hihi!

Regnig torsdag, men det spelar ingen jäkla roll alltså!

pluggis

Tänkte bara ta en paus innan jag byter ämne. Idag fick vi veta att vi skulle ha taldelen i svenska nationella provet om två veckor, vilket skapade uppror i våran klass. Ja, vi har en del att göra dessa två veckor innan lovet: prov i internationell ekonomi, prov i textkommunikation för min del, inlämningsuppgift i psykologin och så fick vi det här. Jag kände dock ingen panik alls när hon presenterade datumet för talen, vilket jag blev väldigt förvånad över! Annars brukar jag känna stressen komma som med ett brev på posten och jag blir helt stirrig. Nu satt jag bara och tänkte "Jaja, det är inte hela välden och vi får ju dessutom lektionstid till att förbereda oss". Snacka om att jag gillar mitt nya jag!

Nu har jag suttit och skrivit ett PM till talet. Tänkte visa läraren nästa svenskalektion, sedan kan jag börja utforma själva talet. Kom upp några frågor när jag satt och skrev det, så det känns som att det är bäst att reda ut dem innan jag börjar kladda ner talet! Det ska vara ca fem minuter och vi blir dessutom uppdelade i små grupper med de vi brukar sitta med. Men jag sa att för mig spelar det ingen roll i vilken grupp jag hamnar... Känns inte som att det spelar någon roll för mig faktiskt!

Den här dagen har varit super! Vaknade och var inte alls lika trött som jag brukar vara. Kallt ute, men det var uppfriskande att gå till skolan! Vi hade internationell ekonomi, som rann ut i snack om skolan, lärare och elever. Sedan hade vi en lååång lunch från 09:20 till 12:00. Vi hade ingen psykologi, så under den tiden pratade jag med Dado, åt lunch och pratade sedan med Dado igen! Jag, Anna och Cissi gick ner på Hemköp för att ladda upp med lite gott till filmen vi skulle se på religionen. Åt dock en hel del på svenskalektionen innan, haha! Vi hann i alla fall halva Passion of The Christ på religionen och vi avslutade mitt i det äckligaste. Erika och Anna gick och poppade popcorn i personalrummet innan filmen, haha. Sa jag att vi var normala? Jag lyckades spilla lite dricka också, duktigt!

Tråkigast idag var att jag inte fick äta lunch med Ida-Carolina af Lejonhufvud :( Men imorgon, då ska det nog gå!

Gick hem med världens magont (jag kommer aldrig att lära mig :) och nu har jag som sagt pluggat! Ska fortsätta alldeles strax med internationell ekonomi och senare lite företagsekonomi också. Jag är very good!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHH! Jag är helt sprallig och det är ett under att jag kan koncentrera mig på något över huvudtaget! Imorgon! Omg, det kommer att vara en helt tossig dag! För det är dagen före DAGEN!

Byebye for a while, fellows! / Olivia af Silfvergrip

kallt!

Fy vad jag fryser! Mina händer är iskalla. Tror att jag ska gå med vantar resten av dagen. Har haft svenska nu på morgonen, satt och läste texterna till nationella proven vi ska ha snart. Det var verkligen så uttråkande, somnade nästan mitt i texten... Och ändå gick jag och la mig innan tio igår! Men en natts mer sömn kanske inte påverka mig så mycket..?

Nu skulle vi egentligen ha filosofi, men datasalen vi skulle vara i var tydligen bokad av någon annan. Så vi fick ha eget arbete och jag har duktigt nog gjort klart uppgiften nu! Känns så jäkla bra när man gör klart något skolarbete alltså! Det är liksom ett problem mindre i världen och det är verkligen en härlig känsla! Runt 11 har Ida lunch så då ska jag äta med henne. Börjar sedan klockan 12 med företagsekonomi (börjar på nytt kapitel, hurra...) och avslutar sedan med psyokologi, där vi ska få en ny uppgift.

Solen lyser i höstkylan idag, riktigt mysigt väder. Ska till stallet i eftermiddag och idag ska Ida följa med! Ska longera eller tömköra Malle, men jag tror att det blir att tömköra så att jag kan bromsa honom i alla fall... Haha! Sedan ska jag hem och plugga internationell eknomi av bara sjutton!

Hm, vad ska jag hitta på tills Ida slutar? Kanske kan låna en bok när jag ändå sitter i biblioteket? Var väldigt längesedan jag läste en bok faktiskt... ¨


Malle och jag förra sommaren :)

monday's over

Nästan i alla fall! Några timmar till, sen ska jag sussa sött. Har haft en sprängande huvudvärk sedan jag kom hem från skolan och jag fattade inte varför, men nu gör jag - jag sover alldeles för lite! Kom ihåg en period i våras när jag gick och la mig tidigt varje kväll. På dagarna orkade jag med allt och hade fortfarande energi kvar på kvällen, ska se till att komma i säng senast 10 varje kväll från och med nu. Annars kommer den här hösten bli tyngre än vad den kanske redan blir!

Nu ligger jag och lyssnar på alla mina trance-technolåtar, de flesta är rätt bra faktiskt! Ska alldeles snart plugga, tar emot jävligt mycket men jag SKA! Hade jag inte varit så trött så vet jag att det inte hade varit några problem med att öppna böckerna, så jag får skylla mig själv att det är jobbigt.

Fotade klart på ridskolan innan jag red Malle. Han var inte lika crazy idag som igår, men lite pigg var han allt i höststormen!


Dado knäppte kort på mig i somras när jag sov. Det jag gillar med den här bilen är att jag tittar fast jag sover djupt! xD

skola-la

Måndag! Supertrött på morgonen såklart, iskallt på väg till skolan, dansade loss på dansen, såg på världens goaste Horton på filosofin, åt lunch med Ida och nu ska jag ha textkommunikation! Sedan är skoldagen avklarad och jag ska gå hem, jaga föda och sedan ska jag till stallet och fota klart (vädret är på min sida idag!). Ska även rida Malle, som var knäpp igår! Ida kanske följer med också. När jag kommer hem ska jag gå en snabb promenad, sedan ska jag gräva ner mig i internationella ekonomin. Ser ut som en helt fantastisk dag och vädret är helt underbart!

Och det bästa av allt med den här måndagen är att jag fått vända blad i kalendern och är nu inne på veckan! Åh! 4 dagar kvar!! Det är nu den värsta frustrationen kommer! När det är så nära, men ändå så långt!

Ha det så fint, folk!


godmorgon

Ja, som ni ser så har jag ändrat det mesta på bloggen. Är inte helt nöjd för min header är ju typ tråkigast i världen... Men samtidigt gillar jag dess enkelhet och den fina spegeleffekten. Och så fullkomligt älskar jag fonten! Gissa vart den kommer ifrån? Något jag blev helt vansinnig på är att min profilbild vägrar att visa sig! Jag fattar inte! Det ska jag kämpa vidare med en vacker dag... Annars ska jag finputsa på lite andra saker. Känns som att jag tycker om svartvitt jao?

Jobbar 11-17 idag som sagt. Hoppas inte lunchen blir lika sinnes som igår! Fast samtidigt är det ju väldigt skönt på ett sätt. Nåja, det får bli som det blir! Efter jobbet ska jag åka till stallet och tömköra Malle, vore ju skönt om det inte regnade då. Men regnar det så regnar det, då är det bara att klä på sig!

5 dagar kvar!!!!

transtechno-oliv

Jag fick gå hem hela tre minuter tidigare idag ;) Det var helt dött på Donken hela kvällen och då menar jag dött! Tror att vi sålde för max en hundralapp den sista timmen jag var där, haha! Lunchen var dock sinnes, men då gick ju tiden också. Slapp faktiskt kassan nästan alla nio timmar, fick så i driven. Fast jag saknade min kassa när det var som mest med bilarna, för jag blir helt förvirrad då! Haha!

Jaow, nu har jag ätit och slagit mig ner på en stol. Tro det eller ej (jag trodde aldrig att jag skulle göra något sånt) så har jag laddad ner drygt en halv gig trance & techno. Haha, nu ska jag gå ner på mitt rum och dansa lös... Nej, jag gjorde det för att få den här låten; http://www.youtube.com/watch?v=w9KnuJZkBjg. Såg även att det var några fler låtar jag ville ha med, så jag bestämde mig för att ta alla... Så får jag väl radera om det är några som är dåliga!

Nu tänkte jag strax sätta mig och designa min blogg! Jag är så less på den nu! Haha.

Mupmup!

lördag!

Nu sitter jag här i min coola outfit - svarta byxor med grå detalj på bakfickan och en sjabbig, rutig herrskjorta. För att jag inte är som alla damer som är korta. Liksom, damskjortorna blir magtröja på mig, tror dock inte att någon skulle klaga men det skulle kännas lite udda. McDonald's väntar, nio timmar vid min älskade kassa (minus en timmes rast..). Fan vad sugen jag är! Helt ärligt alltså! Jag ska vara jättetrevlig och glad, sånt uppskattas. Och även om gästen klagar så ska jag inte explodera inombords utan bara ursäkta att det är så och gottgöra gästen på ett bra sätt. Bra inställning gillar vi!

Ikväll kanske det blir myskväll med tjejerna i klassen. Men jag vet inte om jag orkar faktiskt. Men det får jag se när jag kommit hem från jobbet helt enkelt!

6 dagar kvar! Kan inte fatta att det var drygt 20 dagar kvar när vi började att räkna ner. Vill att den här helgen ska gå förbi nu, för då är det bara 4 dagar kvar sen! Inte ens en hel skolvecka och jag har så mycket att göra till veckan så jag vet att den kommer att gå snabbt! Fast ändå sjukt långsamt, haha! Imorgon, på måndag, på tisdag och på torsdag har jag Malle. Amanda den fuskisen är i Turkiet och har det bra... Jag hade även tänk att försöka gymma, men det är viktigare att jag pluggar som en galning innan Dado kommer. För jag måste kunna provet som kommer veckan därpå! På måndag måste jag även fota klart i stallet och så ska jag på styrelsemöte och lämna bilderna. Jag måste rita ensak till projektarbetet, men det kanske jag gör ikväll eller imorgonkväll om jag inte är med tjejerna. Ja, det ser ut som att veckan kommer att vara rätt fullproppad faktiskt!

Wiwi, ska snaaaart ta bilen och köra ner. *lat* Nej, men det är så ruggigt väder och så har jag ingen stor lust att gå hem ikväll klockan nio. Så det så! Jag kanske tar en snabb promenad på min rast, om inte Ida kommer ner och pratar med mig då!

Jaja, ha en bra dag! För det ska jag ha!

låg, gnäll och depp

Fredag kväll... Och? Jag har ont i magen (får skylla mig själv) för att jag åt lite godis nyss. Tyckte att jag behövde det, känner mig så nere. Fast ändå uppe. Jag vet inte. Det jag mest av allt skulle vilja göra nu (av möjliga saker) är att åka till stallet och sätta mig inne hos Malle. Mata honom med morötter och pussa honom på mulen. Det skulle jag verkligen vilja göra, men jag känner ingen ork. Så svag! Jag fattar inte vad det är med mig! Jag är så ojämn. Jag lyssnar på Within Temptation och det är nog inte så bra egentligen, men det är vad jag känner för att göra nu.

Have to fight, cause I know In the end it's worthwhile,
That the pain that I feel slowly fades away
It will be alright


Jag är så upp och ner. På dagarna mår jag bra och är glad, i alla fall intalar jag mig själv det. På kvällarna blir jag så svag, apatisk och liksom... Helt avstängd. Det är så konstigt, för det är inga "hemska tankar" som kommer upp, som det alltid gjorde förut när det var såhär. Jag tänker inte på något speciellt, det bara är såhär. Och att samtidigt säga att jag mår bra känns helt dubbelmoraliskt. Typ. Men jag mår bra och jag är lycklig, har aldrig mått såhär bra och varit såhär lycklig! Men varför känns det som att mörkret ska äta upp mig på kvällarna? Varför får jag pressa tillbaka tårarna nästan varje kväll? Varför känns allt jag gör så jäkla tråkigt? Jag är så less på varenda sak jag gör på dagarna!! Jag vill ha något nytt, jag vill flytta här ifrån och se något nytt. Jag skulle kunna hoppa av skolan nu, nu på en gång! Jag vet att det är helt fel och jag skulle kanske inte göra det, men när jag känner så som mest så skulle jag kunna! Det skrämmer mig.

Är det stressen som jag känner kommer krypandes som en äcklig orm? Den kommer att hugga mig när jag minst anar det, och sedan kommer den att slingra sig om mig och sedan är jag fast. Det kanske blir en vanlig höst och vinter ändå, då jag gör allt för att hålla ihop mina lösa bitar. Allt för att jag ska kunna prestera. Allt för att inte visa att jag håller på att gå sönder. Men NEJ! Jag har sagt det förut och säger det igen; Den här hösten ska inte få förstöra mig som alla andra höstar!! För sedan kommer våren, det har den alltid gjort. Och då börjar saker och ting klarna upp igen. Även jag själv. Jag är precis som en blomma. Jag dör när kylan och mörkret kommer, men på våren vaknar jag upp och blommar ut. Ja, exakt så är det! Men nu ska jag fan vara en stark blomma, haha! Jag ska stå upp i den djupaste snön, det mörkaste mörkret och den kyligaste kylan. Jag är stark, okej?

Jaja, jag ska inte göra er deprimerade för att jag är lite nere. Dagen har varit bra och jag har avklarat en läskig situation. Det är bra! Och dagen betyder bara en vecka kvar. Helg är det också, fast som jag tidigare skrev så känns det rätt jobbigt. Jag och Elin skrev en projektplan så nu är den klar. Om jag orkar så ska jag ikväll rita ett förslag på huvud"personen" till projektarbetet... Annars blir det nog en tidig kväll. Jag sover alldeles för lite, för jag vill sova så lite som möjlit ensam. Dessutom är det så jäkla kallt! Nåja, jag får klä mig helt enkelt. Som i natt, då sov jag i Dados stora luvtröja! Hur mysigt som helst! Jag ska börja gå i den jämt, som om jag inte nästan gör det!

Jag kom på en till bra sak. Jag har lyckats äta varenda måltid regelbundet i två veckor nu! Det är det längsta jag lyckats med det utan att svämma över med ångest. Nu har jag inte haft det, inte alls! Jag har börjat träna regelbundet och allt verkar flyta på så bra! Jag ska alltid ha det såhär. Det är så enkelt! Men jag vet att ångesten kommer att komma, men då vet jag vad som är bättre! Det låter som ett jäkligt litet problem, att inte kunna äta. Det är väl bara att äta! Men nej, gott folk, det är inte bara att äta om man heter Olivia. Det var inte det i alla fall. Nu äter jag precis som jag alltid borde ha gjort. Jag känner mig vacker och fin. Jag är snygg och jag älskar min kropp! Så det så! Och att höra mig säga det... Det har ALDRIG hänt! Fatta! Haha!

Äh, whattafack! Hösten - here I come och försök att få tag i mig! Kommer aldrig att lyckas!

Nu ska jag lyssna på Green Day, för det var längesen! Haha, jag är helt rubbad :) Och till alla er som kravlat er igenom min roman här, duktigt gjort! Det är sällan jag orkar läsa om någon som klagar så fruktansvärt, speciellt på "ingenting" och saker som det inte finns någon anledning till att klaga på!

Och ett roligt avslut;

På religionen
Oliv: "Men i Johannes, då gick de aldrig till Getsemaaane (med betoning på a)... Eller hur man nu säger!?"
Klassen börjar att skratta.
Oliv: "Men heter det inte så? Getsemaaaane (fortfarande betoning på a).
Klassen skrattar fortfarande och jag känner mig mobbad.
Erika: "Ghetto-Oliv i GHETT(O)semaaaaane! Getseeeemane heter det!"
Klassen skrattar och jag känner mig ännu mer mobbad.

Som att det spelar någon roll på a och e betoning!? Finns det någon typ organisation på skolan för mobbade och utfrysta, så ska jag söka mig dit... Kul att ni fick skratta åt mig då, töntar!

Puss!

swimmat

Idag har jag och Elin simmat! 40 längder blev det. I duschen var det en unge, ca fem år, som glodde så jävla mycket på mig. Alltså hon stirrade verkligen på mig, vart jag en gick. När jag duschade så blev jag less och glodde intensivt på henne tills hon tittade bort, haha! Men när vi skulle byta om så hade hon och hennes mamma skåp bredvid mig, så då blev det glo-på-Oliv igen... Söt unge!

Nu är jag hungrriiish! Men maten är på G i alla fall, men det lär väl dröja ett tag till innan det blir dags. Från och med idag så har jag konstaterat att jag inte tål socker! Efter två underbara polkagrisar idag så mår min mage åt helvete. Och jag vet att det är på grund av sockret! No more sugar for me! Usch... Känns dock skönt att få en anledning till att inte äta för mycket sånt.

Kurrkurr... Brrbrr. Hunger och köld är ingen bra kombination. Om jag inte får mat snart ska jag ge mig ut iskogen efter föda. Kanske hittar en näbbmus att sätta gaddarna i... Haha, jag är vidrig! Om inte annat så kanske jag ställer mig i duschen innan det är matdags, vore skönt. Jag luktar dessutom klor efter badhuset...

Inte kunde jag fota klart idag heller, regnade ju igen! Måndag är sista dagen och då ska jag göra det oavsett...

Olivia af Silfvergrip och Ida-Carolina af Lejonhufvud tänkte regera Sundsvall en dag, en kväll och en natt!

Mindre än 7 dagar kvar <3

lista!

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: Ja, det händer!
Titta på dig själv i spegeln: Jaa!
Gnälla: Mjo, fast jag får dåligt samvete när jag gör det.
Skrika: Näe, ytterst sällan.
Sova: Ja, men det går rätt dåligt med det just nu.
Ha ångest: Allt för ofta, tyvärr... Mest över mig själv.
Skada dig själv med flit: Nej, men har faktiskt gjort.
Ta mediciner du inte borde ta: Näe.
Vilja dö: Ibland känns det så, men jag skulle inte vilja på riktigt.
Drömma mardrömmar: Ja, men inte så ofta.
Drömma sexdrömmar: Oja!
Ta droger: Näe, godis funkar bra!
Försöka vara annorlunda: Ibland.
Klä dig i svart: Ja, ofta! Det är snyggt!
Gå till kyrkan: Nej.
Gå i skolan: Jao...
Röka: No!
Ha sex: Att jag brukar!
Ljuga: Vita lögner händer.
Hata folk: Jag kanske uttrycker mig så, men jag hatar nog ingen.
Lita på folk: Inte ofta, det är få jag litar på.

VEM:
Saknar du: Dado!!!
Vill du döda: Ingen?
Rörde dig sist: Elin kanske jag nuddade?
Vill du slå: Elin, mohaha!
Kysste dig sist: Dado!
Vill du kittla: Dado!
Kramade du sist: Ida!
Vill du prata med: Dado..
Skrek du på sist: Kanske nån i familjenj?
Vill du vara som: Som mig själv?
Sårade dig sist: Jag själv.
Vill du bli galet full med: Ida!
Gjorde dig riktigt glad senast: Dado!
Fick du sms från senast: Dado!
Ringde dig senast: Det minns jag inte.
Är snyggast på jorden: Jag?

HAR DU:
För många vänner: Tillräckligt.
Förföljelsemani: Nej.
Tvångstankar: Ibland.
Någon annan psykisk sjukdom: Njae...
Någon fysisk sjukdom: No.
Någon skada: Nej.
Färgat håret: Jao!
Brutit några ben: Näpp!
Några piercings: Öron och navel.
Egen dator: Ja!
Bra självförtroende: Ibland.
Kysst någon: Jaa! Och jag längtar så mycket!
Sagt jag älskar dig till någon idag: Japp!
Bjudit ut någon: Njae.
Varit kär: Jag ÄR kär!
Dumpat någon: Jao.
Stulit någonting: Nej, eller kanske en penna i skolan...
Lämnat landet: Till Finland och till Norge!
Tuttat eld på nått: Noo.
Gjort något olagligt: Kanske.

HUR:
Går du: Jadu, på fötterna.
Svarar du i telefonen: "Aah, det är Olivia"
Fördriver du tiden: Dator!
Mycket pengar har du: Lite på kortet, lite mer på sparkontot!
Tjänar du pengar: Lön från McDonald's, studiebidrag.
Ofta diskar du: Ibland.
Ofta städar du: Allldeles för sällan!
Många stör du dig på: Ganska många...
Ofta träffar du din familj: Varje dag.

TROR DU:
Att du kommer bli något: Jag är redan något.
På gud: Nej.
På rymdvarelser: Japp.
Att folk tycker om dig: Absolut, jag vet att folk tycker om mig!
På ett liv efter detta: Kanske.
Att fiskar kan tänka: Ja, det är nog möjligt.
Att du kommer leva länge: Ja, det tror jag!

suck

En djup svacka för ett par timmar. Men nu försöker jag bygga tillbaka min mur jag rasade ner tidigare. För att annars funkar inget. Jag har inte pluggat något ikväll, men jag ska läsa igenom alla 4 kapitel i internationell ekonomi innan jag somnar, annars kommer jag att känna mig dålig om jag inte gör det. Jag har seriöst tvångstankar om att plugga! Jag vet inte ens om jag lär mig något, jag pluggar bara sönder mig själv för jag tror att det bra. Jag är såååå less och jag trodde för ett par timmar sen, att nu, nu ger jag upp. Funderade på att ligga kvar under täcket hela livet. I alla fall i 8 dagar. Apatisk... Det svåraste jag har gjort är att sakna. En ständig känsla av oro. Frustration. Men samtidigt glädje! Och att veta; att en dag, då är det inget som kan hindra dig och mig från att vara med varandra!

Det är likzåm det som är krejjen!

Uhh, imorgon är det fredag och det är jobbigt... Orkar inte med helger nu för tiden. Måste vara den enda människan som inte vill ha helg. Jag ska jobba i helgen, lördag 12-21 (uh) och söndag 11-17. Men om jag tänker på vad dom pengarna ska gå till, då skulle jag kunna jobba dygnet runt. Faktiskt! Jag är så trött... Jag borde sova, men jag orkar inte riktigt röra på mig. Jag vet vad som väntar innan sömnen - urtrist ekonomi. Men jag ska se till att göra den intressant! För jag måste kunna den perfekt om snart sju dagar.

Gud vad jag gnäller. Men jag skyller på regnet och mörkret. Egentligen är jag den lyckligaste flickan i världen!

Imorgon ska jag simma med Elin. Sedan måste jag till stallet och knäppa de sista bilderna och då får det fan inte regna! Morr. Annars blir det plastpåse på kameran, haha.

Hur som helst så tänkte jag gå och kissa nu!

"sovmorgon"

Börjar inte för än 12:20 idag, då har jag religion och sedan webbdesign. Nu på morgonen har jag varit i stallet på fotouppdrag, kunde dock inte fota klart för att det regnade så jäkla mycket! Jag hoppas att det lugnar ner sig till eftermiddagen, för då ska jag dit igen och rida Malle. Har även hämtat min ritplatta idag, och den är så jäkla snygg! Har inte testat den så mycket, men den är installerad så det blir att leka med den ikväll!

Hade tänkt att gå till skolan, men då får jag nog simma. Så det blir bilen, då kan jag åka till stallet direkt efter skolan. Fotar klart, om det är fint väder vill säga, och sedan rider jag Malle. När jag kommer hem ska jag snacka med Elin om projektarbetet och även börja ta fram alternativ på min uppgift! Ska även plugga lite internationell ekonomi.

Hm, min dator skulle behöva dammas av lite. Men det blir en annan dag...

Jag är så bortskämd! Min pojkvän skämmer bort mig! Han är helt fantastisk och han är bara min! Nu är det bara 8 dagar kvar! I love you.


RSS 2.0