*19 år idag, trallala!

onsdaglala

Om en halvtimme börjar basketträningen - woho! Duracell & Marilyn Moose ska göra träningen osäker..

Imorgon är jag leeedig. Aaah. Eller jag ska "jobba hemma" som det heter. Ni vet hur det är! Då ska jag och Dado på stan och det ser jag fram emot. Kanske köper något roligt eftersom jag fått lön nu. Fast jag borde väl vänta till måndag, om Elin och jag åker ner till Sundsvall då, för då har jag hunnit få studiebidrag och fylla år också (mer cash)! Jao, på fredag fyller jag 19! Exciting.

Headache... Aah. Jag blir inte klok på mig själv :(

Ska ta och switcha to sport clothes nu.

happy

Igår, när jag inte var i skolan, lämnade våran lärare i psykologi A tillbaka våra uppsatser och gav oss slutbetyg i kursen. Jag blev ju nyfiken eftersom jag blev rätt nöjd med min uppsats om drömmar. Så jag mailade henne tidigare ikväll och läste precis svaret! Jag fick MVG både på uppsatsen och i kursen! GLAD.

:) Om 45 minuter börjar House och då ska jag & Dado trycka i oss våra andra semlor. Mums!

Dado är gölli!

aaaaahhh

Jag har precis mailat in en reflektion i svenska. Mmmh, alltid samma sköna känsla när man mailar in något. Får bort det från sitt minne. Nu bör jag väl fukosera mig på psykologin och kanske matten då, om jag nu ska orka läsa matte. Jag vill orka, men frågan är om jag kommer orka att orka vilja. Aaah.

Det är typ snöstorm ute. Våran tvätt hänger nere i torkskåpet och torkar. Jag är så jävla sugen på McDonald's! Vill sitta där i flera timmar och prata. Ska förhandla... På tal om jobb jobbade jag igår. Trodde att det skulle vara kaos, men det var det inte. Fick gå och bjuda på kaffe, paj och glass. HEEEJ VILL DU HA GLAAAASS *splash i ansiktet*. Lovar att jag var populär :) Hmm, reaktionerna då? Mest förvåning om jag läser av ansikten rätt. Nu ska jag bara intervjua 10 gäster innan värdinnekursen efter lovet. HEEEJ FÅR JAG STÄLLA NÅGRA FRÅGOR *ehehehehhe*.

Så seriös jag är idag!

Jag har myror i brallan. I mina blåa brallor. Eftersom jag är så seriös idag så får ni här en dagens oufit med en modebloggares pose *döda armen stirra ner i backen se kissnödig ut*

JEANS FRÅN ÅHLÉNS
TOP FRÅN CARLINGS
TROSOR FRÅN LINDEX
BH FRÅN H&M

:D

ridlektion

Igår red jag lektion, på Amo. Det gick... Eh... Inte så bra :p Jag har nog tappat min ridförmåga, i alla fall på den här tokstollen! Nåja, vi överlevde och kunde göra några okej slutor... Fast galoppen var inte så bra, för då tyckte Amo att det var dags att bralla och busa. Mjo, det tyckte jag också var kul faktiskt. Tur att jag inte red ut idag säger jag bara! Jag får en känsla av att han tycker det är kul att busa när jag rider...

Jag sitter på skolan nu, har webbdesign men kan inte göra så mycket eftersom jag behöver min dator för att jobba. Men jag tyckte att det vore trevligt att visa mitt face eftersom jag inte varit här på typ fem gånger. Alltså, jag har haft anledningar och inte skolkat! Hmm, nåja. Efter den här lektionen har jag prov i småföretagande. ROLIGT. Nej, för jag har inte pluggat tillräckligt. Jaja, det får helt enkelt bli som det blir.

Ikväll är det basketträning igen, klockan 18-20. I onsdags tränade jag en och en halv träning. Den halva pågrund av andnöd och svimfärdighet. Jag har ju faktiskt inte rört mig så mycket på säkert ett år... Och den halvan sprang vi hela jäkla tiden.. Pust! Men ikväll blir det nya tag och förhoppningsvis så går det brah! Fan vad kul det är :)

Helgen då... Jobbar 12-16 på lördag. Är ledig söndag. Ska väl softa... Sova... Ta det lugnt. Mmh!

onsdag

Ja, jag vet...

Alltså, jag är så sjukt sugen på Ben&Jerry glass nu, så jag måste snart gå och köpa... Haha. Tänk glassen, en bra film... D & jag. Mmmh.

Jag har börjat träna basket igen! Idag ska jag på min tredje träning och jag är fett taggad! Det bästa som finns :)

Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Är riktigt taggad inför studentfesten nästa vecka! Kändistemaaa.

Igår red jag Amo! Vi red ut en sväng, det var svinkallt och jag hade såklart inte så mycket kläder på mig. Och så antar jag att hästen inte ridits ut på ett tag, för det tog ju bara ett par minuter att komma förbi en soptunna! Och det höll på att bli samma sak vid en soptunna 100 meter bort. Och sedan kom det tre människor som skulle äta upp honom. Vi travade en liten bit och vi skulle vända tänkte han kasta sig runt och börja springa, men det fick han ju inte. Så vi bråkade lite och jag fick tillslut som jag ville... Sedan var soptunnorna ungefär lika farliga på vägen hem också... Hästar! Imorgon ska jag rida lektion, det kommer bli svårt. Men lite roligt såklart!

fredag den 13e

Mjo... Idag är jag ledig från skolan. Jag, pappa och Oskar ska åka ner till Hudiksvall där min mormor ligger cancersjuk på sjukhuset. Mamma är redan där. Tänk om det är sista gången jag träffar min mormor? Jag vill inte åka dit, jag vill inte tänka på att det kanske är sista gången jag träffar henne. Men klockan 11 kommer pappa och hämtar mig.

Så jag ska väl klä på mig.

Snart får ni se på andra saker. En liten flytt och sen blir det coolare, jag lovar! Och bättre också. Sug på den.

Jaja.

out

Nä, alltså jag vet inte riktigt vad det är med mig. Jag är så oinspirerad till allt! Skolan känns som ett skämt, ändå går jag dit och gör det jag ska. Men jag känner mig oorganiserad och vet inte riktigt vad som händer. Jag hakar väl på strömmen... Om man nu ändå kunde flyta i mål...

GE MIG LITE INSPIRATION!

Jag är allt för ofta sjukt rastlös - men jag kommer aldrig ur soffan och gör det jag egentligen vill göra. Jag som alltid varit den där aktiva tjejen som höll på med alldeles för mycket - för att jag tyckte det var kul. Nu tycker jag ingenting är kul längre, jag är en lat jävla hög som hellre sover än går ut. En riktig tant.

I flera veckor har jag sagt att jag ska gå på basketträningen på onsdagar, men det har inte blivit av. Imorgon, oavsett vilja eller motvilja, ska jag gå på träningen. God damnit, det är ju det jag vill! Men hela min kropp har blivit en tung klump (inte bokstavligt) som inte klarar av att göra det jag vill. Allt säger nej, men jag säger ja. Min hjärna säger - rör på dig! Men hela min kropp säger - förlamad... Det är svårt att röra på sig då.

Min rygg värker mer än aldrig förr, jag känner mig utspridd i en pöl. Jag har ingen kondition kvar och nu kan inte ens jag säga att "jag har ju i alla fall en grundkondition någonstans", för det har jag inte längre. Jag står på noll, kanske minus, och jag vet snart inte vad jag ska ta mig till! Jag har numera ingen aktivitet utanför skolan. Det känns... Inte alls bra. Jag vill göra saker, men trots min vilja känner jag mig bara trött och oinspirerad. V i l l  i n t e, men v i l l ä n d å. Jag ska plocka bort den där jävla blyklumpen jag har inom mig. Genom att tvinga mig själv. Jag har nog fallit till det här hålet av bara lathet och nu gäller det att smiska på lite.

Tur att jag har Dado. Om inte... Ja, då skulle jag legat och lipat nu, känt mig fet som jag vet inte vad och känt mig värdelös. Men fet och värdelös är det sista jag är, så ni ser ju vilken skillnad min mupp gör.. Puss!

Jag ser trots allt fram emot basketträningen imorgon. Lite nervös, mest för att jag kommer dö under uppvärmningen och typ vara helt flummig med bollen. Ja, men det får dom ta... Nu när Marilyn Moose is back on track (almost..)!


Mmh, den bjuder jag pååå... :]

myspys

Igår spenderade jag och Dado 90 kronor på en kväll som borde ha kostat ungefär 500 kronor. Länge leve presentkort!

Först åt vi middag på Amenta, det var gott men ändå en besvikelse på köttet. Sedan åkte vi hem en liten stund innan det var tid att bege sig till bion. Vi såg Yes Man, som var väldigt underhållande! Den rekomenderar jag faktiskt :) Så vi hade en riktigt mysig kväll och hann hem lagom till elemineringen i Let's Dance.

Pingpong.

bättre sent än aldrig...

Nu har jag lagt upp bilderna från studentfesten på http://rainecolinde.bilddagboken.se.

Och jag skriver aldrig här, men jag vet inte vad jag ska skriva ju!

RSS 2.0