viiilken härlig dag, trallalalaaa...

Ja, den här dagen har varit en såndär... Fantastisk dag! Jag var inte stendöd när klockan ringde halv 7, psykologilektionen var slapp men produktiv, vi tjejer gick på Hemköp i det soliga vädret. Jag köpte lite nötter, en mandarin och en ramlösa skogshallon. Jopp! Sedan pluggade Elin och jag lite projektarbete innan vi åt lunch (varmkorv boogie!). Småföretagandelektionen slog rekord genom att gå hur snabbt som helst (!) och jag ringde även och fixade det där studiebesöket vi ska göra i psykoligi B. Sedan hade vi svenska, vi såg på en film som heter Gökboet. Men jag fick jäkligt ont i ryggen och hade dessutom ingen lust att sitta där till strax efter 4. Så jag gick hem efter en stund och laddade ner filmen istället (det var ju inte så svårt...), så snart ska jag se på den :) Tror dock att jag kan ha sett den, för jag tycker att jag känner igen den lite.

När jag kom hem möttes jag av en nyklippt pojkvän, så fin! Mitt lilla lurv... Fick glaaada nyheter och sprang pep lite en stund. Vi såg på House och åt tonfiskpasta (gott!). Sedan bestämde vi oss för att gå en promenad, en kort promenad som blev en lång promenad. Vi gick till högslätten och tänkte gå bingorundan runt, men det var så slaskigt och Dado hade tygskor så... Vi vände efter en stund. Men vädret var friskt och soligt, det var mysigt :)

Nu står Dado och gör Lemonade, så det ska jag sörpla på till Gökboet. Påtal om Lemonade, jäklar vad jag saknar Lemon! Lemon Touch II, den första hästen jag verkligen ville HA. Jag pratade till och med om henne på Dados och min promenad, hihi.

Imorgon är det onsdag, det betyder sovmorgon och en lektion - psykologi B. Sedan ska jag fika med Ida Carolina :) Det blir mysigt, ska nog gå en sväng på stan också. En viss man i huset fyller ju faktiskt år snart! Och så ska jag kolla på ett par springbyxor till mig själv. Och så måste jag verkligen köpa strumpor! Har hål i varenda par tror jag... Inte bra! På kvällen ska jag packa ihop mig lite, för på torsdag morgon åker jag till Ljusdal, det är ju begravning på fredag som sagt.

Nu blir det film! Och Lemonade!

minnen

A gag, A plastic bag on a monument

Tillsammans med Holiday drömmer jag mig tillbaka till varma sommardagar i en röd stuga med svarta knutar. En liten lada och en grön hage. Två hästar. Prickstigen. Och så en iskall å, som man domnade bort i. Det fanns även en hel del andra hästar, om hörde till ridlägret. Jag minns inte namnen nu, men skulle jag kolla i Polluxkalendern med alla hästbilder skulle jag nog komma ihåg något namn. Shettishingsten var också med, han är alltid med! Tornado... Det är nog den häst som kommer att betyda mest för mig. Han står mig varmt om hjärtat den vildingen! Det gör plågsamt ont i mig när jag tänker på allt det här. Jag saknar verkligen alla somrar och jag skulle göra vad som helst för att få en till. En dag skulle nästan räcka...

Tänk att få vakna upp en morgon i en säng som en gång brakade ihop, haha! Och sedan äta rostade mackor och dricka Icahandlarnas choklad. Kanske läsa några KP-tidningar eller titta på den lilla TVn. Göra mumsigt fika till pållarna, havregryn, äpplen, morötter, knäckebröd... Åh, vad bortskämda de var! Sedan skulle vi ta oss ut på en ridtur, kanske prickstigen? Galoppera snabbt, hoppa våra hinder. Bellman skulle dock bara hoppa ett eller två hinder, sedan skulle det blir en skarp vänstersväng och full fart in i skogen. Herregud, den hästen ville vi bara gråta och skratta till. Madicken hade gärna hoppat, men å andra sidan är ju hon en väldigt snäll och fin ponny. Chardonnay hade också hoppat, gärna med en högre växel. Men hon var alltid snäll. Fido hade dragit på, för han var lite tokig han. Men även han så otroligt snäll.

Vi hade ätit fil med Icas crunchy med russin, bananer och socker. Kanske gått till ån och bada, eller gått på Gammelvägen. Sedan hade det blivit dags för en barbacka tur... Full galopp även denna gång, för det är så härligt att känna vinden i håret och den mjuka och varma hästkroppen under sig. Man släpper på allt och låter de springa så snabbt de vill! Ibland får man vara beredd på en bock, men upp med huvudet så går det bra!

Sedan hade vi ägnat kvällen/natten att putsa sadlar och träns skinande rena. Och såklart gett hästarna kvällsfika! Efter en egen fika skulle vi gå och lägga oss, läsa böcker och tidningar... Störa oss på myggorna och gå på myggjakt! Eller kanske försöka fånga en fladdermus! Sedan skulle vi somna och ha lika roligt dagen efter.

Det riktigt river i mig, jag vill uppleva allt det här igen. Skulle det vara omöjligt? Nej, jag tror inte det. Jag tror ingenting är omöjligt om man bara vill... Och jag vill verkligen!!!

Och jag tror att det är bara du och jag som vet...



hmm

Lite sorg faktiskt. Den bloggen som jag läst längst har nu efter lite händelser tagits bort. Det är Catya jag pratar om och jag har alltid gillat henne och hennes blogg, även om det kan vara svårt att veta hur man ska tolka den. Men men, det är svårt att vara anonym på Internet i dessa hightec dagar!

Jobbet gick bra, 11-21 gick faktiskt sakta men säkert framåt. Det måste ha varit den mest folktomma kväll på McDonald's någonsin för mig! Från klockan 17 så var det helt jävla dött alltså! Ujujuj... Imorgon öppnar jag, ska se till att inte bli så sen i säng, eftersom man får sova en timme mindre nu när det är dags att ställa fram klockan!

Nåja, nu sitter jag här i soffan och vilar benen... Skönt...

Peace.

at school

Ja, den här skoldagen är lite seg på sina sätt. Ungefär såhär; sovmorgon, lektion, lunch, hål och sist handledarträff till projektarbetet. Just nu sitter jag uppe på media och klickar runt, handledarträffen börjar halv 2 ungefär. En timme alltså... Suck. Egentligen, EGENTLIGEN, borde jag ju använda den här tiden till att plugga eftersom jag jobbar hela helgen. Tog liksom på mig ett stängningspass ikväll (I need money) och så har jag inte direkt några småpass lördag och söndag. Jobbar 11-21 en av dagarna... Mmh! Men jag ser faktiskt fram emot att jobba ikväll, och i helgen, för jag tycker att det är roligt!

Annars... Jag pratade med min mamma nyss, förhandlade till mig bilen så att jag kan åka hem ikväll. Aldrig att jag går ensam från jobbet en fredagkväll! Det gick i alla fall bra. Och så babblade hon åter igen på om vilka kläder jag ska ha på begravningen nästa vecka... Hon har tjatat om det hur länge som helst nu känns det som. Nu har jag i alla fall bestämt mig så att jag slipper tänka på det. Det enda jag borde fixa, eventuellt, är väl en vattenfast mascara. Och så ska jag nog köpa ett par nya skor som jag spanat in, sedan får jag se om jag har dem på begravningen eller inte. Men jag vill ha dem i vilket fall!

Igår åt Dado och jag gooood tacos tills vi storknade... Vi satt och stönade och dog ett tag, men sedan var vi redo för glass och film! Vi såg The Blindness, en bra men väldigt konstig film. Hade förväntat mig mer av den, men icke sa nicke! Hur som helst var den som sagt bra och värd att se!

Jag är svinsugen på godis, gud... Måste sluta äta godis dygnet runt, nej men... Så ofta som jag gör :P Kanske ska ta och köpa mig några goda frukter som jag kan mumsa på när jag jobbar. För jag måste liksom äta på jobbet idag, hinner inte laga någon mat efter skolan innan jag jobbar. Och donkenmat plus godis är liksom inte den nyttigaste kombinationen... Men tänk donkenmat och sedan en kiwi kanske... Mmh! Lite vindruvor, en apelsin och något gott äpple! Fruktsallad! Mauumms, så får det bli!

Har en känsla av att det här kommer att bli ett långt inlägg, men jag är lite uttråkad och känner för att skriva om allt och inget. Hm, kan ju skriva ner saker som händer i skolan så att jag inte glömmer dem (jag har halvt ratat min kalender *lat*). Om jag kommer ihåg allt så är detta allt som jag har framör mig innan studenten: Två prov i småföretagande, ett prov i webbdesign, en inlämning i webdesign, ett prov i textkommunikation, två inlämningar i textkommunikation, en redovisning i psykologi, en rapport i psykologi, en redovisning för projektarbetet, en rapport för projektarbetet... Sedan har vi ett par till saker i svenska, som jag dock inte minns vad det är. Och i musiken kommer vi antagligen att behöva lämna in något mer. Jag har troligast glömt något, eller så har jag inte fått någon info om det ännu... Men jag hoppas att det räcker med det där. Det kanske inte låter mycket, men det är 76 dagar kvar till studenten, 2 och en halv månad! Och då ska det mesta vara klart i mitten av maj också, så att lärarna hinner sätta betyg. Det betyder att allt ska vara klart om två månader ungefär... Bläh. Men det är bara och görare'.

Oh, nu är det snaaart bara en halvtimme kvar..!

Undrar hur mycket mer dom gjort på renoveringen av McDonald's sen i måndags? Det kommer bli så jäkla snyggt när det är klart! Spännande... Det kommer vara mycket roligare att jobba när det är nytt där :) Älskade Donken... Hehehehe.

Näe, nu avslutar jag med en lista!

Ditt namn? Olivia Månsson.
Födelseår? 1990!
Hur Lång är du? 183 cm.
Spelar du något instrument? Ne, men jag har spelat tvärflöjt och lite piano :)
Dina första tankar när du vaknar? "Mmrffflmu.."
Vart befinner du dig just nu? På skolan, uppe på media.
Biter du på naglarna? Jah.
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Gula ^^
Har du några husdjur? Dado?
Är du singel? Naj!
Vem är snyggast? Jag ;)
Vem vet mest om dig? Dado och Elin.
Vad vill du ha just nu? En solsemester.
Ditt mål i livet? Att få ett jobb jag trivs med och bo där jag trivs.
Rädd för? Bli ensam, dö...
Hur gammal är den äldsta person du kysst? Jag vet inte riktigt, 4 år äldre än mig kanske?
McDonalds eller Burgerking? McDonald's, tihi.
Sjunger du? Ganska ofta.
Vad har du för skostorlek? 40-41.
Vill du gifta dig? Det tror jag nog att jag vill :)
Kommer du överens med dina föräldrar? Jodå :)
Din hårfärg? Någon brun färg.
Skor du hade på dig idag? Jag har på mig ett par svarta skor...
Vad sover du i? Nakenfis!
Kläder du har på dig? Trosor, strumpor, BH, jeans, linne, t-shirt, halsduk och skor.
Favoritårstid? Vår-sommar och sommar!
Favoritmat och dryck? Tacooos! Mjölk eller cola :)
Hur svarar du i telefonen hemma? Aah, det är Oliva.
Hur svarar du i mobilen? Aah, det är Olivia, eller HEJ!
Sov du ensam inatt? Nix :)
Vad gjorde du kl 08 imorse? Hade precis vaknat av ett sms från Elin :P
Vad var det senaste någon sa till dig? Mamma sa typ "Vi hörs sen, hejdå!"
Druckit idag? Vatten och mjölk.
Vad är det för väder hos dig nu? Mulet och kallt.
Godaste glassmaken? Ben&Jerry Carmel Chew Chew och Magnum Mandel.
Drömmer du mardrömmar? Det händer.
Favoritklädsel? Mjukiskläder och leggins ^^
Favoritgodis? Lysmelk och sura bläckfiskar!
Hur många kuddar sover du med? En!
Längtar du mest efter just nu? Studenten :)
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Tror jag känner lite matos av mig. Och så lite dator luktar det här.
Saknar du någon just nu? Ja.
Snus eller cigaretter? Helst inget, men snus.
Vill du ha barn? Jah :)
Längtar du till din nästa födelsedag? Det är ju nice att fylla 20, så ja.
Är du blyg? Ibland, ibland inte!
Tycker du att du har fin dialekt? Jag tycker faktiskt inte att jag har någon typiskt dialekt :P
Tycker du om fester? Jadå :)
Tycker folk du är snygg? Det har jag hört!
Har du använt någon hårprodukt idag? Mitt hår är fett som bacon och jag försökte desperat göra något åt det med hjälp av hårsspray i morse *big fail*...
Vad har du för planer till helgen? Jobba asset av mig :)
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? Jag tycker att 20 är en bra ålder där, men jag förstår ändå inte varför det är okej för 18åringar att dricka på krogen?
En bra film? Sagan om Ringen trilogin (om och om igen!)
Vem får en kram? Farmor!
Vem får en puss? Dado!
Sprit, cider, vin eller öl? Sprit och lite cider sitter fint!
Hund, råtta eller katt? Hund :)
Tycker du om din pappa? Jah!

Mipp!

lista

ALLMÄNT
Namn: Olivia
Piercingar: I öroenen och i naveln :)
Tatueringar: Nej.
Längd: 183 cm!
Skostorlek: 40-41.
Hårfärg: Någon slags brun.
Är du kär i någon: Ja!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Naj, men jag skulle kunna tänka mig att bo någon annan stans!
Tänker du på självmord: Nope.
Tycker andra att du är attraktiv: Har hört det några gånger.
Vilket shampoo använder du: Det varierar :P
Vilken parfym använder du: DKNY - Be Delicious
Vad är du rädd för: Att vara ensam.
Gillar du att tvätta: Det finns roligare saker...
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jaaa, vad kul!

SENASTE
Film du hyrde: Oj, det minns jag inte!
Film du köpte: Det minns jag inte heller...
Låten du lyssnade på: Madonna - Isaac.
Låten du hade på hjärnan: Vet inte :P
Låten du laddade ner: Laddade ner ett album med My Chemical Romance!
Personen du ringde: Mammi.
TV program du tittade på: Du är vad du äter, tror jag.
Personen du tänkte på: Mormor.

FAVORIT
Mat: Tacos och pasta carbonara :)
Låt: Det går inte att välja!
Sak att göra: Det vet jag inte! Finns mycket som är roligt!
Sport: Basket!
Dryck: Mjölk eller Cola.
Kläder: Jeans eller leggins.
Film: Sagan om Ringen filmerna.
Bil: Jadu, jag tycker att många bilar är sexiga. Helst skulle jag vilja ha en polisbil!
Gånger du varit kär: 3 gånger kanske? Fast bara en på riktigaste riktigt!
Gånger ditt hjärta brustit: Jag har nog tappat räkningen.
Hjärtan brustit på grund av dej: En, två..? Vet inte.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ett par gånger kanske.
Ärr du har på kroppen: Ett genom ögonbrynet, ett på armen efter en pommeskorg på jobbet, sedan är det väl lite småärr.

SENASTE
Bok du läste: Innan jag dör.
Du fick mail av: Mammi.
Personen du fick brev av: Fick ett brev med pengar av farmor och farfar när jag fyllde år.
Personen du fick sms av: Elin!
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Förra veckan någon gång tror jag.

ÖVRIGT
Vad har du gjort idag: Ätit frukost, suttit vid datorn, pluggat och nu sitter jag här igen.
Var det kul: Njae.
Hur tidigt stiger du upp: Det beror på när jag måste gå upp. Men jag sover vanligtvis inte längre än till 11.
Gillar du att slåss: Ibland skulle jag vilja ut och slåss :P
Vad ska du göra ikväll: Äta tacos och se på film med Dado!
Är du seriös: Ja, när jag måste.
Vad är du allergisk mot: Någon nöt tror jag.
Var har du ont: I ryggen.
Använder du hårspray: Ibland! Inte just nu.
Kan du stå på händer: Haha, i en halv sekund kanske.
Favorit serie: Gossip Girl!

ÖVRIGT
Salt eller socker: Socker!
Gillar du ketchup: Inte att bara äta, men det är gott att ha på vissa saker.
Är du glad nu: Joda :)
Var du glad igår: Jao!
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja.
Vad dansar du till: Partymusik!
Stockholm är: En fin stad med många möjligheter!
Göteborg är: Också en fin stad :P
Kan du sjunga: Klart jag kan! Men inte så bra :P
Mer värt än guld: Kärlek!
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti ^^
Ett land jag helst vill besöka: Nya Zeeland.
Ska bli skoj: Att äta tacos ikväll :P
Ska inte bli skoj: Begravningen nästa vecka.
Sparar till: Allt möjligt :P
Väntar på: Studenten!
Pålägg som gäller: Ost!
Dagens dryck: Mjölk :P

mormor



Nästa vecka är det begravning. Jag saknar dig...

kallt, men sol är det ju iaf

Hemma efter en kort skoldag, bestående av en lektion. Det är kyligt ute, men solen lyser och det gör mig glad! Och när jag var påväg hem från skolan så mötte jag Dado på Nybron. Han skulle gå till gymmet :) Då fick jag några pussar och det var mysigt! Hihi :)

Nu ska jag ta bilen och åka ut till Nässjön för en lång promenad! Ska bara klä på mig lite mer lämpliga kläder. Hoppas batterierna i min iPod räcker hela svängen, annars blir det naturljud en bit.

När jag kommit hem måste jag plugga lite, drygt. Men jag måste. Snaaaart slutar vi... Åh... Nåja, ser fram emot middagen ikväll! Det är ju våffeldagen idag, men eftersom vi inte äger något våffeljärn så ska vi göra lite tjockare pannkakor med sylt och glass! Gooott! Senare ska vi baka chokladmuffins också, kommer att vara rund som en boll ikväll, tur att jag ska ut och gå nu då, så att jag inte behöver ha så dåligt samvete :P

:)

mmh!

Sitter här med en ansiktsmask i fejjan. Assexigt, som du kan se. Jag tycker dock att det ser ut som något helt annat... Jag har nyss tagit en lååångdusch , pealat ansktet, använt schampotesterna jag fick av frissan, packat in håret, rakat benen, värmt mig... Haft en bra stund helt enkelt! Snart ska jag tvätta om mig kletet i ansiktet, och sedan blir det lite glass och Gossip Girl med Dado! :D

  sexy!

Vi var och köpte ingredienser för att baka chokladmuffins tidigare. Vi skulle ha bakat ikväll, men det får bli imorgon istället :) Gott! Haha, när vi skulle kolla receptet på internet så läste Dado och jag skrev ner på en lapp... Och så stod det 1 krm bakpulver eller något sånt... Dado: "Ett KRMMMM(????) bakpulver... Vad fan är ett KRM för något!?" Haha, det tyckte jag var roligt :P

Dagen har varit bra. Vi började med psykologi, Anna och jag ringde till Sundsvalls psyk om ett studiebesök, tillslut fick vi svar. Dock ska vi bli uppringda innan vi kan bestämma när vi ska komma. Efter den lektionen har vi som vanligt hål, sedan lunch, sedan lektion x2. Men Då visade det sig att A-B var sjuk(!!) idag, så då såg schemat ut: lektion, hål, lunch, hål, lektion... Yeah! Så jag, Cissi och Anna gick till biblioteket och käkade lunch där! En jättegod buffé, mums! Åt sedan världens godaste muffin - en kardemummamuffin! Mmh. Sedan gick vi tillbaka till skolan och hade en debatt om dödsstraff i svenska. Mysig dag :)

Nu ska jag gå och skölja bort masken!

ännu en lista

Lovar du att vara ärlig? Ja!
Du heter: Olivia
Smeknamn: Olle, Oliven, Ollie, Piven...
Låt som när du är ledsen sörjer till? Oj, det var ett tag sedan jag var ledsen. Men jag har många låtar att välja mellan... Men ena storsörjare har i alla fall varit Nightwish - Sleeping Sun och Nine Inch Nails - Leaving Hope..
Beroende av: Mat?
Vem behöver du mest just nu: Dado!
Vad tror folk om dig? Jag tror att några är lite rädda för mig, men de flesta ser mig nog som en ganska snäll person. Stämmer det? Ni har all anledning att vara rädd för mig ;) Nejdå, men snäll är jag!
Vad får du oftast komplimanger för? Dado har nog klämt in varenda kroppsdel, men annars tycker folk att det är snyggt att jag är lång och så har jag hört att mina ögon är fina. Och det är dem!
Vad säger du för att imponera på någon? Det beror på vem personen är :)
Hur imponerar man på dig? Man är ärlig och försöker inte vara någon "matcho man", för det funkar inte på mig. Jag gillar människor som man kan skratta på ett bekvämt sätt med!
Brukar du skratta för dig själv? Ja, det händer!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ”Ska du ha moppen i sommar?:)"
Var bor du? Härnösand!
Trivs du där: Jag vet inget bättre! Haha, jo då jag trivs :)
Äger du några converse: 1 par röda trasiga stackare..
Sprit, cider, vin eller öl: Cider och lite sprit på det :)
Brukar du bli för full: Jag brukar bli precis lagom :)
Vad har du för mobil operatör: Halebop!
Är du allergisk i mot något: Jag tror att jag är alergisk mot paranöt(?) för två gånger då jag ätit dem har min hals börjat klia och roslat.
Har du haft sex idag: Yes, två gånger faktiskt!
Nästa mål i ditt liv: Ta studenten och jobba arslet av mig på McDonald's ;)
Hur svarar du i mobilen: "Aaah, det är Olivia!"
Vem ringde du senast? Hem till mamma och pappa.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Frågade när vi skulle komma och äta!
Antal timmar sömn inatt: 9 ungefär?
Sov du ensam: Jao, i min säng i mitt rum hemma hos mamma och pappa! Längesedan det hände!
Brukar du komma i tid: Ja, jag är alltid i tid :)
När mår du bra: Jag mår nästan alltid bra nu för tiden, och det beror på Dado!
När blev du fotad senast: Dado knäppte kort på mig i bilen upp till Vårdkasen, bilden finns i inlägget nedan :)
Hur känner du dig nu: Satisfied!
Vanligaste färg på dina kläder: Jag varierar mig så mycket så jag vet inte :P Jag är en regnbåge, fast inte alla färger samtidigt!
Vad tycker du om fötter: Fräsha fötter är gulliga :D
Vad saknar du: Mormor!
Hade du en bra kväll igår: Ja, den var mysig.
Favorit dryck på morgonen: Mjölk!
Rakar du benen: Jajamän.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Allt mellan 20:00-03:00 skulle jag tro. Men vanligast blir det runt 23:00 :)
Är du blyg? Ibland är jag blyg.
Sysslar du med någon idrott: Jag har ridit och spelat basket, men nu har jag lagt iaf ridningen på hyllan ett tag. Basketen går på halvfart.
Vill du hellre ha mail än brev: Hm, det skulle vara mysigt att få brev :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Naej, men visst kan man känna dragning till någon!
Har du spytt offentligt: Nopp.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ärligt talat skulle jag sätta på en tjej :P
Är du nöjd med ditt liv: Oh ja :)
Är du bortskämd: Det kan jag inte påstå.
Vad gör du i morgon: Går i skolan, sedan ska jag nog bege mig ut på en springtur som inte blev idag.
Vad är det värsta du vet? Att vissa saker är så orättvisa..
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det vet jag inte riktigt :P Men inte så mycket faktiskt.
Vad behöver du just nu? Lite mer förberedelser inför musikprovet imorgon och sömn!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Jag vet faktiskt inte :)
Vad längtar du till? Studenten!!! :D
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja :)
Vad använder du för shampoo? Herbal Essences!
Vad är det finaste du fått? Kärlek!
En speciell dag du minns: Torsdag 28 februari 2008 :)
Hur gammal är du: 19 år!
Tycker du om någon just nu: Jag älskar Dado!
Om fem månader: Har jag tagit studenten och jobbar på McDonald's, funderar på framtiden!
Du samlar på: Samlar inte på något alls faktiskt. Men har samlat på tablettaskar, Zoo var mina favoriter :)
Gröna eller röda äppeln: Gröna! Men det finns delicious röda ibland!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Elin eller Daaado.
Gillar du golf: Haha, njae. Kan jag inte påstå faktiskt. Tycker att det är världens segaste sport.
Vilken tid gick du upp idag: Halv tio ungefär :)
Har du sovit i din egna säng inatt: Både ja och nej. Jag sov inte i min och Dados säng, men jag sov i min säng hemma hos mamma och pappa!
Har du strumpor på dig nu: Jao, ett par svarta med röda och grå ränder :P
Vad ska du göra ikväll: Jag ska äta mer popcorn och slappa framför TV:n, pussa på Dado.
Är det okej att gråta: Klart att det är!
När grät du senast: Jag kommer inte ihåg när det var.
Laddar du ner musik och film från Internet: Japp.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka till Nya Zeeland!
Bär du glasögon eller linser: Yes, linser.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, jag kör på det som ser bra ut och är bekvämt.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Vid nio ungefär :)
Har du piercing: Öronen och i naveln.
Vill du gifta dig: Ja, det tror jag att jag vill!
Vill du ha barn: Ja!
Solar du ofta: Nej, väldigt sällan faktiskt.
Är du bra på att laga mat: Jag kan inte laga så mycket, men jag tycker inte att jag är dålig!
Gillar du att dansa: Ja, det är roligt!
Är du flygrädd: Jag har aldrig flugit så jag vet faktiskt inte :P
Hur vig är du: Som ett kylskåp ungefär :P
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller Cola!
Vilken är din favoritglass: Magnum Mandel.
Tror du på ett liv efter döden: Jag vet inte, jag tänker lite olika om det där.
Tycker du om sushi: Har aldrig provat :)
Vad äter du helst när du ser på film: Godis!
Bor dina föräldrar tillsammans: Japps!
Har du tandläkarskräck: Näe, fast jag har ju aldrig blivit utsatt för något plågsamt heller.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Både och!
Vilken ögonfärg har du: Blåa!
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Många gånger, fast nu var det längesedan.
Biter du på naglarna: Usch, JA! >.<
Röker du: Har testat och det var det värsta! Alltså; nej!
Hur ofta tränar/motionerar du: Haha, det är inte så regelbundet just nu :P
Senaste låt du hörde: Tror att det var en låt med KoRn, men jag kommer inte riktigt ihåg.
Vad gör du på helgerna: Jobbar, myser hemma eller festar!

Poho!

vårdkasen 21/3




:)

mampa's home

Inatt sov jag hos mamma och pappa, i mitt fina rum, i min säng! Ville inte sova ensam en natt till, så då hamnade jag här. Men ikväll blir allt som vanligt och Oliv är glad :) Firar med en lista, som jag snodde av Elin!

För två år sedan:
Hur gammal var du?: 17
Vilken klass gick du i?: SP06A
Vad hade du för hårfärg? Tror att jag precis färgat det mörkbrunt, nästan svart.
Hur lång var du? Som nu, 183 cirkus :)
Hade du någon pojk/flickvän? Haha, nej. Jag blev bara sårad när jag släppte någon nära.
Vad brukade du göra på fritiden? Elin var min största hobby ^^
Vilka umgicks du med? ELIN 24/7, Idahoo, Louise... Typ?
Hur såg du ut? Hehehe, ibland skabb, ibland hot! (mest skabb!)
Var allt bättre då? Nej, eller vissa saker kanske!
Skulle du vilja gå tillbaka dit? Ibland skulle det vara kul att bara resa tillbaka en dag :)
Har du förändrats? Haha, oja! Till det bättre!
Om ja, på vilket sätt? Jag började se mig själv på ett helt annat sätt, jag blev mer självsäker och fick mer självkänsla.

För ett år sedan:
Hur gammal var du?: 18
Vilken klass gick du i?: SPEI06
Vad hade du för hårfärg?: Någon slags brun färg, lite rött lite grönt och så vidare!
Hur lång var du?: Fortfarande cirkus 183 cm!
Hade du någon pojk/flickvän? Nej, men jag hade ganska precis träffar min nuvarande pussgurka :)
Vad brukade du göra på fritiden?: Spenderade de flesta dagarna med Dado, det var en pirrig men också jobbig tid!
Vilka umgicks du med?: Dado, Elin, Erika, Anna, Cissi, Veronica... Eh?
Hur såg du ut? Gorgeous!
Var allt bättre då? Det var väldigt spännande..
Skulle du vilja gå tillbaka dit?: Skulle vilja ibland. Pussas i skolan och ha alla undrande blickar på oss, haha!
Har du förändrats? Ja!
Om ja, på vilket sätt?: Jag är bättre än bäst!

Nu:
Hur gammal är du?: 19 härliga år..!
Vilken klass går du i?: SPEI06!
Vad har du för hårfärg?: Någon oidentifierad färg. Men det är typ brunt, ibland rödbrunt ibland grönbrunt. Det beror på ljuset. Ibland är det även gråbrunt, lite råtta och sådär.
Hur lång är du?: Jag är fortfarande lång som en stång!
Har du någon pojk/flickvän? JA :)
Vad brukar du göra på fritiden?: Softa! Äntligen.
Vilka umgås du med?: Dado, Elin, Ida. Och så några andra partynissar.
Hur ser du ut?: Snygg som aldirg förr!

Har du:
Kysst någon?: Japp!
Sovit brevid någon av samma kön?: Ja!
Sovit brevid någon av motsatt kön?: Jaaa!
Hånglat med någon?: Oja!
Slagit ner någon?: Nej, men slagit någon :P
Ljugit för en bra vän?: Ja, det har jag nog. Fast aldrig en fetlögn tror jag.
Svikit någon?: Aah, det har jag säkert.
Fuskat på prov/läxförhör?: Oja, det har hänt!
Blivit kallad hora?: Haha, jag är Dados lilla hora ;)
Kallat någon hora?: Ja, fast inte sagt det till personen. Bara till Elin då, men hon tar inte illa upp *pözz*
Druckit alkohol?: Vaaaeedee för nåt? *hick*

Vem:
Är din bästa vän?: Alce the älg.
Skrev du senast till på msn?: Ida!
Kramade du senast?: Dado!
Pussade du senast?: Dado!
Sov du hos senast?: Hemma hos mamma och pappa!
Kan du lita på till 100%?: Dado!
Kan du säga allt till?: Dado!
Ringde dig senast?: Maammi.
Skickade ett sms till dig senast?: Oskar :)
Skickade du ett sms till senast?: Dado :)


Vad:
Drack du senast? O'boy!
Köpte du senast?: Lösgodis, popcorn, bröd, glödlampor och en dricka :P
Gjorde du igår?: Åkte slalom med Dado, såg på Benjamin Buttons otroliga liv med Dado, åt det jag handlade, åkte till mamma och pappa, skjutsade Dado, sov.
Ska du göra imorgon?: Gå till skolan och bland annat ha ett prov i musik ^^
Vill du göra just nu?: Skulle vilja lägga mig på en varm strand och krama sanden mellan mina tår :)
Åt du senast?: Pågen limpa (mmmmmhhhh).
Är närmast dig som är rosa?: Min rosa scarf som jag har runt halsen!

Peace!

pink!

Jag kunde tillslut somna igår... Nu är jag vaken och har ätit en skål med havregrynsgröt. Vädret är fantastiskt och jag är redo för backen :) Har tagit på mig mitt underställ som jag fick i julklapp - ett rosa Craft! Hur många har rosa underställ liksom? :D Nu ska jag ta och sätta skavsårsplåster på mitt äckliga skavsår.


kan inte sova...

1. Nämn någon som gjorde dig glad igår: Dado gör mig alltid glad :)
2. Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov!
3. Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Försökte sova...
4. Det sista du sa högt? Hejdå!
5. Vad har du druckit idag? Vatten och mjölk.
6. Vad var det senaste du åt? Chevape och potatis!
7. Vad var det senaste du köpte? Dado och jag var och storhandlade idag...
8. Vad är det för färg på din ytterdörr? Träfärgad.
9. Vad är det för väder hos dig just nu? Det är molningt, hörde tidigare att det regnade lite, men det gör det inte längre.
10. Godaste glass-smaken? Ben & Jerry Carmel ChewChew!
11. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njae.
12. Sover du tungt? Nej, jag sover nära :)
13. Drömmer du mycket? Ibland alldeles för mycket...
14. Mardrömmar? Ja...
15. Vilket ämne är roligast i skolan? Svårt att säga. Textkommunikation just nu tror jag.
16. Trivs du med ditt jobb? Det gör jag!
17. Favoritklädsel? Snyggt men bekvämt.
18. Favoritlåt just nu? Lady Gaga ft. Space Cowboy & Flo Rida - Starstruck.
19. Vad ser du om du tittar åt höger? Andra delen av sängen där Dado borde ligga.
20. Vad gör dig glad just nu? Att Dado och jag ska åka slalom imorgon!
21. Vad ska du göra härnäst? Planen är ju att sova, hoppas att jag kan det snart.
22. Höger- eller vänsterhänt: Vänsterhänt.
23. Humör just nu: Less på att inte kunna sova.
24. Favoritgodis: Choklad och surt.
25. Klädsel just nu: Svarta mjukis, raggsockar och en mjukiströja.
26. Musik just nu: Christina Aguilera - Thank You.
27. Sommarplaner 2009: Jobba och njuta!
28. Hur många kuddar sover du med: 1.
29. Spelar du nåt instrument: Nej, inte just nu. Men har spelat tvärflöjt och lite piano.
30. Morgon- eller nattmänniska: Det varierar!
31. Vilka är viktigast för dig: Familj, pojkvän och vänner:
32. Bio eller promenad: Promenad till bion?
33. Är du kittlig: Ja!
34. Snarkar du: Tror inte det... Fast Dado säger det, men jag hör att han snarkar?
35. Stjärntecken: Fisk.
36. Äckligaste insekten: Spindel...
37. Vad vill du jobba som? Polis :)
38. Stökigt eller välstädat? Städat!
39. Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Kanske!
40. Anser du att du är stark? Ja, det gör jag.
41. Vad gör du om du får hicka? Kör historian "Hickan och jag.." eller dricker vatten.
42. Vad längtar du mest efter just nu? Dado..
43. När gick du upp idag? Halv 19 ungefär :)
44. Diamanter eller pärlor? Diamanter!
45. Senaste filmen du såg på bio? Män som hatar kvinnor, med Erika!
46. Favorit TV - program? Gossip Girl!
47. Vad åt du till frukost? Två kokta ägg.
48. Vad är ditt andranamn? Anna.
49. Din favoritmat? Tacos tror jag :)
50. Vilken mat gillar du inte? Svårt att komma på, men det är någon läskig gryta som skolan brukar ha...
51. Vilken är din favorit - CD för tillfället? Jadu, om man räkna de nedladdade på datorn så är det nog Lady Gaga - The Fame, men bland de jag har "på riktigt" så är det Nightwish - Once!
52. Vilken bil kör du? Jag brukar sno mammas och pappas Audi ibland :)
53. Vilken är din Favoritmacka? En hemmagjord baguette med skinka, ost, sallad och massa saker!
54. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? Stöddiga typer som tror att de är något.
55. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Nya Zeeland har alltid varit en dröm.
56. Var vill du dra dig tillbaka? I en fin lägenhet i en fin, större stad. Eller en fin lantgård på ett underbart ställe.
57. Favorittid på dagen? Det är faktiskt olika.
58. Vilken är din favoritsport att se på? Hästhoppning och basket.
59. Coca Cola eller Pepsi? Coca Cola!
60. Fotboll eller ishockey? Svårt... Men fotboll.
61. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Varierar!
62. Pedikyr eller manikyr? Manikyr.
63. Några spännande nyheter att berätta för oss? Jag vill gå och banka sönder grannarna ovan som aldrig kan vara tysta.
64. Vad ville du bli när du var liten? Veterinär :)
65. Bästa barndomsminnet? Alla Flintabyar vi byggt på Bönskäret.
66. Varit i Afrika? Nej, men skulle vilja åka dit.
67. Nånsin rullat in någon i toapapper? Haha, nej!
68. Varit med om en bilolycka? Njae..
69. Favoritdag i veckan? Det är olika.
70. Favoritblommor? Vitsippor när de växer sådär fint!
71. Favorit - snabbmatsrestaurant? McDonald's ;)
72. Äger du en cykel? Ja, min Twix!
73. Vem fick du senaste mailet från? Det var någon annonsgrej...
74. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? På Gina Tricot tror jag.
75. Läggdags? Ja, det var väl vid halv elva, men här sitter jag...
76. Senaste personen du delade en middag med? Dado!
77. Vad sysslar du med just nu? Svarar på dessa frågor, lyssnar på musik och stör ihjäl mig på grannarna.
78. Favoritfärg? Det är olika!
79. Vilket datum föddes du & vart? 27 februari 1990, Sundsvalls BB.
80. Vilka ställen har du bott på? Jag har faktiskt bara bott här i Härnösand :)
81. Vilka har du vart tillsammans med & hur länge? Erik typ 1 månad. Daniel typ 4 månader. Och nu är jag tillsammans med min Dado!
82. Hur många barn vill du ha & vad ska ditt nästa barn heta? Jag vill nog ha 1-2 barn. Jaghar tusen namn till dem!
83. Vart bor du om 3 år? Det har jag faktiskt ingen aning om! I en lägenhet i Stockholm kanske? :)
84. Vad saknar du mest med livet som tonåring? 19 räknas väl fortfarande som tonåring? ;) Annars saknar jag att allt var så enkelt svårt :P
85. Vilken blogg har du ogillat som du nu gillar? Det vet jag inte.
86. Vilken blogg anser du vara mest läsvärd? Blondinbellas
87. Finns det någonting du vill ändra med dig själv, kroppsligt? Nej, jag är redan grymt snygg :)
88. Vad är det absolut bästa du gjort? Träffat Dado :)
89. Är du piercad & isf vart? Japp, i naveln och så har jag hål i öronen.
90. Är du tatuerad & isf vart? Nej, men jag kanske vill!
91. Finns det någon du verkligen avskyr? Njae.
92. Varför bloggar du? Det är kul att gå tillbaka i arkiven! Och så är det skönt att skriva av sig ibland.
93. Slutligen, vem utmanar du att svara på samma frågor som du just gjort? De som inte heller kan sova :P

Phwu...

sweet music

It's not a fashion statement, it's a fucking deathwish.
Mmh, nowdays älskar jag de minnen och känslor som kommer över mig när jag lyssnar på gammal musik. Förut hatade jag det, för då föll jag tillbaka. Nu kan inget ta mig tillbaka. Jag vet precis var jag står! Jag vet kanske inte var jag ska, men det gör inget. Ingen panik alls faktiskt.

Ah, just nu känns mitt liv så... Bekvämt. Eller så har ja för en gångs skull gjort det bekvämt för mig själv. Jag pluggar nästan ingenting, jag lägger mig på den nivån som räcker. För motorn i mig går varken bakåt eller frammåt nu, så att försöka något mer är omöjligt. Så det får duga, helt enkelt.

Våran lägenhet luktar mat, kanske för att vi lagade mat förut. Och överallt hänger det tvätt på tork, det blir så när man inte har så mycket uttrymme och det inte hinner torka i tvättstugan. Hemtrevligt. Dado sitter och spelar spel, jag lyssnar på musik från förr. Njuter. Är ledig i helgen, så otroligt skönt. Imorgon ska jag och Dado åka slalom! Det var två år sedan jag gjorde det, så jag ser verkligen fram emot det! Jag kommer att slå ihjäl mig, men det ser jag också fram emot! Ibland behöver man bli lite blåslagen för att känna att man lever! På söndag ska jag börbulta mina ben på en springtur. Har en känsla av att jag måste komma ut och springa, mina ben längtar efter det!

Mmmh...

ojdå

Igår gjorde jag min första lasagne. Jag trodde att det skulle gå åt skogen, men icke! Den blev helt perfekt och jättegod, är riktigt stolt! Haha :) Fast jag lusläste visserligen receptet, så så mycket fel kunde det ju inte bli ;)

Just nu då, gott folk, borde jag egentligen befinna mig på skolan och deras Framtidsresa (någon högskoledag). Eh eh eh. Men imorse vägrade jag kliva upp för bara en sån sak, så jag gjorde det man egentligen inte får och stannade hemma. Så mycket skönare. Ska dock gå till skolan vid halv 2, för då har vi nog projektarbete.

Jag ljuger asbra! Sa att jag försov mig till Elin, orkade inte erkänna att jag bara var lat.

Jag ska dock inte sitta hemma och lata mig, no, jag tänkte börja storstäda nu och överraska Dado med ett skinande hem när han kommer hem (fast han kanske kommer rätt tidigt)... Men jag tror nog att han kommer skälla på mig för att jag inte är i skolan, men jag vet hur jag ska få honom på bättre humör..! Vi har även tvättid idag som tur är. Och så måste vi handla. Städa, tvätta och handla i ett svep, gud vad jag känner mig gammal. Tur att jag har någon att dela det med :) I love you Dado!

Naej, nu blir det bra musik i högtalarna, en sjungande Oliv och städ!

en kväll

Idag klippte jag mig, fast det syns inte. Det syns bara i min plånbok... 320 spänn på att bara toppa sig lite!? Det tar ju max 10 minuter! Gah.. Nåja, nu hoppas jag att mitt mesiga hår kan växa på sig lite.

Idag har Dado och jag sett två filmer, först Marley and Me (den var mysig och rolig!) sedan Valkyria (very good!). Såg på Lyxfällan iväll också, alltid lika lärorikt. Nu ska jag nog snart ta och lägga mig, börjar klockan 8 imorgon. Tråkigast är att jag måste sova ensam :(

Är ledig i helgen, får se vad jag hittar på =)

torsdag

Idag är en bekväm dag, har inga lektioner. Eller egentligen jobbar jag bara hemma från webbdesignen, har dock inte gjort något där på veckor... Ska nog föröska få något gjort idag. Annars så ska jag klippa mig idag! Fast bara topparna, så jag kommer inte ut som en ny människa.

Vädret är lika fint som det varit de senaste dagarna, så skönt! Man blir så glad av solen! :)

Måste springa ner till tvättstugan också, vore bra att få en tid ikväll, för jag har knappt några rena kläder kvar! Hjälp!

Igår åkte förresten jag, Dado och Emil till Sundsvall och Filmstaden! Vi såg Watchmen, ingen film för mig. Jag tyckte inte att den var så bra, men killarna var nöjda så då var jag också nöjd :P

Sov till halv 11 idag, hade jättemånga konstiga drömmar som jag får ont i magen av när jag tänker på. Varför drömmer jag alltid mardrömmar när jag sover ensam? Hmmm...

Lady Gaga ft. Space Cowboy & Flo Rida - Starstuck

onsdag

I go ooh ooh, you go ah ah.

Hade bekvämt nog bara en lektion idag, psykologi B. Vi ska göra ett studiebesök på ett behandlingshem eller liknande, jag är i grupp med Annapanna och Elinsnelin. Vi ska troligtvis åka till Sundsvalls psyk och fördjupa oss om manodepression, blir nog intressant. Efter lektionen gick vi och åt, korvstroganoff - gott! Knatade sedan hem, fast stannade hos frissan för att boka tid. Mitt hår är sjukt slitet, så lite toppning skulle sitta fint. Vill ju att håret ska kunna växa till studenten och allt det där... På tal om det så måste jag boka tid hos frissan för det också, eller är det någon som är duktig på att locka håret i större lockar? Jag vill inte ha någon uppsättning, utan bara fint lockigt hår :)

Vädret är delicious! Jag blir så glad! Tror att jag ska ta en promenad om en stund, man måste verkligen utnyttja dessa dagar! Får dock se om mitt skavsår strejkar, då blir det jobbigt...


trött

Jag är så sjukt trött. Imorgon har jag psykologiprov och jag har pluggat alldeles för lite. Too bad.

Ajah, annars är det fint. Har den senaste timmen sysslat med att lägga upp alla bilder från studentfesten, här hittar ni dem > http://rainecolinde.bilddagboken.se. Det är väl drygt 100 stycken pix...

Trodde aldrig att jag skulle orka masa mig upp i morse, jobbade 12-21 igår och var mer än tröttast när jag äntligen kom hem från en liten promenad. Nåja, det var ju ingen ansträngande dag direkt, rätt skön. Gick inte på textkommunikationen eftersom jag lika gärna kan pyssla med det hemma.

Jag har ett jävla skavsår på en häl! Höll på att börja gråta när jag gick till skolan, som tur var fick jag skjuss hem av Veronica :)

Nu ska jag... Plugga? Kanske det kanske.


poffpoff

Dado och jag kom hem från mamma och pappa för en stund sedan, blev bjudna på fika :) Mamma och Dado gjorde även ett lårhölster till mig så att jag kan ha pistolen någon stans, för imorgon är det ju studentfest! Någon som kan gissa vad jag ska vara? Fast jag har ju i och för sig sagt till alla vad jag ska vara... Mmh, nåja, det blir nice! Är inte så jättetaggad nu, men det kommer väl. Måste gå och köpa en biljett imorgon, det blev inte att jag kom iväg idag...

Imorgon ska jag även på en värdinnekurs genom McDonald's. I Sundsvall blir det, hoppas att det är roligt... Vi har fått ett häfte och jag tycker att allt som står i det låter übertöntigt... Haha! "Säg såhär om gästen är MYCKET ARG", "Säg såhär om gästen använder OVÅRDAT SPRÅK" typ... Och så massa exempel på vad man kan säga... Haha!

Tur att jag är ledig imorgon, för jag har lite stuff att fixa. Men det blir nog fint det!

Nu vill jag slappa framför TVn eller något sånt..

tisdag

Gosh, vilken seg dag det här har varit! Segaste psykologi B, långt hål, lång lunch, småföretagande där vi fick tillbaka prov (gick helt ok!) och sist men inte minst - svenska C. Jag ska vara debattledare tillsammans med Cissi, ämnet är Dödsstraff! Spännande... Jao. Och så måste jag bara berätta vilken trevligt (INTE!!) upplevelse jag fick på en av skolans toaletter... Gick in, kollade mig i spegeln och knäppte upp brallorna. Öppnade locket och vad får jag se... BAJS BAJS BAJS!!!! Med lite papper som topping. Jag fick panik, knäppte snabbt byxorna och kutade ut till nästa toa som tack och lov var bajsfri. Uuuääh! Man kan väl spola efter sig!?

När vi äntligen hade slutat åkte Elin och jag buss till Statoil för att köpa Ben&Jerry glass! Mmh! Vi gick hem därifrån och Dado blev klad när han fick en alldeles egen bunke av mig! Så snart ska vi se på någon film och vräka i oss, kommer garanterat att få min mage i balans, haha! ...

Jag vill åka utomlands. Eller, jag vill ha värme, sol och bad! Bad i stort blått vatten... Det har snöat typ hela dagen, jag som trodde våren var på väg. Buhuu...

Titta vilka läckerbitar som väntar på oss :):)

mörkt

Meehwi... Nu vill jag faktiskt att min man ska komma hem :( *mörkrädd*

lördagnatt

Jag sitter med mjukiskläder i soffan och lyssnar på bra musik. Mycket skönt efter kvällens stängning, eller mja... Jag trodde ju att jag skulle jobba till ca. 23:30 eftersom chefen uttryckte sig "stängning". Men när jag kom till jobbet vid 4 så slutade jag tydligen 22:30 idag. Jahapp... Men jag satt ändå kvar och väntade på Mary och Nemo tills dom stängde, för jag ville inte åka hem och vara mörkrädd. Dado är ute och ja, jag är ensam hemma. Haha, jag är världens mes ju!

Har sprungit runt och tagit lite bilder på jobbet också... Ett smakprov får ni, men resten finns på http://rainecolinde.bilddagboken.se (klicka på 7 mars). Måste ses helt enkelt!


äntligen

Dado och jag tog en promenad ner till stan alldeles nyss. Väldigt fint väder ute, känns som att det är vår! På stan köpte jag en vårjacka, en som jag äntligen är nöjd med. Nu slipper jag gå och svettas med min dunboll, pjuwh! Annars så har jag väldigt ont i huvudet, förkylningshuvudvärk så det skriker om det :( Snorig är jag också, kul.. Jag som ska jobba ikväll, känns som att det kommer att bli väldigt tungt för mitt huvud. Men det får gå, jag vill ha pengar!

Hittade förresten en balkänning igår. Jag kommer att hyra den, för att det känns så onödig med en klänning som man kommer att använda en gång.. Den är i allafall turkos (trodde jag aldrig!) och jättefin :) Får en jäkla snygg rygg och svank i den, grr ;)

Nu tycker jag att klockan kan bli typ två, halv tre så jag kan börja laga den tidiga tacosmiddagen. Jag börjar ju klockan 4 så jag måste äta lite tidigare.

Kanske ska sova en stund och hoppas på att huvudvärken går över?

klänningar



Idag ska jag åka med mamma till Sundsvall och prova balalalklänningar... Funny. Eller, jag känner faktiskt inte för det just nu, men jag måste verkligen. Jag är förkyld och är snorig. Mitt huvud känns sådär sjuk-tungt. Mmmh.

Annars så är jag jävligt less på många saker. Det som känns mest är skolan, jag vill verkligen inte börja till veckan. Tack och lov att vi är lediga på måndag också! Jag måste plugga någon av de här dagarna som är kvar. Måste. Skulle ha varit ledig i helgen, men chefen ringde i morse och vips så ska jag jobba stängning lördag och söndag. Kunde ha jobbat stängning idag också, men jag vet inte hur länge vi ska vara i Sundsvall och så känner jag mig inte så jobbsugen just nu. Fast det skulle vara nice att jobba idag också, jag kommer att bli bra mycket rikare då, eller halvrik ;)

Hmm, jag är lite hungrig tror jag. Fast jag hinner inte laga ihop något tills mamma kommer, tror jag iaf. Får väl ta en korv i Sundsvall. Ikväll ska Dado och jag äta hamburgare, som är gjorda at home! Inte nå McDonald's här inte... Det händer aaaaldrig...

Jajaaa...

mormor

Igår dog min mormor. Från den andra mars 2009, klockan 19:45 har jag ingen mormor längre.

Jag visste ju att det skulle hända inom en snar framtid, det visste vi alla. Cancer är en hemsk sjukdom och jag är så arg över att den tar så mångas liv. Det jobbiga är inte att hon är död, för jag visste ju att det skulle hända. Det som är jobbigt är att jag aldrig mer kommer att få träffa henne, att hon faktiskt är borta. Det är så frustrerande.

Jag vet liksom inte hur jag ska reagera när sånt här händer, för det har aldrig hänt mig förut. Jag har aldrig förlorat en släkting som jag haft något minne av. Men med mormor finns det minnen och vi har träffats minst en gång per år hela mitt liv. Jag minns hur jag och min lillebror brukade springa till den inglasade balkongen när vi hörde att det skulle komma ett tåg, för det kom ofta tåg där. Vi gissade sedan från vilket håll det skulle komma ifrån. Jag kommer ihåg när vi spelade Geni hemma, det var underhållande, för mormor kunde inte se skillnad på orange och rosa och la av massor av roliga kommentarer.

Min mormor var inte som alla andra. Hon var inte en gammal mormor, hur länge hon än skulle ha levt skulle hon aldrig bli en gammal mormor. På bilden här intill så är hon modell i en tidning, det är två år sedan, om ens det. Visst är hon fin?

Även fast jag visste att det skulle hända så snart, så önskade jag någonstans att hon kunde få vara med på min student. Hon skulle tycka att jag var så fin.

Det är svårt det här, men livet går vidare. Jag var väldigt ledsen igår, just nu känner jag mig mest bara lugn. Nu slipper hon ju faktiskt att ha ont och leva med ett ständigt intag av stark morfin. Men jag kommer att sakna min mormor. Vila i frid!

RSS 2.0