härliga dagar!

Anledningen till att min uppdatering inte varit så jäkla bra de senaste dagarna är vädret! Och dessutom har jag ju ledigt i över en vecka och vill inte spendera den tiden vid datorn. Men nu känner jag att det är dags för en liten update...

I lördags var ju Dado och jag i Västanå och red! Vi kom dit ganska tidigt, så vi gick upp en bit bredvid vattenfallet. Men sedan var det dags - Dado fick en hjälm och så kom de ut med våra hästar. Det var jag, Dado och fyra till som vi red med + ledaren. Jag bad om en pigg häst när jag bokade, haha, och fick då rida en basjkir vid namn Thai Fun (tror det stavades så..). Han var en grov, fin häst med en låång man. Fick rida i westernsadel också, det har jag nog bara gjort en gång förut :p Dado fick rida en islandshäst, tror att den hette Glimti. Han var så söt (Dado alltså ;) när han satt upp och hästen rörde sig. Haha! Vi skrittade iväg och Dado såg ut att klara sig riktigt bra. Vi red på varierande stigar, vissa breda, vissa trånga och med många grenar hängandes - mysigt :) Jag, Dado och två till ville trava och galoppera, så jag fick ta täten på Thai Fun och rida en sväng - i full fart! Haha, jäklar vad han var stark och pigg! Fick verkligen köra på med halvhalt på halvhalt, men det var i alla fall riktigt kul att sträcka ut i galopp. Och Dado tyckte att det var jätteroligt :) Han sa till och med när vi mötte upp de andra igen - Ska vi köpa häst? Haha!

Vi red över en å och det var skönt för hästarna som fick dricka och svalka sig lite. Dados häst var galen i vattnet, plaskade jättemycket med frambenen och jag trodde att han skulle lägga sig ner. Men han stod upp och Dado slapp bli blöt ;) Vi red sedan lite hit och dit tills vi kom tillbaka till stigen vi först red på. Då fick vi, samma gäng, trava och galoppera hela vägen tillbaka till stallet. Och då var hästarna riktigt taggade, hemfärd liksom! Trodde nästan att min galning till häst skulle sticka, men jag är ju rätt van vid starka och busiga hästar så det gick bra. Han sprakade bak ut en gång också, haha.

Vi kom alla tillbaka hela och glada. Det var verkligen en helt underbar tur på två timmar! Och det roligaste var att Dado tyckte att det var så roligt. Och så var han riktigt duktig också, liksom vi travade och galopperade väldigt mycket och han har aldrig ridit förut.


Påväg upp!

Flinar'n ;)

Glimti älskade vatten som sagt!

Nöjda efter ridturen :)

Thai Fun var väldigt söt :)

Igår var jag, mamma, Dado och Elin på Svartvik och solade. Det var skönt! På kvällen åkte vi ut till golfbanan för att äta middag (det är golfveckan och mamma och pappa har lånat en husvagn som står därute...) Det var gott och mysigt. När Dado och jag kom hem köpe vi med oss Ben & Jerry som vi tjockade oss med till filmen Don't mess with Zohan, som var riktigt rolig!



Idag har jag och Elin varit på Smitingen. Johanna och Erika gjorde oss sällskap lite senare också :) Det var varmt och skönt och jag doppade mig till och med! Fast vattnet var allt annat än varmt... Har bränt mig lite idag, det känns och syns. Och så har jag en ful jävla rosettbränna på ryggen efter bikinin, haha.



Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Har precis duschat. Får se vad som händer ikväll, har inget planerat :) Åh, det är så skönt att vara ledig!

Mjau!

pancakes

Jag har precis stekt pannkakor. Nu osar det i hela lägenheten, härligt... Gott ska det i alla fall bli, med hallonsylt :D Fast de flesta pannkakorna är rätt degiga, jag lyckas bara ibland med att göra dom fina... Aja, gott var det i alla fall :P

Igår gick ju jag upp till mampa för att sola, men när jag kom dit så skulle mamma åka till stranden så jag hängde såklart med henne! Vi åkte till Svartvik och det var riktigt varmt! Badade dock inte. Men somnade i solen gjorde jag! Haha. Och fy vad jag bränt mig. Hela magen, bröstet, halsen, armarna... Och ryggen också. Men det röda avtar mer och mer och snart kommer jag att bara vara brun ^^ Spenderade sedan kvällen på McDonald's, höll på att svettas ihjäl måånga gånger. Uscha... Lika varmt lär det bli ikväll.



Idag hade jag också tänkt att sola, men för att vara lite snäll mot min hud så struntade jag i det och gick på stan itsället :) Köpte shampoo, balsam, bodybutter, sminkborttagningslappar och så en kjol som jag spanat in rätt länge nu. Knatade sedan hem och fortsatte att shoppa; två linnen från Gina Tricots hemsida. Sånadär vanliga långa och tighta linnen. Ett svart och ett vitt. Dom jag har är så äckliga nu, för jag har haft dom under skjortan på Donken. Fettet och smutset går liksom inte bort!

Om en och en halv timme börjar jag. Yeaäh... Det är mitt sista pass, sedan är jag ledig i 9 dagar ju! :D Och imorgon, då händer det en rolig sak! Dado och jag har pratat länge om att han ska få rida lite, så igår bokade jag turridning på Västanå för oss två ^^ Det ska bli roooligt! En tur på två timmar blir det :)

Uhh, vad mätt jag blev nu! Ska ta och diska undan lite och sedan slappa tills det är dags att dra sig till jobbet.

R.I.P Michael Jackson

sol

Har nyss ätit frukost ute på balkongen och innan det var jag ute på en morgonpromenad. Nu ska jag ta på mig bikinin och vandra upp till mampa! Ska som sagt schteka :D Sedan måste jag jobba också, men det är inte förns klockan 4.

Vi blev inte så länge igår. Det var väldigt mycket folk på Skeppet men ändå inget drag. Gick till Gennys vid halv 12. HELT DÖTT. Vi satt och snackade lite där i alla fall och när dansgolvet öppnade gick vi och spanade, men nee too slow liksom. Så vi gick hem. Men trevligt att göra något i alla fall.

Nej nu ska jag gå! Vädre är underbart och den här dagen ska mot inga anledningar spenderas inomhus! Ut med dig!

skeppet

Efter Donken blir det tydligen Skeppet också, trevligt :) Hoppas att det är varm som sagt!

fräsh som en nyponros

11-19 idag. Har gått bra. Har stått i driven och sedan i köket. Nu vet ni det.

Har tagit en välbehövlig dusch innehållande hårinpackning och benrakning. Nu är jag fräsh som en nyponros och har klätt på mig lite "finare" kläder för att känna mig lite fin. I svarta långbyxor, feta jobbarskor och en sjabbig t-shirt eller skjorta känner man sig allt annat än fin i alla fall. Dado och jag ska (guess what!?) äta på Donken ikväll. Ja, jag vet. Det är en arbetsskada. Nej. Men jag orkar inte laga mat. Fel. Jag är inte sugen på pannkakor :p




Det kurrar i Nyponros-Olivs mage. Dado kommer nog snart :) Hoppas att det är lika varmt ute som när jag gick hem från jobbet. För jag har shorts på mig nu. Och min favorittopp! Kör utan BH för att den har djup urringning i ryggen. Hoppas inte att mina bröst gör något drastiskt. Höhö, fan att jag slängde mina bröstlappar! Och fan att jag inte kan ha min freebra. Fan vad snygg jag är! :)

Imorgon stänger jag, har jag sagt det? Antagligen. Och jag har nog sagt att jag ska schteka i solen innan jobbet. Oh, yes! Ska kliva upp senast 10, ta en morgonpromenad och sedan parkera mig i mammas solstol. Ska nog ta med min datorn och pumpa Spotify. NICE! Likadant blir det på fredag.

Kurrkurr! Undrar vad jag ska äta? Det är ju inte direkt så att jag måste stå och läsa menyn när jag kommer dit, haha. Vill ha något nytt. Först tänkte jag käka sallad, men jag kommer inte att bli mätt på gräs just nu. Kanske ska fixa en El Maco? ^^ Nej, vi har inte El Maco nu. Men vi har såsen eftersom den finns på Little Mexican! Äääh, jag får se när jag kommer dit helt enkelt. Dregglar just nu. HUNGRIG.

Jaja, till något annat! Jag har nästan bestämt mig för att färga håret och sätta i löshår! Ska fundera lite till. Åh, varför kan jag inte bara vara en typisk blondin eller en typiskt brunett? Höhö.

Näe, nu ska jag ta och dra mig. Pöss

finväder

Har nyss varit ute och gått i det härliga sommarvädret! Hoppas att det är lika fint imorgon, eftersom jag börjar klockan 4 så kan jag ligga och sola hela dagen :) Men idag blir det jobb och det kommer nog att vara en hel del folk. Tur att våran glass- och milkshakemaskin funkar igen.

Nu ska jag ta och klä på mig och sminka moiii..

Pöss

less

Ja, idag var jag måttligt less på McDonald's obeskrivliga värme. Och mitt pass, 11-21, var ju inte så jäkla trevligt det heller. Jag har fortfarande ont i benen efter att ha stått så länge! Men jag stod i alla fall i driven och efter min rast stod jag i köket :) Har bara stått där tre gånger, så jag är inte så jäkla hajj på det. Nu har jag lite brännskador på händerna, men that's life!

Annars så... Jobbar jag igen imorgon, 10-19. Vilka härliga pass jag får... 10 timmar, 9 timmar. Men det är money! Sedan jobbar jag stängning torsdag och fredag och sen - LEDIG I 9 DAGAR! :D

Nu ska jag duscha och sedan sova. Eller så ser jag på I Taket Lyser Stjärnorna. Får se hur trött jag är :) Påtal om film så såg jag Confessions of a Shopaholic igår, den var rolig och mysig. Dregglade lite på killen också. Fast i smyg såklart, eftersom Dado satt brevid mig och såg *blötpuss på D* ;)

Nono, nu blir det ducshen!

schteeeka



Gick som sagt upp till mamma och pappa. Det var jävligt hett där i hörnet. Pwuh! Fick i alla fall lite färg innan det kom moln :( Passade på att äta något där, gröt fick det bli haha.

Det var dock ett tag sedan gröten intogs så nu är jag hunrig. Idag är det firrepinnar som står på menyn!

wiie

Vilket helt fantastiskt underbart väder det är! Första sommardagen sedan vi tog studenten :)

Idag hade jag tänkt att gå upp till mamma och pappa och sola på altanen. Bara slappa och ta det lugnt... För efter gårdagens stängning så behöver jag nog det, kolla liksom bara - jag sov till 12! Det var fan kaos igår alltså. Det är svårt att förstå kaoset när mann inte jobbar där, men vi gjorde en 8:a på middagen och sedan kom vi inte ikapp oss alls. Under min rast var det asmycket bilar, asmycket kassa och de var bara tre stycken där ute. Jag erbjöd mig att ta lite bilar under rasten, för det är inte så kul att vara ensam i driven... Några minuter över 1 stämplade vi i alla fall ut och jag brummade hem med min moppe.

Näe, nu ska jag inte låta den här fina dagen försvinnaf för mig! Har precis ätit frukost och nu ska jag ta på mig lite kläder. Wio.

Pöss.

gaah

Kan jag inte bli frisk snart!?!

Grr. Nu ska jag äta frukost. Sedan hänga tvätt. Sedan softa. Och tillslut blir klockan 17 och då ska jag jobba...

Imorgon är jag ledig och då ska jag göra allt för att bli frisk. Så det så.

jobbjobb

Började 09:00 i morse och det var lite segt att kliva upp faktiskt. Men det gick hur som helst bra att jobba! Combon (glass- och milkshakemaskinen) var dock inte med på noterna, så vi kunde inte sälja glass förns 2-3 någon gång. Klockan blev tillslut 17:00 och jag kunde stämpla ut med en kurrande mage!

Efter att jag tagit en snabbdusch och bytt om tog Dado och jag en promenad till Kinarestaurangen och käkade :) Vi satt där en stund men blev tillslut lite less på de andra som också var där. Varje gång vi har varit där har det alltid varit skumma alkis och knarkar människor. Aja, maten var god i alla fall! Vi gick till McDonald's och tog en McFlurry innan vi gick hem igen :)





Imorgon jobbar jag stängning, skönt att ha hela dagen ledig.

Haha, Elin ringde för typ en timme sedan och vi har suttit och pratat skit & sånt som man gör. Men nu ska jag ta och posta det här inlägget ;P

midsommarafton

Jag är inte så mycket för att fira högtider. Det ska väl vara jul i såfall. Och så pyntar jag lite vid påsk.

Men midsommar, njae, det var mer när vi var mindre som vi dansade runt midsommarstången och gjorde kransar. Och faktiskt så klarar jag mig utan Små grodor och blomster på huvudet, även fast det såklart är mysigt!

Idag har Dado och jag varit och storhandlat mat! Nu är kyl, frys och skafferi fyllda och det känns altid lika bra :) Vi städade lite här hemma tills vi blev hungriga. Invigde elgrillen som jag fick från mormor och det gick ju bra! Vi grillade lövbiffar och majs, jag gjorde klyftpotatis i ugnen och till det åt vi sallad och beasås. Riktigt gott! Senare fikade vi Daimtårta och jordgubbar framför TVn. En helt lugn och skön kväll, jag hade inte orkat mer för jag är inte helt kry än. Och dessutom börjar jag 09:00 imorgon, så något partajjande stod inte med på planeringen idag.

Nine to five imorgon alltså. Yaäh. Efter det var det ju tänkt att jag skulle rida Malle, men jag tror att jag hoppar över det eftersom jag inte är frisk än. Jag vill liksom rida ett svettigt dressyrpass och det skulle nog göra mig helt exhausted.

Hm... Jag har ett problem. Eller det är väl inget problem kanske, men det är liksom en svår fråga! Jag är så less på mitt hår och skulle gärna vilja göra något med det. Ja, jag slingade det nyligen, men påverkade ju inte mitt mjuka fjun som har stannat i växten. Typ. Så - jag vill sätta i löshår! Har kollat runt en hel del och bestämt mig för clip ons om jag ska göra det. Enkelt liksom. MEN! Nu till problemet :p Min hårfärg är oidentifierbar och det är liksom svårt att hitta rätt färg. Dessutom är det slingat och de slingade håren jag kollat på är inte riktigt som mitt hår. Och jag vet att man kan färga själv, men jag vill inte lägga ut pengar på att färga om mitt löshår. Därför (herregud vad utdraget :p) fick jag värsta impulsen av att vilja färga mitt hår mörkbrunt! Riktigt mörkt, typ svartbrun men inte så att det ser svart ut. Get it?

Men. Jag skulle säkert ångra mig senare att jag färgade det mörkt igen, nu när jag är så nära min riktiga hårfärg jag inte varit på ages.
Men. Jag vill hellre ha långt hår!

WHAT TO DO LIKSOM!?!!

Jag vet att jag kan ha mörkt hår, har ju liksom haft det förut. Och så blir mina ögon jäkligt blåa när jag har sådan färg - me like.

Är det någon själ därute som kan make a decision for me!?

music

Lil Wayne - Prom Queen


I love autotune! Fast jag avskyr det i såndär "fjortismusik" (som den här och den här), fast jag måste erkänna att de kan vara rätt roliga ibland. Men Lil Wayne gör det awsome ^^ Jag måste fixa ett program så att jag också kan få låta asballt. Höhö.

Näe, nu ska jag ta en dusch! Sedan ska Dado och jag gå och storhandla :)

Hoppas att alla får en härlig midsommar och helg!

typ frisk

Jag känner mig freshy! Allstå, på riktigt.

Snöt ut ett ton med slem (jag skojar inte, det var sjuukt mycket!) och det var genomskinligt och inte gult och tjockt! Det är en bra sak! Jag har inte ont i halsen längre och jag känner mig pigg och glad. Det är bara näsan som rinner just nu (men inte på det "sjuka" sättet) och så har jag en hes lite sexy röst sådär.

SÅ IKVÄLL SKA JAG JOBBA! Wihoooo. Orkar inte sitta hemma en hel dag till och uggla framför datorn. Ska sälja plusmenyer som en... Galning! Så får alla sånadär Colaglas. Yeah!

Nåja, nu ska jag klä på mig och fräsha till mig med lite smink som jag inte haft på aslänge. Skönt i och för sig ^^

:D

spirit



Tittade som sagt på Spirit idag! Har sett den filmen många gånger, men nu var det längesedan. Satt idag och lipade av både sorg och glädje till den, för den är så gullig :) Och så är han så fin ^^ Och nu, efter ett år med samma bakgrundsbild på min dator, har Spirit tagit platsen istället för Dado. Haha :D

Jag är fylld av en jobbig, men härlig, energi! Antagligen för att jag börjar bli frisk nu och vill ut och leka, haha.

Har satt på nya lösnaglar ikväll ^^ Och målat dem med tre lager Mavala Toulouse. Nu är dom fina! Kände bara för att vara lite fin, har ju bott i pyjamasen ett tag nu... Fräshade till mig lite extra med en dusch innehållandes en ny konsert! Körde dock samma låtar, men det är för att det är samma turné... Olivia's Shower Tour. Nästa kommer så småningom och den heter... Wet Songs! ... Det lät snuskigt, haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen ^^ Nightynight!

shower konsert

Jag får en nostalgisk känsla när jag äter Marabou Mintkrokant.

Jag vet varför. Den smakar sommar och hästar.

Howdy people!? Själv är det snorigt. Men jag tog mig ur min pyjamas som jag bott i de senaste två dagarna! Tog på mig ett par jeans, en enkel t-shirt och gjorde mig extra fin med örhängen, halsband och mitt Thomas Sabo armband + en scarf. Så vandrade jag ner till Coop och kände mig rätt nice som gjorde det. Kände mig liksom fräshare och inte lika sjuk när jag bar vanliga kläder :p



Förutom en VR, en Cola och en chokladkaka kom jag hem med en burk tomatpuré, toapapper och en liter mjölk. Yeah! Potatis skulle jag också köpa, men jag såg bara en massa färskpotatisar och jag vill ju ha vanliga. Jag orkade faktiskt inte släpa på en såndär säck med potatis. Grr.

Nu har jag i alla fall läst VR. Jaow. Käkat lite choklad och druckit Cola. Göttans.

Och nu? Jag är sjukt rastlös. Igårkväll gick jag crazy bananas när Dado halvt somnade i soffan. Liksom, vem skulle jag då prata och låta för? Så jag tog en dusch och hade en alldeles egen konsert med duschmunstycket som mikrofon. Jag sjöng för full hals och det var en salig blandning av låtar och artister.

Jaaag vet! Igår så fick jag värsta suget efter att se Spirit - Hästen från vildmarken! Kom precis på att jag laddade ju hem den på Dados dator, så nu ska jag se på den filmen ^^ Hihi.

Konstaterande: Jag är alldeles för rastlös för att vara sjuk.

nice

Kom överens med chefen igår om att det var lika bra att jag stannar hemma idag också, för att bli friskare.

I vilket fall så hade jag inte kunnat jobba, för när jag vaknade i morse hade jag ingen röst! Haha. Jag kunde tillslut kraxa fram lite ljud, jäkla skata. Nu är den nästan back to normal i alla fall :)

Två låttips!
Sophia Somajo - I-rony

Lil Wayne - Mr. Carter


Visste ni förresten att Sophia Somajo har gjort den här låten och alla andra låtarna på albumet The Laptop Diaries på en enkel Mac dator? Hon har endast använt sig av den inbyggda mikrofonen i datorn och programmet Garageband! Coolt :)

Jawwjaww!

happy!!

På lördag ska jag rida Malle! :D

Jag är glad och uppspelt och kände mig genast friskare, haha!

Hoppas att jag vaknar upp utan feber imorgon, för jag vill faktiskt jobba. Men har jag feber så blir det inget jobb (eller om jag skulle känna mig sjukt krasslig bara), så är det bara. Jag vill som sagt inte vara sjuk onödvändigt länge. Buhu :(

Men Malleballe på lördag, wihooo!

hysterisk

Dado har en riktig hemsk alarmsignal som dånar igång varje morgon.

Han har låten Pengar av Maskinen. Och jag vaknar alltid på samma ställe, när de sjunger "Jag spyr i ditt fejs" (0:06). Trevligt. Dessutom är volymen maxad och jag får halvt en hjärtattack varje gång.



Nu ska jag laga middag :)

ny!

Varför i hela fridens dagar har jag ägnat den senaste halvtimmen åt att titta på hästannonser!?

Jag tror att mitt häst- och ridsug håller på att göra mig galen.

Det värsta är att jag hittat en häst som jag skulle ha ringt på om jag nu skulle vara på G att köpa häst, haha. Något som absolut inte är på G, det är nog bara en hemlig dröm. Det jag skulle behöva just nu är att få rida en pålle en till två dagar i veckan. Busa ute i skogen...

Nåja! Dado kom precis hem på lunch och hade med sig min nya mobil! :D Fin va!? Nu har jag något att sysselsätta mig med ^^

hmm...

Jag är grön av avund. Jag vill nästan skrika, så jobbigt känns det!

Det liksom. Gnager i mig.

Tänk om jag också...

Too late.

grått

Måste det vara så grått ute? Hörde att det skulle regna på midsommar också. Undrar när den riktiga sommaren börjar, med sol och blå himmel?

Har precis ringt och sjukanmält mig. Det är första gången någonsin jag sjukanmäler mig på McDonald's och jag har jobbat där i 2,5 år. Därför kändes det som att jag kunde göra det med "gott samvete", även fast det kändes lite trist att "spräcka nollan" haha! Men det är lika bra, jag måste bli frisk innan jag jobbar igen. Annars kommer jag att vara sådär småsjuk jättelänge och det orkar jag inte.

Jag är hungrig. Men det finns ingen frukost här hemma... Drack nyss en kopp grönt te, jag som inte ens tycker om te. Men den här var faktiskt helt okej! Nu kommer jag säkert att bli någon tenarkoman eller något. Men jag vill liksom käka något mer än te. Har ju i och för sig rester av wok och lasagne. Men jag är mer sugen på fil, gröt eller macka. Aja, jag tänker inte gå ut nu i alla fall, speciellt inte för att handla något att äta. Då äter jag hellre resterna!

Ska gå och kolla febern nu, tror att den har börjat sjunka för jag känner mig inte alls lika dålig som igår. Men jag svettas fortfarande sådär äckligt och trots att jag duschade igårkväll så känner jag mig bleeeee.

Tjing.

(miss)lyckad lasagne

Blev så jäkla hungrig för en stund sedan (många brukar ju tappa aptiten när de har feber, men inte jag inte!) så jag tog och lagade lasagne!

Jag slog i vanlig ordning upp receptet på internet och när det var dags för ostsåsen kollade jag snabbt på måtten - 7 dl mjölk och 4 msk mjöl. Bara det att jag läste 4 dl mjöl... Så stod jag där och väntade på att mjölken skulle tjockna och koka lite, så att jag kunde hälla i osten. Men det är bara fullt med klumpar och det var inte alls som vanligt... Gick till datorn och läste 4 msk mjöl. Jahapp. Bara att hälla ut och göra om då :p Den andra gången lyckades jag med ostsåsen, men kastrullen blev dock kolsvart i botten :( Det är så jävla jobbigt att stå och skrapa ju... Nåja, resultatet blev hur som helst gott, dock lite löst. Men men, gott som sagt!

x

Mamma kom även med jordgubbar och Alvedon! Haha :D Nu ska jag ta varannan jordgubbe och varannan Alvedon... Typ.



Wiie. Nu ska jag rensa dem och sedan slå mig ner framför TVn. Vet inte hur jag ska sitta eller stå för att min rygg och nacke inte ska värka så fruktansvärt :( Sedan skulle jag nog behöva en dusch, mitt hår är som ett fågelbo av hårspray. Och efter alla kallsvettningar jag haft under dagen så känner jag mig inte så fräsh.

Wihoo, undrar när Dado kommer hem? Han skulle träna efter att han slutat så det dröjer nog en stund till i alla fall.

Puss!

nytt






Synd att vädret inte är finare. Synd att jag inte är frisk. Det är liksom inte lika roligt att fota inomhus,

Men här är i alla fall några bilder tagna med min studentpresent, Sigma 70-300mm F4-5,6 DG MACRO :)

Snart hoppas jag att mamma kommer med jordgubbar och apelsiner :D

fever

Tog tempen igårkväll och då stannade den på 38,3. Alldeles nyss stod den på 38,0. Det är ju bra i alla fall, att den inte är högre. Fast brukar man inte alltid ha högre temperatur på kvällen?

Jag vet inte. Jag vet bara att jag känner mig hyffsat schleeeten. Typ som att någon har dunkat mitt huvud i väggen några gånger och att dunket fortsätter skaka om min stackars hjärna. Dessutom känner jag mig sjukt jävla trött, även fast jag sov till typ 12 idag. Eller ja, jag låg mest och vred och vände på mig sedan klockan 9. Drömde konstiga drömmar och snurrade några varv i sängen.

Min favoritfukost, gröt, smakade inte alls gott :( Men jag åt ändå upp allt, lika bra att ge kroppen lite energi.

Nu vill jag överkonsumera C-vitamin. Citrusfrukter och jordgubbar innehåller faktiskt mycket C-vitaminer. Kan ingen snäll själ där ute agera frukt- och bärtaxi åt mig och köpa!? Min cykel pajjade igår och jag tror inte att mina ben orkar vandra ääääända ner till Coop, haha.

MEEEEEHAHAUUH... :( Jag hoppas att jag inte mår såhär imorgon, för då kan jag ju inte jobba! Fast jag stänger i och för sig, så då har jag en hel dag på mig att bli lite mer frisk.

Suck.

sjyyk

Usch, jag mår dåligt som in i helvete! Har haft ont i halsen hela dagen, men nu börjar det bli värre. Mitt huvud började precis att dunkadunka och näsan rinna ännu mer. Hela min rygg och nacke är så  jäkla spända och mina ögon är trötta.

Det tog på krafterna att jobba idag. De två, tre sista timmarna fick jag anstränga mig för att hålla ögonen öppna!

Det är rätt roligt ändå, jag är liksom inte van att vara sjuk eftersom jag nästan aldrig är det (typ riktigt sjuk en gång per år i max en vecka, sedan några småsnörvel ibland som inte märks av direkt). Därför känns det som att jag ska typ dö varje gång jag blir förkyld!

Jaja, jag ska ta en dusch nu och sedan hoppas på lite massage...

:)

Hmm, undrar om jag har feber? Ska kolla.

blää

Okej, idag är faktiskt ingen bra dag.

Jag har ont i halsen och snorar. Är trött och har en såndär tung klump i huvudet. Och idag börjas det, idag ska jag jobba! 12-19:30. Det regnar... Fast det är i och för sig bara bra, det lockar inte ut så mycket människor!

Ledig imorgon. Sedan jobbar jag stängning tisdag, onsdag, torsdag. Ledig fredag. Öppnar på lördag och stänger på söndag = 38,15 timmar. Jag har aldrig jobbat så mycket på hamburgeriet under en vecka någon gång! Kul att alla mina veckor kommer att ligga mellan 30-40 timmar :D :D Okej, lite kul är det ju. Jag får ju money!

Jag orkar inte vara sjuk.

Har drömt massor av läskiga och obehagliga drömmar i natt.

Jag saknar Dado!

Haha, ne nu ska jag ta och rycka upp mig! Och framför allt försöka fräsha upp mig så att det inte ser ut som att jag är sjuk.

Puss!

en hög med bilder

Håller på att ladda upp bilder på bilddagboken för fullt just nu! Så småningom är det färdigt, så det är bara att kolla http://rainecolinde.bilddagboken.se för jag kommer inte att lägga upp så många bilder här på bloggen. Det tar sån jäkla tid och så skulle det bli många sidor med bilder, hehe...





Jag diggar min skylt, haha. Speciellt dregglet som kommer ut min mun, det är precis som jag är nu! Helt mongo ^^

Igår softade jag och Elin, åt chips med dipp och såg på P.S. I love you. Idag softar  jag minst lika mycket och bara slappar... Har strukit, diskat, lagat lite mat och plockat undan lite så lite produktiv har jag varit. Ska ta och ta reda på mina studentpresenter också! jag fick precis de saker jag önskat mig, så glad ^^ Bland annat ett objektiv till kameran, ett Thomas Sabo armband + ett berlock och en mobiltelefon av Dadoälskling. Som vanligt kommer jag inte ihåg allt jag fått, men jag är väldigt nöjd och glad!

Den här dagen går så segt! Jag vill att Dado ska komma hem från jobbet nu... Hihi, han ringde först på sin korta rast och sa att han saknade mig. Sedan ringde han mig på lunchen och vi pratade i en halvtimme. Söt.

Jaohopp, ska plocka på lite mer här hemma nu :)

och här står vi

Ibland undrar jag om tiden faktiskt kan ändra hastighet. Det måste ju finnas något som förklarar varför vissa perioder kan gå så långsamt och vissa så snabbt. Den här vårterminen har haft en riktig jetmotor i baken, för jäklar vad tiden har flugit iväg. Hela klassen har så länge hållt sig i sina egna bubblor, byggt upp murar för att inte stressen och pressen ska komma för nära. Ingen har fått komma nära någon. Irritation, tjafs och skitsnack. Bäst att hålla sig till sig själv.

Men sedan kom det en dag som fick allas bubblor att spricka, måndag den 18 maj. Det var den dagen vi höll tal på svenskan. Och när vi alla satt där och snyftade till de känslosamma talen så kändes som att för första gången var vi tillsammans, vi hade rivit varandras murar. Och tiden efter det har vi alla kommit så nära varandra, fått nya vänner för livet på så kort tid.

Studenten 2009. Ett tag trodde jag att det skulle vara omöjligt att få våran tidigare så splittrade klass att genomföra alla studentaktiviteter och tävlingar tillsammans. Men vi bockade succesivt av varje del, vi deltog i allt och även om vi inte fick några poäng för det så gjorde vi det trots allt. Vi gjorde ett monument, vi gjorde en båt, vi gjorde en dans. Vi klädde ut oss på alla studentfester och vi svepte öl. Vi organiserade oss och lyckades samla ihop hela klassen på ett ställe flera gånger. Tillsammans fixade vi slutligen flaket. Och det var det sista vi gjorde som krävdes planering. Såhär i efterhand är jag väldigt fascinerad av att vi kunde genomföra allt, men vi hade ju trots allt en Gossip Girl i klassen och jag tror faktiskt att utan min mobil hade det inte funkat lika bra ;)

Trots det trista vädret igår så var champagnefrukosten en härlig stund av gemenskap. Vi skrev i varandras mössor och njöt, försökte smälta in att vi faktiskt skulle ta studenten. Jag gick på toaletten 4 gånger på en timme och var fortfarande kissnödig. Vi var fnittriga i kyrkan och väldigt okoncentrerade. Men hur kan man inte vara det? Favoriten fick ett stipendium och det bröt ut ett jubel i klassen. Vi sjöng Den Blomstertid Nu Kommer och sedan var det dags att trippa upp till skolan. Vi fick betyg och sedan stod vi och hängde i aulans fönster och såg hur folksamlingen nedanför började öka. Vi skrek, vi var glada, vi hade kul. Vi skrattade och kunde inte fatta att det var dags.

När portarna öppnades och vi stormade ut på trappan... Det går faktiskt inte att beskriva den känslan. Silence, I kill you! hördes och vi visste vad som gällde då - Popoppitopp, det är toppen i år popoppitoppitopptopp! Popoppitopp så pulsarna slår... popoppitopptopp! Vi rusade ut i folkmassan och möttes av släkt och vänner. Kläddes med blommor, nallar, champagneflaskor och visselpipor innan det var dags att gå upp på flaket. Vi spelade musik och skrev, hade så fantastiskt kul!

Mottagning. MAT. Presenter och ett försök till att vila upp sig lite.

Senare så satt vi där, hela klassen plus några språkare, hemma hos Sandra i ett partytält. Jag hade den mest trevliga festkvällen någonsin. Det hölls tal hit och dit och allt var så fint. Våran sista stund tillsammans som studenter. Nere på krogen så dansade vi hela natten, det var så fantastiskt bra musik och det var ett jäkla drag. Det har aldrig varit så kul att dansa!

Den här dagen kommer att vara en av de största och bästa dagarna som inträffar i ens liv. Det känns både väldigt bra och väldigt konstigt att det är slut nu. SPEI06 är slut, vi är över. Och vi har gjort det jäkligt bra! Jag vill säga så mycket till alla, men det fick bli några ord i varandras mössor. Jag hoppas att vi kommer att fortsätta träffas och ha roligt tillsammans, som ekonomiare eller ej! BIG LOVE!

Och mössan. Den kommer att parkeras i bokhyllan och ibland kommer jag att ta ner den och läsa i den. Kanske ta på mig den en stund för att känna känslan av att vara en galen student. Och vad som står i den?

"Olivprupp; du är lång!"
"Den enda som kan släppa loss nykter! Underbart!"
"Oliiiv - lycka till i framtiden!"
"Känns det bra att se ner på alla?"
"Lycka till i livet."
"Jag gillar OLIVER MKT!"
"Lycka till i livet Olivia. Tack för dessa tre år med dig."
"Vi ses på donken snygging ;)"
"Jag önskar dig all lycka i framtiden."
"Lycka till!"
"Du kommer alltid att vara min Stor Olle <3"
"Oliven, fucking nice! <3"
"Löv u."
"Sisters not by blood but by soul."
"Du är en underbar och härlig tjej! Jag är glad att jag har fått lära känna dig!"
"Älskar dig!"

:) Jag har massvis med bilder att lägga upp, tyvärr så har jag glömt sladden hos mamma och pappa. Men jag lovar att de kommer innan helgen är slut. De bilderna ska sparas på många ställen, så att jag vet att de aldrig kommer att försvinna.

Nu har jag tagit sudenten. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Herregud. Nu står jag på mina egna ben.

studenten

Idag, idag, idag!

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Tånaglarna ska fixas, benen ska rakas, håret ska packas in. Sminket ska på plats och likaså kläderna. Sedan ska jag äta en stor frukost så att jag klarar mig igenom förmiddagen.

ÅH! IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!!!

bal 2009

Igår var det som sagt bal. Det var en mycket trevlig kväll och alla var så fina!




Hihi. Fler bilder kommer att läggas upp på bilddagboken, orkar bara inte göra det just nu!

the big day

Ja, idag är det BAAAL!

Jissees. Nu har jag ätit en tråkig frukost (har typ ingen mat hemma...) och sitter nu och börjar bli nervös. Vet egentligen inte för vad, haha. Ska ta och packa ihop alla saker jag måste ha, typ smink, skor, underkläder, lösnaglar och så vidare, som jag ska ta med upp till mamma och pappa. Ska ta deras bil och sedan åka till frissan. Måste komma ihåg att ta en tröja som jag kan knäppa upp, tror att jag snor en av Dados skjortor ^^

Aaah!

Ska nog ta med min datorn till mampa också, så att Elin och jag kan spela lite nice music medans vi gör oss fina. Yeah.

Omg.

dans!

Åh, vilken dag!

Började med att Elin och jag åkte ner på stan och gjorde lite ärenden. Vi hamnade tillslut, efter en sväng upp till Sandra, på skolan där vi åt studentlunch! Det var kycling med potatisgratäng och beasås. I efterrätt fick vi tårta, var hyffsat mätt när jag gick därifrån. Och dessutom började fjärilarna i magen att fladdra eftersom tiden tickade vidare mot dansen!

Men dansen gick bra! Det var roligt och det kändes som att allt var över på en halv minut, typ. Hihi! Var helt säker på att vi i alla fall skulle knipa en tredjeplats, men icke :( Nåja, så länge vi hade kul så spelar det ingen roll! Grattis till Estet i alla fall! Men jag måste då säga att jag är imponerad av Elin och Veronica med deras NAKENKUPP! Strongt!

Nu ikväll har jag varit hos Alexandra med klassisarna. Var dock inte så pepp, så jag åkte hem vid 10 :) Nu sitter jag och dricker upp mitt groggvirke (hallonsoda) för jag tänkte faktiskt dricka ikväll, men hade så ont i magen så jag struntade i det. Och det är jag glad för, vill ju vara pigg och fräsh imorgon...

... För imorgon är det BAL!!!!! Åhåhåh.... Jisses. Klockan 13 ska jag fixa frillan. Sedan ska Elin och jag göra oss fina hemma hos min mampa! Sedan kommer två Corvette's och hämtar upp oss ^^ Det ska bli så kul! Hihi, roligast tycker jag är att jag ska gå i en riktig balklänning (har aldrigt haft en sån liksom...) och alla kommer att kolla på mig. Höhö, jag ska öva in det där leendet och vinket. Höhö. HIHIHIH!

Nåja, jag hade tänkt att lägga in dagens dansfilm men jag orkar inte just nu. Den kommer nog på onsdag ^^ För imorgon är jag upptagen med balförberedelser!

PUSS


panik

Dansträningen gick bra, vi hade ett riktigt genrep! Dock så kom ungefär halva klassen sent och en person kom inte alls. Fakiskt väldigt irriterande med tanke på att vi har tävlingen imorgon. Och nu har det kommit upp ett litet problem... Det funkar inte att bränna ut låten på en skiva! Och vi har testat att bränna både i .wma och i mp3. format. What's the problem!? Det blir att ta med sig datorn imorgon och hoppas på att det går att koppla högtalarna till den. Annars har vi en till plan, att ta med datahögtalare. Så jävla komplicerat allt ska vara... Nåja, innan jag går bananas så ska jag råda med min pojkvän som kommer hem ikväll.

Jag luktar inte gott. Elin och jag gick och solade efter dansen... Måste duscha! Men först ska jag slutföra min städning.

Ja, annars då... Bal på tisdag. Studenten på torsdag. Herregud! Provade hela min studentoutfit igår och kortade axelbanden på klänningen. Först gillade jag inte den klänningen, men jag har faktiskt ändrat mig helt nu :) Den är fin och somrig. Och så gillar jag skorna efter mormor, mina smycken (ett halsband och ett armband) och såklart mössan!

Näe, nu ska jag städah!

tada!

Det som verkade vara omöjligt gick på drygt en timme! Imorgon ska jag dammtorka, damsuga och stryka lite.

Nu ska jag gå och lägga mig med ett gott samvete. Och så kan jag vakna upp med översiktligt (går man in på detaljerna ser man väl dammet..) fin lägenhet.

Godnatt!

häxa? alv? vampyr?

Hm... Jag är inte så bra på att städa. Eller jo, bra på att städa är jag men... Jag har liksom inte börjat. Råkade se två Harry Potter filmer i rad... Men jag är aspigg just nu eftersom jag befinner mig i en sockerchock, me love. Jag vet att jag inte har alla hästar hemma, men nu ska jag faktiskt röja!

Har skickat ett porrigt godnatt-mms till my dear love som kommer hem... Idag! Om man ska se det på så vis :)

Nu ska jag försöka att inte bli mörkrädd, ska tända alla lampor och spela lite musik. Men blir det alldeles för påfrestande för mitt ghostmind så får jag väl kuta till mampa och gömma mig i min säng.

Förresten så önskar jag väldigt mycket att jag också kunde få gå på Hogwarts. Eller bara att kunna trolla med en trollstav vore coolt. Min patronus skulle bli en häst, det har jag bestämt här och nu! Näe, alltså... Jag är alldeles för lättpåverkad av sagofilmer. När jag ser Sagan om Ringen är jag en alv, dessutom bombsäker på att jag innerst inne är det. Rainecolinde, liksom. Jag har inte fallit in i Twlight-hysterin ännu, men om jag gör det så är jag säker på att jag får ännu en skepnad - som vampyr. Häxa, alv och vampyr. Fiffigt!

Nåja, nu ska jag som sagt återvända till det "riktiga" livet och STÄDA! Klockan 1 på natten. Japp, that's meeee.

(sockerchock som sagt)

party

Först ringde Alexandra och sa att jag skulle komma. HummmMMmmh. Tänkte faktiskt strunta i det. Senare fick jag ett sms av Sandra. Men okej då! Jag sminkade mig, bytte om och tog min kära cykel och trampade hela vägen. Creds va fan!

Kvällen var i alla fall rolig, jag ångrar inte att jag cyklade dit faktiskt. Drack inte en droppe, men kände mig ändå berusad. Det är då det är roligast och det är också då jag inser att alkohol är totally unnecessary för mig. Jag hade med mig min 400D och fotade allt och alla. Vi dansade, pratade och lullade omkring. Lite senare blev jag dock väldigt trött och var sugen på att gå där ifrån. Så jag, Veronica DE, Sandra, Anna B, Pernilla, Sofie och några från SPME gick ner mot stan för att sätta oss på Hamnkrogen. Jag frös dock så jävla mycket så jag ringde till mamma och frågade om hon kunde hämta mig på McDonald's, där vi gick in och värmde oss och käkade Cheeseburgare.

Sov hos mamma och pappa inatt. Tror att jag gjort det två gånger sedan Dado och jag flyttade, så det är mysigt att göra det ibland. Mitt rum är så fint och jag saknar det ibland. Inte så att jag skulle vilja flytta tillbaka, nono, men liksom det är så mysigt! Åt frukost och åkte sedan hem. Nu håller jag på att ladda upp massor av bilder på bilddagboken. Det kommer nog att ta sin stund, den står just nu på 12/127... Tror att jag ska städa lite under tiden. Förresten så valde jag att städa köket igår istället för att kolla på Harry Potter! Eller ja, jag kollade på HP efter att jag var klar med köket. Åh, så fint det blev :)

Klockan 13 ska jag åka och måla på Barnens Dag ute i skogen, haha. Det håller på till 16, men jag vet inte om jag måste vara kvar hela tiden. 16:30 ska i alla fall klassen träna på dansen, woho!

Annars då... Imorgon kommer Dado hem! Han sa igår att han kanske ska gå på Gröna Lund imorgon!!!! GAH, jag vill också gå på Grönan! Jag älskar att åka karuseller... Buhu.

Kom ihåg att checka http://rainecolinde.bilddagboken.se!

sjöslaget

A to the B - Abbe var inte det vassaste strået idag. Vi åkte ut i första heatet mot NV I think. Teknik vann i alla fall alltihop, men de hade ju en riktig raketbåt som några byggt som projektarbete. Väldigt bra gjrort, tycker jag :) Det som var minst kul under dagen var väl att det var jävligt kallt och det duggade lite lätt... Brr. Fast näe, jag vet vad som var absolut minst kul... NV06B har nu 15 poäng (de kom tvåa i Sjöslaget) och har därmed säkrat Guldmössan. Sorg. Men på måndag ska vi fan i mig vinna dansen! EKONOMI, TJALALALALAA!

Nu har jag precis ätit en sen lunch bestående av sallad och stekt kycklingfilé med lite KESO. Gott! Försöker få tillbaka värmen, det är så jäkla kallt ute. Stackars dom som körde båtarna och ramlade i vattnet, höhö.

Ikväll var det väl då fest. Men jag är så less på det där jävla suphetsandet att jag ska nog fan skita i att gå. Jag har andra planer och jag vet att jag kommer ha mycket roligare på annat håll, så varför då välja det mindre roliga?

Men brr, vad kaaallt! Jag fryser... Skulle helst av allt vilja röja köket nu, så har jag det gjort. Då har jag ju "bara" resten av lägenheten att städa imorgon och på söndag. Höhe... Meeen, jag är trött och kall. Vill sätta mig i soffan under en filt och titta på Harry Potter.

Det tål att tänkas på.

fear of the dark

Usch, nu får det vara nog med skräpmat för min del! Har blivit alldeles för mycket pizza, Donken, godis och annat skit de senaste veckorna. Och jag är ingen såndär som kan äta vad som helst utan att det syns. Så nu måste jag fakiskt skärpa mig! Den där snygga magen jag hade för ett par veckor sedan börjar försvinna känner jag... Imorgon ska jag börja mitt nya liv för sjuttioelfte gången, hehe. Nej, men ärligt talat så ska det bli lite ändring goddamnit! När jag satt och ät mina godisar ikväll så smakade jag extra mycket på dem och försökte komma fram till om det egentligen verkligen är gott. Svaret är: NEJ. Det är riktigt vidrigt om man verkligen tänker på smaken. Och igår insåg jag att första tuggan av kebabrullen egentligen hade räckt för att tillfredsställa mitt sug. Get it? Det är inte gott.

Ikväll har jag haft en myskväll med film. Tänkte ju se Sagan om Ringen, började också... Men sedan kom jag på att jag har Elins Harry Potter filmer här hemma. Vi såg ju första filmen hos Sandra för ett par dagar sedan, så ikväll har jag sett Hemligheternas Kammare! Kanske ska ta och se Fången från Azkaban imorgon då? Eller nej, imorgon är det ju fest efer Sjöslaget - vilken otur för mig då :p Dock funderar jag starkt på att gå hem och hämta mina Harry Potter böcker och läsa om från början. De är ju faktiskt väldigt bra!

Sjöslaget börjar klockan 13:00, men klassen ska samlas 12:00 på skolan. Skönt med sovmorgon, jag som skulle kunna sova bort hela dagarna nuförtiden... Men naej, inte imorgon! Imorgon ska jag kliva upp lite tidigare, gå en morgonprommis och, om de börjar sälja så tidigt, köpa jordgubbar på Coop på vägen hem. Då kan jag äta jordgubbar med mjölk till frukost! Mmmh. Jag är faktiskt egentligen en morgonmänniska, men just nu verkar det som att jag vänt på dygnen lite grann. Därför ska jag strax sova.

Sova... Ja, varför jag egentligen drar mig är för att jag är mörkrädd! Jag är liksom inte van att vara själv i våran lägenhet... Och så spelar det ingen roll om jag går hem till mampa, för där är ingen heller hemma. Buhuuu, jag är så eeensaaaam *hihi*. Näej, men... Det är rätt sjukt egentligen, hur... Dadosjuk jag är? Jag är med karln dygnet (när han inte jobbar eller jag är i skolan/jobbar) och verkar inte ha blivit less ännu. Vi har bott med varandra i ett halvår, liksom. Och varit väldigt mycket på varandra. Jag ser det som något bra. Nu har han varit ifrån mig i typ 14 timmar och jag saknar honom redan.

Med det här inlägget ville jag hur som helst komma fram till att jag är mörkrädd och att jag ska ta upp min vana med morgonpromenader igen. Men när jag är lite nervös-kinkig (för att jag sitter i mörkret helt ensam..) så skriver fingrarna mer än vad det är meningen.

Veronica Maggio håller mig sällskap i alla fall. På sätt och vis. Sjunger (och tänker) dock med i min egna version;

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv (ätit alldeles för mycket godis)
Situationen är så sjuk
(jag tar ju fan studenten snart!)
Vad har du gjort Ol-ivia med dig själv? (gå och lägg dig!)
Helgen måste ta slut (för då kommer Dado hem!)

Diggin' it?

Näe, vet ni vad jag egentligen har lust med. Att sitta här tills jag somnar. Gamla goda tider. snackade jag med massor av roligt folk på MSN, cammade och lipade till Nightwish - Sleeping Sun. Nu snackar jag i telefon, fotar och har mina egna minipartyn med min partymusik. var allt pest och pina. Nu har jag insett att då var ganska bra ändå. Då  trodde jag ett tag att jag förlorat allt och att mitt liv var över. Nu skrattar jag åt det minnet och har insett vad kärlek egentligen är. var jag en hästtjej och en baskettjej som utvecklades sjukt snabbt. Det är nog det enda jag saknar Nu.

Nu blev jag ridsugen igen. Och så skulle jag vilja mosa Sundsvall med Duracell. Åh, det är nästan så att jag måste fälla en tår över hur mycket jag saknar blodet, svettet och tårarna MEN farmför allt glädjen och gemenskapen på basketplanen. Tänk om jag fått börja i Uppsala. Hur hade mitt liv sett ut då? Tänk om jag satt i USA nu och skrev i min blogg. Berättade om dagens träning och den kommande matchen på söndag. COOLT.

Alltså, egentligen är jag nog världens töntigaste brud. Och när jag ser på mig själv med dom ögonen tänker jag mig själv som lång och smal, men med en jäkla massa muskler och såklart min fina rumpa. Låter väl ungefär som jag idag, men jag menar inte riktigt så (svårt att förklara). Och så sitter jag helst ensam och pysslar på med mitt eget, jag kan vara social när jag vill och måste. Men inte i onödan. Jag är duktig och ansvarsfull. Osminkad och funderar inte så mycket över livets stora frågor. Ritar hästar, hoppar hinder...

Ja, det var då tänkt att det här inlägget skulle bli typ två kortare stycken max. Det blev inte så, I guess :p

good work ekonomi!

Idag måste jag säga att vi var riktigt duktiga på att träna! Nu gäller det bara att vi lär oss exakta in och utgångar eftersom det går sjukt snabbt mellan låtarna. Men det klarar vi allt, eller hur då? SMS:et om nästa träning löd: Hej! Dansträning på lördag klockan 16:30 på ************** (top secret;). ALLA MÅSE KOMMA!!! Dom som inte kommer får inte vara med på måndag, för vi måste verkligen träna alla tillsammans. Hehe, det är så man samlar flocken!

Jag har precis käkat mat. Kuttbullar och spagetti blev det, göttans. Nu ska jag sätta mig och skriva ihop en liten lista inför dansen, sedan ska jag slänga mig i soffan med min feta godispåse. Och så Sagan om Ringen såklart!

kallt som fan

Ja, idag är det kallt som fan rent utsagt. När jag gick med Dado ner till busstationen imorse höll jag på att både frysa ihjäl och blåsa bort. Nice! Och idag ska vi ju ha dansträning utomhus, ska klä på mig massor... Har fått sms av två stycken ur klassen precis som inte kan komma. Det spelar ju faktiskt ingen roll för oss som är med, eftersom det är dem själva det drabbar nä de inte kan träna. Anna, Veronica och Sandra (och lite jag kanske ;) var så duktiga igår när de gjorde klart koreografin till den låt vi kommer att dansa mest till. De andra låtarna är ju lite mer... Lössläppta. Hoppas att alla inte blir whiniga och säger "JAG KAN INTE DANSA SÅDÄR, JAG KAN INTE GÖRA SÅDÄR!" Men buhu, de tog bort flera steg ur den första koreografin för att det antagligen kommer att bli så mycket gnäll om att det är för svårt. I guess jag är lite pissed just nu, tror att det beror på vädret faktiskt. Men liksom, FÖRSÖK innan ni börjar gapa. Tack.

Man kanske borde bli på lite bättre humör nu. Men Dado åkte ju till Stockholm i morse, har pratat med honom i telefon i typ 2 timmar nu. Han har inte så kul på bussen, hehe. Varför han åkte dit? Hans kusin tar studenten imorgon :) Jag har i alla fall räknat ut (så svårt) att jag måste sova ensam i tre nätter. Hmm... :(

På tal om studenten förresten! Om exakt en vecka har vi gått ut från trappen och åker nog omkring i lastbilen just nu :) FAN VAD COOLT!!!

Jag vill inte gå ut idag. Igen. När jag kom hem imorse gick jag och la mig och sov. Dado ringde vid 11 och vi la på efter 4 minuter. Sov en timme till och så ringde han igen. Då ville jag sova igen, men det fick jag inte. Haha! Jag fattar inte att jag är så jävla trött. Jaja, jag blir väl piggare. Efter dansträningen ska jag cykla hem fort som attan och ställa mig i duschen i typ en timme. Kanske stannar på Coop en snabbis först och köper något gott. För ikväll hade jag tänkt, kalla mig tråkig om du vill, att titta på mina älskade Sagan om Ringen filmer! Okej, inte alla tre... Men en i alla fall :p Jag vill vara för mig själv och bli en alv. Yääh. Jag har tappat räkningen på hur många gåner jag har sett dem nu. Men det börjar närma sig 20...

Jajah. Om drygt en timme ska jag väl dra, what to do innan det? Typ klä på sig? Borsta tänderna? Sminka sig? Nee, inte sminka sig. Usch. Idag vill jag vara lite sopsäcksklädd och skabbig. Ja, en riktig skabbdag! Det var fan längesedan nu.

Imorgon är det sjöslaget. Är det lika väder som idag så tycker jag synd om de som ska åka båten i vår klass. Höhö. Eller ja, jag tycker synd om dom oavsett väder, kanalen är ju inte så fresh direkt. Hoppas hur som helst att vi vinner! Skulle sitta fint, yes. Och efter sjöslaget är det väl fest då antar jag. Eller jag vet att det är det. Jag fattar inte, jag har tappat den lilla partymood som kom till mig. J a g ä r s å o f f p å a t t f e s t a ! Och jävligt off på att folk blir typ sura om man inte vill dricka. MEN GOD DAMNIT! Jag har roligare om jag inte dricker, för jag vill bara spy på smaken av alkohol eftersom jag inte ens tycker att det är gott! "Men cider då?" NEEJ. Som jag sa igår till Sandra & Co - Ge mig godis när jag är småtrött och det ger samma effekt som alkohol. Jag ska fan bli nykterist. Eller inte nykterist, men jag ska bara inte dricka. Kanske någon gång, OM jag vill. Men aldrig mer att jag tänker dricka "bara för att dricka bara för att det är fest". Alkohol är inte fest, fest är inte alkohol. Sedan har jag inte emot folk som dricker och alkohol i sig, nej, drick på ni. Jag gör i alla fall som jag känner för. Omg.

Jag vill resa. Hade så gärna velat följa med till Stockholm idag, vi hade dock inte tanken på att fråga eftersom vi har sjöslaget imorgon osv. Men vafan, en resa till Stockholm hade gett mig så mycket mer. När mannen kommer hem vet jag i alla fall vad vi ska planera in.

Well, nu ska jag nog sluta skrivaahh.

monumenttävling

Idag har det varit monumenttälvling! Vi gjorde ju som sagt färdigt vårat monument igår. Våran klass samlades vid 10 för att äta en gemensam frukostpicknick på skolgården. Det var mysigt, men det var så kallt ute! Blåste väldigt mycket, vilket var synd. Vi satte oss i kafeterian för att värma oss en stund, men jag gick ut lite senare för att vakta monumentet medans Sandra och Veronica skulle göra lite ärenden. Elin joinade och vi låg och frös under några filtar, medan vi såg hur fler monument etablerades på skolgården.

Det mest uppseendeväckande monumentet måste ha varit Lärlings! Killarna där går ju på Bravur och bygger ställningar, så de slog ihop lite pinnar. Sedan går det även två tjejer, bland annat Mia, som rider. Tror ni inte att de tog dit en vit islandspålle och släppte i den lilla ställningshagen killarna monterat!? Haha, så söt!

Vann gjorde i alla fall en av NV-klasserna, tror att det var B. Dom hade gjort en stor DNA-spiral med tre kronor längst upp. på andra plats kom HR som gjort en stor, TUNG, tårta i betong eller något sånt. Och på tredje plats Teknik, de hade gjort märket på deras studentmössor med datakablar, linjaler och andra saker från Teknikprogrammet. Fiffigt. Min favorit var dock Medias stora kamera!


Ekonomi (nästan hela klassen) med vårat guldmyntsmonument! Ser dock inte så snyggt ut på bilden, men det var riktigt läckert ;)

När tävlingen var slut åkte jag, Anna, Sandra och Veronica till McDonald's. Jag och Anna åt lite mat, mumma. Det hela slutade med att vi satt där ett bra jäkla tag, Veronica gick på en musiklektion och vi käkade en glass och babblade på. Tillslut rörde vi på oss och tog med oss en stor kartong från McDonald's (till våran dans!) och hämtade upp Veronica. Vi åkte hem till Sandra och de gjorde klart lite moves till dansen! Blir superbra :)

Nu sitter jag hemma och laddar upp bilder från brännbollen och idag på bilddagboken. Det verkar inte gå lika segt som det gjorde förra gången, vilket är bra. Jag är så jävla trött, jag vill sovaaa... Kanske ska sova en stund innan jag ska möta Dado när han slutar? Fast då orkar jag väl aldrig kliva upp när jag måste gå... Haha. Lika bra att vänta med att sova.

Ni får kolla min bilddagbok - http://rainecolinde.bilddagboken.se för att titta på alla bilder :)

slingat och lite annat

Igår slingade jag håret. Det såg ut såhär:


Väldigt sexigt!

Det blev inga blond-blonda slingor som jag gjort tidigare år (eftersom jag då ville bli blond), utan nu ville jag bara få en lite ljusare nyans. Liksom lite effekt i mitt stripiga hår. Är nöjd i alla fall!

Gårdagens brännbollsturnering på Smitingen var minst sagt spännande! När ekonomi spelade hejade vi som inte spelade  (man fick bara vara 8 stycken i laget, jag spelade inte) på oss, asmycket! Haha, det var kul! Fy fan vad vi skrek! Och vi var helt jävla säkra åpå att vi skulle vinna den matchen, mot El. Helt säkra. Tills vi fick veta att vi förlorat med 2(!!!!!) poäng!!!!!! GAAHHH!  "TVÅ POÄNG MOT TJEJER, TJALALALALA!!!".

Skön stämning hur som helst :p  Ska lägga upp bilder på bilddagboken när jag orkar lägga in dem från kameran :)

Idag har hela klassen varit hos Sandra för monumentbygge och dansträning. Elin och jag åkte hem och åt middag hos henne, innan vi tog moppen tillbaka till Sandra för att slutföra monumentet. Hade ju lite smått kul åt stavningen... Ja, tänk om det hade stått KONOMI som jag var nära på att skriva. Det gick dock att rädda eftersom Sandra fanns där som stavstöd. Hm... Fast EKONOI var roligt det med ;) Sedan gick vi upp till Sandras rum och såg på Harry Potter! Yaäh!

Nu har jag lagat mat åt min pojke. Jag sitter och har ont i magen, buhu. Ändå ser jag väldigt mycket fram emot våran frukostpicknick som vi ekonomiare tänkte ha imorgonbitti :) Mysigt sådär innan monumenttävlingen drar igång. Jag har köpt paninibröd, keso, ett äpple och en apelsinjuice! Och så snodde jag ett par skivor salami av Elin, mohaha. Ska göra gomacka imorn. Kommer att dreggla hela vägen till skolan och tills jag får sätta tänderna i mackan... Haha.

Imorgon måste jag också komma ihåg att fixa en grej på jobbet till våran dans. Huhuhu!

Näe, nu ska jag stänga av den här skitsaken (I love my Vaio) och pussa på Dado. Jag är hans humla, hans hallonpaj, hans granatäpple och hans bambi. Så det så.

juni

Kan verkligen inte fatta att det är JUNI nu! Vad fan tog hela våren vägen? Haha :) Åh, vad härligt!

Klockan tolv ska vi som sagt på dansträning hos Anna B, det blir bra det. Vi måste verkligen träna! Hoppas att alla dyker upp, annars blir det lite svårt. Och så är det ju irriterande också. Men, vi får hoppas på det bästa!

Nu sitter jag och poppar diverse musik, just nu Kanye West - Homecoming. Tog sovmorgon till ungefär klockan 10 idag, det behövdes efter helgens donkenslit. Nu ska jag ta och klä på mig, sminka mig och borsta gaddarna. För om mindre än en timme kommer Elin och så ska vi cykla till Anna tillsammans :)

Klockan 5 ska jag toppa håret och även slinga mig! Så hoppas jag att jag hinner i tid till brännbollen, men den börjar 18:30 så det tror jag nog. För slingorna ska inte bli så ljusa så jag behöver inte sitta med dem så länge. Åh, jag längtar tills jag får se resultatet! :D

Jaja, nu ska jag göra något vettigt. Varför satte jag mig ens vid datorn!? Just ja... Jag klippte om våran danslåt! Hehe.

MJAU!

Två just-nu-bilder på Oliv. Den första bilden ser jag her sjuk ut på. HAHA! Och den andra ser jag smått pilsk ut på. SMASK.


RSS 2.0