midsommarafton

Jag är inte så mycket för att fira högtider. Det ska väl vara jul i såfall. Och så pyntar jag lite vid påsk.

Men midsommar, njae, det var mer när vi var mindre som vi dansade runt midsommarstången och gjorde kransar. Och faktiskt så klarar jag mig utan Små grodor och blomster på huvudet, även fast det såklart är mysigt!

Idag har Dado och jag varit och storhandlat mat! Nu är kyl, frys och skafferi fyllda och det känns altid lika bra :) Vi städade lite här hemma tills vi blev hungriga. Invigde elgrillen som jag fick från mormor och det gick ju bra! Vi grillade lövbiffar och majs, jag gjorde klyftpotatis i ugnen och till det åt vi sallad och beasås. Riktigt gott! Senare fikade vi Daimtårta och jordgubbar framför TVn. En helt lugn och skön kväll, jag hade inte orkat mer för jag är inte helt kry än. Och dessutom börjar jag 09:00 imorgon, så något partajjande stod inte med på planeringen idag.

Nine to five imorgon alltså. Yaäh. Efter det var det ju tänkt att jag skulle rida Malle, men jag tror att jag hoppar över det eftersom jag inte är frisk än. Jag vill liksom rida ett svettigt dressyrpass och det skulle nog göra mig helt exhausted.

Hm... Jag har ett problem. Eller det är väl inget problem kanske, men det är liksom en svår fråga! Jag är så less på mitt hår och skulle gärna vilja göra något med det. Ja, jag slingade det nyligen, men påverkade ju inte mitt mjuka fjun som har stannat i växten. Typ. Så - jag vill sätta i löshår! Har kollat runt en hel del och bestämt mig för clip ons om jag ska göra det. Enkelt liksom. MEN! Nu till problemet :p Min hårfärg är oidentifierbar och det är liksom svårt att hitta rätt färg. Dessutom är det slingat och de slingade håren jag kollat på är inte riktigt som mitt hår. Och jag vet att man kan färga själv, men jag vill inte lägga ut pengar på att färga om mitt löshår. Därför (herregud vad utdraget :p) fick jag värsta impulsen av att vilja färga mitt hår mörkbrunt! Riktigt mörkt, typ svartbrun men inte så att det ser svart ut. Get it?

Men. Jag skulle säkert ångra mig senare att jag färgade det mörkt igen, nu när jag är så nära min riktiga hårfärg jag inte varit på ages.
Men. Jag vill hellre ha långt hår!

WHAT TO DO LIKSOM!?!!

Jag vet att jag kan ha mörkt hår, har ju liksom haft det förut. Och så blir mina ögon jäkligt blåa när jag har sådan färg - me like.

Är det någon själ därute som kan make a decision for me!?

Kommentarer
Postat av: AnnaL

i med löshår o färga det mörkt du kommer va skitsnygg!! kram

2009-06-21 @ 16:06:17
URL: http://halsduken.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0