dagen efter

Jag vet att jag verkligen suger på att uppdatera, men ingen verkar sakna mig så det spelar ingen roll.

Ehm, den här veckan har varit bra på många sätt, särskilt tisdagen. Den första tanken var panik och irritation, men följden blev bra. Mycket bra. Det var verkligen på tiden, även om det har varit svårt att erkänna.

Och idag är det dagen efter våran första studentfest! Temat var yrke och jag kom som en kock (haha). Elin och jag åt pizza & kebabrulle hemma hos mig innan vi bytte om och hade våran egna förfest. Kändes faktiskt skönt att bara vara vi två just då, vi dansade, drack och sjöng. Strax innan halv elva gick vi ner till Genny's, vi sjöng "Min hatt, den har tre kanter.." på vägen dit, varför vet jag inte. Vi mötte ett äldre sällskap och dom sa typ "Är det kocken som kommer?" och jag tjöt av lycka för att de såg vad jag var för något ;) Vi kom till Genny's och där var det redan massor av folk. Fullt drag från första början och vi dansade sjukt mycket! Musiken var verkligen asbra och alla människor var så glada och roliga. Sämst var väl att NV vann 2 jävla poäng! Bah! Jaaja. Jag hade min julklappskamera med mig och knäppte väldigt mycket bilder... Kan säg att jag har ett par utpressningsbilder som är väldigt frestande att lägga ut. Man får väl ändå skylla sig själv!? Haha.. Det var i alla fall en väldigt rolig kväll!

Vaknade 10 i morse med lite huvudvärk. Jag har det ju väldigt bra, jag blir inte bakis förutom lite huvudvärk. Men jag la mig i soffan och åt chips en stund, så var det borta. Tog en lång dusch och kände mig väldigt pigg och fräsch. Halv två kom Elin och vi gick till dagens enda lektion. Jag behöver egentligen inte gå på lektionen, men eftersom vi skulle ha genomgång så var jag tvungen. Men när jag kom till skolan mötte jag min lärare och gissa vad... Vi har ingen genomgång idag, eftersom 98% av alla studenter ligger hemma i sängen nu... Galen jag blev då! Men jag orkade inte gå hem på en gång, så jag har suttit vid datorn och bara softat.

Bilder kommer...

friday!

Yeah, fredagkväll och jag är proppmätt! Dado och jag lagade tacos, riktigt god tacos. Nu är jag med tacobaby, min mage är liksom oouhff. Om drygt en halvtimme börjar Let's Dance, ett program jag aldrig följt förut utan bara tittat till på någon gång. Men som de flesta vet så är ju Blondinbella med och det är faktiskt anledningen till att jag tittar. Pinsamt... Näe, faktiskt inte.

Idag så skulle jag börja med webbdesign klockan 08:00. Men igårkväll blev jag lat och tänkte att jag kunde jobba hemma (sova). Klockan 10:00 skulle vi till UF-mässan på teatern. Men då kom jag på att den enda lektionen jag hade, eftersom jag dissade webbdesignen, var småföretagande. No problems... Men mina böcker är i Elins skåp och Elin är sjuk idag. Så ja gjorde en fuling och sjukanmälde mig, jag ville inte ha A-Bs hatande mot mig för att jag inte hade böckerna... :p Men så skulle jag ändå gå till skolan och köpa biljetter till studentfesten (en till mig och en till Elin). Så då tog jag en kvick promenad till skolan, köpte biljetterna och gick hem. Så man kan ju säga att jag varit i skolan ändå..?

Ida tyckte att Dado och jag skulle komma till henne och M för att basta och sjunga Singstar, men varken jag eller Dado var så sugen på det faktiskt. (Jag kan ju inte svika Blondinbella). Nej, men jag hade ingen lust att bli klibbigt varm i en bastu faktiskt.



Här har vi Dado igårkväll. Borstar tänderna iklädd min morgonrock. Haha :D

mmh

Spinnin' round, spinnin' round, spinnin' round.

HEJ. Idag började jag 09:30 och hade psykologi B, sedan slutade jag. Tah, så kommer det vara varje onsdag, jäkligt skönt! Elin och jag åt creepy lunch som var hyffsat god, men jag vill inte veta vad det innehöll. Sedan gick vi hem till mig och pluggade projektarbete. Eller ja, vi satt och kollade på TV ett bra tag innan vi spekade oss till arbete. Det blev bra iallfall. Sedan gick Elin hem, hem för att äta pizza. Gah, jag som var så sugen på något sånt... Farligt att bo 20 meter från en pizzeria. Men efter lite stuff (ah) så lagade Dado mat, tonfiskpasta! Det är jättegott, fast säker bara när Dado gör det. Efter vi ätit så beskrev Dado steg för steg hur jag skulle vrida Rubik's kuben för att lösa den, och efter drygt en halvtimme(!) så var den löst och jag kände liksom att jag kunde bocka av något i "hundra saker du måste göra innan du dör". Sedan om jag förstod något? Nej. Men genom mina händer löste den sig!

Nu var det tänkt att jag skulle skriva på min psykologiuppsats. Drar mig lite, skulle helst vilja slockna framför TV:n. Men nono, jag ska skriva på den! Det blir roligt och intressant bara jag börjar, så det så! Men segt att ta sig i kragen bara... Mmh.

Nu står Dado här framför mig och spelar gitarr. Jag tycker att han ska sjunga också, men det har han alltid vägrat och kommer troligtvis alltid att göra... Så ja får väl komma in med min klara stämma... Eh, ja.

Nej, nu ska jag öppna dokumentet och skriva.

HEJDÅ.

tt = trött tisdag

Uh, när alarmet ringde 06:30 i morse var jag säker på att det var ett skämt. Men det var det tyvärr inte, så det var bara att masa sig upp. Inte så himla lätt när en varm kille ligger bredvid och även lägger en arm över mig när jag funderar på att kliva upp. Men upp kom jag i alla fall. Vädret ute sög verkligen, blåsigt, fuktigt och snö som började bli klibbig på marken. Och min iPod hade inga batterier så det sög verkligen. Jag kom tidigt till skolan för att jag gick så jäkla snabbt, ville komma in från det dryga vädret.

Första lektionen - psykologi B. Vi såg på en film som var så jäkla seg. Hade de tagit bort alla svartvita bilder och pianospelande mellan det viktiga hade den varit max en halvtimme och inte en timme... Kunde inte få slut på mitt gäspande. Ni har Elin och jag haft megalunch från 09:35, vi börjar inte förns 12:10 med småföretagande. Väldigt segt. Just nu sitter vi i en datasal på teknik i allafall. Vill att småföretagande ska gå snabbt, för så slutar jag... Aaaah.

Jag är jäkligt snygg idag, dock är jag sjukt trött :p

random

Jag är väldigt seg på att skriva här. Men jag har ingen direkt inspiration och det känns som att det mesta jag skriver är crap och inte direkt underhållande. Men nu ska ni bli underhållna med lite pics.




Först våra snygga och lyxiga påslakan, där har man det gott :) Och så går vi vidare till en Elin i cafeterian - hehe! Och de två sista bilderna är från igår, först när vi skulle till mampa för att äta och senare när vi gick ut en sväng! Helgen har varit bra, i fredags var vi hemma och såg på Lets Dance. Igår var vi i Sundsvall hela dagen, jag köpte en hel del grejer, bland annat ett par jeans (äntligen!) som jag verkligen tycker om! Och så 5 toppar tror jag det var. Kikade och provade även balklänningar, men ingen föll mig riktigt i smaken. När vi kom hem åkte vi till mampa som sagt och åt middag, inte så hungriga eftersom vi hade ätit taco buffé i Sundsvall... Och senare gick vi på Gennys, det var mycket folk men vi hade inte så kul ändå, så vi gick hem tidigt.

Ahh... Idag har jag ritat klart framsidan och baksidan till projektarbetet, gjort det sista i filosofin (klar med kursen nu) och så håller vi på att tvätta. Resten av dagen.... Ja, jag ska sitta här framför platt-TVn och bara ta det lugnt. Vid 7 kommer FIa hit, vi ska skriva en årsberättelse. Roligt... Ah.

Imorgon börjar vårterminen! Vårat schema är asbra! På torsdagar till exempel, då börjar jag två och har en lektion :P Och jag tror att jag kanske kan få jobba hemma på den lektionen, så då är jag "ledig" på torsdagar! NICE!

Ja, så rolig var jag.

söndag

Jag är verkligen ingenbra uppdaterare längre. Men det tar lite extra tid att inte ha någon mamma och pappa som vanligtvis sköter sådant som att laga mat, diska och städa. Jag saknar det faktiskt inte, för det är roligt att göra såna saker. Jag känner mig... Mer vuxen, haha! Men det är ändå skönt att veta att jag har en mamma och en pappa till hands, i fall att det skulle gå lite trögt ibland. Som att sätta upp speglar, då är det bra att ha en farsa. Och gardiner och sånt... Mamma?

Nåja, idag har jag jobbat. Det var inte meningen så, men sjuka råder på Donken så jag fick jobba extra idag. Vilket jag inte klagar över, för jag vill jobba mer! 11:30 - 19:00, gick väl bra. Inte allt för mycket folk, ganska lagomt faktiskt.

Ska nog ta och sova nu, börjar 8 imorgon med dansuppvisning... Haha, min, Idas och Elins hela 30 sekunder långa dans.. Ah... Undrar om någon av oss minns den?

mjau

webdesign

Sitter i en datasal på teknik. Har surfat runt och läst bloggar i en timme nu, för jag vet inte vad jag ska göra. Vad gör jag här? Jag har en hel vårtermin på mig att skapa en hemsida (vilket inte skulle ta lång tid alls om jag bara började..). Och innan terminen är slut ska jag även avverka ett prov, som inte känns speciellt skrämmande. Läraren pratade just med mig om att jag kan läsa en fördjupning till den här krusen eftersom jag ligger så långt före. Det skulle inte kräva något extraarbete för mig, snarare något att fylla ut lektionstiden med. Jag ska fundera på det, då får jag ju extrapoäng.. Eller?

Sjukt tungt att kliva upp i morse. Somnade runt tio, vaknade halv 2 och var kissnödig. Då gick även Dado och la sig. Men efter det kunde jag inte somna om. Jag hade sjukt ont i magen och vaknade hela tiden när jag väl somnat. Vred och vände på mig hela tiden och drömde konstiga drömmar... Gick i alla fall till skolan, men jag tycker ju att jag borde kunnat ta sovmorgon för den här lektionen. Jaja, jag känner mig rätt pigg nu i alla fall! Nästa lektion ska vi få betyg i företagseknomi... Läskigt. Men jag är väldigt säker på att det blir ett VG för mig - precis det jag siktat på.

Efter lunch blir det textkommunikation - mitt favoritämne just nu! Och sedan slutar vi... Eller nej, det är handledarträff för projektarbetet. Bah! SEN slutar vi i all fall... Då ska jag vandra hem och sedan ta med mig pojken och handla... För sådant måste man göra när man bor själv! Det är mysigt och vi har planerat vad vi ska äta hela veckan så det blir inte några spontanköp direkt!

Sluta nu?

i'm alive!

Jodå, jag lever för fullt! I ett nytt spännande liv dessutom, och då snackar jag inte om mitt nya liv 2009... Utan mitt liv utan mamma och pappa! Okej, nu lät det som att de är dead or something, men så är det verkligen inte. Det jag ska komma till är att jag och Dado har flyttat ihop! Om man ska se det på riktigt så är det Dados lägenhet, men jag bor här lika mycket som han. Det känns väldigt bra, det är roligt och mysigt :)

Nedan följer bilder från någon dag efter jul och när vi åkte till Ljusdal ett par dagar. Vädret var underbart och solen sken, dock var det närmare 20 minusgrader varje dag. Det blev skoterkörning med en skoter som inte går att svänga med och massa andra snölekar. Roligast var väl när vi fraktade dit madrassen och sedan åkte efter den... Haha! Och så blir väl Dado glad när jag la upp bilden på han och Oskar - Oskar besegrad. Höhö, killar!

Vi tog med oss Flisa hem för lite shape. Jag duschade henne så att hon blev ren och fin :)

Nyår - hos Micke! Blev en lugn och tidig kväll. Singstar och lite sånt.

Och så en Dado som bygger ihop våran säng - den sover man gott i :) Och så min skada... Jävla osthyvel säger jag bara! Och det är inte den enda skadan som jag råkat ut för i den här lägenheten (jag tror den vill mig någon ont). Idag tillexempel, sprang jag in i en låda, så nu har jag skrapsår och är svullen och öm. Kommer få ett riktigt fint märke där. Har ett blåmärke på smalbenet efter att ha dunkat det i sängen. Och en dag slog jag i lilltån i sängen två gånger - med ett par sekunders mellanrum... Idag skulle jag smörja in mig med bodybutter och råkade välta hela burken upp och ner på badrumsgolvet... Ja, något verkar inte vilja mig väl! Och idag hände även en annan incidens! Köttfärsåsen i soffan, haha! Ojojoj...

Annars minns jag mest bara att vi har åkt fram och tillbaka till IKEA för att göra Dado glad.. Fast det var nog tur att vi gjorde det, för det är så fint här nu! Någon gång ska det bli lite bilder... Men när det är klart!



Sovah!

RSS 2.0