mozza fritti

Käkar kvällsfika. Nej, nattfika borde det nog heta :p O'boy... Mmh, det var ett tag sedan.

Jobbet gick bra, efter 10 blev jag sjukt skratta-sjukt-överdrivet-åt-allt-trött och ni skulle hört mitt vrål när Mary snärtade mig med sitt nyckelband. Haha! Nu är det slutsålt på Coca-Cola glasen vilket innebär att vi inte kan ha våra sköna t-shirtar längre :( Blir till att stryka skjortan imorgon då... Ble, hatar skjortorna :p

Börjar klockan 17 imorgon och jobbar till 23. På dagen ska jag ut till Willekorven och rida. Tror att jag ska rida ut samma väg som idag, fast utforska den lite mer :D Om inte så blir det nog banan. Undrar om han kommer vara lika tossig imorgon som idag? ;p Haha.

Kan inte sluta ta på mitt hår. Det är så mjukt! :p Hela kvällen har jag gått och dragit i min lilla hästsvans, smekt den och gosat... Eh, ja typ. Nu ska jag ta och duscha av mig äckellukten och sedan sovah med min sötmunk!

Och en sak innan vi sover; En, Mozzarella Fritti, tack! Det är lika roligt varje gång faktiskt.
Och en sak till innan vi sover; De nya kampanjburgarna är komna! Testa Verona Grande, den var god faktiskt!
HÄHÄ. I<3DONKEN.

in action



ds

Det finns ytterligare några bilder på min bilddagbok.

Red ut på Wille idag. Tog en stig som jag inte testat förut, en mycket trevlig väg genom en härlig skog. Wille var pigg och vi galopperade mycket för att göra oss av med lite energi, hihi. Han var väldigt snäll hela vägen, men när vi nästan var hemma igen blev han "jätterädd" för något okänt och började takta i sidled och grejer. Trippade sista biten hem och när vi skulle rida ner mot stallet så blev han jättetossig och kastade sig nästan åt sidan när det blåste till lite grann... Ja, hästar alltså :p Vi kom i alla fall hela in i stallet igen.

Det är roligt att fota hästar, speciellt hästar som springer och gör andra tokigheter i hagen. Har en känsla av att kameran kommer att följa med många gånger till stallet framöver :p Kanske ska ta en sväng till ridskolan och fota hästarna där också. Inte för att de brukar kuta runt i hagen, men man kan ju hoppas?

Klockan 17 börjar jag jobba... Bleeh, har ingen lust alls. Men jag jobbar bara ikväll och imorgon, sedan är jag ledig i tre dagar. Hoppas för guds skull att det är fint väder då! Dado och jag kom på att vi kanske kunde åka till stugan I Forsse eftersom vi båda är lediga, men så var visst pappas kusin där just nu... Typissch :( Är liksom inte ledig mer än en dag i rad förns i slutet av augusti. Men meeen, en annan gång då.

Nu borde jag ta och laga mat, inte för att jag är hungrig, utan för att kycklingen blir dålig snart. Orkade liksom inte laga mat igår eller i förrgår heller... :p Men såklart så kommer jag på tusen andra saker jag vill göra istället för att laga mat, typ som att börja på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jag får göra båda sakerna samtidigt helt enkelt.

gäsp

Dansöserna ringde lite tidigare och ville hem och jag begav mig ut i mörkret. Jag tycker inte alls om att köra i mörker och nu var det väldigt längesedan jag gjorde det också. Såg 3 rävar under hela färden och jag var livrädd för att en älg skulle komma ut på vägen, så jag körde inte så snabbt. Dessutom har den där vägen satt skakiga spår i mig från i vintras, när jag skulle ut till Erika i en jävla snöstorm. Då jag bland annat mötte en bil som ca 50 meter framför mig fick sladd och snurrade runt över vägen. Tänk liksom om vi varit jämsides!?

Nåja. De ville ner på Skeppet när jag hämtade dem och så lovade jag mamma att hämta henne där också. Så därför sitter jag uppe. Blev jävligt trött nu faktiskt, tror det beror på att Dado gick och la sig nyss. Tänker på hur skönt det måste vara att gosa ner i sin kudde och värma upp precis rätt temperatur under täcket... Ååh, nu vill jag verkligen sova! Men krogen stänger ju 2, så hon borde ringa snart. Ska ta och tvätta av mig sminket lite snabbt nu, så går det snabbare när jag kommer hem :)

mjölk <3



När jag satt och bläddrade genom Aftonbladet på min rast så såg jag denna trevliga lilla text. Mjölk ger starka ben - och längre liv. Då borde jag få ungefär ett dubbelt så långt liv eftersom jag är som en kalv när det kommer till mjölkdrickandet! Att mjölken är bra för mina tänder vet jag ju redan, jag har inte haft ett hål eller något problem med mina tänder i hela mitt liv, naaajs. Och så har jag två mjölktänder kvar, haha. Milk for life, my friends!

Det var krig på Donken ikväll också, det gav några gapskratt kan jag meddela. Speciellt det sista som hände... Och jag var sååå nära att få det på film om jag inte råkat komma åt en knapp på mobilen. Sofia hällde en stor hink med isvatten över John! Hinken skramlade i golvet och John drog med sig en skrikande Sofia (hon lät som en gris som skulle kastreras, bokstavligen) genom köket, samtidigt som Ida hängde sig tag i Johns byxor för att försöka stoppa honom från att få med Sofia in i diskrummet. Jag hade vid det här laget redan slutat, så jag stod och asgarvade åt det hela. Och allt folk som satt och åt i restaurangen vände sig för att se vad sjutton det var som hände, eftersom det inte var några små skrik som Sofia gav ifrån sig ;p Hon slapp i alla fall bli duschad i diskrummet, men eftersom jag åkte hem sedan så måste jag höra hur det gick för henne... Haha! Och det var liksom inte det första vatten/iskriget under kvällen, vi hade hela tiden försökt stoppa isbitar innanför varandras tröjor, hähä. Men DAMN att jag inte fick med det på film!

Yeooow! Sa ja till att åka och hämta mamma och hennes väninnor (haha) ute i bushen där de är och dansar senare, vid 1 ungefär. Ska väl åka om en halvtimme drygt, för det är en bit dit ut och jag är inte så säker på vägen och speciellt inte just nu när det är kolsvart. Men det går nog bra.

Imorgon ska jag rida Wille igen :) På fredag också för den delen! Hihi. Ska ta en härlig tur i skogen hade jag tänkt, med mycket galopp!

de bah öste ner

Jupp. Under tiden jag jobbade blev vädret bara finare och finare och när jag gick hem var det stekhett. Men det lurade fetaste molnen på ena sidan av stan, de såg ut som spöregns-åskmoln. När jag kom hem bytte jag om och så kom Ida och vi gick på en promenad runt Nattviken, med lite oroliga blickar mot den där barriären av moln som kom närmare och närmare... Vi gick in på Coop på hemvägen för att Ida skulle köpa en bok och medans vi var där inne så måste himlen ha öppnat sig... För när vi kom ut blev vi dyngsura på den korta biten hem till lägenheten :p Någon åska kom det tack och lov inte *superåskrädd* och regnet gav sig ganska snabbt det också :)

Yeah. Imorgon ska jag på staaaan. Sedan börjar jag jobba klockan 17, eller om det var 18? Whatever.

Wobah.

lite minnen från 2007





















röntga

Den 21 augusti ska jag röntga (självklart röntga och inte rönka som jag skrev? Haha!) ryggen! EXCITING!

Höhö. Tror att det bara är jag som tycker att det är roligt att gå till trandläkaren och doktorn... Liksom, jag tycker att det är intressant att se vad dom gör :P Nästan så att jag skulle vilja få ett hål i tanden för att känna hur det känns att få borra. Fast jag ska väl vara lycklig över att jag har hela och fina tänder, samt inte lider av någon sjukdom så jag måste hänga hos dokorn allt för ofta.

Undrar om man kan få med sig någon bild hem? I så fall ska ni få se min bröstrygg ^^ Det är bara den delen dom ska ta, eftersom det är där jag har ont. Fast jag kom på en sak! Osteopaten sa ju att jag var vriden i bäckenet och då vore det väl bra att titta där också? Fast å andra sidan sa doktorn att jag hade en liten konvex på ryggraden i bröstryggen. Ja, säg mig... Vem kan ställa den rätta diagnosen? :p

Det går väl... Smått framåt med städningen. Har plockat undan alla prylar som låg utspridda överallt i alla fall och det är ju den största stökboven (bra ord!). Nu har jag varit nere på Coop och handlat JIF som utan tvekan är världens bästa medel! Tänkte gå lös på våran toalett, som trots en noggrann rengöring luktar äckligt. Fattar inte varför. Om inte JIF klarar det får vi köpa en ny toasits, något vi ändå tänkt att göra för att den vi har är så ful. Japp. Köpte även en halv honungsmelon som jag tryckte i mig precis, samt lite bananer och apelsiner. Har varit grymt sugen på frukt så... Och så köpte jag en hink också! Den vi har soporna i i köket luktar skitäckligt, något måste ha runnit ur en soppåse och satt sig i plasten för det går inte bort.

Näe, nu ska jag som sagt gå lös med JIF tillsammans med Michael Jackson. Har lyssnat konstant på hans låtar idag! Mina två absoluta favoriter är Smooth Criminal och They Don't Care About Us. Jupp.

Pöss

suck

Jag vet att jag är riktigt hopplös när jag säger det här, men - jag vill ha tillbaka min hårfärg som jag hade innan jag färgade mörkt! Jag tycker att mitt hår nu är snyggt, det tycker jag verkligen, men jag tittade nyss på bilder från studenten och nu vill jag ha den färgen igen! Och det gör mig smått, nej, vääääldigt galen :p För om jag ska få det i en liknande färg igen kommer det att krävas tid, tålamod och framför allt pengar.

Jag måste fundera på det här alltså. Jag borde bli känd som kameleonten. Hur många gånger har jag ändrat hårfärg den senaste tiden? Gurgel... När ska jag sluta röra mitt hår med min impulsivitet? Höhö.

Hopplös :p

Och vad jag ska göra med löshåret? Ja, om jag inte gör samma behandling som med mitt eget hår på det så ska jag nog försöka sälja det.

MEN. Vi får väl se :p

ridning



Har ridit Wille idag! Anna hjälpte mig med att dressyra lite, i lördags när jag red själv så gick det inte alls bra. Men jag tror att det berodde mest på dåliga förhållanden - banan var blöt och jag var okoncentrerad. Med ett resultat av att Wille flummade runt lite som han ville. Men idag gick det så mycket bättre! :D Det var riktigt roligt faktiskt, hittade några knappar och det är ju bra. Anna fotade lite när jag red, ska posta lite bilder när jag får dom. Jag knäppte lite bilder i hagen, lägger upp alla på bilddagboken.

Vet att jag är dålig på att uppdatera, men jag har inte så mycket roligt att berätta. Jag jobbar liksom rätt mycket och det är ju inget roligt. Stadsfesten i helgen, jobbade till 04:30 i lördags. Eller ja, vi kom faktiskt därifrån ungefär vid 04:00. Så det var ju bra :p Var en rätt lugn kväll faktiskt, en hel del dryga fjortisar dock.

Idag är jag ledig och det firas med... Städning! Ska snart sätta igång, ska bara få något i magen :)

UPPDATE!
Anna var snabb med ridbilderna :)





Och även fler ridbilder läggs upp på bilddagboken...

fredag

Imorse vaknade jag av att chefen ringde och sa att jag inte behövde jobba ikväll. Det är ju Stadsfesten i helgen och eftersom det har regnat hela dagen idag så kommer det inte att komma så mycket folk. Jag vill ju helst jobba, eftersom jag måste ha pengar, men eftersom min lillebror fyller 17(!!!) år idag så tänkte jag att det kunde ju vara trevligt att vara hemma och fira honom. Så när Dado har kommit hem ska vi åka upp till mampa.

Skönt att inte behöva jobba, ändå. För vid närmare eftertanke känner jag mig väldigt trött just nu. Och jag har inte gjort så värst mycket idag, som alla andra dagar då... Men jag var faktiskt på stan med mamma och pappa, yeaäh! Men klantigt jävla nog så glömde jag att köpa ett paraply, trots att jag tänkte att "idag ska jag köpa ett paraply" :P Men jag kom hem med ett nytt solpuder i alla fall ^^ Och en present till Oskar. Hittade en snygg t-shirt som jag tror att Dado kommer att gilla, så denköpte jag också :) Han kommer ju hem snart, så då får vi se!

Imorgon ska jag äntligen få sätta mig i sadeln igen! Har längtat sen i måndags :p Wille känns som en perfekt häst för mig att rida. Han är både pigg och känslig, vilket jag gillar :)

Tjolahopp!


haha

Jag måste faktiskt skratta åt mig själv. Jag måste vara världens segaste människa just nu. Jag orkar typ inte kliva upp ur sängen, jag skulle kunna sova en hel dag! Tvingade mig i alla fall upp efter 11 och gick en promenad till mampa för att hämta moppen, som pappa har försökt att fixa. Den funkar mycket bättre nu, men har ett helt annat ljud som låter mycket "vassare" eller hur jag ska förklara som... Den kändes mycket piggare än innan i alla fall, men ändå inte helt återställd. Men ja, det är ju bättre än förut i alla fall :)

Nu ska jag ta och käka lite och sedan läsa Harry Potter. Det är kanske på grund av HP som jag låter mina dagar "kastas bort" på ingenting? Fast HP är ju någonting? Jag maler och jag maler och jag maler. Snart är den nyligen påbörjade Fenixorden utläst, säkert innan helgen är slut. 1001 sidor. Swosch.

Idag hade jag funderingar på att gå på stan. Men vädret lockade inte mig längre än till mampa som sagt. Men imorgon tänkte jag försöka kliva upp vid 8-9 och gå på stan, för min lillebror fyller år imorgon. Kanske kan köpa något till honom om jag hittar. Jaahhh. Och sen blir det JOBB.

Men idag är jag ledig :D

trött

Igår när jag bokade tvättid tänkte jag att om det är fint väder imorgon kan jag ju tvätta så tidigt som möjligt, så kan jag vara ute tills jag börjar jobba klockan 5. Så 7-11 blev tvättiden, vilket jag ångrar idag... Vädret är lika grått som de senaste dagarna och jag är svinigt trött eftersom jag slutade 12 igår, men gick inte och la mig förns efter 1. Liksom, jag kunde ju ha tvättat mitt på dagen lika gärna... Jaja, det är väl lika bra att få det gjort. När jag är färdig ska jag lägga mig och sova igen, haha. Men annars kommer jag inte att orka jobba ikväll ju! :p

Om en kvart ska det komma någon och fixa med våran TV som inte funkar. Eller, TVn funkar, men inga kanaler och sånt. Tycker att det är asjobbigt när okända människor ska vara i ens hem och pyssla på. Vet liksom inte om jag ska vara social eller om jag bara ska göra något annat? Hjälp! :p Kan ju ursäkta mig med att jag måste gå och hämta tvätten och sedan ska jag ju hänga den också, så då håller jag mig sysselsatt *social fobi*. Haha, nej så är det inte. Men liksom, man vet ju hur alla människor är i Sverige, pratar någon okänd med en så tycker man att personen är knäpp.

Igår var jag ju hos doktorn! Och jag vet seriöst inte vad det är för fel på dagens doktorer alltså, men ingen verkar ju ha något självförtroende eller kunskaper heller för den delen. Hon som jag var hos sa: "Jaa, du skulle nog kunna gå till flera olika läkare och alla skulle säga olika saker". Jaha!? Känns ju bra liksom. Hon kollade i alla fall på mina rörelser och kände lite. Min ryggrad är tydligen krökt lite grann, som skolios, fast hon sa att ingen människa är helt rak så det var inget speciellt med det. Jag ska i alla fall få rönkta och det var ju det jag ville. Men hon sa att de kanske inte skulle se något där, jag kanske helt enkelt har en orsakslös ryggvärk? Om man nu kan ha orsakslös värk..? Sedan ska jag kontakta en sjukgymnast också.

Nåja. Fy satan vad jag är trött! Låg och läste för en stund sedan och ögonen gick i kors alltså. Om drygt en timme är min tvättid över och då hoppas jag att TV-människan har dragit också, så att jag får sovahhhh!

soft

Sjukt soft kväll på jobbet igår! Kändes som typ myskväll på Donken, fattades bara några levande ljus. Regnet plaskade ner (märktes allt för väl när jag gick dit ner, kan säga att paraply står högst upp på inköpslistan just nu :P) och det var mörkt ute. Och så var det väldigt lugnt, inte mycket folk och ja, vi lullade på med det vi hade att göra helt enkelt. Mary gjorde combon och det hördes "vad ska jag göra nuuuu dåå!?" typ varannan sekund, så  under kvällen hade vi alla haft ett finger i combon ;p

Ikväll jobbar jag 18-00, en timme mindre än igår. Hoppas på samma lugn, men eftersom en viss person också jobbar så lär stämningen förstöras... Ja, typ helt. Men ah, det går nog bra ändå det :p

Idag har jag inte gjort många knop. Klev upp... Ja, när klev jag upp egentligen? Dado och jag gick i alla fall en promenad och hämtade ut ett minitangentbord på OK som vi ska ha till operation TV-Dator. Höhö. Sedan käkade vi frukost och jag har läst lite Harry Potter. Har kollat runt lite saker och så, lite nödvändigheter. Hoppas på det bästa...

Om två timmar ska jag till doktor, najs. Har längtat sedan jag bestämde mig för att ringa. Ska vara så jäkla krävande. Säga precis vad jag vill att dom ska göra, för nu är jag så less på att ha något jävla fel i ryggen!

Woiiihi!

blött

Idag har jag varit ute i stallet med Anna! Det var ju idag jag skulle prova Wille :) Regnet öste ner, men det hindrade inte oss för att de en ridtur. Det bkev en kortare tur på ungefär en halvtimme, men roligt var det! Härligt att rida en sådan maffig häst! Vi både travade och galopperade och det gick jättebra, så jag ser fram emot nästa gång (som är på lördag!). Men då hoppas jag på lite bättre väder, hehe, kan säga att jag var dyngsur när jag kom hem ^^

Nu har jag ätit lite lunch och suttit och läst Harry Potter, kan inte sluta. Ska fortsätta strax, tänkte bara göra en liten update... Igår var jag och Erika till stallet och fotade lite pållar i hagen :) De var så söta så! Ska lägga upp lite bilder sen någon gång. På kvällen gick jag och Dado till mampa för middag, trevligt.

Ikväll ska jag jobba. Tänkte säga att jag jobbar stängning, men jag jobbar faktiskt bara till 12 (hade jobbat till 1 om jag hade stängt). Börjar klockan 5 och fram till dess hade jag tänkt att dega på som bara den.

Määäp.

lazy

Haha, jag måste nästan skratta åt mig själv just nu.

Jag vaknade 11:20 (!!) och insåg att det är vääldigt fint väder ute. Men jag fann liksom ingen ork till att organisera mig och ta tag i dagen, så jag gick upp och åt och sedan direkt tillbaka till sängen. Har legat och läst 100 sidor Harry Potter och nu lyfte jag upp datorn till sängen. Kan man bo i sängen tror ni?

Är lite putt på mig själv som inte tog till vara på den här fina, varma dagen. Men ibland behöver man bara ligga hemma i sängen en hel dag och bara slappa. Snart ska jag dock ta och damsuhga, sedan klä på mig. Elin kommer lite senare och då ska vi gå till Sandra :) Ska ta med kameran så att jag kan uppdatera bloggen med lite bilder, det är ju mycket roligare så.

Awoohii.

bra dag

Trots att jag har varit lite tjurig över att måsta jobba när det är så fint väder, så har det ändå gått bra. Dagen flöt på bra och sista timmen stod jag i köket och då blir jag liksom... Stimulerad, eller något, på ett annat sätt och då går tiden mycket snabbare! Under min rast satt jag ute på baksidan och käkade min lasagne och höll på att smälta bort i solen. Snackade med Malou och hon inspirerade mig sjukt mycket till att åka ut och resa! Eller åka som Au Pair. Det vore väldigt coolt faktiskt och när vi satt och pratade så insåg jag mer och mer att Härnösand is not the place to be. Här och nu lovar jag mig själv att inte bli fast här, det finns en hel värld och se och dörren står öppen för mig :)

Eftersom det var minst 100 grader på McDonald's blev jag under dagens gång sjukt badsugen! Jag försökte få med mig Ida, men eftersom hon uttryckligen "hatar att bada" så ringde jag till Anna Marie Erika Simsalabim Hushållspapper Tågestad. Hon hade suttit på en stekande buss hem från stugan, så hon ville bada! Klubbsjön blev det och aah vad skönt det var! Först lite kallt såklart, men sedan simmade vi omkring där ute på sjön utan att frysa. Mysigt med kvällsdopp :) Och roligt att träffa den lilla Lurken, jag saknar liksom henne.

Och vet ni vad jag kom ihåg att göra imorse? Ringa vårdcentralen! Utan att lägga in påminnelse på mobilen ;) Pratade med en sur-jävla-kärring. Men jag fick en tid på tisdag och det var ju bra, trodde att det skulle dröja. Men liksom, bli lite trevligare vaa... Bara för att du inte lyckades bli doktor :p Jaja, hur som helst känns det bra att ha fixat en tid nu. För idag när jag kom till jobbet ville jag bara gråta, så ont hade jag :(

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Är mätt efter tacopajen som jag lagade ikväll :) Gottgott. Sitter och filurar lite, som min kusin brukar uttrycka sig. Lyssnar på musik... Ser hur mörkret kommer. Okej, det där lät nästan demprimerande, men jag menade liksom att det blir mörkt ute :p Funderar på vad jag ska hitta på imorgon, är ju ledig i helgen! Vet bara att jag och Elin ska till Sandra på kvällen för mat och myskväll. Kanske ska ta och åka och bada imorgon då? Ska ta och hitta en strandkompis :) På söndag då... Då måste vi handla. Om jag inte gör det imorgon. Är liksom lite brist på föda (inte bra!). Får väl ge mig ut på jakt, typ hos mamma och pappa kanske. Hehe :D

Kan inte sluta längta till måndag! Det ska bli så roligt att rida :) :)

Nu ska jag fixa lite i köket! Toodiloo.

fixat!

Nu har jag fixat i kodmallen så att det går att kommentera. Ibland undrar jag varför jag blev så otroligt smart för ;) HÄHÄH.

Så nu vill jag att ni kommenterar som galningar... Eeeh. :p

Annars så har jag den senaste tiden funderat på en sak att köpa. Investera. Slösa bort pengar på. Eller vad man nu vill kalla det. Okej, bilen är högst upp. Men det är en lån väg till den och jag kan ju egentligen bara glömma den (no, no, no!). Ja, det jag ska komma till är att jag vill ha en keyboard! Jag har en lång tid nu varit sugen på att spela piano, för att det är så roligt :) När jag spelade tvärflöjt tog jag även ett par pianolektioner med min tvärflöjtslärare, haha. Men ja, det vill jag göra. Jag har hittat några bra mellan 1500-2000 kr och det är vad jag kan tänka mig att lägga ut på ett. Ska fundera lite mer :D

Klinkklinkklink.

Jag är sugen på att fota. Kanske ska gå uten snabbis?

hm..

Det går tydligen inte att kommentera i min blogg. Hoppas att det fixar sig snart!

Ännu än dag på jobbet är förbi. Har haft väldigt ont i ryggen idag och det påminde mig om att jag ska ringa Blåsippan imorgon. Ska sätta påminnelse på mobilen, annars kommer jag att glömma. Annars ska jag väl bara jobba imorgon. 11-18 och sedan får vi välan se vad som händer! Är ledig i helgen, så skööönt. Ser fram emor lördag, då ska jag och Elin till Sandra för lite mat och myskväll! :D :D

Idag hängde sig kassorna på McDonald's. Eller hela stället verkade ha hängt sig,  Ett strömavbrott på en sekund hand vi med också, som tur var så hann inget hinna stänga av sig :p Det är, trots förvirringen som uppstår, roligt när det händer något "exciting" (eller något ut över det vanliga) på hamburgeriet.

Nu längtar jag jättemycket till måndag! :D För då ska jag rida! Hihihi.


happy!

Jobbade 11-17 och det gick bra. De tre sista timmarna var dock assega, men som vanligt så gick även de förbi. När jag stämplat ut  tog jag ur en miljon hårnålar som höll min löshårsknut på plats och istället fick jag ett långt svallande hår... När jag bytt om och sprutat ner mig med DKNY Be Delicious mötte Elin mig och vi åt en cheese.

Traskade till Hemköp, blev stoppad av en Greenpeace som jag dissade genom att förklara att vi hade bråttom till bion (vilkt var sant, eller vi hade väl inte bråttom men..). Han sa att det bara skulle ta en minut att gå med och jag frågade i farten om det kostade något och om man var tvungen att göra något - Det handlar ju bara om 50 kronor i månaden! WHAT! Bara? Avslutade med att säga att varken jag eller Elin hade råd med det. Och det är faktiskt sant, för jag har bra mycket andra saker att betala... Som mina linser, 440 spänn i månaden! KUL VA.

Jaja, vi köpte godis och gick sedan och såg HARRY POTTEEEER! :D Den var riktigt bra faktiskt, jag lipade såklart, men det visste jag att jag skulle göra. Det var den bästa hittills av filmerna helt klart. Elin hängde med hem till moi och vi mongolidade oss som vanligt.

Nu sitter jag och lyssnar på music. Och är glaaad! För Anna ringde tidigare och frågade om jag hade ändrat mig. Svaret var ett BIG YES! Så nästa vecka ska jag ut och rida en P.R.E vid namn Lleago och sedan rida minst två gånger i veckan! Åh, jag som varit så ridsugen och inte riktigt vetat vad jag skulle ta mig till... Kliar i fingrarna efter att få känna den där härliga susningen när man spränger fram i en härlig galopp! Tack Anna, för att jag ska få rida din fina pålle :)

Om en stund ska jag lägga mig och läsa.. Aah, idag läste jag på min 30 minuters långa rast. Och när det var en minut kvar till instämpling var jag på ett sjukt spännande ställe i boken, hur lätt är det att bara slå ihop boken då och gå och jobba!? Det tog hårt... Haha ;)

Jaja :D Jag är flummig, men det är man när man är glad!


sjukt olyckligt kär

Jag... Jag har hittat mitt livs kärlek. Åh. Nu kan jag faktiskt inte tänka på något annat.

Det är stort för mig. Det är första gången det handlar om just en sådan här sak. Väldigt olikt mig!

JAG HAR BLIVIT KÄR I EN BIL!!!!!!!!!!!!!!!!

Och det är inte vilken bil som helst. Eller, för en amerikan är det kanske det, men inte för en svensk tjej på 19 bast.

Chevrolet Camaro. Någon som kan gissa varför just den?

THAT'S WHY!!! BUMBLEBEE!


Omg. Jag dör lite. Jag ska ta ett lån på ungefär 300 000 kronor och importera en från USA. För när de kommer till Sverige kommer de att kosta sjuuuukt mycket pengar. Detta för att i USA är Camaro typ som en Volvo för svenskar. *PÅLÄST* Och den ska se ut exakt som lilla Bumblebee. Fatta hur coolt det skulle vara liksom, jag i världens coolaste bil. JAG MÅSTE HA!

OKEJ!? Jag börjar spara nu.

inaktiv

Ja, jag vet att jag varit väldigt inaktiv med bloggen några dagar. Men jag har jobbat och det är inte så otroligt roligt att läsa "Hej, idag har jag jobbat. 6 av 10 gäster var puckon och resten trogna stammisar." Mmh!

Idag har jag jobbat (hehehe). Började 11:30 (hoppade dock in lite tidigare) och skulle ha slutat 18:30, men fick gå hem ungefär 18. Nice det. Gick hem och moppade till Nässjön för en springtur i det sunkiga gråvädret. Efter ungefär 2 km fick jag asmycket håll-mjälthugg-wathever så jag var tvungen att gå. När hållet-mjälthugget-whatever började avta fick jag svinont i magen istället (yäah!) och fick fortsätta att gå. Gick förbi en såndär maskin som lindar in ensilagebollar och började nysa som en galning. Fortsatte att gå. Gick hela vägen som var kvar helt enkelt, ungefär 4 km. Vore ju mycket najsigare (aah) om jag hade sprungit dom, men odsen var emot mig idag.

Annars händer det väl inte så mycket spännande. Eller i morse blev jag känslomässigt ställd när jag skulle gå till jobbet. När jag öppnade portdörren så stod det en liten grabb (kanske 10-12 år) utanför.

Han: Ursäkta..?
Jag: Jaa?
Han: Har du sett en svart cykel som stod där? *pekar*
Jag: Nej, det har jag inte.
Han: Faaan också... *ser jätteledsen ut*
Jag: Har den blivit stulen?
Han: Jag tror det... *ser ännu mer ledsen ut*
Jag: Jag hoppas att den kommer tillbaka! Hoppas att du hittar den!
Han: Jaa... Tack så mycket. Hejdå.
Jag: Hejdå..!


Buhu :'( Stackarn, kunde inte tänka på något annat påväg till jobbet. Ska sätta upp efterlysningslappar och sända blixtrande ögon till alla som har en svart cykel som skulle kunna vara hans.

Mjow... Kom på att jag har lite bilder att lägga in, orkar bara inte göra det nu. Men när jag orkar, så kommer det några från i lördags när jag, Ida och Micke var ute och åkte i Pontiacen (innan vädret blev för dåligt)! Det var en trevlig, men lite väl kall kväll som spenderades på Skeppet. Avslutade med mat hemma hos Micke, asgott och väldigt starkt! :p

Imorgon är jag ledig! Dado och jag ska till Birsta/Sundsvall och bland annat byta en hylla på IKEA. Sedan får vi se vad som handlas eller inte handlas. Har i alla fall några saker jag måste kolla på. Borde nog skriva en lista nu när jag kommer ihåg det... Hmm...

Ääh, jag har inget roligt att berätta ju! Nu ska jag käka glass (har-pms-och-är-freaking-galet-sugen-på-sötsaker-all-the-time). You know the feeling...

invalidoliv

Imorgonbitti är det jag som ringer vårdcentralen för en tid hos doktorn som kan se till att min ryggjävel blir bra. Eller åtminståne kan berätta för mig vad som är så fel. Idag höll jag på att börja grina på jobbet, så ont hade jag. Och då måste jag säga att jag har en jävligt hög smärtgräns... Min svanskota svider när jag böjer mig upp och ner, precis som om ett gammalt gångjärn som rostat och gnisslar. Min bröstrygg hugger och dunkar nästan konstant och när jag är ute och går känns det som att mina revben ska spetta mina organ.

Det är liksom inte så kul att vara 19 år och nästan känna att man måste gå hem från jobbet för att man har så ont i ryggen.


Jobbet var bra tills efter min rast, sedan började ryggen göra asont och en jävla T höll på att driva mig till vansinne. Jag skulle ju ha slutat 17:30, men dumt nog sa jag okej till att jobba till 19. Men jag fick gå hem 18:30 i alla fal... BLÄÄÄ! Och imorgon jobbar jag 12-21... Äh, sluta whina nu, på med smilbanden :D :D :D

Nu ska jag duscha lite snabbt, sedan lägga mig och läsa. Tänkte ta mig en kortare springtur innan jobbet imorgon, även om min rygg skulle göra ont. Fan heller att min rygg ska förstöra det jag vill göra >.<'

PÖSS

rainy day

Hörde att det droppade mot fönsterbrädan tidigare i morse, men under min promenad slapp jag att bli blöt! Ser dock ut som att det skulle kunna börja regna vilken sekund som helst. Inte för att det spelar någon roll, jag jobbar och kommer inte se så mycket mer av utsidan än kanske ruta 1 & 2 utanför driven :p

Börjar 11:30 och jobbar till 17:30. Ett perfekt pass idag, känner mig lite slö. Har jätteont i magen just nu också :(

Mweiip!

gobbii <3

Jag moppade ner till Coop tidigare ikväll och köpte glass och godis. Nu, några timmar senare, undrar min mage om det verkligen var nödvändigt? Haha :)

Ska snart ta en snabbdusch innan jag ska mysa ner i sängen med Harry Potter! Ja, alltså boken... Inte Mr. Daniel Radcliffe himself ;) Men däremot min alldels egna GOBBII, som är så söt. Aj low jo <3 Kan inte förstå att vi sitter här i våran lägenheten. Tillsammans. Vi har det verkligen bra och ja... Jag är så förvånad över att allt går så bra. Vi har verkligen kämpat och vi fortsätter att kämpa. Mot all skit som finns där ute i världen. Men vet du? Ute i världen är det kallt. Vi är varma, glödande och levande. Det finns inget som tar sig hit. Sparks.


Valborg 2008. Vi hade bara känt varandra i 2 månader. Och trots att vi inte var tillsammans som pojkvän och flickvän (som alla trodde, haha :), så visste jag att det var så mycket mer. Det handlar inte om att vara pojkvän och flickvän, det är bara en titel. I början av september 2008 så skrev vi dit titeln, men ingenting förändrades för det. Du och jag. Jag och du!

I promise you
I’m always there
When your heart is filled with sorrow and despair
I’ll carry you when you need a friend
You’ll find my footprints in the sand

duttii

Lite (eller väldigt mycket!) beröm till mig nu, va.

Jag sprang drygt en halv mil, jag har skrubbat badrummet, damtorkat, tvättat, diskat, lagat mat och damsugit! Nu hänger tvätten på tork och jag är mätt och belåten. Min tacopaj var det godaste jag ätit på länge, mmh. Har precis betalat en räkning och känner mig sjukt vuxen.

Nu börjar vädret klarna upp! Härligt :)

Och nu, lite lyrics! Det är den här låten och Pjanoo som driver motorerna i mina ben just nu!



She had it all figured out
But she left me with a broken heart
Fucked around and turned me down
'Cause she didn’t think I could play the part
But now the prom queen, the prom queen
Is crying sittin’ outside of my door
See you never know how
How everything could turn around

swosch!

Sov väldigt länge idag! Eller ja, jag vaknade när Dado gick upp 06:30 och när han gick vid 07:20. Men sedan sussade jag skönt vidare till 10:30 ungefär, riktigt skönt! Att jag sov så länge berodde nog på att Dado och jag satt och kollade på Michael Jacksons konsert Dangerous från 1993 till efter klockan 1... Men bra var den, helt klart värd att sitta uppe för.

Jag åt frukost och läste Harry Potter i lugn och ro innan jag tog tag i dagens största uppdrag - att rensa skrubben i sovrummet! Eller inte rensa, men vika lakan, handukar och sådant i fina högar och sortera lite för att få mer plats. Det har liksom blivit ett skrymsle att gömma undan saker, så det är inte så organiserat där inne. Men nu är det det! :D Ska köra ut mina ridkläder till mitt skåp på ridskolan imorgon, så slipper vi ha dem hängandes där och ta plats. Och i våran nya hallbänk så finns det en förvaringslåda, så där stoppade jag vinterjackor och annat som vi inte använder just nu.

När jag började bli klar klädde jag på mig träningskläder och gick upp till mampa och hämtade min moppe och åkte sedan ut till Nässjön och tog mig en sprintur. Det gick inte lika lätt idag som i förrgår, benen var tunga och det kändes väldigt segt. Men jag sprang lika långt som sist och det är jag mycket nöjd över! :)

Nu skulle det vara skönt med en dusch, men varmvattnet är avstängt idag. Fast bara till 16:30 tror jag att det var. Nåja. Har precis ätit lite gröt och om en kvart ska jag tvätta. Medans maskinerna går ska jag fortsätta att städa och rensa, wihohww. Tur att det finns musik att städa loss till. Och påtal om musik hade jag aldrig orkat springa hela vägen runt Nässjön idag om jag inte hade haft musik. Dado lär väl komma hem närmare 5 och då ska jag föröka ha maten klar också, tänkte göra tacopaj mmh :D

Näe, nu ska jag samla ihop tvätten och hoppas att jag inte lyckas drämma ner glasburken med tvättmedel i trappuppgången igen... Haha!

Pöss

spagettikropp

De de två sista timmarna på Donken höll på att förgöra mig. Det var inte en människa på stället, vilket gör en väldigt förslappad när det inte finns något annat att syssla med. Och när man till och med får höra av en gäst "Du ser ju inte less ut eller så!" då är det nog illa, haha. Det kändes som om jag inte hade ett ben i kroppen, som om de ersatts av spagetti. MMH. Men klockan blev 19:30 och jag traskade hem med mina stackars ben som har en del träningsvärk.

Gobbi hade lagat mat, åh tack och lov. Jag hade aldrig orkat laga något... Har suttit och tittat på Michael Jackson på TV4 en stund nu, väldigt fint. Kom några tårar nyss när hans dotter pratade.

Snart ska jag ta och lägga mig och läsa och sedan sova. Imorgon är jag ledig och då ska jag städa, springa och softa ^^

Godnatt!

blähh

Det blev ingen jättelång promenad jag var ute på tidigare, fick så jävlarns ont i ryggen :( Kändes som att mina revben spetsade mina organ. Tror faktiskt att jag ska gå till en riktig doktor/läkare med min förbaskade, defekta snerygg. En naprapat kunde inte fixa och det kunde inte den där osteopaten som lovade heller.

Nu regnar det ute och mina ögon håller på att klia sönder för att jag glömde ta en alergitablett innan jag gick ut.

Haha, det låter verkligen som att allt suger idag :p Men så är det inte! Ibland måste man whina lite, det bara är så. Ska snart ta och göra lite situps och sedan ska jag väl duscha av mig. Och sen blir det jobb, 11:30-19:30.

Have a nice day.

ge mig lite mer

Arbetsdagen gick bra, det var lagomt mycket folk och det rullade på.

När jag kom hem åt jag jordgubbar och läste Harry Potter. Sedan öste jag över sjukt bra musik till mobilen och begav mig till Nässjön. Och jag sprang, sprang och sprang... Det var så fruktansvärt skönt och jag var och är förvånad över att jag orkade så mycket! Nu vill jag ut igen, haha! Det blev nästan 6 kilometers löpning, riktit nice. Imorgon tänkte jag gå en långpromenad innan jobbet (börjar 11:30) och sedan rulla på med varannan dag löpning varannan dag långpromenader. Mampa hämtade bilen vi lånat under veckan, så jag måste se till och ta tillebaka moppen av Oskar så jag kan åka ut till Nässjön.. Det är det perfekta springstället, verkligen!

Dado har däckat i soffan och jag sitter här och lyssnar på muusic. Ska väl duscha så småningom, innan jag börjar på nästa Harry Potter bok ^^ Eller ja, jag läste det första kapitlet nyss :p

Sitter och lyssnar på Kick - Ge mig lite mer, som går på 3:s reklam. (Ja, jag vet att min musiksmak är weird och väääldigt varierad..). Tycker att den låten är väldigt lik Britney Spears - Gimme More i refrängen, i alla fall i textväg :p

Näe, nu ska jag ta och göra lite situps! Kisses.

birsta

Idag har jag och Dado varit i Birsta! Vi spenderade den största delen av tiden på IKEA och gick väl drygt tre varv innan vi var nöjda. Vi chansade och köpte en tavla på 100x140 cm och hoppades att den skulle få plats i bilen - och det fick den! Men det var på vippen alltså, tack för att det finns nedfällbara säten :p

Vi kom hem med en hel del inredningspyrlar vilket behövs, våra väggar är så tomma! Men nu jäklar är vi på G alltså :)


1. Pasta Carbonara till lunch <3 2. Dado med ett hörnskydd. 3. Dado i profil med ett hörnskydd.

När vi kom hem slog vi upp två tavlor och satte ut ljusfatet + ljusen (som visade sig vara doftljus, haha). Hyllorna måste vi vänta med, känns inte så stabilt att göra det utan ett vattenpass... Fast vi var väldigt skillade på att sätta upp den stooora tavlan rakt ^^ Dadoliv = vattenpass!

För en stund sedan tjockade vi i oss en varsin pizza (ouff..) och jag är så förbannat trött! Dado höll nog på att få spader när jag garvade åt allt och inget när vi skulle slå upp tavlan. Den är rätt tung och mina armar var som överkokta spagettis, askul tyckte jag - asjobbigt tyckte Dado... Haha! Ska nog lägga mig snart, börjar klockan 8 imorgon O.o' Har inte varit uppe så tidigt på läänge... Skulle egentligen ha börjat klockan 9, men vi ska tydligen få besök från The Headquarters så jag ska väl få slicka stället rent den där extra timmen ;)

Abawhahaaa... Haha, allt är så roligt när man är trött ^^ Den enda anledningen till varför jag inte ligger i sängen redan, är att jag var så förbannat sugen på att lyssna på musik! Nu tillfredsställer jag alla min sinnen med mina absoluta favrotlåtar... Mmh! Musik är så sjukt coolt, liksom tänk vad humöret kan förändras med hjälp av musik!

När jag slutat jobba imogon ska jag ladda mobilen med musik och sedan börjar resan mot topform numero 1! Jag är så sjukt jävla taggad, så du kan inte förstå! Jag vill springa tills det tjuter i mina lungor, när mjölksyran suger tag om mina ben och tills svetten rinner i pannan... Och sedan känna hur det ersätts med en härlig känsla i benen, hur det plötsligt känns avslappnande. Det låter helt wierd, men så är det för mig :p

Det här är en grym springlåt, verkligen! Man sugs in i takten och det känns så lätt. Prova!

Eric Prydz - Pjanoo


Näe, nu ska jag lägga mig och läsa Harry Potter :) Puss

boaw!

Mission completed!

Jag vet att det har varit lite mycket "... is the shit" på siståne. Men jag måste bara igen: Coop is the shit!

Nu har jag mööööööööööööööörkt hår. Men det är inte svart! Och det lyser brunt i ljuset. Och det är långt. Och det är samma färg. Fan vad bra! Coolt, kan inte fatta det riktigt, höhö! Undrar vad mamma säger, hon gick bananas när jag sa att jag nästan skulle bli svarthårig. Äh, hon är bara avis för att jag ska få långt hår... Eller hur då mamma? :D Och du vet ju att en skönhet passar i allt!

Nu sitter jag och käkar nudlar. Snart ska jag ta mig ett stort glas med MJÖLK och njuta innan jobbet. Ute är det storm med regn och bajs. Japp.

Hejpa!

lördag

Ikväll ska jag jobba. Just nu är jag bara så off man kan bli på att jobba, men det är ju money trots alls :p

Snart ska jag och gobbi åka och handla! Jag tycker om att handla och när man fyller kylskåpet så att det ser gott ut, haha. I love food.

Sedan ska jag pula på lite med mitt hår innan det är dags för en härlig stängning av McDonald's. Förhoppningsvis är det rätt lugnt eftersom det är Gatufesten i Sundsvall. Förhoppningsvis. Och nu är det inte 3 000 låtsasmilitärer i stan som kommer i klungor om 20 åt gången till oss. BLäH! Haha.

Nåja, nu ska vi dra ^^


transformers

Wiie, vilken bra film det var! Så jäkla rolig, men också lite spännande såklart. Måste helt klart ses, enligt mig!

Och så är det ju så typiskt mig att leva mig in i alla filmer och ta med dessa känslor i verkliga livet. Jag var övertygad om att Saaben var en Transformer och när som helst skulle det komma en Decepticons och försöka demolera oss... Ja, ni ser ju hur min hjärna (inte) fungerar ;)

Nu sitter jag, trots illamående, och proppar i mig godiset som blev över på bion. Är fortfarande lika sugen på mjölk. Men det finns fortfarande ingen mjölk. Imorgon måste jag köpa mjölk!!! Eller så kanske jag kan skaffa några kossor som kan ge mig mjölk när jag vill?

Imorgon är det saturdaaaay. Tog på mig en stängning imorgon, wiho... Börjar dock 17 istället för 16 så det är ju bra. Får se vad som händer under dagen, har hört att det inte ska bli så fint väder så sol och bad stryker vi nog.

Wih, tror att jag ska lägga mig och läsa Harry Potter nu ^^ Baow!

lax och potatis



Har precis lagat mat, lax och potatis. Det var mycket gott ^^ Jag tycker om fisk! Undrar om jag skulle gilla sushi? Måste prova det någon gång alltså. Har hört mycket lovord om sushi så :p

Tänkte egentligen vänta och äta med Dado, men han slutar inte förns 18:45 och jag var så himla hungrig. Annars då? Har inte gjort något vettigt idag allstå. Vet inte vad jag ska göra när det inte är strandväder, haha! Hjälp. Ikväll ska i alla fall jag och Dado se Transformers på bio! Kanske kan gå ner på Coop och köpa något gott till filmen innan Dado kommer hem? Om jag orkar, haha... Känner mig såå schlapp... Antagligen för att jag suttit här inne och ugglat hela dagen!

Jag vill ha mjööööööööölk. Men mjölken är slut, buhu.

Vatten is the shit...

youtube & google is the shit

Vad skulle jag egentligen göra utan Internet? Jag tänker på Zackes tal nu, haha, så jävla grymt!

Nej men honestly. YouTube och Google har varit räddare i nöden mååånga gånger. Tänk vad mycket jag lärt mig därifrån.

Har hittat en tjej på YouTube som jag just nu är helt frälst i. Hon verkar vara hur cool som helst och så sjunger hon grymt! Lisa Lavie heter hon och hon sjunger mest covers, men har även släppt sitt debutalbum nyligen! Här sjunger hon T.I. feat. Rihanna - Live Your Life:



Och här är typ världens sötaste video när hennes egna låt spelas på radio för första gången! Haha, kolla slutet när hon ringer in till radion och låtsas vara ett galet fan vid namn Vanessa och ber dom spela hennes igen och så utalar hon sitt namn fel eftersom radiokillen också gör det. Haha! :D



You must see!

guess what!?



Det hände en grej ;)

Haha, jag känner inte igen mig själv! Jisses. What have I done!? Typiskt mig att vara så impulsiv. Men vi lever bara en gång och dessutom tycker jag att det blev snyggt! Måste bara fixa till färgen på mitt eget hår, det kanske inte syns på bilden, men det är lite ljusare än löshåret. Men det gör jag i helgen, för mitt hår vill nog vila lite nu :) Löshåret var mörkare än vad jag trodde, det är dock inte svart som det kanske ser ut, så jag höll på att gå bananas igår när jag trodde att jag skulle bli helt svarthårig... Men hade jag varit svarthårig hade håret varit mer åt det blåa hållet och det är det verkligen inte!

Och sa jag inte att mina ögon skulle bli awsome till mörkt hår!?

mormor

De händer ofta att jag när som helst kommer att tänka på mormor. Vad hon gör, om hon solar och blir brun, om hon kanske är ute och går, lagar mat, sover... Vad som helst.

Men varje gång kommer verkligheten som ett hugg och jag kan inte fatta att det verkligen är så. Att hon verkligen är borta. Död. Jag vill veta vem jag ska vara arg på. Vem som tog henne ifrån oss. Det kanske inte finns någon, men ibland skulle det vara så skönt att skrika att det var någons fel.

När jag blir äldre ska jag vara precis som mormor. Vem vill inte vara cool när man är 60-70 år liksom?

Om jag fick önska mig något just nu, så skulle jag vilja gå på stan med mormor imorgon och shoppa. Det vore så roligt!

Somewhere over the rainbow skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true

If happy little bluebirds fly above the rainbow, why oh, why can't I?


Jag höll ett tal om mormor på svenskan i våras;

Jag minns så väl sista gången jag såg henne, träffade henne.
Den dagen, den 15 februari 2009, insåg jag verkligen att det kanske var slutet.
Just det minnet verkar ha etsat sig fast i mig, det är så lätt att plocka fram.

Men jag vill inte minnas hennes sjuka, krympande kropp. Hennes gula hud och gula ögonvitor. Så olikt henne, så otroligt fel.

Det var inte hon.
Nej.

Det jag vill minnas är min sportmormor, min coola mormor.
Jag minns hennes röda Nissan, med lyktor som fälldes upp. Det var så hon blev sportmormor. Tänk när hon bara för ett par år sedan blev tillfrågad på gatan om att vara modell för en tidning. Liksom, vems mormor får en sådan fråga?

Min mormor. Ungdomlig, modeinriktad, hälsosam. En forma mannekäng. Med en stor garderob, full med kläder som doftade precis som hon alltid har luktat.

Jag kan bara inte förstå att hon är borta. Hon som var så frisk och hälsosam. Varför just hon? Varför just cancer? Cancern, jag hatar dig!

Mormor. Hon har fått mig att skratta så många gånger. Tänk alla gånger vi skulle åka till Birsta, eller Birrrsta som hon sa. Hur mycket hon älskade Polly. När vi spelade Geni och hon inte såg skillnad på de rosa och orange spelpjäserna.

Jag minns när jag och min lillebror sprang till hennes balkong när vi hörde att ett tåg skulle komma. Vi gissade från vilket håll de skulle komma, hur många vagnar det var. Jag minns hennes glupska terrier Malte, som åt allt, helst våra julklappar.

Det finns många minnen. Jag önskar att hon kunde fått vara frisk. Jag önskar att jag kunde ta henne tillbaka. Jag har fortfarande inte riktigt förstått det, att hon är borta.

Hon är den första jag har förlorat. Jag kommer alltid att minnas henne, precis som den coola mormor hon var. Lång och snygg. Glad och snäll.

Ofattbart.
Sortmormor.


hmm

Mission failed.

Sitter och studerar mitt nya schema. Under stadsfesten jobbar jag: Fredag 18-01, lördag 19-04:30(!!!!) och söndag 17-23. HÄRLIGT! Tänkt förra året när vi jobbade till 04:00 varje fredag och lördag. Insane ju.

Jag ser fram emot Harry Potter den 15e! Den börjar 18 och jag slutar 17, vilken tur man kan ha ibland!

Har nyss ätit massor av spagetti och köttfärssås. Nu ska jag diska lite och sedan..? Slappa <3

Imorgon måste jag verkligen köpa nya alergitabletter. Kommer att klia bort ögonen snart. Inte bra.

Ouff vad jag är mätt nu. Men lite äppelpaj kanske det får plats..?

clothespeg


strand och bad

Började morgonen med att ta en sprungtur tillsammans med Dado. Jobbigt, men väldigt skönt. Sedan åkte vi upp till Jysk för att byta hallbänken, en skruv gick ju inte att skruva i, och så köpte vi en skohylla också :) For vidare till stan och handlade en vas och två plastblommor. Sedan började Dado jobba så jag åkte hem.

Kokade nudlar och så kom Eliiin. Jag sörplade i mig the noodles medans jag lyssnade på hennes historia om gårdagens utegång. Jag säger bara - herrejesus! You go girl ;) Haha. HAHAHA! HAHAHAHA! Vi åkte till Donken så jag kunde hämta mitt schema (jobbar mycket, wiiie!!! Money!) innab vi brummade vidare till Svartvik. Det var asvarmt där, så varmt att sälen Elin och fisken Olivia fick ta och bada. Först var det svinkallt, men när vi doppat oss blev det riktikt skönt faktiskt. Vill bada meeer! Hoppas att det är fint väder imorgon, för då blir det lätt bad. Jaow. Jag somnade i en halvtimme och sedan kom det feta moln, då drog vi... Kack!

Nu har jag ätit två omgångar av min delicious äppelpaj! Yummi! Det resulterade i lite magont, men det var ju faktiskt gott... Annars då? Ja, jag tänkte väl ta och skruva ihop hallbänken (igen) och skohyllan. Sedan ska jag exprimentera och förvänta er det värsta! Mohahaahaa... *gulp* Hööhähä. Till middag blir det spagetti och makaroner tänkte jag säga, jag menade spagetti och köttfärs. Men det tar jag tag i lite senare...

Herregud vad jag är flummig idag :P Värmeslag kanske? Don't know.

Jaja!


a piece of cake








improvisera

Jag hade ju tänkt att baka äppelpaj och kolakakor och kanske muffins om jag orkade. Men när jag ställt in äppelpajen i ugnen insåg jag att jag glömt köpa sirap till kolakakorna... Så jag kollade efter något annat jag kanske kunde baka, nöttoppar lät gott fast jag hade ju inga nötter... Hmm, men jag hade mörk choklad så jag hackade ner det istället för nötter. Och så tillsatte jag mjöl, havregryn och bakpulver för att skapelserna ska bli lite fasta. Nu är de i ugnen och om jag har tur så blir de goda - jag är liksom ingen naturbegåvning så det vore coolt om de blev asgoda ^^ Kul att testa något själv, även om det blir mest att man höftar måtten :p

Äppelpajen ser i alla fall mycket god ut. Jag gjorde dock en dubbel sats med smuldeg - I love smuldeg! ;D Så formen är täckt med smuldeg och så är det strött över äpplena också. Hähä!

Här har vi lite bakmusik!

T.I. - Whatever You Like

Flo Rida feat. Will.I.Am & Fergie - In The Ayer

Och här kommer den ultimata låttiteln!
Flo Rida feat. Wynter - Sugar
 

Mjauu!

macaroooni

Sitter och käkar min absoluta favoritmat - Falukorv och makaroner! Idag var det extra gott, tror det breror på makaronerna. Vi har hela tiden köpt de billigaste Coop makaronerna men igår när jag handlade var de slut. Då tog jag ett par andra Coop makaroner, men det verkar vara en lyxigare modell av Coops märke :p För de här makaronerna är fasta, gula och har lite tuggmotstånd! Till skillnad mot de andra som är bleka, slappa och smaklösa...

Jag jobbar som makaron-finsmakare, duråh?

Annars så har jag städat heeela lägenheten och känner mig så nöjd :) Skruvade även ihop hallbänken jag köpte idag. Dock så är den defekt i ett hål så det går inte att skruva in skruvjäveln. Grrrr. Om inte Dado eller pappa kan fixa så får jag väl åka och byta den då... Suck. Att saker ska krångla så mycket ibland :p

När jag ätit färdigt ska jag BAKA! :D Det ska bli roligt. Och gott! Hoppas jag i alla fall :P Kanske bränner ner köket, men så klantig är jag nog inte. Jag är faktiskt rätt händig ;) Fast igår hände det en väldigt osmidig sak när jag skulle gå ner och tvätta... Proppade ner all tvätt i en blå IKEA kasse och la burken med tvättmedel i. Jag gick ut genom dörren och vände mig om för att stänga - PANGKLIRR *ekoekoeko*! Min glasburk med tvättmedel hade ramlat ur påsen och krossats mot trappuppgången. Det låg vitt pulver överallt och jag funderade på vad jag skulle göra och önskade att det inte skulle komma någon :p Samlade ihop alla större glasbitar och föste in tvättmedlet i en ny burk. Portdörren öppnades mitt i min städning men som tur var det Dado som kom hem från jobbet! Så vi hjälptes åt att plocka ihop det och gick sedan och tvättade! Haha ^^

Dado slutar nio ikväll. Då möts han av en nystädad lägenhet, en ny möbel, färdig middag och nybakad äppelpaj och kolakakor. Är jag inte bara en för bra flickvän? Haha :D

onsdag

Det är varmt ute, men ändå känns det inte som ett ligga-på-stranden-väder.

Därför tillbringar jag dagen hemma, i sann hemmafruanda. Har varit och handlat bakredskap, en hallmöbel och så tankade jag bilen. Typ 900 spänn på en halvtimme. Men det är så när man inte bor hemma hos mamma och pappa.

Snart ska jag ta en jäkla städrunda här. Börjar med att lägga in all tvätt i garderoben som har torkat över natten. Sedan ska jag diska och plocka undan lite saker innan jag damtorkar och damsuger. När allt är klart ska jag utnyttja mina bakredskap som jag köpte och baka kolakakor, en äppelpaj och kanske muffins! Jag vill ju använda min A piece of cake bakbok som jag fick i studentpresent!

Igår hängde jag med Elin. Gjorde av med lite mer pengar på stan, på ett par glasögon, ett strandtennis och en lunch på Wayne's. Yapp. Sedan hängde vi på baksidan hemma hos mamma och pappa. Jag hoppade hinder, jäklar vad jag flög. 116 cm var rekorder för igår. Riktigt stolt över mig själv faktiskt :P


Nya solbrillor.

116 cm, wihoo!

Nu ska jag koppla in högtalarna i datorn och pumpa asbra musik! Pöss

RSS 2.0