tjalalalala!



Börjar med att visa en filmsnutt från i torsdags när det bara var vi ekonomiare på dansgolvet! Niiiice!

Fy fan vilken jävla dag på McDonald's. Det har väl inte varit överdrivet mycket folk, men jag har varit trött och haft lite huvudvärk i omgångar. Hamnade i matkoma, haha, efter min rast och var nära på att kola vipppen eller något. Längtade hem till min pojkvän. Och så önskade jag att McDonald's kunde försvinna så att jag också kunde få vara ute i det otroligt fina vädret. Men stället stod kvar ända till åtta då Dado mötte mig. Vi gick hem, tog en välbehövd duch och sedan stekte jag chorizo & majskolvar som vi åt med potatissallad. Mums! Nu har vi precis ätit glass och jag är trött. Men jag vill ladda upp alla bilder på min bilddagbok från alla festligheter innan jag lägger mig. Men det går sjuuukt segt... Dom kommer i alla fall upp sakta men säkert på http://rainecolinde.bilddagboken.se. Check it out :)

Förresten, igår på jobbet hände en rolig sak! En estetare vid namn J kom fram och säger "Är det du som är Olivia?". Jag skrattar lite smått och säger "Aah.." Och så börjar han knäppa med fingrarna och sjunger sedan "TACK FÖR ATT DU HAR BETALAT DIN TVAVGIFT!" några gånger. Jag blir chockad och vet inte om jag ska skratta eller... Ja. Helt plötsligt står det en flock med estetartreor framför min kassa och stämmer in i den vackra "TACK FÖR ATT DU HAR BETALAT DIN TVAVGIFT" melodin. Typ OMG! De sjöng fan hur länge som helst och jag valde att skratta. Haha!


Blev paparazzifotat av Jens under den knasiga händelsen.

Yeah! Imorgon ska vi dansträna.

uuhh

Sitter på jobbet och har rast just nu. Käkar en Marängswiss och tar det lugnt, försöker varva ner lite. För usch vad folk det är! Fast under dagen var det nog dubbelt upp med tanke på hur mycket de sålde för!

Igårkväll spenderade jag och Elin hela kvällen, nästan 5  timmar, på Hamnkrogen! När vi kom dit vid nio så var det varmt  och skönt. Köpte en cider och Elin en öl, njöt... Mmmh, så mysigt! Senare kom det mer folk och ett band spelade. Det blev lite drygt på slutet då de spelat några av låtarna runt tre gånger... Haha! Och min kära boyfriend var glad i hatten, herregud. Hade velat lägga upp lite bilder, men eftersom jag sitter på jobbet så har jag dom inte här. Får bli imorgon helt enkelt. Eller ja, imorgon efter att jag jobbat 11-20...

Uh, nu börjar Marängswissen bli stor i magen... Åt tacos för hundra pers innan jag kom till jobbet. Måste göda mig lite, känns som att jag har krympt.

Jag längtar heeem.. Haha. När jag kommer hem ska jag snabbt sucha av mig den vidriga Donkenlukten, tvätta av mig sminket och bädda ner mig i sängen. Sen ska jag SOVAAA! Sov till halv 1 idag, jisses. Är så himla trött, kanske är det för att värmen har kommit? :)

Jaja, nu ska jag gå ner och se minutrarna ticka mot instämpling. Alltid lika roligt att stirra på stämpelklockan. NAAT.

Puss!


studentfest

Ja, igår var det Studentfest på Gennys. Men först åt vi god tacos hos Anna B! Vi dansade, lekte sanning eller konka och hade det riktigt trevligt faktiskt! Vi hade fått höra att ölhävartävlingen skulle börja 10:30 på Gennys, så då kom vi ner lagom i tid. Men. Inte en jävla kotte syntes på korgen! Då tog vi tillfället i akt att dansa, bara ekonomiare, hihi!

Men folket började så småningom rulla in och dansgolvet som bara bestått av oss fylldes på. Det var varmt, trångt och lite segt. En olycka som trots allt verkar gått bra fick oss lite nedstämda och samtidigt var det ölhävartävling i baren som man inte såg ett skit av. Då var klockan strax över 12, yeah... Elin och jag var trötta och jag i alla fall hade inte så kul på slutet så vi ringde min snälla mammi som kom och hämtade oss. Halv 2 kom jag hem, skönt.

Nu har jag ätit frukost och tänkte bege mig till skolan och lämna ett par böcker som jag glömde igår. Sedan ska jag nog cykla vidare till Anna B för att hämta mina tygskor som jag lämnade innan vi gick ner på krogen. Ja, så får det bli!

Annars är det tivoli och marknad här i stan, så Elin och jag ska käka lunch - LANGOS! på marknaden. MJaupp!

Bilder kommer senare... Orkar inte lägga upp nu!

mössan på!

Nu är mössan ÄNTLIGEN på plats! Åhåhåh, vädret är underbart och den här dagen kommer knappast att bli sämre!




Ikväll blir det parteay! Men innan det ska jag till osteopaten ^^

VAR É MÖSSAN!?!?

poor oliv

Kom nyligen hem från Sundsvall och Birsta. Fast den mesta av tiden spenderades dock i Birsta :) Men i Sundsvall så provade jag ju som sagt min balklänning och den behövdes läggas upp knappt en centimeter. Sprang in på Åhléns och köpte en ny foundation och en concealer innan vi åkte till Birsta.

Har köpt ett par jeansshorts, en topp på H&M och en t-shirt på Gina Tricot. Blev en varsin kulglass till mig och Dado också, hihi. Trots löningen nyss så är jag väldigt fattig nu... Hm... Beror på att min lön sög jävligt hårt den här månaden. Och imorgon blir jag 1000 spänn fattigare på balbiljett och ryggmänniska. Det innebär att jag har ungefär 300 kronor till resten av månaden... Fast vänta! Vi får väl studiebidrag också va? Elin?

Nu har jag ont i fötterna, gick i klackar hela dagen. Och så är jag hunrig.

Klagaklaga! Naejnaej, vädret är jättefint nu :D Och IMORGON! GAH!

Nu blir det en promenix I Think.

lemonplemon

I morse gick Elin och jag på en promenix. Slurpade i mig gröt och bytte om till ridbrallorna innan jag traskade upp till mammas jobb och hämtade bilen. Red på ridbanan i blåsten och Lemon var så fin! I början stretade hon emot dock, men det brukar vara så. Det var i alla fall jättekul att rida och jag vet någon som kommer att ha träningsverk imorgon... Typ vara hjulbent? Haha!

Nu har Dado och jag ätit hamburgare, hemmagjorda. Jag har duschat (vi har fått tillbaka varmvattnet!) och nu väntar vi på att mamma ska ringa. Ska nämligen åka till Sundsvall för att prova min balkänning med skorna och se om den behöver sys upp eller något annat! Måste även köpta lite andra prylar. Ska skriva en liten lista så jag inte står där och inte har en aning om vad det var jag måste ha... Hömhöm!

IMORGON!

keso!

Elin och jag pratade i telefon tidigare ikväll. Vi kom in på kvällsfika och hon säger att hon har KESO! Jag bah *AHjahalskjdhas* och kutade upp till henne i regnet med en gurka (för det hade inte hon). Så det blev kvällsfika hos Elin med Keso, salami, ost och gurka! MmmmH!


HAHAHAHA.

wiiiiee!!!!

Dagen har va rit väldigt bra! Jag svarade på alla frågor på provet och det kändes faktiskt bra. Och känslan av att gå ut därifrån och veta att jag precis gjort det sista på gymnasiet kändes helt jäkla sjkt! Elin och jag fick ett fnattutbrott på toaletten, haha! Så småningom samlades större delen av klassen i Stadsparken där vi lirade kubb. Elin, jag och Alexandra gick på Hemköp innan och köpte lite fika som vi mumsade på. Vårat lag vann två gånger av två mot de andra - mohaha! Ida kom lite senare och hade med sig våra klasströjor!!!! ÅH.

Vi har en så jäkla skön stämning i klassen nu, det är så mysigt :) Alla är glada och vi har kommit varandra så nära på så kort tid. På torsdag är det mösspåtagning och då blir det parteeeey! Miihihi.

Efter Stadsparken cyklade jag till pappa så han fick fixa min växelvajer som lostnat. Cyklade hem och bytte om och trampade sedan vidare till stallet! Skrittade ut barbacka på lilla älsklings-Lemon och gud så mysigt det var! Red upp till Specksta och bara lullade på. Testade även att rita ihop henne lite och det gick bra och hon var så fin. Imorgon blir det ridbanan!

Alltså fattar ni vad skönt det är att inte behöva säga att man ska plugga!? Aldrig mer "Nej, jag kan inte för jag måste plugga". Aldirg mer "Åååhhhh, vad mycket plugg det är nu!!. ÄNTLIGEN FRIIII!!!!!




Nu ska jag softa. Leva livet.

last one

I'm so excited right now! Idag, klockan 12:10, har jag mitt sista fucking jävla prov för gymnasiet!!! När jag går ut från klassrummet drygt en timme senare så kommer jag att vara fri som en fågel tills jag väjer att plugga igen! HAPPY!

Vi ska fira detta med att spela kubb, i alla fall vad jag hört :) Och senare ska jag cykla till stallet och ta hand om Lemon! Den här dagen kan inte bli bättre!

Nu på morgonen har jag varit ute och gått och nu har jag käkat gröt. Jag måste duscha av mig lite, men igår damp det ner en lapp i brevinkastet där det stod att varmvattnet skulle vara avstängt i två dygn (!). Men jag ska ju bara tvätta av mig lite, så lite kallvatten klarar jag nog. Och om man tog årets första dopp den 18 maj så klarar man fan allt. Mjau!

See ya'.

monday



Dagen har varit seg, hungrig och... Lite onödig kanske? Alltså inte själva dagen, utan skolan. Orkade inte gå på musiken klockan 08:00 i morse, det var dessutom sista lektionen, så vad missade jag liksom... Svenskan började 09:40 och den kom jag till. Vi skulle ha betygsnack och det brukar ju i vanliga fall inte ta så jävla lång tid. Men klockan 11:50 gick jag och Elin därifrån (ett VG till mig, som jag är nöjd med :). 11:50! Två timmar goddamnit.

Kastade i oss mat och stegade till nästa lektion (jag textkommunikation och Elin engelska). Jag visste att det var sista lektionen och att vi skulle fika, men eftersom Elin och jag har en pakt från och med idag att inte äta skräp och sådant onyttigt (men glass, popcorn och nötter är okej, haha! Och alkohol såklart!) så kunde jag ju inte fika. Och så hade jag ju precis kastat i mig maten också. Vi fick gå och prata betyg, men den här gången gick det bra mycket snabbare - Du är en av de solklara MVG:na! Tack och bock, det visste jag redan :)

Elin och jag letade inte lärare som verkade ha blivit kidnappade av monster (de var alltså inte där). Så vi gick ner på stada, jag fyllde på min mobil och känner mig inte lika handikappat begränsad längre (det är inte så lätt att bara ha 5 spänn när folk skickar sms som man vill svara på!). Jag köpte även två mandariner (clementiner, satsumas, småcitrus - whatever!) på Hemköp för 3,50:-. Vilket kap! Elin och jag gick och satte oss i solen och väntade på hennes buss. Jaow. Jag gick hem, pluggade och sedan sov jag i 45 minuter innan jag lagade mat. Nu har Dado och jag lagat soffan (det hände några grejer..). Nu sitter jag här. Nu vet ni!

Lite bilder från dagen (gillar speciellt den på Anna & Anna. Anna A ser happyface ut och Anna B ser helt lost ut).Och så gillar jag såklart bilden på Elin och mig. Vi är ständigt hjärndöda och helt lost.




:)

äh

Jag lyxade till det med korv och spagetti istället. Värsta grejen, va!



Nu - Plugg!

sunny sunday

Tusan vilket fint väder det är här idag! Blå himmel, strålande sol och en riktig värme! Hoppas att det håller i sig alla studentveckor nu. Det är så mysigt nu när alla träd slagit ut fullt, de ser så levande ut :)

Har nyss varit ute på en långpromenad runt Hamnleden. Hade inte tänkt att gå så långt, men när jag kom till korsningen tänkte jag "äääh vafan!". Jäklar vad de kommer långt med tunnelbygge, brobygge och fängelsebygge alltså. Det var väldigt varmt och solen stekte i min panna så att det rann, mys.

Nu ska jag äta lite mat, blir väl gröt för jag orkar inte laga något annat just nu :P Annars ser dagen ut såhär ungefär - plugga, tvätta, plugga och plugga lite till. T ringde från Donken och frågade om jag kunde jobba, men jag har två saker som jag måste göra klart i skolväg idag + ett prov på tisdag som måste råpluggas till. Så att jobba till åtta ikväll känns inte som någon hit. Och så måste jag verkligen tvätta!

Fick en invite av Elin till Spotify - Och efter ett dygn med programer kan jag säga I LOVE SPOTIFY! Har gjort en party-playlist nu, så den ska få dunka på när jag lagar min inte så party lunch.

Wiih!

klassdag!

Igår hade SPEI06 en riktig klassdag! Vi började med brännbollsträning på Smitingen. Fast där var vi bara åtta stycken, så det blev att kuta som en... gasell? Jag sög, jag träffade bollen typ en gång av 20 och då menade jag bara träffade, alltså inte att bollen flög iväg. Höhö. Vi hade det trevligt i alla fall, trots den maffiga dimman som låg över oss.



Jag gillar Annas stil.

Vi hittade en grunka.

Efter brännbollen åkte jag hem och duschade. Sedan kom ElinonenAlcepalce och vi fixade oss together. När vi var redo brummade vi till Veronica! Där blev det middag! Erika och Anna var också där :)



Efter lite alkohol så blir saker som på bilden ovan - urspårade!

Sedan samlades några fler från klassen hos Rebecca.

Sandra och jag!

Alla bilder finns på http://rainecolinde.bilddagboken.se!
Det var en trevlig kväll, jag orkade dock inte hänga med på krogen. Var inte krogsugen igår helt enkelt! Naej, så jag tog min bil och brummade hem. Sov riktigt skönt! När jag vaknade åkte jag upp med bilen till mamma och pappa. Passade på att äta frukost där, för vi hade ingen gott hemma :p Gick sedan hem igen och lämnade lite stuff jag fick av mamma, sedan begav jag mig ut på en promenad :) Varmt och skönt.

Fick sedan ta bilen igen, haha, och så åkte jag och handlade! Passade på att hämta min cykel på Smitingen, jag cyklade ut igår men orkade inte cykla hem. Tog väl ett år ungefär innan jag fattade hur man skulle sätta på den avtagbara dragkroken. Men jag fixade det utan hjälp (vem som nu skulle kunnat hjälpa mig, hade ingen mobil och ingen människa syndes i sikte)!!!! *proud*

När jag kom hem igen satte jag mig och gnetade på (pluggahh) med småföretagande i drygt en timme *dutti* Sedan gick jag lös med damtrasan och damsugaren här hemma. Rensade badrumsskåpet och sådant nödvändigt. Nu är hela lägenheten en shiny star... Ehe. Sedan lagade jag föda. Tänkte improvisera lite och laga paprika med köttfärssfyllning. Kom på att det skulle ju vara gott med något bröd till, så jag cyklade ner på Coop och fixade det. Resultatet då? Jo det blev ju gott faktiskt! Gjorde en sallad blandad med ris också, eftersom det inte är så mycket mat i paprikan.

Dado och jag blev godissugna, så för tredje gången var jag ner på Coop och köpte karrahhh (som ni såg i inlägget innan). Nu mår jag illa och är sockerhög *me love!* Vem fan behöver alkohol när det bara är att köpa en påse godis!? Såg i alla fall på Robinson, stackars Jarmobarmo. Ramlaahh så illaah.

Näe, gud vad dryg jag känner mig. Ska muppa på Elin genom msn nu! PÖZZ

just nu

GODIS OCH ROBINSON! ^^ (jag vet att jag överkonsumerar godis, men det är ju... MMH!)


spice up your life!



Vet ni vad jag gör nu!? Jo, jag sitter och lyssnar på Spice Girls! Mina gamla idoler, hihi. Tänk när man hade de där albumen och köpte kort som man bytte med varandra... Jag önskar att jag hade kvar mina. Tror att dom är slängda, för jag har ingen aning om var de kan vara annars. Och någonstans borde jag ha en VHS med en konsert! Gah, den måste jag leta reda på! Nostalgi.

foto







gottaa



emotionall

Hm, det blev visst sol nu? Det var ju svinkallt och molnigt nyss...

Idag har vi haft studentfotografering! Vi hade på oss mössorna och alla såg så... Studentiga ut! Det tråkigaste var ju att vi inte fick fortsätta bära mössorna, upp på hyllan igen bara. Snaaaart, om en vecka och två dagar, då får vi gå med dem dygnet runt! Hihi. Hmm, visste inte att det låg ett mordvapen i mösskartongen :( Min kartong ramlade och champagneglaset ramlade ut och exploderade! Fick en glasflisa slungad på mitt ben så jag började blöda och förstörde stumpbyxorna som jag köpt samma dag - typisssch! Jag som hört att de där glasen ska vara okrossbara? Hmm :p

När jag kom hem från skolan lämnade jag tillbaka bilen hos mampa och sedan gick jag en promenad! Nu har jag käkat tonfiskpasta och ska snart gå och möta Dado. Nu känns det ju ännu roligare eftersom det är soool! Hihi. Ikväll ska jag plugga massor, för jag vill få klart allt! Åh, tänk på tisdag, då har vi våran sista skolsak...!!!!

Igår hade vi ju våra festtal, hyllningstal. Jag skrev ett tal om min mormor som dog tidigare i år. Först började Elin med ett tal till mig! Jag började lipa på slutet och samtidigt skrattade jag jättemycket, åhå... Sedan höll några tal till klassen och sådant, vi blev lite tårögda allihop. När jag skulle ha tal hade jag tänkt att spela Somewhere Over The Rainbow i bakgrunden, men insåg att jag inte skulle kunna hålla tal så länge då, eftersom jag visste att jag skulle gråta. Jag ställde mig upp och skakade som ett asplöv, lite av nervositet men mest av att det var känslosamt. I slutet så fylldes mina ögon med tårar och rösten försvann, jag fick fram "jjjaag... kan inte... fortsättaa..." och så började jag att storbröla och försökte avsluta mitt tal. Då blev alla andra också tårögda! Det var även fler som hade sånadär gråttal, buhuu! Tur att Zacke bröt upp lite med ett jävligt roligt tal om hans bästa vän - Internet! Haha! Det var en mysig, men känslosam lektion. Vi fikade och hade trevligt också :)

Jag kan inte fatta att jag ska ta studenten snaaart!!!

årets första dopp!!!



Idag tog Elin och jag årets första dopp! Det var drygt 10 grader vramt, blåsigt, molningt... Men vad gör man inte för att bade en dag tidigare än föregående år!? 2007 badade vi den 21 maj. 2008 den 19 maj. Och i år den 18 maj. Ihihihi. Lyssna noga på Elins BRÖÖL!




Efter det hääärliga doppet klädde vi på oss och brummade hem. Åt mackor och drack varm choklaaaad.



Ja, vi är lite idiotiska. Men det är så det ska vara ;)

söndagkväll

Dagens 12-21 pass har gått bra. Fram till rasten gick tiden snabbt, sedan sackade den ner lite. Men klockan blev ju nio tillslut i alla fall! Tog med mig lite mat hem, nu har jag ont i magen. Najs.

Har skrivit ett tal till imorgon. Är väl inte direkt något jag behöver träna så mycket på, men ska kolla igenom lite innan jag börjar svenskan. Har egentligen musik klockan 8, men jag ska nog skippa den lektionen. Orkar verkligen inte!

Nu ska jag titta klart på Déjà Vu och sedan bädda ner min sjukling och mig själv :)

Puss!

jag sa ju det!

Det blev ju sol när jag började jobba igår! Och så var det hur fint väder som helst hela dagen... Och idag är det ännu finare väder! När jag var ute och gick imorse fick jag ta av mig tröjan och gå i linne efter en stund. Garrgh, varför jobbar jag just idag? Varför just 12-21? :P Aja, det är moneeeey! Jobbar även imorgon från 17 -23:45. Trevligt. Imorgon händer det även andra sjuka (hahahaha, ja Elin du fatatar säker hosthost) grejjjjeeer. Brr.

Igår gick det faktiskt bra att jobba. Ansiktsmålade 11:30-16 och blev själv målad till Helo Kitty av Sandra. Så hela dagen, till klockan 21, stod jag i kassan som Helo Kitty. Kan säga att jag fick en del konstiga blickar och flin. Och inte tala om när jag skulle cykla hem... HAHA!



När jag kom hem såg Dado och jag på Eurovision Song Contest! Jag tyckte för ovanlighetens skull att många låtar var helt okej! Jag tror min favorit var Estlands låt, hon var så söt! Men Norge, som vann, var också riktigt bra! Grattis Norge :) Kul att det gick så bra för Island också! Sverige då, hahahah. Pinsamt dåligt, egentligen.



passande

Idag älskar jag det mulna vädret ute. Eftersom jag ska tillbringa 9 och en halv timme på Donken så känns det bra att inte alla andra får njuta av en härlig sol, mohahaha! I'm so evil.. Och så kanske det inte blir någon större folksamling där heller... Fast det är ju ansiktsmålning idag. Och solen när ju titta fram precis när jag börjar, eller något :P Jaja, det spelar ingen större roll för moi!

Igår satt jag och pysslade med en bloggdesign, den kommer nog till veckan. Ska pyssla ikväll också, för det är roligt :) Alltid lika skön känsla när man liksom får det att funka!

Jaja, nu ska jag gör lite coola situps och hantelövningar. Det är viktigt att stå och spänna sig på McDonald's.

Naaaah.

så var den veckan slut

Jag fattar inte att tiden kan gå så jäkla snabbt!!!! Om två veckor har vi mösspåtagning... Herre!

En kort skoldag idag. Började klockan 8 med webbdesign, förklarade min panik för läraren och förde fram mitt alternativ. Det var okej, så nu blir det pyssel med den här bloggen. Yeah, så min flytt får tillsvidare vänta eftersom sidan jag ska flytta till löper amok. That's it! Efter den lektionen hade vi småföretagande, läraren skulle dock komma senare så det blev en rätt slapp lektion med snack om studenten och sånt roligt! Fick lite arbete gjort i alla fall...

När jag slutat cyklade jag ner på stan och åt lunch med Dado på Canal Cafét :) Det var mysigt och väldigt gott! Pepparstekt biff med rostade grönsaker och potatis + beasås! Nu är jag mätt och glad. Ska plugga lite nu och sedan kanske städa lite. Kanske går en promenad också, men det bästa vore om jag tog stegen på Coop för att handla! Tror dock inte att jag orkar bära hem allt själv... Så det blir nog till att vänta tills Dado kommit hem istället.

Ikväll då? Ja, ingenting planerat. Ska nog plugga, för det skulle vara så skönt att få en del saker klar den här veckan!

:)

änglar och demoner

Åh, vilken bra film! Den tyckte jag om. Dado hade läst boken innan (!!!!!!!!! typ den enda bok han läst! Det var en skoluppgift = tvång) och vet ni vad han sa!  - Han tyckte att boken var bättre än filmen! Grattis gubben, där har du tjusningen med böcker! Jag tror jag själv ska ta och läsa de där böckerna när lugnet lagt sig... När studenten är förbi. Och så är jag sugen på att läsa Harry Potter, har ju for god sake inte läst den sista boken än!

Och så vill jag se Sagan om Ringen filmerna. Och gärna Harry Potter filmerna också, såg en trailer innan bion på Halvblodsprinsen. Kanske ska ta och se alla filmer innan den kommer ut? :)

Förresten så älskar jag filmmusik med orkestrar och körsånger. Sagan om Ringen musiken är den bästa filmmusiken som gjorts enligt mig! Tycker även att Da Vinci Koden har en härlig musik... Powerful! Hörde även att Änglar och Demoner hade liknande sound... Me like.


Soundtrack från Da Vinci Koden.

Ska nog ta och sova nu, måste gå på webbdesignen imorgon eftersom min hemsida fuckade upp sig totalt! Orkar inte förklara, för det är alldeles för invecklat om man inte är så insatt i... Ja, webbdesign. Men jag var jävligt pissed idag alltså, haha!

Godnatt!

haha, jag fastnade!

Var ju som sagt hos en osteopat idag. Jag hade (och har väl inte heller..) så bra koll på vad en sådan gör, men jag visste i alla fall att de ser kroppen som en helhet. Satt och skumläste i en liten broschyr innan han tog emot mig, lät lite som hokuspokus men jag valde att inte tycka och tänka så mycket om det. Först gick han igenom lite hälsofrågor och därefter frågade han om jag ramlat/slagit mig och så vidare. Eh, ja klart som fan att jag har ramlat och slagit mig! Jag är dessutom en sån som har hög smärtgräns och skiter i om det gör lite ont. Men tillslut kom vi fram till lite saker som hade hänt i alla fall. Fick sedan klä av mig till trosor och BH och han kollade på min hållning, om benen var lika långa osv... Jag är tydligen väldigt vriden i höftena och bäckenet. Och på grund av det så har jag olika långa ben. Detta är något jag listat ut och sett på mig själv, men jag visste inte att jag var vriden. Jag är spänd i nacken och lite överallt. Låg där och tänkte, herregud, det här var ju inte bra... Men han sa att det gick att bli rak igen, så jag får väl lita på det!

Det bästa med besöket var när han i minst en halvtimme låg och tryckte försiktigt på min nacke och på den övre delen av ryggen. Jag låg där på rygg och han hade händerna under mitt huvud... Slumrade till, för det var så jäkla skönt! Och samtidigt spelades en avkopplingsmusik... Ja, jag vette tusan vad han gjorde, men sedan kollade han på mig igen och sa att mina ben var mer jämna nu och jag var inte lika vriden. Jag vet inte hur eller om jag ska tro på honom, men det var skönt och jag känner mig bra mycket mjukare i nacken i alla fall! Ska dit igen om två veckor :) Han sa förresten att jag skulle ge honom sparken om han inte lyckades "fixa" mig. Nice, då känns det ju rätt bra då.

När jag gick därifrån så skulle Dado sluta om en halvtimme, så jag gick runt på stan en stund. Köpte en fin blus på Vera som jag ska ha på studentfotograferingen på tisdag :) På H&M skulle jag prova en ring, något som jag inte borde ha gjort... Den gick på hur enkelt som helst men sedan var det lite problem att få av den... Slet och drog, fick lite panik då jag stod precis bredvid kassan och dessutom stod en vakt och sneglade på mig konstant. Tillslut utbrister jag "Aah, herregud jag har fastnat!" HAHAH!!!!!! Men jag fick av mig den precis när vakten sa "Ja du får väl be någon av tjejerna så hjälper dom dig." Ringen skar upp mitt finger lite, nice. Haha, det var dagens händelse!

Nu måste jag gräva i frysen om vi ska få någon mat här hemma... Vet inte vad jag är sugen på och vet inte var vi har för tillfället. Är sugen på en mumsig sallad, men något sådant har vi inte just nu. Något blir det hur som helst :) Ikväll ska jag och Dado gå och se Änglar och Demoner! Har hört att den är bra, så jag litar på det!


mmh :)

Klev upp efter 7 någon gång och gick på promenad i det härliga blåsvädret. Har precis ärit en skål med gröt och nu sitter jag och tittar ut på de två björkarna som bara blir grönare och grönare. Det sa bara poff så hade de knoppat upp! Det finns massor med vitsippor där ute som väntar på att fastna på bild, men jag vill vänta tills mitt favorit-vitsipp-ställe (haha!) har slagit ut... Eftersom det ligger i en liten dunge dröjer det nog ett tag till, eftersom det inte är lika varmt där. Mmmh...

Känner mig riktigt kreativ idag! Fast inte på de saker jag borde vara (typ webdesignen och personporträttet). Naej, jag har mer lust att fota och rita! Tror jag ska sätta mig med min ritplatta och Photoshop en stund.

fräääääsch

Yah, har tagit värsta långduschen. Rakat mig (haha, låter som att jag har mustasch!) och packat in håret. Efter duschen tog jag bort det gamla nagellacket på tårna, målade dit nyss. Gjorde en ansiktsmask, färgade ögonfransarna och smörjde in mig! Lite lyx sådär, mysigt :)

Snart ska jag cykla och möta Dado som kommer från jobbet! Mysmys.

:)

yeah

Jag tog min promenad, jag köpte frukt på coop (och en Pago apelsinjuice!) och jag pluggade! Läste och skrev ner viktiga saker från två kapitel samt gjorde alla uppgifter till båda. Imorgon tar jag de två sista! Känner mig riktig nöjd nu :) Och som pricken på i:et så gjorde jag situps och gjorde två övningar med mormors hantlar!

Nu är jag hungrig! Därför ska jag laga mat nu, det blir currykyckling med ris... Och så ska jag sno ihop en enkel sallad också, blir prima det :)

Dado ska nog jobba övertid idag också. Eventuellt går vi på bio ikväll - Änglar och Demoner. Men blir det inte ikväll så blir det nog imorgon istället! Om vi inte går ikväll ska jag sysselsätta mig med personporträttet vi gör i textkommunikation. Och så njuta över att inte ha några lektioner imorgon... Mmh ^^ Ska gå till en osteopat imorgon, hoppas att han kan trolla min rygg bra. Vore ju nice, vi får se!

MAT!

onsdag

Känner mig trött och... Uttråkad! Hade en lika meningslös lektion idag som igår, fast i psykologi B. Lyssnade på en redovisning på typ 15 minuter, sedan fick vi gå. Känns ju lite drygt att komma till skolan för en sådan sak, men men! Gick och åt lunch med Jenny innan vi gick upp på media och fixade lite saker. Kollade även hur det gick på provet vi gjorde i textkommunikation - MVG! Drog mig kvar där en stund, men sedan tog jag cykeln och bikade hem! Hade tänkt att gå på en promenad, men jag känner mig bara trött och seg just nu... Borde plugga, borde, borde... Småföretagandeprovet tynger ner mig alldeles för mycket just nu! Bleee...

Men usch, vad tråkig jag är! Ska inte vara neggopeggo inte, det blir jag bara trött av. Nu ska jag byta om och ta en härlig promenad, då kommer jag säkerligen bli bra mycket piggare! Ska köpa lite ny frukt på Coop på vägen hem, så kan jag mumsa på något gott när jag ska plugga :)

Jag har märkt hur mycket man själv gör sina dagar bra eller dåliga. När jag känner mig lite ja, som jag gör nu, då föreställer jag mig istället pigg och alert och gör något som känns roligt. Jag vill ju gå en promenad, men jag känner mig trött. Men om jag ser det ur ett annat perspektiv så vet jag att en promenad kommer att göra mig på G! Dessutom så handlar nog många sura miner och trötthet om lathet. Man blir... Förslappad! Se till av sov mycket och ge dig ut på den där promenaden som du egentligen inte "orkar" - det kommer kännas så mycet bättre sen, och lättare kommer det bli att gå ut igen. *PEPPTAAAALK*

*AAAAAHHH!* Brevbäraren kom med posten och jag blir alltid lika förbannat rädd när den dimper ner i hallen! Hjärtstopp, haha!

Tjong!

jävla häxa

Har ätit middag bestående av fiskpinnar & mos med majs & sparris + en klick majonnässås! Det var gott! Har även pluggat lite småföretagande men fastnade på en uppgift och blev suris :p Räckte med lektionen vi hade idag, A-B Häxan var helt jävla insane idag!!! Hon dumförklarade mig när jag ställde en fråga, det är ju roligt det. Jävla tant.

Nu ska jag jobba på min hemsida! Här kommer en bild på mig och Elin i morse, jag gillar bilden på mig. Den är så... Jag? Och så en fet lång lista. Enjoy!




TJEJLISTA
1. Har du ett par rosa string?
Nej.
2. Vem var den senaste du pussade? Dado!
3. Vad har du för bhstorlek ? Den jag har på mig nu är 80B, men jag tror att 75C är min "riktiga".
4. Trivs du med det? I like my boobies, haha!
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Jag orkar helt ärligt talat inte räkna.
7. Vad gjorde du inatt? Sov!
8. Och i förrgår natt? Sov!
9. Vad gör du innan du ska sova? Tvättar bort sminket, smörjer in mig, borstar tänderna, kissar och sedan myser jag!
10. Kan du prata med din mamma om allt? Naej.
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Japp.
12. Har du varit gravid? Nej!
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Haha, jag skulle få panik.
14. Choklad eller glass? Choklad <3
15. Push-up eller T-shirtbh? Push-up!
16. String eller hipsters? Hmm, Hipsters!
17. klackskor eller gymnastikskor? Klackskor är ju snyggast, men mina fötter föredrar gymnastikskor.
18. Kjol/klänning eller jeans? Kjol eller klänning!

TIO FAKTA
1. Hemstad/ort Härnösand.
2. Hårfärg Typ... Mörkblond? Näe. Vet inte!
3. Längd 183,3 cm :)
4. Frisyr Halvlångt och fettigt. MMH!
5. Ögonfärg Blå!
6. Skostorlek 41.
7. Humör Satisfied.
8. Vänster eller högerhänt Vänsterhänt!

TIO SAKER OM DITT LIV
1. Har du nånsin varit kär? Ja :)
2. Tror du på kärlek? Ja det antar jag att jag gör?
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? Ja, typt lipat för idiotjävlaskitkillar som kan dra!
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja, jo!
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Ja.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? Nä! Love u Alce ;D
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Nej.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Jag har alltid varit rädd när det handlar om känslor, så ja. Men den här gången gick det ju bra!
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Säkert många som beundrar mig, som jag inte vet om höhö!
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? Nej, men attraktion!

TIO SAKER
1. Kärlek eller pengar? Gift dig rik = två i en! Nej, men kärlek!
2. cider eller öl? Cider.
3. Dag eller natt? Både och.
4. One night stand eller förhållande? Förhållande!
5. Tv eller internet? Internet.
6. Pepsi eller cola? CocaCola!
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll.
8. Färgfoto eller svartvita? Det beror på motivet :)
9. Telefonkontakt eller face to face? Face to face, helst.
10. Bilddagboken eller myspace? Bilddagboken!

HAR DU
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? Nee. Har aldrig smitit ut :P
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? Tanken har väl funntis, men aldrig velat.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Ja.
4. Har du hoppat bungy jump? Nej, men det vore coolt ju!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? Nae, bara mindre "sånt som händer olyckor" :p
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? Nej!
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? haha, ja ibland kan man hata lite för mycket :P
8. Har du nånsin gått på bio ensam? Nej!
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? Haha, kan man säga.
10. Har du nånsin tyckt att världen är super? Ja.
 
KÄNSLOR
1. Saknar du någon just nu? Ingen mer än vanligt.
2. Är du glad? Ja :)
3. Är du fundersam? Jag tänker väldigt mycket!
4. Är du uttråkad? Inte just nu!
5. Är du tysk? Ich liebe dish? Haha, nej.
7. Är du italienare? Näe.
8. Är du fransk? No!
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Japp.

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? 18:22!
2. Namn? Anna Olivia Månsson.
Vart bor du? I Härnösand.
4. Hur många barn vill du ha? Börjar med ett.
5. Vill du gifta dig? Det tror jag nog :)
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Rullar!
7. Har du ätit sushi? Nope.
8. Favoritglass? Hm... Magnum Mandel!
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 1.
10. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Haha, ja.
11. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Jao.
12. Har du syskon? En lilebror på 16 bast.
13. Har du ljugit på någon fråga? Nej!
14. Har dina föräldrar ljugit för dig? Kanske, jag vet inte.
15. Har du varit full den här månaden? Näe :)
16. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nej, det är roande!
17. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej, men i morse och ikväll blir det.
18. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Tror det. Fast jag är inte säker.
19. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? -Nix.
20. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej.

FYRA GREJER
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Haha, nej!
2. Har du en hund? Har haft!
3. Sover du helst själv eller med någon? Sover helst med någon.
4. Tror du på spöken? Lite, eller ja det gör jag!

SKULLE DU
1. Skulle du vilja vara längre? Nej tack, jag klarar mig! :P
2. Skulle du vilja väga mer? Näe.
3. Skulle du vilja ha sex nu? Det vore ju trevligt, men Dado är inte hemma :p
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? BLEEEEEE - Nej!

KAN DU
1. Kan du röra på öronen? No.
2. Kan du slicka dig på näsan?
Nix.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ojah!
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Jaa, de kan de även när jag ljuger hihi.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Usch nej! Det ska vara när jag sover då :D
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja, absolut!
7. Kan dina vänner lita på dig? Ja.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Jag har redan hål i naveln :)
9. Kan du suga? Jag är grym.
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Jadå.

VEM
1. Vem älskar du? Dado, min familj och ett par vänner :)
2. Vem kan berätta allt för dig? Eh?
3. Vem vill du bli full med? Idahoo!

day01

Kom nyss hem från en morgonpromenad med Guru Josh Project - Infinity, haha! Har taggat till som fan nu på morgonen (t.ex. till en sak Elin och jag ska göra snart! Gissa vad!?), därför passar det ju bra att ladda magen med något bra bränsle. Havregrynsgröt är bra och jävligt gott!



12:10 börjar min enda lektion för dagen, småföretagande. Den här gången ska jag ta med mig anteckningsblock och penna också! Sist hade jag bara med mig böckerna... Efter skolan ska jag hem, städa lite (det ligger fan saker överallt här just nu!) och sedan pluggeliplugga. Funny shit :)

Have a nice day, people.

frestad..?



Det skulle i alla fall jag vara. Ha en trevlig kväll :)

music is life


Jag älskar musik. Och den här gör mig sprallig och glad! Så härlig remix.

Psst! Check my bilddagbok out --> http://rainecolinde.bilddagboken.se! Fotade när han stuntade med moppen igår :)

mip

Dado smsade och sa att han måste jobba över i två timmar. Mip :( Visserligen är det bra att karl'n jobbar, men just idag ville jag bara mysaaah!

Maten kvar god, det blev... *dumdumdum* ... Hamburgare med pommes! Fast hemmagjorda då, gottigotti. Nu borde (har märkt att borde är det mest ångestfyllda ord som finns, haha!) jag plugga. Jag ska nog sätta mig med min hemsida och få klar den! När den är klar så flyttas hela min blogg dit, eller tja, det blir en omstart kan man säga :) Lite fräschare, lite mer jag. Lite coolare! Lite finare, lite bättre *STUREPLAN!* (Omg, min pojkvän har förpestat mig..)

I veckan ska jag göra klart personporträttet och öva på mitt tal. Och så läsa småföretagande såklart! Men efter den här veckan så har jag, som det ser ut just nu, bara småföretagandeprovet kvar om jag gör klart det andra! WIWOHOO! Det får mig nästan att bli motiverad ffs ^^

Jaja, nu ska jag gräva in mig i stilmallar och sådant roligt!

monday baby

Förut var måndagar alltid jobbiga. Det betydde att det var långt kvar till helg och eventuell vila. Nu för tiden vet jag knappt namnet på dagarna längre, varje dag känns liksom härlig på sitt sätt, måndag, tisdag, onsdag eller whatever!

Den här härliga måndagen började klockan 08:00 på Vågmannen, musikredovisning! Vi fick ju i uppgift att byta ut filmmusiken till en scen? Jaow, la in låtarna på mobilen och hoppades på att en av killarna hade en adaptersladd till ett vanligt jävla uttag (grr på Sony Ericsson och deras headphones uttag!). Men icke! Som tur var hade en av tjejerna en hederlig Nokia med ett prima hål, så lite Bluetooth och jag kunde spela upp musiken från förstärkaren! Om någon fattade det där så grattis till er :) Sedan trodde jag inte att DVD-jävlen skulle kunna läsa min skiva (going nuts!). Det har liksom hänt förut, för att DVDn varit för old för mina coowla Sagan om Ringen skivor. Men efter lite hjärtstopp så funkade det i alla fall. Och redovisningen gick väl okey, nu är den gjort så ^^

Sedan hade vi svenska, började skriva på mitt tal. Ett tal till min mormor. Jag vill att det ska bli jättebra. Så jag måste jobba mycket på det. När lektionen var slut jagade Elin och jag A-B, men vi hittade inte häxan. Gick ner på stan och sedan hem till Elin!





Hon dregglade på en kudde, mmmmhh!!

Nu ska jag äta maaat! ^^ Pözz

mampa

Jobbade 11-15:30 idag som sagt, riktigt skönt. Var en hel del folk ett tag, men helt plötsligt dog hela stan! Inte en människa typ. Det var dock bra för oss, då vi kunde fylla upp allt och få ordning på stället :P När jag slutat fick jag reda på att vi skulle äta mat hos mamma och pappa, så jag hoppade in i duschen och så gick vi upp till dem :)

Som ni kan se på bilderna nedan så har jag en otroligt snygg (ahahaha) lillebror och en lika snygg pappa. Höhö, kan ni förstå varför jag är som jag är nu? ;) Mamma verkar vara den enda som var normal idag. Lasagnen var gooowwd! Mmmmh :) Efter maten åkte Dado, jag och Oskar ut och körde moppe. Knäppte massor med snygga bilder, ska lägga in dem senare!






Nu har jag gjort kvällsfika till mig och Dadoboy (hahaah)! Macka och Dumle-O'boy, hihi. Jag älskar dig, så otroligt mycket! Gosogosi. <3

söndag

Har haft ont i magen hela natten :( Men jag tror att det börjar gå över. Tror att skurken är de ostbågar jag åt igår... Eller så överkonsumerade jag tacos, haha!

Idag blir det ett glasspass på Donken, 11-15:30. Kommer säkert att vara mycket folk, men då går ju dagen bara mycket snabbare! Undrar om jag får stå i kassan... Antagligen! Men det är min grej, liksom. När jag slutat ska jag plugga lite och fixa en lapp. Annars blir det en slö söndagkväll, kanske en promenad på kvällskvisten. Tänkte gå i morse, men jag var så förbannat trött eftersom jag låg och vred på mig av magont innan jag skulle sova.

Igår då, jo det blev ju inte parteeey eller någon Idahoo. Satt och tittade på Robinson och sedan DaVinci koden. Såg lite av The Butterfly Effect också, men den slutade ju inte som det brukar sluta!?

Nåja, nu måste jag ta och hoppa i dagens outfit - Svarta brallor och rutig skjorta. Cool namnskylt, äckliga skor och en penna i byxfickan. Lite smink på det så, nice - Kom och köp burgers av moi'!

Puss

lördag

Nu ska Dado och jag åka och handla! Ikväll ska vi käka tacos och jag börjar dreggla av bara tanken... Haha! Jag är inte riktigt normal jag, men det gör inget! Annars då... Var ju hos frissan i morse, testade att göra lite lockar för att se vilken storlek jag ska ha. Det blev inget direkt resultat av frisyren idag, mest en krullig skalle.

Det blir inget parteeey ikväll :( Min partyenergi kommer att rinna ut ur mig ikväll, outnyttjad. Buhu... Det får bli en annan gång, I guess. Istället ska jag nog hänga med min babe Idahoo :) Kanske snacka lite skit, äta något gott, se film... Vi får se :)

Kom på att jag måste hämta min cykel som står kvar på skolan, men det blir nog en promenad efter att vi handlat!

Puusss

shopping!

Hade bara en lektion idag, småföretagande. Efter lektionen hade vi klassråd som gav de flesta tinitus, herregud! Flydde till matsalen och käkade Sssscchnitzel med beasås, gott! Satt sedan och pratade med Jenny en bra stund innan mammi kom och hämtade mig för en Sundsvallstur! Roligt att göra något med mamma, hihi :)

Det blev en hel del shopping faktiskt, fast det mesta betalade mamma eftersom det hörde till studenten and such. Kände mig bortskämd, men ibland är det bara mysigt! Men jag investerade en del prylar själv också. Allt som allt kom jag hem med...

* Ett par skor till balen (finally!)
* En freebra (som jag ska ha under balklänningen)
* Tiara (till mitt frippa)
* Glittereyeliner i turkos fråm MUS (matcha klänningen ;)
* En navelpiercing!
* Bikini från H&M som jag spanat in ett tag nu.
* Snykk klännig från Gina Tricot, den på bilden nedan. Det blir morgondagens partyoutfit, höhö! Även andra toppen som jag blivit inspirerad av Tyra att köpa.
* Kroppspealing.
* Ansiktskräm
* Koksaltlösning och kompressor (när jag köpte min navelpiercing tyckte hon att jag skulle göra det på min nuvarande, det rinner lite från naveln. Så just nu sitter jag med koksaltlösning och hoppas att det hjälper, inte för att det stör mig så mycket, det gör inte ont)
* En grytlapp! Haha, mamma gav den till mig och Dado, bara för att vi inte har någon ^^

Jag tror att det ska vara allt... Hm... Mammi och jag fikade på Innergården också, gooott. Efter att shoppat klart i Sundsvall åkte vi in i Birsta innan vi åkte hem. Lite godis från JamJam fick följa med, mmh! Har haft en rolig dag med min mamma, det är roligt att göra saker med henne. Speciellt nu när man inte träffas varje dag. Hon har tjatat länge på mig om vad jag önskar mig i studentpresent av släkten osv. Nu jäklar har jag gjort en lång och dyr lista, haha! Bland annat ett kameraobjektiv, ett arband från Tomas Sabo och en assnygg klocka från Dolce&Gabbana.





När vi finally kom hem åkte jag till McDonald's och bunkrade upp lite mat, vi har inte handlat något så det finns inget roligt att knapra på här hemma. Imorgon måste vi handla! Följden av McDonald's mat är ju magvärken som kom som ett brev på posten nu...

Ska nog snart sova faktiskt. Ska till frissan klockan 10 imorgon och provgöra balfrillan. Likabra det, mitt meshår är nog svårt att göra lockar i som håller sig en hel kväll. Hoppas att det blir bra, för då är jag ju snygg i håret när vi ska ut imorgon :D

Mjauuw!

sweet morning

Aaah, finns det något bättre än att bara kunna ta det lugnt på morgonen? Gå på en härlig promenad i en frisk luft, en luft som doftar av gårdagens regn. Soligt, härligt... De två björkarna här utanför har fått gröna skott, helt fantastiskt! Såg jättemycket vitsippor när jag var på min långpromenad i onsdags... Vår, sommar... Mmmh!

Nu har jag ätit en god frukost! Börjar inte förns 09:50 om jag minns rätt, kan ha varit 10:00 också... Ska titta på schemat sen. Nu ska jag duscha av mig en snabbis innan jag gräver igenom garderoben för att hitta något att klä sig i. Eller naken kanske, det vore något... Jag föredrar att gå naken faktiskt, synd bara att det inte är "lagligt". Höhö.

Efter skolan ska jag och mammi åka till Sundsvall! Måste fixa baldojjor. Jupp!

Pöss!

pizza!

Mätt (nästan lite för mätt!) på den goda pizzan. Skinka, ost, champinjoner, räkor och tomat!



Nu ska jag glo på TV med min pojkvän, pussas och kramas. Puss!

luring

Provet gick bra :) Det var en fråga som tog ungefär hela provtiden att lista ut, samtidigt var det kanske den enklaste frågan också! Luring... Nu är jag sjukt hungrig! Ska väl sätta igång med pizzalagandet snart. Först tänkte jag bara läsa igenom kapitlet i småföretagande, så är det gjort!

Fick mail från Saga bio och såg att Änglar och Demoner började gå onsdag och torsdag. Trodde att det var den här veckan, så jag tänkte ju boka och se idag med Dado. Men ickepicke, det var visst nästa vecka! Pyttsan då. Får väl helt enkelt bli nästa vecka, höhö.

Jaja, pluggipluggi.

torsdag!

Det känns mycket roligare att gå till skolan när man inte behöver vara där så ofta! Klockan 14 ska jag ha prov i webdesign, spännande. Har ingen aning om hur svårt eller lätt provet kommer att vara, men jag hoppas att mina kunskaper räcker. Kanske skummar igenom det hela innan jag drar. HTML står i alla fall för Hyper Text Markup Language. CSS står för Cascading Style Sheet, eller stilmallar på svenska. FTP står för File Transfer Protocol. Anfang är en bokstav med större typsnitt i början av ett stycke. Han som skapade HTML, eller Internets websidor, heter Tim Berners-Lee och det var 1991. Seriffer är de små fötterna på vissa teckensnitt, tillexempel Times New Roman. Japp, nu har ni fått en liten lektion i det jag pysslar med! Coolt att jag kunde allt det där utantill ändå. Det här provet blir småpotatis :)

Sitter och lyssnar på Lady Gaga ft. Space Cowboy & Flo Rida - Starstruck - mycket bra!



Var ute och gick i solen i morse, så skönt! Nu ser det dock ut som att solen byts ut mot ett stort moln :( Hoppas att det inte blir regn bara. Fast jag ska väl inte göra något mer ute förutom att ta mig hem och från skolan. Efter provet vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på! Ska nog plugga lite småföretagande i alla fall. Musikuppgiften gjorde jag igår! Haha, den går ut på att byta ut filmmusiken till en scen och det är sjukt vad kul man kan ha åt det ^^ Tänk er själva; en fightscen ur Sagan om Ringen och så Super Mario sound när han har stjärnan. Joru! Och mitt andra låtval är ett soundtrack ur Kill Bill, The Whistle song. Med den musiken blir scenen creepy. Höhö!

Mmh, efter min banan nyligen så blev jag sugen på ett äpple! Det ska sätta tänderna i nu... Och vad fan är det för snack om att frukt nu skulle vara onyttigt!? Snacka om att allt som sägs och skrivs har dubbelmoral. Jag har slutat lyssna på allt som heter dieter och tillexempel det där med frukten! Liksom... Tallriksmodellen ftw! Ikväll ska jag och Dado göra egen pizza ^^ Fast vi fuskar lite med en färdigjord deg ;)

Pözz!

hmm

Det tog ett jävla tag att ta sig från datorn och ta tag i städningen alltså! Men nu är det gjort, städat och fint. Damtorkat, diskat och damsugaren har gjort sitt. Nu har jag ju "bara" den sista tråkiga saken kvar att göra. PLUGGA. Har ju prov i webdesign imorgon, så det är väl det jag borde göra. Men jag måste säga att det inte känns speciellt lockande... Men om jag läser igenom det nu och sedan en gång imorgon innan provet... Ja, så får det bli. Ska göra det innan Dado kommer hem från jobbet, så kan jag leka med honom sen :D

Har faktiskt inte så mycket kvar i skolan nu. De flesta sakerna är mer åt det kreativa hållet (personporträtt, musikuppgift, hemsida, tal) och det är ju sådant jag tycker om att göra. Men ändå känns skolenergin på noll! Jag har energi till så mycket annat! Åh, idag på min långa promenad så tänkte jag på allt jag skulle vilja göra. Mest tänkte jag på hästar! Haha. Blev jättesugen att rida en ruffsig liten ponny, men jag måste nog inse att mina år och min längd som ponnyryttare var förbi för längesedan... Annars så skulle det vara hur roligt som helst att galoppera med Malle runt Örsjön-Specksta. Gamla goda tider :) Eller ta en galen barbackatur på Pigall. Pigall var den bästa uterittshästen, speciellt när han kom på att man kunde bocka och busa! Och man kunde styra honom överallt. En snäll, speciell liten häst. Jaja ^^

Nåja, nu ska jag se till att ta mig igenom plugget.

onsdag

Har varit på en jäkla lång promenad, kom nyss hem. Jävligt jobbigt, men så skönt. Gick ut till Nässjön, runt Nässjön och hem igen... Jäklar vad vatten det var i Gådeån! En galen motorcykelkille körde som en idiot förbi mig med en meters avstånd. Trevligt värre. Drygt två timmar tog den här vandringen, nu har jag även skaffat mig ett nytt skavsår! Var väldigt tur att jag kom hem när jag kom hem, blev jagad av ett monster till mörkt moln :S Hann undan i alla fall. Tro om jag hinner till Coop innan det, som det verkar, börjar regna? Är ashungrig och tänkte göra lite wok, men jag har inga äggnudlar ju! Ska snabba mig, det tar ju max 10 minuter med min cykel!

Sedan ska jag städa och plugga. TREVLIGT.

hihi

Förutom att laga mat håller jag på med en annan sak... ^^ Vad det är kan du suga på länge, men jag tänker inte berätta! Inte på ett bra tag i alla fall. Hur mycket någon än undrar så... *mhip* Haha, nu skapar jag säkert värsta nyfikenheten hos en viss person *älg*. Det är inte speciellt coolt ändå just nu, men vem vet, det kanse blir coolt senare.

 
Curious?

tisdag

Imorse ringde klockan 06:20, bara att hoppa upp och ställa sig i duschen. Började 8 i morse, kändes som att det var längesedan. Gick och la mig tidigt igår, kände mig inte så pigg med huvudvärk och mensverk. Vaknade ändå inte speciellt pigg, men men! Blev piggare under dagen i alla fall. Redovisade på psykologin, ritade med Elin *heh*, hade småföretagande med A-B (L) och avslutade med svenskaseminarium! Rolikkkt.

Annar så... Är livet soft! Är ledig imorgon, riktigt trevligt. På torsdag brukar jag ju vara ledig, men jag ska göra ett prov i webbdesign. Så jag är... Halvledig? Höhö.

PÅ LÖRDAG SKA JAG FESTA! :D :D :D :D Taggar!!! "Det är ju bara tisdag än.!!" //Tant-Elin

Det här var ju sammanhängande. Nu ska jag dö i soffan lite innan jag ska laga middag... Vad sjutton ska jag äta? Det är så tråkigt när Dado jobbar kväll, buhu :( Känner mig väldigt... Ostimulerad utan att ha någon att prata med och peta på! Är ju inte direkt så att jag kan prata med mig själv... Hm, jo... Eller ja.


Bild sen i somras. Kanske bli blond igen? Eller göra slingor eller något? Less på mitt dö-hår.

Jaja!

produktiv






Gör allt annat än att plugga just nu. Fast jag har ju faktiskt läst igenom en genomgång i webdesign... Hmhmhm. Sedan sminkade jag mig och fotade. Jättemycket plugg ja... Men näe, nu ska jag faktiskt sätta fart!

donken

Från något som skulle ha varit 13-21 blev 12-21 och tillslut 12-22. Nice! Mycket folk och... Ja, en jävla dag enligt mig.

sunday

Det gick bra att fota igår. Försökte vara så snabb och effektiv som möjligt, eftersom jag var så jäkla trött. Kom dock lite tidigt ner på stan, var inte så mycket drag. Slocknade på en gång när jag la mig sen, det var skönt!

Idag blir det jobb, donkenjobb! Skulle ju ha börjat 13, men chefen smsade nyss och frågade om jag kunde komma in 12. Yes, det kan jag! En timme extra - en timme mer pengar *gurgel*. Höhö. 12-21, stor skillnad mot gårdagens glasspass.

Det blir en jäkla långhelg för mig det här! Hade en lektion i onsdags, då lyssnade jag på två redovisningar - räknas ju knappt som lektion! Ingen lektion torsdag, ledig fredag, lördag och söndag. Och imorgon har jag inte heller några lektioner jag måste gå på! Nästan 6 dagar "ledig"! Haha ^^ Dock så måste jag ju faktiskt plugga, men det är så skönt att veta att man inte behöver gå till skolan :)

MIPP! Nu ska jag ta och fresha till mig lite, kanske duscha av mig un poco. Kleta lite smink i fejan och byta om till donken outfiten. Det är ketchup på mitt ena byxben, men det är sexeh. Synd nog inte så mycket på det svarta tyget heller, såee.

Undrar om det är lika mycket drag på Donken idag som igår?

saturday

Igårkväll gick Elin och jag ut en sväng. Klockan var efter 7 och det var riktigt skönt ute! Jag hade med mig kameran, mest bara för att fota en mysig kväll :) Vi satt där vi alltid har suttit, kastade sten och filosoferade. Vi gick till det andra vattnet, men där var det upptaget, så då fortsatte vi till det tredje vattnet ;) Haha! Gick förbi McDonald's också, där var det asvarmt. Drack vatten och milkshake innan vi vaggade hemmåt. Hamnade hemma hos mig, där snackade vi lite skit slappandes i soffan, sånt gillar vi!

Idag har jag jobbat! Eller, inte bara. Tog en promenad i morse (fick med mig Dado också!!) innan frukost. Sedan bråkade vi lite, tänk att man kan vara så upprörd över något som jag inte ens kommer ihåg vad det handlade om nu :P I love you! Sedan var det dags för mig att cykla till jobbet, glasspass 12-16. Och dagen var.. Hmm, kaos? Vetetusan alltså, men jag hamnade i köket under en jäkla rusning och jag... Ja, det var min tredje gång i köket och det får väl sammanfatta det hela :P Det blev en och annan BigMac upp och ner, men vafan, den smakade nog minst lika bra som en rättvänd variant!

När jag slutat mötte Dado mig *glaaad*. Han cyklade på min cykel, jag gick och hoppades på att han inte skulle köra på mig. Skrev en handlingslista, gick och hämtade bilen hos mampa och så åkte vi och shoppade loss på Coop! Matmatmat! Vill ni veta en sak? Dado och jag har aldrig ätit för mer än 2 000 kronor på en månad ^^ Vissa tappar hakan och säger att de ensamma äter för minst 4 000! Omg! Nåja, vi lagade sedan middag och hamnade tillslut med en varsin glasskål framför Robinson. Det är ju rätt bra ju!

Nu önskar jag att jag kunde få tvätta av mig sminket, ta på mig pyjamas och kura ihop mig i soffan... Men naeeej, jag måste ju ut och vimmelfota. Tänkte väl dra strax innan 12, suck. Ska försöka vara snabb i alla fall, mitt huvut bultar smått och jag vill sova! Förut var jag mer en nattmänniska, men jag har övergått till morgonmänniska - sover hellre tidigt och vaknar gärna klockan 7. Känns plågsamt att vara vaken till efter 1 just nu... Haha! Och imorgon blir det McDonald's igen, 13-21. Tur att jag har min Idababe! Vi hade roligt i köket idag, knäppis :P Typ "Jag undrar vad vi gör, men vad vi än gör så är det nog bra!" Så kändes det ^^ Spana in Idahoooo - http://idacarolinae.blogg.se!





hrrm

Tanken var ju att jag, Dado, Ida och Micke skulle grilla igår. Men Ida och Micke var sjuka, så det fick bli bara jag och Dado. Jag hade packat ihop allt, köpt en engångsgrill och bett om att den skulle funka. Vi åkte ut till Smitingen, såg att det var folk vid vindskyddet där vi tänkte vara. Men vi gick en bit bort på stranden och slog oss ner.

Dags att tända engångsgrillen. Vi tände på det där papperet och vad händer - Jo, det som alltid händer!!!! Pappersjäveln brinner upp, kolet blir knappt varmt och så står vi där. För tredje gången!!! Det är tredje gången en engångsgrill fuckar upp sig för oss och förstör en mysig kväll! GRR! Vi åkte hem och stekte korvjäveln på spisen istället, glodde på Animal Planet (som numera är min favoritkanal) och åt chips. Jävla GRILL! Ska stämma Coop :P Jaja, shit happens... Blev bara så jäkla arg!

Idag är det supervarmt ute! Gick till Erika och hämtade min cykel tidigare, sedan åkte jag upp med bilen till mamma och pappa. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Känner mig lite dizzy, har ont i huvudet :( Kanske får vila lite då... Stan är inte öppen idag va?

Mjaueu..

RSS 2.0