soligt

Mmh, den här dagen är en fin dag! Klev upp vid halv tio, gick ner i tvättstugan och bokade en tid. Sedan åt jag lite frukost innan jag gav mig ut på en promenad. Det fick bli en såndär promenad när fötterna får gå och man bara hänger med... Jag hamnade vid Ica Kvantum och gick förbi Erika, såg att hon var ute med Tuva så jag gick och hälsade på dem! Det slutade med att hon följde med mig hem! Fast vi stannade på Coop för att jag va sugen på frukt... Det blev även en ask jordgubbar som vi satt och mumsade i oss :) Gott!

Nu har jag ätir lunch och om ganska precis en timme ska jag väl bege mig ner med all tvätt. Det är mycket att tvätta idag, massor av kläder, sängkläder och handdukar. Men när det är gjort är det så skönt :)

Ikväll ska jag och Dado grilla I guess. Vi får se var och hur... Men något blir det väl! Hoppas att vi för en gångs skull har tur med engångsgrillen bara... Grr.

Ha en trevlig kväll!

minst 2 000 000 kr iaf...


Jag tror att Elin är... Röksugen? Hon har i alla fall ingen fungerande tändare.
E:  Vad kostar en tändare!?
O:  5, 10, 15 kr kanske? Googla!?
E: *tittar skamset runt och vänder på sin dator* Öppnade nyss Google...
O: Omg.
E: 10 kronor! Står det här! Fast det står lite olika på olika ställen...

HAHA! Ja, tändaren lär ju hur som helst inte ruinera henne.

solsolsol

Gårdagens gråa väder är förbi, idag är en ny dag - med SOL! Lovely ^^ Träffade min psykologigrupp klockan 9, vi gick igenom våran redovisningen. Dock behövde vi inte redovisa på lektionen, det blir nästa vecka! Elin och jag åt lunch som inte var så god, sedan cyklade vi ner på stada (jag cyklade, Elin åkte). Vi tog oss tillbaka till skolan och Erika fick sin hundring, eller etthundrafem kronor till och med. Vi gick sedan ner på stan igen, med Jenny med oss. Elin gick och solade, så Jenny och jag tog en ride på stan och provade bikinis. Har hittat en kanditat på Åhléns faktiskt... Sedan gick Jenny till sin buss, men Elin kom från soleriet så vi kollade runt lite innan vi cyklade hem till moi!

Vi satte oss på el balkongo och åt glass ^^ En bulle var blev det också. Nu surfar vi som galningar, egentligen ska vi ju plugga. Men livet ska väl vara roligare än så... Höhö. Jaja, vi ska plugga! Vi åt en macka nyss också, mat mat mat. Me love. Ska laga kurrykyckling ikväll. Mmmh! Sedan ska hela klassen till Ida för ett klassmöte! :D Dags att planera studenten! IIiiihIiiih!





Ja, lite bilder på mig är ju aldrig fel. Körde lite mosquito style med brillorna idag. Höhö.



Elin var porno på ballen. Mmh. Med glass. Glassigt!

tisdag

Sovmorgon till 12, det är ju nice. Ska snart bege mig, tänkte lämna helgens vimmelbilder på Yippie innan skolan. Har småföretagande och svenska idag, sedan ska jag till optikern. Måste fylla på mitt linslager, annars måste jag nog fixa en vit käpp...

Var tog det fina vädret vägen!? Buhu. Inte lika roligt att vara ute på morgonpromenad när det är såhär grått och trist. Känns heller inte lika lockande att cykla till skolan. Tur att det inte är så kallt i alla fall :)



Mjow.

helgen

Har verkligen haft en superhelg! I fredags var Dado och jag hemma och åt tacos. Till efterrätt hade vi köpt glass, ananas och jordgubbar! Det var riktigt gott som ni kanske kan se...

 
 
I lördags jobbade jag 11-16. Jag satt och ansiktsmålade hela dagen, monster och tigrar stod på menyn! Är fortfarande grön om fingrarna efter monstren. Var i alla fall skönt att sitta och ansiktsmåla och inte stå i kassan, för det var fan sommarnivå på den där dagen! Hur mycket folk som helst, varmt och usch... Haha! Cyklade hem efter jobbet och duschade av mig lite innan jag bytte om. Sedan gick Dado och jag upp till mamma och pappa! Jag fick åka och leta majskolvar med våan nya bil, en Saab. Och min relation till Saab är lite sisådär, då det var den första bilen jag någonsin körde. Och det gick åt helvete :P Men jag tror att mitt år med körkort har gett mig något, för det gick bra att köra igår, haha. Hittade dock inga majskolvar, antagligen för att varenda människa bestämde sig för att grilla den fina kvällen!

Vi invigde den nya altanen pappa byggt! Första gången vi satt ute och åt också. Det blev grillat med klyftpotatis och såser. GOTT!! Åt halvt ihjäl mig! Sedan spelade jag, Oskar och Dado lite fotboll efter maten tills det blev kallt. Jag tog en ride på min fina blå moppe! Åh. Det var roligt kan jag lova! Bänkade oss framför Robinsson (som är de första hela programmet jag ser..) och fick Gino som efterrätt. Glodde lite på Rockyfilmen också medans jag väntade att tiden skulle gå... Tillslut blev den efter 11 och jag åkte hem och fixade kameran, sedan drog jag till stan och vimmelfotade. Trevligt!

Idag tog Dado och jag sovmorgon, jävligt skönt! Jag pluggade lite textkommunikation, sedan gick vi på en lång promenad och hamnade tillslut på McDonald's :P Åt god mat, en glass och satt och svällde där ett tag innan vi gick hem. Jag somnade i drygt en timme vid klockan 6, nu är jag aptrött och vill sova. Får väl göra det så småningom då :) Känns bara så konstigt att det fortfarande är ljust ute!!!

School tomorrow! Har sovmorgon, tänkte ta mig en promenad. Efter skolan ska jag nog gå och sola. Och plugga...

Yay!

friday!

Fredag idag, det är ju trevligt! Tänkte att jag började 8 idag, men jag kom på att jag behöver ju inte gå på webbdesignen, då jag kan jobba hemma. Var dock väldigt pigg vid halv 7 imorse, så jag gav mig ut på en springtur! Skulle jag höra någon som gjorde något såndant förut skulle jag kalla honom/henne idiot :P Antar att jag är rätt idiotisk nu då... ;)

Det blir alltså bara småföretagande för mig idag, för textkommunikation har vi inte den här veckan. Men jag, Elin och Veronica ska jobba med psykologin på eftermiddagen, så jag blir kvar på skolan ett tag i alla fall.

Wiie, nu kom solen! Satt precis och tänkte - "Jag går inte till skolan om inte solen kommer!" Haha ^^ Den måste ha lyssnat på mig. Fast såklart hade jag gått till skolan i vilket fall, men man kan ju alltid luras för att få som man vill..? Ja, jag vet att jag är lite onormal som sitter och pratar med solen, men säg när jag någonsin varit normal?

Efter skolan så blir det lite städning här hemma. Och så måste Dado och jag handla! Matmatmat, alltså nu när jag börjat träna lite mer så tänker jag på mat nästan hela tiden, och äter massor gör jag också ^^ Me like, jag älskar mat! Haha! Ikväll blir det tacos och nu vattnas det i munnen på mig... *dreggel* Och imorgon ska vi äta middag hos mampa - GRILLAT! *drunknar i mitt dreggel*. Okej, det räcker nu..! Haha!

Här får ni två supersnygga poserpix av mig! Bara för att den här dagen är super!


ooh































Alltså, klockan är 20:30 och det är LJUST ute! Sommarkänslor for real... Och imorgon får vi nog studentmössorna. Åh, herre... Den här vår-sommaren ska bli den lyckligaste av dem alla! Ibland känns det faktiskt som att det finns ett ljus bakom allt plugg och skit som är kvar. Alla studentaktiviteter... Balen... STUDENTEN! Omg, jag har precis insett att jag är en STUDENT! Det är jag som kommer att stå på trappan med vit klänning och gråta av alla möjliga känslor! Det är jag som kommer att festa natten lång över att allt är över! Det är jag som kommer att vakna på fredagen och undra vart fan de här tre åren tog vägen och vad fan händer nu!? Haha :D Åh, jag längtar!

I love my life!

En fin blomma som jag fotade och la lite mer färg på... Bilden har alltid fått mig att bli sugen på Solero-glass. Haha :D Don't know why, but... Det är säkert bara något bra! Påtal om blommor så kommer nog alla möjliga blommor att börja ploppa upp om det ska fortsätta vara såhär fint väder! Och påtal om blommor igen så saknar jag min blomma Idahoo!

Nu ska jag slappa lite, kanske kolla på tv :) Sedan sova! Skola imorgon, det blir roligt! Hoppas på fint väder!

PÖZZ!

varm dag

Började dagen med en promenad innan frukost. Jag blir alltid så otroligt sugen på frukost när jag är ute och går på morgonen, så jag går och fantiserar om vad jag ska äta när jag kommer hem, haha! Det blev i alla fall fil och müsli med en banan som fick äran att mätta min mage i morse!

Hela förmiddagen satt jag med webbdesignuppgiften... Att göra en egen hemsida. Det går riktigt bra och det är faktiskt roligt - det handlar ju om design! Men det kräver lite nerver för att göra det, för det blir i stort sett aldrig rätt :P Så det är bara att klicka fram och tillbaka, ändra en bokstav, fixa, peta... Ja, det är krävande!


Adobe DreamWeaver. Det är med de här CSS koderna jag pillar med.

När jag fick nog åt jag en skål gröt och surfade lite. Men jag fick myror i baken och var tvungen att göra något. Så jag tog min kära cykel och tog mig till stallet, med ett stopp på Ica för att köpa morötter. Hälsade på lilla Lemonplemon, sötnosen :) Matade henne med nästan ett kg morötter, några fick hon i krubban. Haha :)









mums

Dado och jag promenerade ner till Coop och handlade lite kvällsgott! Såhär ser min... Frukttallrik ut! Nyttigt kvällsfika, passar perfekt eftersom jag sitter och tittar på Du är vad du äter ^^

 

vimmel

Det kändes väldigt roligt att slå upp tidningen Yippie och läsa sitt eget namn i den :) Är numera vimmelfotograf, så vi ses ute på lördagar alla linslusar! Om ni inte hamnar med i tidningen så finns alla vimmelbilder på http://www.yippie.nu!

Hihi!

fluortabletter utan fluor

Idag har jag varit duktig på pluggfronten - och duktigare ska jag bli! På förmiddagen har jag suttit och skrivit på min rapport för projektarbetet och jag har faktiskt inte mycket kvar nu. Jag är dock väldigt ovan att skriva rapporter, har inte gjort det på två år... Tur att det finns lathundar! Sedan ska jag skriva klart en svenska uppgift, plugga lite till ett prov i textkommunikation och kanske läsa lite småföretagande.

Har varit ute och sprungit en stund idag också, det gick jättebra men pwhu vad jobbigt det var! :P Spottade slem i flera minuter när jag kom hem, haha! Sedan har jag, som jag gjort varje dag ett tag nu, kört med mina hantlar (som jag hittade hos mormor!) och gjort situps. Jag har kommit fram till att jag älskar att vara vältränad! Min kropp är gjord för att ha muskler och ha god kondition, så nu ska den få som den vill :)

Igår var jag hos tandläkaren! Jag tycker det är roligt att gå dit, kanske för att jag i alla år fått höra hur fina tänder jag har! Det var inte som vanligt att gå dit den här gången, utan en uppsamling av alla 90:or i stan och de hade ordnat med en massa stationer och sådant. Började med en underöskning och ja, det lät som vanligt; "Det är inte många 19åringar som aldrig har haft hål och som har såhär fina tänder!" ^^ Vi fick en necessär som proppades full med roiga saker också. Upptäckte dock att de såkallade fluortabletterna bara var smakprov och innehåller därför inget fluor :P



Elin och jag var så jäkla klantiga igår..! Det slutade med ett knippsat lås. Hon och jag, ja tänk vad mycket annat än smarthet som kommer ur oss!

Nu måste jag väl fortsätta med plugget, blöhh. Jag vill... Till stallet och rida!!!

måndag

Solen är en allt bra lurig eldboll alltså. Vaknade i morse och förälskade mig i den mysiga morgonsolen, tänkte att det skulle bli en varm härlig dag... Och så är det så att Dado och jag inte äger någon termometer, så här går vi på magkänslan. Och solen strålade på klarblå himmel, klart det skulle vara varmt! Men nej, knappt ett par grader var det. Brrr!

Hade musik och fick en rolig uppgift, att byta ut filmmusik i en scen. Jag tror jag redan vet vilken filmscen jag ska ta, kan någon gissa vilken film scenen är ifrån? Ledtråt: Hästar, vacker miljö, några såna som jag egentligen är (ja, jag är faktiskt en alv!) och ringar såklart! Sedan var det svenska, fick tillbaka en uppgift som jag fick VG på och det är jag nöjd med :) Hade sedan en lång lunch eftersom jag inte hade någon textkommunikation. Men jag hängde med Ida my Flower och Elin på deras engelskalektion istället. Den där praktikanten måste ha trott att jag var helt blåst och knäpp, för jag antar att hon trodde att jag hade engelska C eller något... Haha ^^

Efter skolan gick Elin och jag ner på stan och köpte matsäck, hihi. Veronicus kom och hämtade oss och sedan bar det av till Sundsvalls psykiatri. Studiebesök för Psykoligi B idag! Jag kan bara säga att vi lär ha haft det bästa studiebesöket ever, en sån jäkla bra snubbe vi fick prata med! Roligt att det faktiskt finns folk som engagerar sig i sina jobb och får ut det bästa av sitt arbete, sådant gillar vi! :)

Nu ska Dado och jag gå och solala! Ska bli skönt! Sedan måste jag dock hem och plugga... Har mycket saker just nu. Känns lite jobbigt dock, har inte pluggat på hur länge som helst känns det som :P Men nu är det bara att bita tag i den sista ansträngningen för gymnasiet!!!

:)

jobbjobb

Jahapp, nu sitter jag hemma i soffan med en ond rygg och nacke. Har stängt på McDonald's ikväll och efter det drog jag till stan för att vimmelfota! Det är så att jag har börjat vimmelfota för den nya tidningen Yippie :) Så om ni vill vara med, se till att vara på krogarna runt halv 12 på lördagarna  ;)

Nu vill jag bara lägga mig i sängen och få massaaaage... Åh, vad skönt det skulle vara. Och det får jag nog också! Sen ska jag sova sött och ladda inför ett 12-21 pass imorgon. Yey! För att göra det hela ännu bättre ska jag ta en morgonpromenad innan frukost imorgon :) Mysigt, hoppas att det är fint väder.

Ida-Carolina är insane. Hon med sin blomma ^^ Hon är min blomma!

Jag älskar Dadooo!

run

Efter att ha fixat klart Idas blogg och skrivit klart min svenskagrej satt jag och funderade på vad jag skulle göra. Vet inte vad som flög i mig, men jag diskade undan lite snabbt och sedan hoppade jag i träningskläder... Jag satte på mig iPoden och precis när jag öppnade dörren började låten Fall Out Boy - I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me (som alltid peppade mig vid träning förut!). Sedan sprang jag! Jag sprang inte långt och det tog inte så lång tid heller, men jag blev trött så det räckte för mig! Jag har liksom inte gjort det på typ ett år. Nu känner jag mig väldigt duktig, så jag ska toppa med lite situp's och sånt :)

fredag!

Gjorde inte alla saker som jag borde gjort igår, shame on me! Får väl göra sånt idag då :)

Håller på att laga mat nu, Dado kommer hem och äter lunch :) När han åkt ska jag skriva klart svenskasaken (jag började faktiskt igår!), sedan ska jag fixa Idahoo's blogg! Sedan får jag se vad jag gör. Har ingen lust att gå på stan idag, även om den där andra tröjan lockar... Får helt enkelt köpa den till veckan istället!

Jag har insett att jag skulle passa perfekt som hemmafru! Haha ;D

Har börjat lyssna jättemycket på Nightwish igen, igår rockade jag loss när jag städade. Fast jag kommer nog aldrig börja lyssna på musiken de gör med den nya sångerskan... Nej, det blir bara Tarja för min del!

Nightwish - Creek Mary's Blood



Tänk när jag Fia och Karoline såg dem live... Aaaaah!

Nu måste jag se hur det går för potatisarna ^^

perfekt!

Det var mysigt att rida ut en sväng idag :) Även om Bellman, som Amanda red, hade lite problem med att skritta och hålla alla fyra hovar i marken. Malle lunkade på som värsta morfarn, haha! Det är så trist att han är halt, det hade varit så mysigt att få sträcka ut i en härlig galopp!

När jag kom hem lagade jag en sen middag, lax & potatis blev det. Jäkligt gott! Nu ska jag ta med mig Dado till duschen, känner mig lite frusen. Ska ta och packa in rishögen (håret) och kanske raka benen om jag orkar. Sedan gosa ner mig i sängen :)

Mmh! Har suttit och läst igenom Stina-Lee's biktinlägg. Jag säger såhär istället:
Jag är faktiskt helt perfekt! Jag är lång och fin, stark och social. Jag älskar mina blå ögon! Jag gillar mitt liv, även fast jag är sjukt jävla less på skolan. Jag är så glad på mig själv för att jag aldrig får ångest om jag äter något "dåligt". Förut fick jag ångest för det mesta, men nu orkar jag inte med någon sån skit. Lev livet, ät lite extra gott. Mat är underbart! Speciellt godis (om det nu klassas som mat ^^). Jag är jävligt snäll. Glad! Rolig! Min pojkvän är super och har hjälpt mig att bli den här personen, jag älskar honom!

Lev som en Oliv!

baby

Vad heter ni?
Olivia och Damir.

Hur träffades ni?

En torsdagkväll den 28 februari 08, det var studentfest. Jag var full och jag trodde att han var galen.

Hur länge har ni varit tillsammans?
Haha, alla trodde vi var tillsammans långt innan vi faktiskt bestämde oss för att vara flickvän och pojkvän. Och det blev vi september 2008! Så vi har varit tillsammans i ungefär 7 månader nu.

Bor ni ihop?
Ja, sen i januari :)

Har ni barn?

Nej!

Har båda körkort?
Ja (jag kör bäst!) ;)

Kommer du ihåg er första kyss?

Att det hände någon gång på dansgolvet minns jag, men inte mer exakt än så!

Vem sa "jag älskar dig" först?

Dado!

Vem är äldst?
Dado är två år äldre än mig.

Vilka stjärntecken är ni?
Fisk och Vädur.

Vem är längst?
Dado har några centimeter mer än mig :)

Vem sjunger bäst?
Jag får aldrig höra Dado sjunga, så därför säger jag att jag är bäst! Jag sjunger jämt, högt och falskt för det mesta :)

Håller ni varandra i handen på stan?

Nej, men ibland kan det hända.

Vad har ni gemensamt?

Väldigt mycket! Fota, datorer, musik, sport, sex, sova, äta, film... Ännu mer!

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans?
Nej, men jag visste vem han var. Dado visste inte vem jag var, fast han har berättat att han tyckt att jag var den snygga Donkenbruden långt innan vi träffades ;) Fast på skolan kopplade han inte ihop jag och den mystiska bruden på Donken - smartis :*

Blev du kär vid första ögonkastet?
Nej, men vimmelkantig!

Har ni nån speciell låt!
Mjo. Rihanna - Don't Stop The Music! I just came here to party, but now we're rocking on the dance floor acting naughty...

Har ni stora framtidsplaner?
Det finns planer, ja! Men inget är bestämt!

Har ni gråtit i varandras armar?

Ja, det var ju en jobbig höst när Dado var i Stockholm och pluggade...

Har ni varit utomlands tillsammans?
Nej, men det kommer!

Vilket är ert bästa minne?
Oj, det finns många minnen som jag verkligen älskar! Det var väldigt mysigt när bara jag och Dado var på Smitingen på Valborg i fjol :) Och alla fototurer ut till Stallarna vi gjort! Och åh, jaa!

Vem lagar bäst mat?
Helt klart jag, eftersom det i 99% av gångerna är jag som lagar mat :P

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Sitter vid datorn, ser på TV eller myser!

Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Oja!

Bodde ni långt ifrån varann när ni träffades?
Det var väl ett par tre kilometer.

Blir du lätt svartsjuk?
Ja, alldeles för lätt!

Brukar ni bråka?
Väldigt sällan faktiskt. Och när det händer skulle jag inte kalla det bråk, snarare lite hetare diskussioner. Vi blir snabbt sams igen :)


snö

Jaha. Det snöar ute, det var ju treeevlish. Härligt, härligt! Underbart! Ja, ni fattar. Såklart, när jag äntligen ska åka till stallet så snöar det! Det är inte förns klockan 5, så jag hoppas att det ger sig.

Fram till dess ska jag inte göra roliga saker. Jag ska tvätta klockan 11. Jag ska städa, städa, städa och städa lite till under tiden. Tänkte skriva en svenskauppgift på en halvtimme eller nåt, för längre tid tar det nog inte. Ska väl laga lite mat också, sedan hoppa i ridbrallorna innan Amanda kommer och hämtar mig. Efter stallet ska jag duscha. Sedan ska jag pilla på Idas blogg och eventuellt en till. Kanske min egen också. Något ska jag göra klart idag i alla fall!

Har nyss ätit en gowd frulle. Med fiiil och världens godaste müssli från Lidl. Och lite hallonsylt på det, smask! Annars då... Min bränna är sexig och näsan har blivit sådär äcklig. Flagnar asmycket. Fast Dado är värst, ni skulle se hans panna alltså! Ser ut som att han har plasthud.

Najnaj, nu måste jag plocka ihop tvätten och ta på mig något. Eller ska jag gå till tvättstugan i morgonrock kanske?

myspys

Har haft en helt okej dag! Efter promenaden med Elin gick jag och fikade med Ida på McDonald's innan hon började jobba. Gick sedan på stan och tittade runt lite, köpte ett par strumpbyxor (alla mina är trasiga!) och en lång t-shirt på Vera. Hittade även en till som jag skarpt vill ha. Kanske får ta och gå en sväng på satan imorgon också..? ^^

Dado och jag har varit och handlat ikväll, så nu är det fint uppfyllt i kyl, frys och skafferi! Sedan har vi bara myst framför TVn med O'boy och toast. Mmmh, nu ska vi gå och lägga oss!

Jag ser fram emot morgondagen, för då ska jag ut till Malle med Amanda och rida! Fast det är lite sorgligt, för Malle är halt... Så vi ska bara skritta ut en sväng. Men det ska bli kul att träffa den lille knasbollen :)

Godnatt!

olivia

Hade helt glömt bort att jag har namnsdag idag, det var Ing-Marie som smsade ett grattis. En Olivia-dag skadar aldrig!

Min pojke är på sitt nya jobb nu, lägenheten känns liksom så stor när inte han är här. Tur att Elin kommer om en stund, vi ska gå på en långpromenad! Vi gick igår också, helt underbart väder! Idag blir det nog lite mer kläder... Och inte blir det några nudlar på balkongen efter heller.


Monstret med sina nudlar på våran balkong!

Annars då... Fjällen var super i helgen, ångrar inte en sekund att vi åkte! Vi åkte ju tidigt på lördagen så att vi hann åka slalom på dagen. Alla var väldigt trötta, men det var roligt! På söndagen släpade mamma ut mig och Dado på en lång jävla tur på längdskidor. Pappa var också med. Vi stakade oss först upp för en enormt lång backe, sedan ut mot fjället. Jag har gjort den här turen för två år sedan och då var det jättemycket snö. Nu fick vi gå över mossa på vissa ställen, för snön hade smällt... Efter ett bra tag kom vi "fram". Ett vindskydd, en kåta, en stor sjö och massor med skotrar mitt ute i fjället. Vi käkade renskavskebab och satt och fikade i kåtan innan vi stakade hela vägen hem igen. Det var en tur på nästan 2,5 mil och det tog väl 6 timmar drygt. Aldrig mer! Haha!

På måndagen var vi helt slut i benen, men vi åkte mycket slalom ändå. Det gick faktiskt bra, om man vilade lite då och då. Lekte i Dream Park, eller ja... Jag hoppade lite småhopp eftersom jag inte är så duktig. Men roligt var det :) Vid 6 åkte vi hem mot Härnösand igen, en bilresa på ungefär 3 timmar. Heeerliiiigt.. :P Som ni såg i inlägget tidigare så har Dado och jag bränt oss. Supersexigt!




Lite bilder. Alla bilder finns på http://rainecolinde.bilddagboken.se!

rödingar

()
Babianröven...

Och rödnäsan.

puss < buss



Hastigt och lustigt så bestämde Dado och jag oss för att följa med till fjällen imorgon ändå. Jag ser fram emot det, för det ska bli så härligt väder! Åka skidor och komma bort lite, det behövs. Vi åker imorgon 06:30, så att vi hinner åka skidor imorgon. Vi kommer hem på måndag igen, så det blir inte så många dagar. Men å andra sidan så brukar man vara rätt så less vid det laget :)

Salt i ögat. Jah, så går det när man kliar sig med popcorn fingrar. Smart Oliv! Nåja, ikväll har vi varit och ätit middag hos mampa! Vi fick grillat älgkött (egenskjuten, som pappa sa) med klyftpotatis och sås. Riktigt gott, årets första grillning!

Nu sitter jag i soffan och äter popcorn, lyssnar på musik och njuter lite. Mmmh, jag gillar... Mycket!

Ses på måndag (om jag och iPhonen inte kan koppla upp oss på ett fjälltrådis, haha!)!

photo









Det blev inte så mycket foto. Gick förbi mamma och pappa och hamnade där ett tag. Åt saft och bullar ute i vårsolen och värmen! Mysigt :)

sunshine

När jag klev upp fanns fortfarande den där grå massan kvar. Men nu under tiden jag ätit frukost så sprängde solen fram och även blå himmel! Så småning om ska jag gå ut med min kamera och klicka på! Mysigt!

Sov som ett barn i natt, så skönt! Vaknade vid 9, Dado klev upp men jag sov vidare ett tag till jag... Drömde dock sjuka drömmar som jag knappt kan förstå att de är drömmmar, då de var så verkliga. Nåja, jag tror jag vet vad som är verkligt just nu i alla fall!

Haha, hela den feta godispåsen som jag cyklade och köpte igår är SLUT! Vi köpte liksom 0,89 kg godis... Ska man ha dåligt samvete nu, haha!? Näej, inte jag inte. Jag har mycket bättre saker för mig än att älta sån skit. Det var ju faktiskt gott!

Puss!

candy




torsdag

Grått, grått, grått är det ute. Vilken tur att jag är en regnbåge! Eller ja, inte i klädväg, men jag känner mig som en regnbåge! Trots en spänd nacke och en pyrande (haha) huvudvärk så verkar det inte vara något som kan störa mig just nu. Ska snart ta min kära cykel jag tog hem från mormor och cykla till Coop - för jag vill ha godis! Och det är så billigt där nu, då måste man ju.

Dagen har varit soft, lite långtråkig men det är ju jag själv som valt det. Har varit på stan en sväng med Ida, köpte en ny deodorant, en ansiktsrengöring och sminkborttagningslappar... Vi hann även med en snabb korv innan Ida fick springa till bussen, jäkla segtanta som skulle ge oss korv! När jag kom hem tog jag en varm dusch, det var ju inte nådigt väder ute. Kändes ungefär som att bli sprayad med vatten i ansiktet, pssh pssh.

Mina nya skor. Me like!
Oliv + några centimeter = Ja, ni vet! Jag kan snart plocka ner en riktig regnbåge!

Nu ska jag klä på mig kläder efter väder och hoja till Coop! Ska sedan bosätta mig i soffan och se om det finns något intressant att titta på den här skärtorsdagen. Annars får jag väl surfa vidare med min Vaio. Vad jag tycker om min dator alltså!

Puss!

happy

Got my dreams, got my life, got my love
Got my friends got the sunshine above
Why am I making this hard on myself
When there’s so many beautiful reasons I have to be happy



onsdag

Mjauppsi! Om typ två timmar ska jag iväg på ett litet jobb faktiskt. Det ska bli spännande... Sedan ska jag och Dadoboll käka på McDonald's :) Just nu sitter jag med en störande liten huvudvärk, uscha. Ska kanske ta en alvedon så jag blir tiptop igen. Bästa medicinen skulle nog vara sol, men den verkar vara gömd bakom en fet grå massa.

Nu har jag för övrigt påsklov! Så jäkla skönt :) Ska bara slappa och mysa. Hitta på roliga saker! Kanske plugga lite. Kanske!

Jag diggar livet alltså!

skolan

Sitter på skolan i den skruttigaste datasal som finns. Snart hoppas jag dock att medias datasal är ledig, för jag måste göra lappar och biljetter till studentfesten. Framtidstema... Jag ska nog inte gå, tragiskt nog. Jag har helt enkelt inte någon lust och dessutom fyller min gosigosi år! Jag vet dock inte vad jag ska köpa, hjälp! Några förslag? Ska i allafall baka honom en smarrig tårta :)

Har haft psykologi nu på morgonen, nu har vi hål och sen lunch. Avslutar dagen med prov i småföretagande (gulp). Svenskan slipper vi eftersom vi ska gå på teater ikväll. Gökboet. Det blir säkert roligt! Innan teatern måste jag fixa lite saker, lite skolsaker och ringa ett samtal typ. ´

Elin och jag i en skruttig datasal, me like. Hon lyssnar på någon musik som jag inte vet vad det är. Men den låter ju soft. A Little Respect - Erasure tror jag att den heter.

Media nu?

sundsvall

Dado och jag åkte till Sundsvall för ett litet mission. Köpte även ett par skor (me like!) och två par trosor (me need!). Vi åt mat på McDonald's, jag åt en Ceasarsallad som jag knappt fick i mig. Känner mig illamående av lukten från kycklingen och dressingen numera... Hade mycket hellre mumsat i mig en hamburgare, men någon måtta får det faktiskt vara! Uscha, jag komer att se ut som en sån där röd boll i Wipeout om jag fortsätter äta som jag gör ^^  Vi tog bussen både dit och hem, men när vi skulle hem regnade det kallt... Brr!

Imorgon har jag prov i småföretagande. Det känns åt helvete med tanke på hur lite jag pluggat. Men sista dagen plugg har väl aldrig skadat..? Usch, jag börjar lipa så fort jag tänker på skolan. Det kan väl inte vara ett bra tecken? Men snart, snart är det över. I morse var jag riktigt jävla grinig, det slutade med en sjukanmälan för jag hade inte varit att leka med. Jag hittade inga kläder, det fanns ingen frukost, jag var astrött och började att gråta över att allt var så jobbigt... Så kan det vara ibland.

Nu ska Dado och jag gå och hämta pappas bil så vi kan åka och handla! Sedan måste jag helt enkelt plugga, hur många tårar och frustrerande ljug jag än måste göra ifrån mig... Uhuhähähä...

Jag vill ha sommar. Även om den mesta tiden kommer att spenderas på McDonald's så vill jag ha sommar. Sommar, sommar, sommar. (Översättning: JAG VILL INTE GÅ I SKOLAN LÄNGRE)

Du är kär nu - Ja:)
Du har sårat nån så de börjat gråta - Mjo.
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Det beror på hur man räknar:)
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej.
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej.

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Jopp.
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Hehe, ja!
Jag har smygit ut utan lov - Jaaa.
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Ja, och det slutade inte så bra (ELIN!)
Jag har en hemlighet som ingen vet - Tror inte det.
Jag har fuskat i ett spel - Har jag säkert.
Jag har struntat i ett prov - Typ.

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - Ja.
Jag kan inte svälja piller - jFörut kunde jag inte, men nu kan jag!
Jag har tagit mediciner mot depression - Nope.
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej!
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Nope.
Jag har vaknat gråtande - Inte vad jag minns.

DÖDEN
Jag hatar begravningar - Hatar jag gör jag inte, jag tycker att de är fina men sorgliga...
Jag har sett någon dö - Räknas en and?
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Det tror jag inte.
Någon nära till mig har begått självmord - Nix.

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - Haha, kanske någon gång.
Jag har sett en fallande stjärna - Jao.
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Ja:)
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Jag har lite hissrädsla så nej :P
Har sparkat en kille mellan benen - Inte med flit.
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej, men det vore coolt!
Har lekt sanning eller konsekvens - Hihi ja!
Druckit en hel liter mjölk på en timme - Det har jag :P
Jag har medverkat i en teater - Japp!
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - Ja.
Du har fångat en snöflinga med tungan - Mmh!
Jag har suttit på ett tak på natten - Nej.
Jag har aprillat någon - Yezz, Dado blev så lurad:)
Jag har åkt taxi - Jao.
Jag har ätit sushi - Naj.
Jag har åkt snowboard - Inte än!

Pözz

ljusdal

Igårkväll kom jag hem efter en långhelg i Ljusdal. Begravningen var väldigt fin och sorglig, men det är väl så de brukar vara. Jag kan fortfarande inte förstå att det var min mormor som låg i den ljusa kistan, klädd med solrosor. Jag kan inte förstå varför hon inte var med och städade ur lägenheten... Kan inte förstå att hon verkligen är borta. Vi åt lunch efter begravningen, det var minst 30 personer som jag aldrig sett förut, men de flesta verkade veta vem jag var och de sa att jag och min lillebror var så lik mamma och pappa. På kvällen åt vi middag ute, det var det godaste jag ätit på länge! I helgen har jag mest kört bil, känns som att det är det enda jag gjort :P Har kört fyra olika bilar, en släpvagn som var det bredaste jag sett och fram och tillbaka... Hyfsat less på att sitta i en bil nu!

"Sväng rakt fram!"


Min mormor - i unga dar!

Inför begravningen.

Mormor och hennes solrosor.

Min tackblomma.

Efter lunchen (som bestod av Gulaschsoppa, som mormor bestämt) fick vi hjortrontårta.

Middag på Kick Off, asgott!

Breeeesläpee!

Det var så jäkla varmt i lördags! Runt 15 grader, minst 20 om man satt lä i solen! Mmh!

Mimmi och Diva busar loss :)

Men Bosse han lekte bara med den där röda gummisaken.

Åkte Röda Faran med Frida!

Frida skulle sladda, Frida körde fast. Vem fick putta loss bilen? Det fick Olivia...

Fulbilen :P

Flisa!

Ska lägga upp fler bilder på bilddagboken senare. Det tar sån tid här :) Snart ska Dado och jag till Sundsvall!

april, april..!

Hihi, jag lurade Dado idag! Stackarn, han fick nästan en hjärtattack.

- Alltså gubben... Jag skulle haft min mens i fredags men jag har inte fått den än...
- Jaaa, men den kommer!
- Joo, men jag tror att jag är med barn och...
- Neejnej.
- Men alltså... Jag har testat mig.
- Köpte du ett test?
- Jaa... Och..
- Vad visade det då?
- Att jag var gravid..!!!! *händerna för ansiktet* (mest för att jag höll på att börja asgarva, men även som "panikeffekt" ;)
- VAAA!?!?!?!

Jag ser Dados panik i ögonen men precis när jag börjar asgarva "April, april!" så fattar han och han skrattar även han. Det är nog första gången jag lyckats lura honom ;) Haha, det var riktigt roligt! Det var många tankar som gick genom hans huvud de få sekunderna...

Dagen har varit bra, hade bara en lektion. Vi kollade busstider och sånt till vårat studiebesök, som vi ska göra i Sundsvall. Sedan gick jag och Ida och åt lunch på Kina! Gott, men jag blev asmätt... Innan vi åkte bussen hem gick vi en sväng på stan. Jag köpte 10 par strumpor, det behövs! Ska slänga varenda par jag har nu... Vi blev tillfångatagna av en såndär kille som står och säljer mobilabonemang och grejer... Det var dock inte Telenor den här gången, utan The Phone House tror jag. Det enda jag minns att han sa var "FAAEEN VA NIIICE..!". Jättenice, du.

Nu ska jag ta en powernap, är jättetrött och har lite huvudvärk :( Sedan måste vi städa lite och jag måste plugga. Och packa, inför långhelgen i Ljusdal.

Pöss

RSS 2.0