Törstig...



Nu ska jag ut och jaga i mörkret. Det regnar och finns det någon varm människa där ute så kommer ingen att se när jag dödar. Det bränner i min strupe och bara tanken på blod gör mig galen, dags att gå.

Översättning: Jag är jättetrött. Det regnar och jag vill bara lägga mig under ett varmt täcke och somna. Det svider i mina ögon och tanken på att få sova känns bra. Godnatt!

;)

Det här var ju kul!



Kanske inte skitbra, men med träning kommer man långt! Nu ska jag leta upp någon rolig bild att leka med ^^

Vampire Olivia.



Det var inte meningen att jag skulle bli en vampyr. Satt bara i Lightroom och tänkte beskära den här bilden lite så att den inte blev så avlång i bloggen. Men så började jag att leka och så bara blev det såhär..! Och efter det här kommer jag aldrig mer använda Photoshop - Lightroom rules!

Var inte ens meningen att jag skulle sätta mig vid datorn efter att jag sminkat mig, jag skulle ju åka och handla! Blir att göra det nu, börjar bli lite hungrig ^^ Tror att det blir spagetti och köttfärssås idag faktiskt. Någon tur på stan blir det dock inte, det regnar alldeles för mycket...

Godmorgon!

Sagt och gjort klev jag upp klockan 7 ^^ Har ätit frukost och nu sitter Prada och jag och kollar ut genom fönstret. Den lilla snön och frosten som låg på marken igår är borta. Nu regnar det och ser inte alls mysigt ut. Går hellre ut i 10 minusgrader än i 3 plusgrader när det är såhär regnigt och fuktigt. Usch! Antar att det hör till att bo på kusten, men när jag var liten så var det ALLTID snö november-mars. Mycket snö! Vi byggde kojor, körde KittyCaten och behövde aldrig fundera om det var tillräckligt med snö i backen. Synd att vi har förstört miljön så mycket att inget är sig likt. Vi har ingen bra sommar länge heller. Mest regn och mycket kallare. Som att vi har flyttat till ett annat land.

Nåja, det kanske kommer tillräckligt med snö för att åka pulka några gånger i alla fall! Åka skidor i backen vetefan alltså, tycker synd om dom som jobbar och kämpar med det för att få det åkbart.

I natt drömde jag att jag blev jagad av Nazguls (svarta ryttare i Sagan om Ringen). Och sen skulle jag tvätta en bil men fattade inte riktigt hur man gjorde, men den blev ren. Och någon gång under natten fick jag och SPEI06 tillbaka ett prov på någon uppsats och alla fick flera sidor av kommentarer medans jag fick två rader. Jag hade skrivit om något övernaturligt och poetiskt (tror jag nämde Nazguls eftersom jag faktiskt blivit jagad tidigare) och kommentarerna var bara negativa. Jag som var så nöjd med den uppsatsen! Helt plötsligt befann jag mig i ridhuset och red på någon häst, det var hundar och fler hästar i ridhuset också. Det åskade som fan utanför, jag var såklart rädd. Sen befann jag mig i något slags läger, tror att det var Robinson. Och då "avslöjade" jag att dom inte alls bor i sina egenbygda skydd utan de hade små kojor i trähus som de fick sova i när de inte filmade.

Ja, så då vet ni det :P

Nu ska jag fortsätta glo ut på gården och höra regnet smattra mot fönsterbrädan...

Pimp my orange.

Dado och jag åkte ner till Coop när vi bestämt oss för att inte äta på McDonald's och inte äta fiskpinnar med mos (som var det enda vi hade hemma). Istället tänkte vi göra något så simpelt men gott som tunnbrödrullar, mmh, så vi plockade på oss det vi behövde och jag fixade nejlikor, apelsiner och ett rött band. Precis när vi kliver innanför dörren ringer mamma och frågar om vi vill äta lasagne hos dom... Och så blev det, vi traskade upp bland små snöflingor och det var skönt att slippa laga mat. Satt kvar en stund och åt pepparkakor, sen blev vi så trötta att det var lika bra att gå hem innan vi däckade helt :p

Pimpade i alla fall en av apelsinerna och hängde upp den i hallen ^^ Ska göra en till imorgon och hänga den i vardagsrummet. De luktar ju så gott! Och de är dessutom söta, som små planeter. Julplaneter!



Imorgon är det monday! Vad snabbt tiden går alltså... Några saker som står på att-göra-listan är:

* Vika in tvätten snyggt och prydligt i mina nyorganiserade garderober!
* Söka jobb.
* Kolla på förslag till plugg så att jag kanske kan söka i vår.
* Gå ner på stan och köpa nya ljus till adventljusstaken.
* Kolla busstider och vad jag ska ha med mig till Elin!
* Storhandla (köpte ju bara stuff till tunnbrödrullarna idag).
* Betala räkningar..

Och som sagt ska jag kliva upp klockan 7 imorgon! Jag känner mig motiverad, faktiskt! Tänkte gå en liten promenad också, var längesedan jag gick på en morgonpromenad. Mot sommaren var jag mer taggad, antagligen eftersom det var ljust då. Men mörkret kan vara helt underbart det också bara jag slutar tänka på monster (herregud, jag som kallar Wille knäpp med sina spöken och han är ju ändå häst!).

Nåja, eftersom jag är så trött nu ska jag lägga mig och läsa lite och sedan sovaa... Gud så skönt! (Notera att jag inte gått och lagt mig såhär tidigt på... Fleeera månader!)

Godnatt!

The devil (wears) is Prada.



Skyltsöndag.

Dado och jag ner på Skyltsöndagen en sväng, kollade runt lite bara :)


Det var ganska mycket fok :)

Guinness och Verena gick såklart ponnyridning!

När vi skulle gå hem gick vi förbi en tant som sålde knäck! Hade lite småpengar i fickorna så jag kunde inte låta bli att köpa, det är ju så gott :) 25 kronor för jättelite... Det är redan slut, haha ;) Det kan max ha varit 25 stycken, alltså 1 krona styck! Nåja, det satt fint i magen i alla fall.



Och här har vi Olivpoliv today! Eller i alla fall halva Oliv. Jag är lite trött, beror väl på att vi klev upp så tidigt. Men gud så skönt det är att vakna den tiden egentligen! Ikväll ska jag gå och lägga mig vid 10 och måndag-torsdag (sen är jag ju i Göteborg!) ska jag kliva upp 7 alla dagar. Det är så mysigt att tända några ljus, göra lite te och bara sitta och titta ut när det ljusnar. Kanske ta en promenad... Skulle var trevligt med en tidning, men något sådant känns inte värt att lägga pengar på... Det går ju att läsa på Internet, men det är inte samma myskänsla då.

Nu ska jag kolla på Stockholm Horse Show! Lite senare ska nog Dado och jag åka och handla, börjar bli tomt nu igen... Haha!


Första Advent.



Kändes helt onormal jobbigt att kliva upp 06:45 och gå till tvättstugan. Sa ju att jag skulle gå och lägga mig lite tidigare just för att jag skulle upp tidigare, men näe. Oliv ställer sig och julpyntar + fotar julpyntet mitt i natten och somnar inte för än halv 3 ungfär. Vi ska snart gå och hänga upp första omgången tvätt i alla fall. Har ätit frukost och tänt första ljuset, känns jättekonstigt att det snart är jul! Shit. Ska köpa längre ljus till adventsljusstaken imorgon, de vi har är korta och brinner jättesnabbt :P

Är faktiskt inte jättetrött just nu, tror kroppen är i chock... Förhoppningsvis är jag stendöd vid tio ikväll och kan vända tillbaka dygnet (jag har blivit en riktig nattuggla >.<).

Nåja, nu ska ja vi ta och gå mot tvätten..

Nu tändas tusen juleljus...






Turquoise Star.

dddsd



Ja, det blev ju lite flashigt. Mycket glitter, det gillar jag.

Har inte varit till mamma och pappa än, fastnade framför Globen Horse Show på TV :p Det slutar nio om jag minns rätt så jag skulle ju kunna åka då. Ska inte vara uppe för länge ikväll, har bokat tvättid imorgon 07:00 - gäsp.

Färdigt.

Under dagen blev jag klar med projekt göra skrubben mer användbar! Är jättenöjd och det ser så fint ut :) Och i våra två garderober i sovrummet blev det helt plötsligt massor med plats! Tänkte kanske sätta upp någon mer förvaring på ena sidan, men det får vi fixa en annan gång.






Dado och tröck i oss en varsin pizza för en stund sedan. Nu tänkte jag gå och leka med mitt smink faktiskt ^^ Ska ta och göra något som är lite mer användbart än de galna grejjerna jag gjort tidigare ;) Men det ska ända vara häftigt såklart. Sen ska vi åka upp till mamma och pappa och hämta våran bil :) Ska även sno med mig lite julpynt och ägna kvällen till att göra lite julstämning! Imorgon ska jag åka på Coop och köpa apelsiner och nejlikor!

Kjam!

Lördag.

Efter att vi hade varit hos tandläkaren igår åkte vi och tankade på Jet. Rutan var jätteimmig så jag sa att vi skulle låta fläkten stå på medans vi tankade. And guess what, vårat kassa batteri ville inte starta biljäveln så där stod vi och var förbannade :P Det är en liiten backe vid Jet så jag sa till Dado - putta mig så försöker jag starta! Fick en liten förklaring om hur man ska göra (har aldrig gjort det förut) och så puttade han... Trodde jag fattade, men icke. Vi hamnade lite längre ner bara, som tur var inte ivägen för några bilar. Ringde pappa som fick komma med startkablar, håhåjaja.

Väl hemma hann jag inte fixa något med the walk in closet, utan det var bara att fixa sig för jobbet så skjutsade pappa ner mig (våran bil står på laddning hemma hos mampa). Började passet med att göra en åtta, dock kände jag inte riktigt av det vilket var skönt :P Sen avtog det och blev dött som i graven. När jag gick på stast 19:15 hade vi förstängt allt utom toaletterna som Tomas gjorde åt mig medans jag var på rast. Soft kväll med andra ord ^^ Dado kom och hämtade mig med mamma och pappas bil och jag kunde ÄNTLIGEN hämta min cykel som stått på McDonald's i minst två månader (ujuj)...

Idag ska jag göra klart allt i sovrummet, ligger prylar överallt som jag ska föröska organisera lite. Kanske blir en vända till upp på vinden :P

Nu våldar Prada på min dator för att hon vill leka med mig... Förresten! Jag har fått kattvakt i jul :) Fia ska ta henne, vi ska bara ha en kattträff (hon har en jämngammal kisse) så de får vänja sig lite ;) Känns jätteskönt att ha det fixat.

Nu ska jag ta och fixa lite!

Walk in closet.

Dado och jag håller på att rensa upp i våran lilla skrubb i sovrummet. Den har tidigare varit smockat med en massa skitgrejjer som vi aldrig använder, så nu går lass efter lass upp på vinden :) Har hängt in en massa kläder på stången och använt hyllan ovanför till något mer vettigt ^^ Ska visa en bild hur det blev när vi är klara :) Hoppas att vi hinner klart innan jag ska åka till jobbet. Ska följa med Dado till tandläkaren nu och vet inte hur lång tid det tar, men vi får se!

Nu ska vi åka! Tjing.

It still remains.

081115
Inifrån ser det ut som snön faller, men när jag går ut så är det blött. Som regn. Himlen är tjock av en grå massa och allt känns så stilla. Jag börjar jobba om snart 4 timmar, men det har jag egentligen inte lust med. Det jag vill göra, det är att få krypa ner i min säng med dig! Fyllas med värme och en trygghet som bara du kan få mig att känna. Tänk att det är du, just du som kan få mig att må helt perfekt! Jag känner mig så bortskämd och jag frågar mig gång på gång vad jag har gjort för att förtjäna dig.


OliviaDado


Not so Funny People.

Vi såg en film som heter Funny Pepole, kan säga att den inte var så funny. Två och en halvtimme lång var den, två och en halvtimmes undrande när den skulle ta slut. Näe, det var ingen höjdare :P

Förresten så åkte vi och köpte glass ;)

Imorgon är det fredag! Det brukar innebära Idol, men jag missar det eftersom jag jobbar stängning. Det är tredje gången jag missar Idol för att jag stänger, buhuu! Men nästa vecka, då får jag se det LIVE så jag får se det som en kompensation! Imorgon ska jag boka en tvättid, städa lite och kanske gå på en promenad innan jobbet.

Kom på idag att jag inte gick på basketträningen igår. Jag har helt ärligt glömt bort det. Hmm :S

Nåja, nu ska jag nog gå och lägga mig :)

Soffsovare.

Jag blev så himla trött förut och Prada låg brevid mig i soffan och sov, såg så skönt ut. Så jag la mig brevid henne, la en arm runt henne och så somnade jag också. När jag vaknade (i en pöl av dreggel) låg hon ovanför mig, i den här stilen:



När hon vaknade blev hon en banan:



Våran lilla lurvas... Nu ska Dado och jag se en film, kanske att vi åker och köper lite glass innan, vi får se ^^

Olivpoliv.






Det blev en kort vistelse utomhos kan jag säga. Både jag och Dado höll på att frysa ihjäl! Så jäkla kallt... Vi får göra om det här när det är lite varmare eller när vi har mer kläder på oss, brr.

Nu ska jag laga TACOS!

Torsdag.

Det är nästan sol ute idag, inte helt fel faktiskt! Tror att Dado och jag ska ut på en fotorunda, jag ska sminka mig lite coolt och klä på mig något snyggt för jag ska nog posa lite ;) Vi har några idéer som jag tror blir skitsnygga.

Alla ni som ska till Stockholm Horse Show i helgen, känner ni igen den här låten?

Enya - Aldebaran


Såklart att det är Pegasus (eller Pijano som han egentligen heter) låt! Han brukar alltid starta showen. Vad jag saknar att åka dit, var alltid så spännande :) Kanske måste göra det nästa år... Trängas  i Annexet, titta på roliga shower, hoppning, dressyr... Ja, det ska jag försöka göra nästa år! :)



Nu ska jag gå och klä på mig ^^

Wishlist.

OLiViAS öNSKELiSTA
Saker som känns realistiska
* En termins ridlektioner
* Kläder
* Filmer: Twilight & New Moon
* Ett par fina vantar och en mössa
* Promaker tuschpennor
* Svarta springtights
* Skidjacka och täckbyxor
* Ridhjälm
* Skor
* Sängkläder
* Massage
Saker som känns längre bort
* Ridstövlar (måste måttbeställas)
* En häst, såklart!
* En Mac
* Filmkamera

Jag tycker faktiskt inte att julklappar är så viktigt längre. Men det känns ändå mysigt att skriva en önskelista, så därför gör jag det. Annars så är det ju saker som jag gärna vill ha, så det kan vara en personal wishlist liksom :) Det ska bli kul att fira jul hos momma och morfar, längesedan vi gjorde det nu. Jag saknar dom. Jag hoppas att vi hittar en kattvakt bara, jag kan ju alltid fråga igen... Är det någon som kan tänka sig att ha Prada 23-27? Hos någon det inte finns någon risk att hon går ut? Det gör ingenting om du inte är hemma julaftonsdagen till exempel, jag vill bara inte att hon ska vara ensam så många dagar i rad!

Bilderna är från julafton förra året! Då firade vi hemma hos mamma och pappa :) Den här julen blir den första i våran lägenhet, känns mysigt! Fick låna en adventsljusstake av mamma som jag ska pyssla med och köpa ljus till :) Ska leta upp en fin julstjärna att sätta i sovrumet och ta en av mina tomtar och sätta på en hylla här hemma (jag vet att du inte gillar tomteidén, Dado, men du vänjer dig!). Har ett drapperi med stjärnlampor som man kanske kan göra något fint med. Och såklart ska jag köpa apelsiner med nejlikor i! Luktar så gott :)

 

Jag kan inte riktigt förstå att det är jul snart! Och i början av januari har vi bott i lägenheten i 1 år! Helt otroligt vad tiden går snabbt. Det är ett halvår sedan vi tog studenten och jag förstår inte hur det är möjligt! Snart fyller jag 20 år (är DET möjligt!?) och jag vet snart inte om jag hinner med alls! Hihi.

Nu ska jag faktiskt ta och sova! Hoppas att tomten ser min önskelista nu då ;)

 

Kram! ♥


Den totala lyckan.



När jag kom hem från jobbet ringde mamma och frågade om vi ville komma och fika och titta på film, så vi åkte dit :) Såg på Bondfilmen Casino Royale, har sett den förut men men ^^ Fikade pepparkakor och mjölk (me love!). Vi kom nyss hem och då drar Dado upp en stor chokladkaka och jag står och studsar upp och ner som om jag vunnit en miljon. Eller som ett barn som ska få godis. Ni ser, det krävs inte mycket för att göra barn nöjda. Skillnad är det med vuxna, där ska det vara stora saker som pengar och grejer... Thanks god för att jag fortfarande är barn (och aldrig kommer bli vuxen ;).

Det gick bra att jobba idag, O var ju där och jag fick faktiskt beröm och det piggar verkligen upp! :) Och lite senare under dagen fick jag höra av en gäst att jag var väldigt service minded, tihi. Kul att det märks när man verkligen försöker lite extra. Ska köra på det alla jobbdagar, så mycket roligare att få ett extra leende av en gäst :)

Imorgon är det torsdag och det innebär att det bara är EN VECKA KVAR tills jag åker! IiiiIiihH! Ska kolla vad som behöver tvättas (haha, jag ska vara där torsdag till måndag men planerar som om jag ska vara borta minst två veckor) och så vidare. Jag lääääääääääääääääängtar! Tusan att jag inte kunde låna pappas mobila bredband, jag får kanske ta och köpa Internet ombord då... Eller så klarar jag mig utan :) Elin? Kan man köpa Internet på tåget eller måste man göra det innan? Eller vaaahh...

Nu ska jag dricka ett stort glas mjölk, choklad + mjölk är delicious.

Food.

Är man normal om man går upp tidigt och lagar mat så att man kan ta med sig en matlåta till jobbet? Det gjorde i allafall jag. Korvsås och pasta, så jäkla gott. Är så less på Donkenmaten nu...

Jobbar till 19 idag och sen får jag se vad som händer :) Nu ska jag packa ihop mig och traska ner till jobbet i det otroligt gråa vädret. Wiiie...


Work.

Dessie frågade om jag kunde ta hennes 10-19 pass imorgon och jag tackade såklart ja! Om vädret hade varit fint imorgon (= inte regnat) hade jag åkt ut till Jenny och ridit, men det får vi ta en annan gång :) Det kanske spöregnar imorgon så då spelar det ju ingen roll. Tror att det är en såndär kontrollant på Donken imorgon, men han som ersatt J var så jäkla soft senast så jag hoppas att han är det nu också :P

Vi har inte sett någon film, blev slötittande på TV bara :) Är så himla trött nu så jag ska gå och lägga mig, ska ju jobba rätt länge imorgon så det är lika bra att vara utvilad. De senaste nätterna har sängen varit så jäkla skön, vet inte varför men jag har sovit som en prinsessa ^^

Ska pussa på Dado nu, hans fyllning i en tand har släppt och han plågas i tandvärk. Eftersom jag aldrig haft hål eller några problem med mina tänder vet jag inte riktigt hur plågsamt det är, men det låter inte skönt alltså. Kan bara säga att han ska kämpa till imorgon då han har tid hos tandläkaren. Ska borsta mina tänder extraextra noga ikväll bara för att jag blir avsräckt, haha. Fast jag är alltid noga, minst 2 gånger om dagen! Och jag misstänker att mina två mjölktänder sitter kvar bara för att jag hinkar i mig så mycket mjölk ;)

Godnatt!

Pepparkakshjärta.



När jag var och handlade idag så kunde jag inte låta bli att köpa pepparkakor. Jag älskar pepparkakor! Och så måste man dricka mjölk till det, världens bästa komination! Glögg funkar också bra... Mmh.

Nu ska vi se en film tror jag, får se vad det blir ikväll!

Mysdusch.



Kände för att tända några ljus och ställa mig i duschen i mörkret. Tog med mig datorn som fick stå på golvet och lyssnade på Enya. Total avslappning... Det var så mysigt! Längesedan jag kände mig så lugn. Lyssnade mycket på Enya förut, hör till min favoritmusik faktiskt. Finns massor med bra låtar, här är en av dom.

Enya - Athair ar Neamh


Det gick bra att rida Upan. Det regnade såklart som mest när vi skulle ut, men jag lånade en regnkappa från vattenspiltan och så begav vi oss ut. Red inte så långt, en sväng upp runt sommarhagarna och Myran. Upan kändes pigg och framåt, travade och galopperade lite grann :) Påvägen hem såg vi en liten flock rådjur och sen tyckte han att regnet mot ett plåttak var hemskt skrämmande och då var vi tvungna att dansa runt på vägen. Jag blev chockad, är liksom van vid Willes mycket mindre rörelser, hoho. Vi kom hem blöta, men glada :)

Nu ska jag tvätta mina glasögon, dom har nog aldrig varit såhär skitiga förut. Regn plus stalldam är nog ingen bra kombination... Ska skriva en inköpslista och bege mig till Coop, känner för att åka utan Dado och handla idag. Vi har liksom olika tempon (jag är snabb, effektiv och vaken och han är mer... Långsam) så nu ska jag köra mitt race!

Här är förresten ansiktsgrejerna jag köpte igår :)


Tjing!

Hoppla!

Först och främst: GRATTIS ALCE TILL DITT JÄKLA KÖRKORT!!!!!
Jag visste att du skulle fixa det.

Vaknade vid nio och hade fått ett sms av Fia som frågade om jag ville rida ut på Upan idag, ja sa jag såklart! Har ätit frukost och segat på lite här hemma, ska klä på mig ridkläderna och åka ut nu hade jag tänkt :) Det regnar, men lite regn har man väl aldrig dött av. Blir lite blött bara, men man torkar ju oftast :p


Hejsvejs!

The Messengers.

Filmen vi såg har jag sett förut, men det var så längesedan. The Messengers heter den, lite creepy sådär då, helt klart värd att se. Kristen Stewart (som spelar Bella i Twilight) spelar huvudrollen. Det är så konstigt att se vissa i andra roller, speciellt från filmer man tycker om så mycket. Man förväntar sig att hon ska vara just Bella, men när hon inte är som henne så undrar man vad som är felet :P

Nu ska fröken Månsson gå och lägga sig! Imorgon väntar antagligen en regnig dag, men något vettigt ska man väl hitta på för det. Är jätteridsugen alltså... Kom på igår att JAG kunde ju ha tagit Wille på heltid. Det vore skoj, som att ha en egen häst för ett tag :) Påtal om ridning är jag jättesugen på att börja rida lektion, jag skulle vilja rida lite ridskolehästar. Dock har jag inte råd just nu... Tror jag ska önska mig en termins ridning av mamma och pappa. Ja, det var en bra julklapp! Ska framföra det klart och tydligt så att dom förstår att det är vad jag vill.

Godnatt!

Kvällsfika på Waynes.




Sandra och jag fikade på Wayne's ikväll, jättemysigt :) Jag drack en varm choklad med grädde och till det en alldeles för god muffinsbulle(?). Nu har jag lite ont i magen men det var det värt! Vi satt kvar ända tills de stängde och gick en sväng innan vi åkte hem. Inser att sånt här måste göras oftare, det är så mysigt och trevligt!

Dado och jag gick på stan tidigare idag och jag köpte nytt ansiktsrengöring plus ett ansiktsvatten man ska använda efter det. Min hy har blivit så dålig på sista tiden och jag misstänker att det mesta hänger ihop med mina matvanor (pommes och skräpmat flera dagar i vecka, tillexempel). När jag kom hem gjorde jag rent alla sminkborstar, puderpuffar och även de där penslarna man får med i ögonskuggorna. Jag sägar bara: EUWW!! Det här kanske låter skitäckligt men jag har aldrig gjort rent dom förut, är liksom inget jag tänker på. Men det gör jag garanterat hädanefter... Min rougeborste som ser ren ut var värst av alla, till och med värre än foundationborsten. Jag sköljde 5 gånger och det kom alla gånger lika mörkbrunt vatten ur den innan det började klarna. ÄCKLIGT, den använder jag i fejjan varje dag, mmh... Kommer göra rent minst en gång i månaden hädanefter... Fatta vad mycket skit och bakterier som sitter där och är redo att angripa huden?!

Nu ska nog Dado och jag se en film :)

Talking cat.



Prada är inte bara en knasig katt, hon är en väldigt social katt som ofta svarar när man pratar med henne. Har dock aldrig hört henne lägga av ett riktigt "mjau", utan hon kör på några egna sound. Det hörs inte så bra i den här videon, ska snacka med henne om vi kan göra en ny där hon pratar lite mer ;)

Tyckte att jag såg lite sol i morse när jag klev upp, men nu är det bara grått. As usual. Har varit och hämtat mina tågbiljetter (det var ju på tiden :P) och var på Coop en sväng och handlade lite små saker. Ska ta bilen och storhandla senare, orkade inte göra det nu. Får se vad som hittas på resten av dagen :)

Lily Allen - The Fear

Knaskatt.

Hemkommen från en trevlig stängning, var inte speciellt jobbigt faktiskt. Berodde nog på att vi hade tjejsnack till max, det mesta i headseten - mycket användbara prylar det där.

Nu kommer en ledig vecka för mig, eller jag ska jobba stängning på fredag bara. Ringer någon och frågar om jag vill jobba tänker jag säga JA JA JA, för jag VILL jobba. Jag vill ha p e n g a r. Annars ska jag ut till Jenny någon dag i veckan och rida! Ska höra med Sandra om hon vill ta en fika också. Och höra med Fia om vi kan ta våran promenad som vi skulle göra för länge sedan? :P Och så ska jag och Duracell göra något galet, synd att det inte är snö ute, jag är sjukt sugen på att göra en pulkarepris!

Här ska ni få se en video på Prada (och mig) från idag. Hon jagade mig runt i lägenheten, sötknasen. Skrämmer henne på slutet, stackarn :D


Godisplaner.

Det var mysigt att promenera planlöst tillsammans, stanna upp och ta en bild ibland. Av bilderna jag la upp i inlägget innan så tror jag de tre sista är mina favoriter. På vägen hem stannade vi till på McDonald's och jag tog en varm (kokhet) choklad som blev drinkable när vi var hemma, haha. När vi gick från McDonald's började det småregna och det uppskattades ju inte av kameran eftersom jag inte hade någon väska till den. Nu regnar det massor...

Känns skönt att börja 5 och inte 4. Tycker alltid att den första timmen är så långsam och man tror alltid att klockan är mer än vad den egentligen är. Är väldigt godissugen så det blir faktiskt ett stopp på Coop innan jag åker till jobbet, känner liksom att jag m å s t e ha något. Sura bläckfiskar helst. Fast en massa annat också... Åh. Elin! När jag kommer till dig så ska vi köpa en FET godispåse (minst 50 kronor) och vräka i oss, okey!?

Nu ska jag tömma kattlådan, just so you know. Våran katt är en poopmaskin.

(Jag har en sinnessjuk träningsverk i låren efter springturen, kan inte sätta mig ner utan att stöna av smärta. Asjobbigt :P)



Picture perfect.











Photo time!

Nu ska Dado och jag ta våra kameror och gå en sväng runt stan :) Förhoppningsvis blir det några bra bilder som jag kan lägga upp. Egentligen skulle jag jobba från nu till klockan 5, men jag bytte med Ida så jag jobbar stängning från klockan 5 istället! Mer money för mig. Nice.

Näe, nu ska jag hoppa i mina skönaste skor:


Infected by money.

Jobbade lite längre än vad jag skull idag, bytte nämligen med N så jag jobbade till 8 istället. Först tänka jag bara nooooooooooooooo, vad jobbigt. Men sen började det klirra i mig och pengabehovet tog över min kropp och sa JA. Fyra timmar extra, det är bra. Har faktiskt fått ihop lite fler än mina schemalagda 46 timmar nu i november. 46 timmar... p a t e t i s k t. Just nu räcker det exakt till alla räkningar. Mat? Ja det är ett annat problem. Nåja, riktigt så illa är det väl inte, men det känns liksom surt att inte få något öre över till något skoj.

Kan tillägga att ingen på McDonald's i Härnösand är riktigt normal. Det gillar jag, då passar jag in bra ;) Hoho, nä men ikväll alltså... Galet. Och så har jag varit svintrött så då blir man ju ännu mer flamsig. Me like. Jag satt och spelade trummor med ballongpinnarna på några muggar som stod i personaltummet. Gissa hur det slutade? Jo, jag drämmer ner en i golvet och det är såklart vatten i muggen. Kung! Trött som sagt. Det svider t i ögonen, tror dock inte att det är av trötthet utan av löken till köttfärssåsen, haha. Måste lära mig att inte peta mig i ögonen när jag hackat lök.

På onsdag ska jag gå på basketträning. Måste kolla vilka andra dagar dom tränar, för det vet jag inte just nu. Hoppas att de bara är på Franzén, då har jag 20 meter till träningen :P Fast å andra sidan gillar jag Landgrens hall bättre (om ni vill veta något småtöntigt så gillade jag att träna där förut för att folk brukade titta på, gillade att glänsa lite för en publik ;) Och för att inte tala om hemmamatcherna, då ville jag alltid ge lite mer). Haha, jag är precis som en kille som "bah men kolla på mig när jag gör en 360 dååeeh".

Jag hoppas verklien att det är fint väder imorgon också! Då ska jag ta med mig kameran ut på en promenad (fast jag tar nog en sväng med kameran oavsett sol eller moln imorgon, är så jäkla fotosugen!) Ska sätta batteriet på laddning så jag är säker på at det räcker. Så jobbigt när man tagit med den ochvtar 5 bilder, sen dör den.

Oh, lyssnar på musik. Just nu Michael Jackson - Beat It, jag älskar gitarrsolot. Rawwr :D

Är sjukt ridsugen... Aaahh... Ska fixa en häst att rida minst en gång i veckan nu, jag är ju på G! Och hur ridsugen blir man inte när man ser den här backen... Tänk vad man galoppat där :D




Haha, Olivia 14 år :D


Guess what?!

Det är äntligen blå himmel och sol! Tänk vad glad man kan bli av det :) Det var jättemysigt att jogga i morse när solen lyste på mig. Luften kändes ren, inte sådär äckligt fuktig. Jag har nyss ätit frukost och ska sitta och vila lite innan jag gör mig ordning för jobbet, börjar 11:30 såg jag nu. Jobbar till 16 och ska sedan hem och laga något smarrigt. Påtal om det så måste jag ta fram köttfärsen!

Och idag åker Wille iväg. Mip. Får åka med Anna och hälsa på honom någon dag :) Måste ju se till att tokhästen har det bra, hoho.

Ha en fin dag i solen nu då, jag ska tyvärr jobba alla soltimmar men shit happens :P

Talking about Idol.

Som jag sa förra veckan så kunde Reza få åka ikväll och det gjorde hon ju också. Men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att hon sjunger mycket bättre än Erik. Är lite less på Erik faktiskt, han låter alltid likadan och det ser alltid ut som att han ska få en hjärnblödning när han sjunger. Tove och Calle tror jag är dom som står i final. När Elin och jag sitter i Scandinavium tror jag att det är Tove, Calle och Erik som är kvar, alltså åker Mariette ut på fredag. Jag gillar Mariette ibland. Tycker att hon också blir samma lika väldigt ofta. Man liksom vet vad vad hon ska göra. Näe, Calle och Tove i final! De kan variera och de är båda skitduktiga. Så blir det.

Tacosen var grym, tryckte i mig två wraps och blev asmätt. Nu ska jag gå och lägga mig, börjar någon gång vid 11 imorgon och tänkte faktiskt ge mig ut och springa en liten sväng innan. Jag vet att jag sagt det flera gånger förut utan att det blivit så, men jag har bestämt mig för att börja spela basket igen. På riktigt den här gången.

Jag saknar något. Och jag har kommit på vad det är. Jag saknar mig själv. Den smått förfallna kropp jag sitter i är inte Olivia. Nej, Olivia är stark och orkar springa hur länge som helst, hennes ben viker sig inte för mjölksyra och hon har alltid mer att ge. Jag behöver adrenalin, och om det är något som ger mig adrenalin så är det den enorma kicken jag får när jag känner mig stark. Jag har alltid varit snabbast, jag har alltid orkat mest. Mest, mest, mest. Jag kunde spela en hel match utan att byta ut. Jag blev aldrig trött. För att jag älskade det jag gjorde. För att jag var grym på det. Och det är just det jag vill bli igen.


Watch out for Marilyn Moose...

HERE I'M FREAKING COME!!!

Ojdå.

Insåg nyss att det inte går att kommentera på min blogg! Men nu har jag fixat det, så kommentera ;D

HEJ ELIN.





Oliv är trött. Och hungrig. Ingen bra komination. Hade Elin varit här hade jag suttit och skrattat åt ingenting med tårarna sprutandes (och Elin skulle säga: "Oh my God du är helt mongo"). Jag känner mig WiihoooOoooo! Skulle jag äta något sött nu skulle jag bli helt åt skogen galen. Så inget sött till Oliv, inte för än hon fått riktig mat. Okej?

(och varför jag har rött läppstift är för att det är roligt att måla på. Det liksom... Ja, det är roligt! HIhihii.)

Sol!?

Dado och jag såg nästan solen för en stund sedan! Amazing. Tror jag sett solen en gång i november, tragiskt. Jag vill ha sommar. Fast samtidigt tycker jag att det är hur mysigt som helst när det är massor med snö som ligger där hela vintern. Finns inget mysigare än att rida i snön i kolsvart mörker och stjärnorna lyser klart! Snön tillsammans med månen gör det mycket ljusare (det vet ju vi Fia, månen är ju som gatulyktor ;). Vi stryker att jag är smått mörkrädd trots snö och måne, det förstör liksom mysstämningen...


Malle.


Fredag.



Sista gången jag red Wille på ett tag då. Ett ganska långt tag faktiskt. Red i ridhuset, han var som vanligt lite spänd och jobbig i början men skötte sig i alla fall. Det kändes inte så bra den första halvtimmen och jag tänkte ge upp och gå in i stallet, men så bestämde jag mig för att han ska bannemig gå ordentligt! Sagt och gjort, jag ställde krav och fick honom att koncentrera sig på bara mig och inte alla "spöken" runt omkring. Och wow! Fick några riktigt bra känslor i alla gångarter faktiskt, även om de bara varade i någon sekund. Men det kan man leva länge på :) Tänkte genast hur kul det ska bli att rida nästa gång och jobba vidare, men... Det dröjer. Känns tråkigt att det kändes så bra idag och så åker han imorgon! :(

Innan jag red fick han snösulor, så nu är han redo för snön i alla fall! Undrar när den kommer... Innan hovslagaren kom stod jag med ryktsten i 20 minuter och försökte få bort alla jäkla kissfläckar, lyckades ganska bra faktiskt! Han kommer väl se likadan ut imorgon men han var ju fin idag i alla fall ;) När vi var färdiga med allt skämde jag bort honom med morötter, vilket alltid uppskattas...

Nu har jag tagit en låång dusch med hårinpackning, pealing och hela köret. Luktade ovanligt mycket häst när jag kom hem, kanske beror på allt hår jag fick på mig när jag använde ryktstenen? :P Är lite hungrig så jag ska se vad som kan kokas ihop lite snabbt, orkar inte dra igång något stort just nu. Ikväll ska vi till mamma och pappa och käka tacos, det är min absoluta favoritmat har jag kommit fram till. Skulle kunna äta det flera dagar i veckan, men jag är rädd för att tröttna så en dag i vecka är lagomt ;) Ska städa lite här hemma också, vika in tvätten (som inte får hänga ifred på torkställningen när man har en kattskrutta som gillar att dra ner dom) och pyssla på med småsaker.

Har tänkt igenom filmen lite mer idag och kommit fram till att dom faktiskt har lagt till lite saker som inte är med i boken. Men det var inga saker som man satt som ett frågetecken och undrade vad fan dom sysslade med, utan snarare för att göra filmen lite mer spännande för de som inte läst böckerna. Gud vad jag ser fram emot Eclipse nu...

Annars då... Ja, nu är det 13 dagar kvar tills jag anländer i Göteborg och 14 dagar kvar till IDOL! Tänker på det varje dag, ska bli så kul! Fast jag är lite nojjig över tågbytet i el Stocolmo, kommer säkert hamna i helt fel stad. Hel fel land kanske. Haha, nejdå det ska gå bra. Är bara så skönt när man är två som är förvirrade, då har man ju någon i fall man skulle tappa bort sig. Och så funderar jag på vad jag ska packa med för kläder... Hm. Kanske borde börja på mina skyltar, en ska det stå MAMMA på och en ska det stå McDonald's Härnösand på ;D De ska vara i någon neonfärg och jag ska ha min paljettklänning på mig så att jag syns ordentligt... Hoho!

Näe, nu ska jag sätta fart!


Speechless.

New Moon var helt fantastisk! Jag kommer säkert ändra uppfattning när jag sitter hemma och ser på den några gånger till (have to!), men just nu tycker jag att den här var bättre än första filmen. Jag grät minst 5 gånger och det brukar alltid vara ett bra tecken när det gäller filmer - det berör liksom. Den stämde bra överens med boken och det är viktigt, annars blir man smått galen när dom lägger till saker (typ i Harry Potter och Halvblodsprinsen när Kråkboet brinner ner av någon icke exsisterande anledning?) eller gör saker konstiga bara.

Kändes lite konstigt att gå på bio mitt i natten, var som en vanlig biokväll med fullsatt salong men när man kommer hem är klockan 02:30... Och jag måste verkligen gå och lägga mig, ska vara i stallet 08:30 för Wille ska skos. Så, godnatt. Jag ska drömma om vampyrer... Grr.. Åh.


En av gråtscenerna... Ouff :'(


Pink by Night.





Ja, så kan det också se ut!

Nu tycker jag faktiskt att tiden ska gå liiite snabbare här va...

Inspire.

Det blev chevape och klyftpotatis till middag, gott gott. Blev väldigt trött nu efter maten, men jag piggnar nog till lite senare. Det brukar ju vara så för mig :P Och dessutom kommer jag att vara mer än vaken när jag sitter på bion i natt, hoho.

Tror faktiskt att jag ska ta och göra en sminkning nu, det är alltid kul. Har dock inga idéer, antingen googlar jag efter lite inspiration eller så kör jag freestyle, haha! Lägger upp bilder sen, om det inte blir total pannkaka av allt :P Nu bubblade det upp en bild av hur det skulle kunna se ut i alla fall, ooh.. Jag säger bara pink!

Toodels.

Galen häst.

Hann inte rida i ridhuset innan det blev upptaget så jag red ut en sväng istället. Tänkte att Dado skulle filma när Wille och jag galopperar upp i en av sommarhagarna, men Wille var sjukt taggad och småbockade redan i traven på vägen, hoho. Han hade inte gått sen senast jag red honom (i måndags). Och väl i hagen... Jag började trava och fattade galopp... Kände rätt snabbt att han inte tänkte lyssna på mig, det gick inte så snabbt men han stack i alla fall, för någon kontroll hade jag inte :P Men jag styrde honom åt höger så att han blev tvungen att stanna... KNÄPPHÄST! Filmen blev ju FIN ;D Han coolade ner sig i alla fall och vi skrittade och travade lite under resten av turen.



Imorgon borde jag rida till Sälsten och galoppera hela vägen så han blir riktigt trött... Men jag får se, vi måste ju överleva vägen dit också ;) Annars blir det ett rejält dressyrpass i ridhuset och nåde den hästen om han hittar på något! Nåja, nu ska jag fundera på vad man ska äta ikväll ^^

Torsdag.

Wow, det regnar inte..! Men lika grått är det som vanligt.

Ska alldeles strax hoppa i ridbyxorna och åka till stallet! Ska rida Wille idag, tror det blir ett pass i ridhuset. Och imorgon blir det sista gången jag rider honom innan han åker. Om Dado vill följa med så ska jag be honom filma, tycker att det är kul med ridfilmer!

Och om jag inte nämnt det (heheheh) så ska vi på bio ikväll! Gaahh, om 12 timmar sitter vi och tittar på New Moon!


Ice Blue.





Jag kanske borde starta en sminkblogg? Den borde heta typ "Budget Makeup". Alla sminkbloggar jag kollar in har svindyra penslar, produkter och grejjer... Jag har en ögonskuggspensel som är alldeles för stor för smågrejjer, så den använder jag sällan. Istället får jag använda dom där "penslarna" man får med i ögonskuggorna, men det funkar ju det också. Som jag säger - det är resultatet som räknas! ;D

Det pirrar i min mage för imorgon är det New Moon. *tjattjat*

Segis.

Men jag får faktiskt skylla mig själv som sitter uppe och spökar så länge på nätterna...

Nåja, idag är det onsdag va? Betyder att det är NEW MOON imorgon! Åh, jag längtar ihjäl mig. Jag skiter i vad storbloggarna som var på galapremiär igår säger, jag vill se den nu! Men först måste jag klara av den här arbetsdagen 11-20:30, blir nog nemas problemas, ska försöka tgagga till och hålla mig aktiv alla timmar. Det är när man såsar ihop som man börjar släpa fötterna efetrsig och tycker att tiden går så l å n g s a m t.

Har precis ätit havregrynsgröt med lingonsylt, så jäkla gott. Måste ta och klä på mig och göra något åt mina hängiga ögon, men jag orkar inte riktigt resa mig från soffan :P Jaja, jag är alltid i sån god tid så att jag fortfarande är i god tid om jag inte hoppar ur soffan nu ;)

I like that boom boom pow!

Ny design.

Ja, som sagt. Kreativ på kvällarna och nätterna. Död på dagarna.

Råkade bli en helt ny design! Vad tycks? :) Ska pilla med lite smågrejjer en annan dag, men i det stora hela så är den färdig. Jag är nöjd! Ett tips; rör med musen över bilden på mig och klicka ^^

NU SKA JAG FAKTISKT SOVA! ! ! !

Haha!

Det gick inte så bra när jag skulle lukta på det nya schampot och balsamet vi köpte igår... När jag tröck lite på flaskan för att få upp en doftpust kom det upp en stor klick balsam rakt på min näsa! Nu luktar det det jättegott när jag drar in luft, mmh!

Jag blev så jäkla sugen på spagetti med ketchup och svartpeppar att jag var tvungen att göra det nu. Fattar inte varför jag alltid blir så aktiv på kvällarna... Kreativiteten ligger på topp efter klockan 20 och blir inte direkt sämre, precis innan jag ska sova känner jag mig skittaggad och skulle kunna springa ett marathonlopp bara för att jag är så på G. Synd att jag liksom inte är lika taggad under dagarna. Får jobba på det :p

Nu - spagettiiii!

Crazy.



Jag gick lös med min eyeliner och skapade detta! Ni anar inte hur många tops jag förbrukade under den här pillriga sminkningen... Pwuh! Om det är något som gör en stadig på handen så är det sånt här ;) Insåg att jag måste köpa en ny eyeliner, den jag har är hundra år och har torkat lite smått så man får kämpa lite... Det kanske inte är en makeup man går ut och visar sig i men jag tycker att det är kul att kleta på med det jag har så... Hemma kan man se ut hur som helst!

Fick idén genom lite googlande och hittade en bild med en liknande sminkning (fast mycket mer professionell)...


Work work work.

11-14 kunde ha blivit 11-20 idag, men jag och T fick inte byta eftersom jag egentligen inte behövs 11-14. Får bara dom timmarna för att jag ska "få något i alla fall". Känns ju kul. Men imorgon ska jag och M byta så istället för att jag jobbar ett meningslöst 11-14 pass så ska jag jobba 11-20:30, mucho better! Men eftersom jag inte behövs egentligen så behöver M inte jobba mitt 11-14 pass, men hade vi inte bytt hade vi båda jobbat. Wierd? Lite kanske.

Nåja, Dado skulle komma och hämta mig när jag slutade men bilen gick inte att starta! Det var batteriet, fast vi vet inte varför det laddats ur eftersom ingen lampa eller något varit på... Men men, pappa hjälpte oss och nu ska den laddas hemma hos mampa över natten :) Så har vi ett annat problem med bilen också, blinkersarna (hahaha, vilket ord!) har slutat fungera. Jag vill knappt köra bil då eftersom jag hatar när folk inte blinkar och helst vill jag inte tillhöra min egna hatgrupp.

Nu ska jag slänga ihop något ätbart, har ingen riktig ork till att laga mat men jag är jättehungig så man får väl så lov.

:(

Fick precis veta att Malle såldes för två veckor sedan... Mip :(

Då blir det inte av att åka och hälsa på Malle i veckan då...



Godnatt!

Det perfekta jobbet.

Jag har precis sökt det perfekta jobbet! Skulle göra mycket för att få det, nu hoppas jag på det bästa. Jag blir alltid så nojjig när jag skickar in min ansökan, har jag verkligen skrivit ett tillräckligt bra personligt brev? Har jag gjort ett bra intryck? Verkar jag intressant? Frågorna är många och tankarna är negativa trots försök att vara positiva. Liksom, vem vill ha en så ung och oerfaren tjej? Men vem vill inte ha en person som är perfekt för det här jobbet? Jag skulle bli väldigt glad om jag fick komma på intervju, då har man ännu större chans att visa vad man går för. Och jag, jag går för mycket!

Så nu håller vi tummarna...

Jag är sjukt ridsugen. Och jag har saknat Malle jättemycket idag! Min lilla Malle...


Här var Oliv 14 år och riktigt mini, trots 180 cm ;)

Annars så sitter jag här och är skittrött. Funderar på allt och inget, lyssnar på GAMMAL musik och softar. Skrev en liten "to do" för idag och jag har bockat av allt faktiskt... Gå en morgonpromenad, rida, handla, boka tvättid, söka jobb och softa. Och nu softar jag, alltså. Såg en film för en stund sedan, minns inte vad den hette men det var ganska bra.

Imorgon jobbar jag 11-14 och sen får vi se vad som hittas på. Vill att tiden ska gå lite snabbt så att det blir torsdag = NEW MOON! Och sen kan tiden gå lite snabbt igen så jag får åka till Elin! Wiiie.

Nääe, man kanske ska dra sig mot sängen?

In love.

Idag gick det riktigt bra att rida fatiskt! Wille var till en början lite spänd och trippig, men när jag fick honom att tänka på annat blev han så fin! Ställde mycket, red många volter och försökte hela tiden att "göra något", annars ser och hör han spöken direkt. Galoppen var stundvis jättefin, han galopperade verkligen på framåt utan att bli kort i halsen och galoppera "uppåt". Ska rida torsdag och fredag också, sen åker han ju... :( Även om han är helt knäpp ibland och jag blir vansinnig så är han ju söt. Och som idag, när han sköter sig, faktiskt fin.

När jag var klar i stallet gick jag och kollade när S hoppade Tosse (tror att han kallas så?) i ridhuset. Kan bara säga att jag blev helt kär i den hästen, så söt och han såg ut som en häst som jag skulle gilla. Är helt säker på att jag skulle göra det också, haha. Pigg, taggad men också genomsnäll. Kanske borde kidnappa honom ^-^

En galen Wille och en arg Oliv:


En fin Wille och en nöjd Oliv:


Ja, inte lätt att vara häst inte. Inte ryttare för den delen heller. Jag undrar nästan varje gång jag rider om jag ska ramla av, ramlar ju av så sällan så jag funderar på om det gör ont eller inte... På 11 år har jag ramlat av 5 gånger och då har jag ändå ridit en hel hög knäppa pållar? Haha, nästan så att jag VILL ramla av bara för att.

Nåja, nu dör datorn snart...

Bad update.

I know, men jag har liksom inte haft något att skriva om känns det som...

Igår hade vi i alla fall bäbisbesök! En av Marys små kissongar, mini mini. Vi ville se hur Prada skulle reagera på en annan katt och... *morr morr fräääs morr fräs* ungefär. Hon tyckte inte om den lilla och otroligt söta kattungen! :( Men hade de fått vara mer med varandra hade hon nog vant sig. Dado knäppte massor av bilder, har dock inte lagt in dom... Postar dom en annan gång :)

Har nyss ätit frukost efter en morgonpromenad i regnet! Nu ska jag byta om och åka till stallet, blir ett pass i ridhuset för Wille. Jag har ingen lust att bli ännu blötare just nu :p

Annars så ska det handlas idag, måste bara komma på vad vi ska äta under veckan... Blir typ samma saker hela tiden, jag har så dåligt med idéer. Någon som har förslag på något enkelt men gott man kan äta?

Kattvakt sökes!

Som det ser ut just nu kommer Dado och jag åka med mampa till min morfar i Karlstad över jul (23-27). Men Prada kan inte följa med, det skulle aldrig funka. Undrar därför om det finns någon som är hemma över jul och kan tänka sig att ha henne de här dagarna? Vill helst att hon får komma till någon då hon blir så orolig när hon är ensam hemma för mycket. Och helst någon som bor i lägenhet så hon inte kan smita ut genom någon dörr... Hon är världens snällaste, men hon är ju trots allt en kattunge och kan mycket väl hitta på små hyss.



Vill helst inte lämna henne alls, speciellt inte över jul, haha *mammig*. Sötnosan.

Trött.

Var tröttare än vanligt i morse, tänkte kliva upp klockan nio men jag slocknade en timme till. Jättetrött av någon anledning. Kul att jag ska jobba 11:30-21 idag, yeaah. Går nog bra, när kylan på väg dit har gjort sitt blir jag nog pigg. Och så något onyttigt, sockrigt på det... Crazy Oliv. Den nya KitKat McFlurryn var god, testa den ^^

Bye.

One thing...

Helt rätt person åkte ut från Idol. Reza var sämst ikväll, men hon har i alla fall varit mycket bättre än Eddie andra gånger. Nästa vecka kan Reza åka ut, om hon inte blir jäkligt bra på sitt engelska uttal och på sin a r t i k u l e r i n g. För hon kan ju faktiskt sjunga, man hör bara inte vad hon sjunger.

Godnatt.

Lust for blood.

Tove var bäst ikväll. Och kanske min favorit.

Har precis ätit ostmackor och druckit te. Fick asont i magen nu, antagligen för att jag inte var speciellt hungrig, bara sugen. Men jaja, det var ju gott i alla fall!

Här får ni en låt som jag av någon okänd anledning kom att tänka på i förrgår. Kom inte på vad den hette och blev sjukt frustrerad, det var liksom flera år sedan som jag lyssnade på den. Men med lite hjälp av en gammal vän så löste det sig :) Det är inte vad jag brukar lyssna på i vanliga fall, men just det här låten är faktiskt bra. Den är på japanska (I think..) - men lyssna! Jag gillar introt mest, lite creepy men bra också...

Gackt - Lust For Blood


Om en stund börjar Idol igen! Sen ska jag hoppa i säng, imorgon jobbar jag hela dagen lång...

Taggad Oliv.


Elin är den gula med blått hår och jag är den rosa masken. Den gröna är väl våran DJ?

Det gick bra att lira Frets on Fire. Jag är grym.

Dado följde med mig till stallet! Skrittade ut barbacka med ett fluffigt täcke, jättemysigt! Red bort mot OK, den enda vägen som har lampor :p Wille skötte sig förvånadsvärt bra, trodde jag skulle behöva anstränga mig för att sitta kvar i fall att han knäppade sig... Men han var snäll och jag slapp knipa så mycket med mina ben, har en grym träningsverk på insidan av låren efter att ha ridit Upan igår, haha! Vi mötte en räv som vi kunde gå så nära att jag funderade på om den skulle äta upp oss, men han höll sig ett par meter bort. Wille bara glodde, trodde väl att det var en katt :P Påväg tillbaka smälldes en dörr igen och Wille dansade iväg lite, men han coolade ner sig och vi skrittade hem överlevandes. Fast han råkade nog trampa sig med brodden när han blev rädd, för han hade ett litet sår på höger bakben. Gjorde rent det och det var inte djupt så det var ingen fara :)

Nu har jag sökt ett jobb (alltså jag är på G nu!). Administratör/ordermottagare någonting. Jag vill faktiskt jobba med något administrativt och söker typ bara såna jobb. Det här var i Halmstad! Det går mycket snabbare att söka jobb nu när jag skrivit ett personligt brev som jag är riktigt nöjd med, då kan jag ta det och bara ändra lite saker! Snabbt och smidigt. Har sökt 4 eller 5 jobb sen i söndags, yeah! :D

Om 45 minuter börjar Idol och jag är taggad. Skulle varit gott med något att äta (typ CHOKLAD, typ SURA BLÄCKFISKAR, typ COCA-COLA, typ mer CHOKLAD). Men något sådant existerar inte i skafferiet så jag blir utan, orkar inte gå ut i istiden för att köpa :p Man borde kunna köpa godis med hemkörning... Kanske ska starta eget? ;) Näääe, jag ska faktiskt ta och göra te och göra ostmackor, typ GOTT! :D

Fredag den trettonde äger.

Frets on Fire.

Jag är typ världens nörd när det gäller vissa spel. Som Step Mania och Frets on Fire (same as Guitar Hero fast man spelar på tangentbordet..). Jag äger och det är min hemliga skills!

Nu ska jag lira lite, tjao!


Haha.

Elin kommer att tänka på mig när hon ser den här: http://www.sieni.us/H4X/31.swf.

Jobbet gick bra, jag var typ hög när jag kom dit men det lugnade ner sig under mina tre timmar. Nu ska jag klä på mig MASSOR med kläder och sedan åka till stallet. Tror att jag ska skritta ut en sväng barbacka, då kan jag ta mjukisbyxor och långkallingar under. Skönt. Soft. Det är ju iskallt ute. Brr.

Baow.

Fredag den 13e.

Idag är det fredag den 13e och jag känner på mig att det här blir en bra dag :) Sitter och äter frukost just nu och ska snart göra mig klar för ett 11-14 pass på jobbet. När jag slutat ska jag ut till stallet och rida Wille :)

Hoppas på en mysig kväll med något gott att äta och så Idol såklart! 3 veckor kvar tills jag sitter live med Elin i Scandinavium! Wiie! :D

Hejdåh.

Infinity.

Nu säger jag godnatt med en egopic, hoho.


2007 var året då vi förändrades.



Den här dagen var Elin så jävla pissed på allt och alla. Men jag tror att hon blev ganska nöjd under kvällen ändå.

Tänk vad små vi var här. Så oerfarna. Så nyfikna. Nu vet vi att man inte bryr sig om killar som behandlar en som skit, man dricker inte för mycket (min värsta fylla hade jag 2007 och om mamma läser det här får jag kanske smisk. Å andra sidan trodde hon att jag gick på något när jag var på mitt värsta humör, haha). Vi mådde bajs men ändå bra. Vi kämpade med ätstörningar och sjuka tankar, tänk vad vi nervärderade oss själva! Vi kämpade i plugget och drog oss i håret över stressen och pressen, men vi var aldrig sämst.

Aldrig sämst. Nej, för vi var bäst!

Blue Screen





Jadu. Jag duschade mig ren och kletade sedan ner mig med en massa smink. Men det är ju kul! Börjar bli en fena på att inte göra feta misstag, typ en fet mascaraplump på det hela när jag nästan är klar. Eller att få ögonskugga där det inte ska vara. Smidigare helt enkelt! Måste ju testa alla färger i min ögonskuggepalett, har väl 80 oanvända nu kanske... Hoho! Den här blåfärgen var nice i alla fall :)

Nudå? Kanske ska börja med lasagnen. Det tar ju ändå en liten stund. Den här gången ska den bli delicious, ska vara noga med allt. Riva mycket ost till ostsåsen. Och sallad till. Och ett stort glas mjölk. Mmmh, nu blev jag hungrig!

Michael Jackson - Will You Be There

Andfådd efter några varv i trav...



Det har kommit mer snö! Känns konstigt. Av någon anledning tycker jag att det nyss var sommar och studenten... Konstigt hur man kan uppfatta tid ibland :p När jag kom till stallet började jag med att rida Wille i ridhuset, gick väl okej. Han hade inte gått sen senast jag red honom så då kan jag ju bara förvänta mig en häst med överskottsenergi. Försökte i alla fall rida frammåt i galoppen så att han inte blir så kort och "uppåt", lyckades kanske inte så bra men jag försökte som sagt... Ska rida imorgon också, men då hinner jag kanske inte rida i ridhuset innan det blir upptaget eftersom jag jobbar. Men vi får se :)

Mockade och gjorde mat åt både Wille och Upan under en timme det var upptaget i ridhuset, sen var det Upans tur. Och min fråga är då - kan man få träningsvärk av att rida lätt? I så fall är det risk för att jag har det imorgon :P Det RÖRDE sig där under kan jag säga, hej och hå. Inte vad jag är van vid direkt :P Har absolut inte den ridkonditionen, så jag red inte så länge för jag blev andfådd och trött i benen... Haha. Men jag jobbade mest med att känna efter lite, har ju bara ridit ut på han en gång förut. Gjorde lite galoppfattningar från skritt i båda varven och det kändes bra :)

Nu har jag duschat, jäkligt skönt. Kan stå hur länge som helst i skållhett vatten!



En söt Wille när jag skulle ta in honom från hagen ^^ Förresten så blir jag nog inte hästlös när Wille flyttar, jag tror det ordnar sig. Tur det :)

Nu ska jag ta och klä på mig och sedan får jag se vad som händer!

Trött.

Innan vi såg på film åkte vi till Donken och tog en varsin McFlurry ^^ Så mumsade vi i oss dom framför Fun with Dick and Jane, ganska rolig film faktiskt. Jag undrar om Dick and Jane = Dado och Olivia?

Nu är jag jättetrött! Det förvånar mig faktiskt inte, efter att ha klivit upp så mycket tidigare än vad jag är van. Tänkte gå och lägga mig nu, vill åka till stallet lite tidigare eftersom jag har två hästar att rida :)

Natti, natti. Och för er som undrar så heter jag inte ROBERT :(

Cat.




Är hon inte bara för söt?

Mrs Mansson.

Trots att jag var jäkligt trött i morse så piggnade jag till när jag kom ut i kylan och väl på jobbet kände jag mig taggad! Hände väl inget spännande, fast det var en medelåldersman som fick mig att nästan explodera av garv, men jag väntade tills han gått.

Jag: Hej!
Han: Goddag fröken! och så säger han helt seriöst: Eller frun kanske?
Jag: O.o
Han: Nää, kanske inte.
Jag: Öhm, nää inte än.. får en blick av Ida och håller på att börja skratta.

Haha, ja... Fru Månsson här, jag kan ta eran beställning. Näe, gift blir jag nog inte på många år!

De två sista timmarna på jobbet gick segt, var inte mycket action om man säger så. Men tillslut blev klockan 4 och jag traskade hem. Var vääldigt hungrig, men nu sitter jag mätt efter en god middag bestående av currykyckling med ris ^^ Har sett på ett gammalt avsnitt av Hell's Kitchen som gick på TV, tycker att det är kul att titta på!

Nu ska jag faktiskt vara så duktig som att diska och sedan sätta mig och söka ett jobb! Sen ska jag och Dado se någon film, får se vad det blir. Imorgon är jag ledig :) Ska rida både Upan och Wille, skojsigt! Hoppas att det är "bra" väder.

Toodels.

Morgon-Oliv.

Tycker att jag är uppe s u p e rtidigt nu, haha. Bara det att de flesta ska snart gå till skolan eller jobbet. Hur orkar man kliva upp i detta mörker varje dag som!?

Jag sitter här fullt klar för att gå. Klev upp klockan 7, åt frukost, klädde på mig och sminkade mig på 20 minuter och sen tvättade jag glasögonen. Nu sitter jag här och funderar på om det är kallt ute. Förmodligen är det kallt, eftersom snön fortfarande ligger kvar :) :(

Well well, nu ska jag dra mig!

Snow.



Ja, såhär ser det ut ute. Dålig bild, men en mobilkamera i mörker brukar inte resultera i bra bilder :P

Nu ska jag sova! Godnatt :)

Bra dag.

Idag har varit en bra dag och jag mår bra. Är nöjd över att jag klev upp 8 och Dado och jag städade, känns alltid bra att göra något innan man börjar jobba. Gick snabbt att jobba, 11-14 är ju inte direkt så länge... Dessutom var det väldigt lugnt, inget drag alls faktiskt. Jag gick hem och bytte om innan jag hämtade Sandra! När jag gick ut till bilen så snöade det massor! Nu ligger det ett vitt täcke på gräsmattorna och det snöar lite fortfarande. Vilken skillnad det blir om det bara kommer lite snö, så himla ljust! Det är faktiskt lite mysigt även om det är blöt och kall snö :) Sandra och jag har suttit här hemma i soffan och bara snackat, så skönt att bara sitta och prata sådär. Har liksom saknat det, och saknat Sandra såklart!

Dado och jag lagade tacos ikväll, var riktigt gott ^^ Nu tänkte vi se på Gossip Girl sen ska jag nog göra mig ordning för sängen faktiskt. Jag börjar ju som sagt klockan 8 imorgon och jag är riktigt trött nu, att kliva upp i tid verkar ge resultat för tröttheten på kvällen. Skönt! Jag har ju alltid varit en morgonmänniska förut och det är så skönt att ta vara på den tiden.



Jag är glad!

Bah.

Hej och välkommen till McDonald's, det går bra att beställa! *SMILE*



Annars så ser jag flintis ut. Skallepärigt.

Hejdå.

Jorå!

Tycker att jag sköter mig bra angående att vända tillbaka på dygnen. Sen i söndags har jag klivit upp innan 9 alla dagar och idag klev jag faktiskt upp strax efter 8. Måste dock bli bättre på att lägga mig lite tidigare, är ju van att sitta uppe och då drar klockan iväg. Men nu är jag så t r ö t t att jag lär däcka vid 10 ikväll. Precis vad ja behöver, för imorgon börjar jag jobba klockan 8, huuua.

Nu har jag ätit frukost, gröt såklart, och ska ta tag i disken!

Sway.

Jag har inte diskat. Men jag sökte ett jobb. Det som är jobbigast och kräver mest hjärna. Diska kan väl vilken fisk som helst göra. I förrgår sökte jag också ett jobb. Jag ska försöka söka ett jobb om dagen, det tar ungefär en timme om man är effektiv. Och söker jag ett jobb om dagen lär jag ju få ett jobb en dag. Och jag söker inte efter stad, jag söker efter yrke. Det jag sökte idag tror jag var i Varberg. Det jag sökte i förrgår var i Göteborg. Jag är flyttbar. VÄLDIGT flyttbar. Vad som helst känns bättre än Härnösand just nu. Okej, jag skulle nog inte flytta till en mindre stad. Men ändå, det är ju något nytt.

Nu ska jag faktiskt bege mig mot sängen. Imorgon ska jag vara lite produktiv innan jag börjar jobba klockan 11. Som diska, plocka, fota och dansa. Och sjunga till musiken. Jag har kommit in i värsta house-perioden. Lyssnar på allt som dunkar och passar in på krogen. Alltså, min musiksmak är väääldigt speciell. Från att lyssna på den värsta rock/metall man kan hitta till hiphop till Enya och fina pianomelodier. Förra hösten kommer jag ihåg att jag var lite rockigare. I våras lyssnade jag på pop och R&B, typ det som gick på radio och var "inne". Nu har jag lyssnat konstant på riktig partymusik, men jag har också fått upp ögonen för The Kooks, så snart byter jag väl om igen ^^ Tycker att det är buskul. Det är lätt att hitta musik när man gillar det mesta! Om det är något jag inte tycker om? Dansband är det enda jag kommer på faktiskt. Sen är jag öppen för förslag ;P

G o d N a t t.


Haha!

Såg den här bilden på Fokis blogg, tyckte att dom skulle passa mig perfekt. Tänk er mig äga alla på bomlängning när jag har dom här på mig!? Eller när jag hoppar hinder på baksidan? En riktig häst är vad jag är. Gnägg! Man kanske kan sko dom också? ;D


Kallt.



Det var kul att rida ut idag, men det var så jäkla kallt! Jag hade för lite kläder på mig och det påminner mig om att jag måste köpa en termometer. Jag gissar liksom hur kallt/varmt det är. Fingrarna och tårna var som isbitar, mina tumridvantar var blöta så jag fick ha tunna vantar som inte var så trevliga... Fick låna Erikas tjockare vantar en stund under turen som snällt var :) Wille var pigg och lite jobbig ibland, men han skötte sig bra i alla fall. När jag kom hem duschade jag hur länge som helst i skållhett vatten, det bästa som finns ibland!

Dado och jag gick ner på stan sen och vad ska man säga... Jag var taggad först, men när vi kom dit så somnade jag typ. Herregud, vilken otroligt tråkig stad Härnösand är. Baaah. Vi gick hem efter en stund och skrev en inköpslista, for till Coop och handlade. Nu har vi precis ätit och jag borde väl gå och diska. Sen ska jag sätta mig och söka ett jobb. Det gäller att vara lite effektiv, annars lägger man av helt.

Imorgon ska jag jobba! 11-14 bara, hoho. Snacka om mjukstart efter sjukan ;p Innan jag börjar ska jag plocka lite här hemma och kanske fota lite. Hann inte göra det idag innan det blev mörkt! Map, map. När jag slutat ska Sandra och jag träffas och hitta på något, blir roligt :D

En sak som inte är så roligt är att jag blir hästlös några månader framöver. Wille ska på träning i Sundsvall och jag har ingen pålle att rida :( Någon som vill ha en eller vet någon annan som vill ha en medryttare? Ska allt hitta en annan tokhäst som jag kan rida, annars blir jag ju galen!

Jajaaa, man kanske ska ta tag i disken..?

Måndag.

Godmorgon! Har precis ätit frukost och nu ska jag väl hoppa i stallkläderna och bege mig till stallet. Vädret är g r å t t och det ser ut som att det skulle kunna börja regna. Hoppas att vi i alla fall slipper regnet :) Wille och jag ska rida ut med Lisa och Erika, kul kul!

Ha en bra dag, hajdå!

Sunday.

Kom nyss hem från mamma och pappa. Prada fick följa med, men eftersom Oskar och Dado jagade henne så satt hon under badkaret tills vi skulle åka hem... Lillpruppan. Till mat fick i alla fall en älgköttgryta med svamp och potatis till det. Gott, jag gillar köttgrytor. Speciellt med trattkantareller i :) Och till efterrätt blev det en slags mandelkaka med grädde och daim på, det var gott men jag var så jäkla mätt efter maten :p

Imorgon ska jag rida Wille! Har ju varit hästlös hela veckan eftersom jag legat däckad i feber >.< Jag snorar och hostar lite fortfarande, men känner mig inte ett dugg sjuk. Men det är nog lika bra att jag tar det lite lugnt och inte anstränger mig för mycket :) Ska höra med Erika om hon ska rida imorgon så får vi kanske sällskap! Annars får vi rida ut på egen hand, funkar ju det också men det är roligast med sällskap.

Tänkte gå ner på stan imorgon också, ska kolla på lite småsaker bara. Tycker att det är så tråkig att gå på stan här i Härnösand nowdays. Eller, det har väl aldrig varit speciellt roligt men nu... Det är så jäkla öde och man "gör stan" på 5 minuter. Men men, jag ska ner och kika i alla fall.

Och imorgon ska jag ut och fota oavsett mulet eller sol. Har några små idéer som har ploppat upp. Alltid kul ^^ Jag känner mig på G, riktigt taggad för en massa saker! Livsfarlig, hoho! Jag verkar ha startat motorn i mig igen. Igår sökte jag ett jobb, jag tror Elin skulle tycka om om jag fick det eftersom det är på hennes marker. En ledtråd till dig älgen; Om jag kunde använda The Flying Sandwich så kunde du hjälpa mig, då skulle det gå snabbare!

Imorgon ska jag söka mer jobb. Jag kan inte bara tänka att jag vill göra något annat, jag måste GÖRA något också. Jag tror att det är lätt för många efter studenten att gå från himlen ner i ett sumphål. Man märker det knappt heller. Den dagliga kontakten man haft med alla klasskompisar försvinner och man "glömmer bort varandra". Det var faktiskt en dag för några veckor sedan som jag ställde mig frågan "har jag några kompisar?". Jag fick verkligen panik, för jag kände mig så ensam! Men Oliv, de finns ju där ute! Bara för att man inte ser dom så ofta betyder det inte att dom är borta. Och jag har varit usel på att prata med mina fina vänner, så nu ska jag ändra på det!


Sommaren 2008 i Forsse

Lev för dagen.


Prada photoshoot.







Nuclear.




Måste ju leka med mina nya ögonskuggor, hoho. Gillar dom skarpt! Det jag måste köpa är fler ögonskuggspenslar, jag har bara en och den är så stor och svår att sminka smågrejer med.

Sitter och äter ostkrokar sen igår, tycker dom är lite godare dagen efter faktiskt. Sega. Yuppyupp!

Nu ska jag försöka sticka hål på det grå molntäcket där ute...

Grattis på farsdag, pappa!

Klev upp för en halvtimme sedan och tycker att jag är superduktig... Herregud, förr vaknade jag av mig själv den här tiden. Men har man vänt på dygnet så har man. Vädret är supermulet idag också. Planer: farsdagsmiddag hos mamma och pappa :)


Ser ni likheterna?


Jag saknar Elin.

Jag vet inte om det är för att jag är sockerhög av allt godis jag ätit, om jag är jäkligt partysugen eller om det är en kombination... Det sprätter i mina ben! Och så lyssnar jag på sprättig musik också! Aaahh... Jag känner mig tillräckligt frisk för att gå ut, men jag tänker ändå vänta till nästa helg då jag är HELT frisk. Aldrig att jag riskerar att bli sjuk igen! :p Vet inte vad som hänt mig, har ju haft en låååång period sen studenten då jag inte varit ute en enda gång tror jag. Nu känner jag mig... Redo för en förändring. Fast jag skulle vilja ha Elin med mig. Elin, i Göteborg. Då!

Idag har vi städat! Det blev jättefint :) Och jag säger bara - JIF is the SHIT. Det finns inget bättre medel än JIF. Vi var och slängde lite skräpt och sedan pantade vi burkar och flaskor på Coop - 56 kronor i pant har vi samlat på oss! Har ingen aning om hur det har fått plats här hemma utan att synas... Det köpte vi godis för i alla fall, haha. Sen åkte vi hem och lagade wok med kyckling ^^ Gott gott.

Nu ska jag återgå till TVn och godispåsen! Men först some nice music! Jämarns vad jag lägger upp musik nowdays. You like?

David Guetta ft. Kid Cudi - Memories

Dygnsvridare.

Jag åkte aldrig till stallet i morse... Alarmet ringde och jag slog av det, vände mig och somnade skönt om igen. Och vaknade nu!?

Okej, jag kan inte skylla på att jag är sjuk längre och det är därför jag sover länge. För sanningen är att jag inte somnade för än efter 2 i natt, inte konstigt att jag inte orkar gå upp 8 på morgonen då. Jag har ju faktiskt inte sovit speciellt länge, bara vridit på dygnet. Imorgon SKA jag kliva upp senast nio. Back to normal, tack!

Fota har jag ingen lust med idag, vädret är supermulet (haha) och det krävs i alla fall några solstrålar för att mina bilder ska bli som planerat. Näe, ändrade planer idag - städning och uppryckning!

Hoppas att det gick bra för Anna och Wille i morse i alla fall! Nu ska jag äta frukost.


Finally.

Dado och jag röstade 5 gånger på Mariette och plus Elins 2 röster fick vi ut Rabies. Så jäkla rätt! Är less på den där killen som låter som att någon stryper hans kulor. Han låter alltid likadant. Funderar inte på att ta bort snaran? However så är det too late! Nu är det bara Eddie kvar som inte kan sjunga lika bra som de andra.

Undrar vilka som kommer vara kvar när Elin och jag ska gå på Idol i Scandinavium?

Ska snart sova även om jag inte känner mig speciellt trött. Tänkte åka ut till stallet och titta när Anna rider för Sonny 08:30 :) Känner mig faktiskt riktigt pigg nu! Har lite hosta och en snorig näsa kvar, men det håller på att lösas upp, så jag kan väl få lämna huset om jag inte anstränger mig? Jag tänker klä mig varmt; min tjockaste jacka, långkallingar, tjocksockor, mössa, vantar och allt jag kan hitta. Okeey!?


Boom Boom.

Black Eyed Peas låt Boom Boom Pow hade jag aldrig lyssnat på om inte David Guetta gjort en remix på den.

Lyssna runt 0:30 (inte exakt samma ställe i båda låtarna) och lyssna på den stora skillnaden när den drar igång. Vilken dansar man helst till!? Ganska självklart för mig.

Boom Boom Pow


Boom Boom Guetta


Yeah! Nu blir det Idol igen! Puss.

Kan ni se mig bugga i en röd kjol?

Idol var nice. Men "världens bästa låt" låter så jäkla overdriving. Liksom. Det finns så många bra låtar att det skulle vara omöjligt för mig att utse världens bästa låt. Jag blir frustrerad på tanken av att välja en låt av så många bra! Trassel i hjärnan...

Näe, nu släpper vi det. Min favoriter var Erik och Tove.

Nu sitter jag och lyssnar på mina världens bästa låtar. Känner mig k r e a t i v. Är det fint väder imorgon ska jag åka ut till stallet och fota. Jag har små hästidéer som ploppar upp i hjärnan.

Här får ni en riktigt bra låt. Man blir glad av den! När jag låg i den värsta feberyran i förrgår lyssnade jag på den och ville börja bugga. Jag såg mig själv dansa i en såndär kjol som åker ut som ett paraply när man snurrar runt. Röd ska den vara. Feberyra, som sagt ;) Men på tal om dans så vill jag gå ut och shaka i min oanvända paljettklänning! Hade jag inte varit sjuk fortfarande så hade det skett ikväll. Så jävla hårt. Tyvärr kommer jag inte vara frisk imorgon heller så det får bli nästa helg. Aaaahh, dance, dance, dance for me tonight people!

The Kooks - Mr. Maker

New Moon

Igår bokade Dado och jag biljetter till New Moon! Vi tänkte först att vi kanske kunde se Twilight-New Moon kväll på SF i Sundsvall, men de platserna tog slut så snabbt så de hann vi inte boka :P Dessutom skulle det kosta så mycket mer att åka dit osv... Men istället ska vi se en New Moon kväll här på Saga! Den börjar 12 på natten mot den 20e ^^ Då visar de inte Twilight innan, men vi kan ju se den innan vi går ner ;) Ska bli så kul! Jag började läsa om andra boken igårkväll, så jag ska vara riktigt inne till filmen.. Haha!

Nu ska jag göra dipp och skala morötter till Idol börjar!


Jag typ... Har han i min garderob. Avis eller?


Who's that that girl?




Yeaaaaaaaaaaaaaaahhh! Jag känner mig riktigt freeesh. Har duschat, pealat mig, rakat benen och packat in håret. Känner mig som en ny människa! Och så har jag sminkat mig! Nice som fan. Jag känner mig ännu friskare när jag känner mig lite snyggare...

Nu ska Dado och jag ner på Coop! Ska köpa morötter för jag är av någon anledning assugen på det ^^ Ska fixa någon dipp till dom också! Gottgott. Sen ska jag vänta in Idol... Typ :p Alltså, jag har inget liv! Det är ju för att jag är sjuk, men jag är inte VAN att vara sjuk. Jag är sjuk en gång om året och det här året blev det visst två gånger. Nästa år hoppas jag att det kompenseras med noll sjuka ;P

Nåja, TOOODEELLLSS!!!!!! :D

Wierd.

Igår bestämde jag mig för att gå och lägga mig vid halv 11, även fast jag inte var så trött. Har ju vänt på dygnen lite eftersom jag sovit så mycket på dagarna under sjuktiden. Somnade efter 12 någon gång och vaknade 8 av Dados alarm. Trodde att jag skulle somna om på en gång, men nix. Vred och vände på mig, kände mig inte speciellt trött men hade ingen lust att kliva upp heller. Katten höll på med något och levde om, jag hittade inget skönt sätt att ligga på... Så jag klev upp men då undrade Dado var jag skulle... "Upp?" Kom och lägg dig igen sa han och så la jag mig i hans varma armar och somnade på en gång. Snaaaaaaaaaark. Till klockan 12!! Haha.

Nu har jag ätit gröt (var hungrig som 5 hästar!).

Planerna för idag är följande - slänga lite sopor (när mitt luktisinne kom tillbaka lite grann kände jag en HEMSK stank från kylen... En burk med champinjoner som luktar så äckligt så man dör ungefär). Sen måste Dado och jag åka ner på Coop en sväng, Prada har ingen mat kvar och så behöver vi säkert något annat också. Annars ser jag fram emot Idol ikväll! Har ju missat två fredagar i rad nu eftersom jag jobbat stängning! Men nu jäklar!

Map.

Myror i brallan.

Rastlösare tjej får ni leta efter.

Arhgalaaaaaaaaaaaahh.. bubbulbblububbububullubbb..

Tror att jag ska sova så jag har NÅGOT att göra. Fattar ni tristessen!?

Random.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, men jag sitter här och blir långsamt friskare. Efter drygt en karta alvedon, mååånga liter vatten, några apelsiner, lite glass, en massa äcklig hostmedicin, nässpray och massor av sömn börjar det ge resultat :p

Jag längtar såååå mycket tills jag åker till Elin!!! En månad kvar! Göteborg. Elin. Idol. Aaah :D

What the snow!?



Det där vita på marken... DET ÄR SNÖ! Och nu snöar det! Aaah...

Snö...

Hooray!

Febern har gått ner! Men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken... Jag hostar, snorar och har lika ont i halsen fortfarande, men febern som sagt. Den gick ner mycket på bara några timmar, kan säga att jag kände direkt när det hände. Jag har ju legat i sängen hela dagen utan att känna mig rastlös, men helt plöstligt kände jag mig sjuk jäkla uttråkad! Hoppas att allt går åt samma håll nu ^^

Jag har sjungit på en av låtarna som jag la upp igår (The Kooks - Sway) hela dagen... Med min hesa röst som skär sig hela tiden kan jag säga att det låter otroligt... Krassligt, hoho! När jag hostar och inte hostar ordentligt försvinner nästan rösten, haha.

Still I need your sway, because you always pay for it
And I, and I need your soul because your always soulful
And I and I need your heart, because your always in the right places

Nu måste jag gå och kissa för 82933724782828 gången idag. Allt vatten som jag hinkar i mig måste ju komma ut någonstans, så... Sen ska jag fylla upp vattenflaskan igen, ta min fjärde Alvedon för dagen och dricka mer vatten. Ska ta lite av den sjukt vidriga hostmedicinen och så lite nässpray på det.. Då är jag nog redo för kvällen/natten ^^

Toodels.

Baowh...

Feber måste vara det jobbigaste som finns.

Inatt har min hals gjort så himla ont... Den har brunnit konstant och jag hade svårt att sova. Gör inte lika ont nu, bara lite. Feber har jag fortfarande. Fryssvettar. Nyser. Snorar. Aaah, vad jag längtar tills det är över. Eller bara febern försvinner, resten kan jag leva med.

I morse svimmade jag nästan. Klev upp ur sängen och gick in i badrummet... Så fylldes mina öron av ett högt tjut, det blev svart framför ögonen och jag kastade mig ut och på sängen. Ropade på Dado och började lipa smått hysteriskt. Det är inte första gången, men det är så jäkla obehagligt!

Har ätit tre mackor och lite pasta utan att det smakat skit. Gick ner ganska bra. Thanks... I love food. Nu ska jag titta på TV. Har legat i sängen till 4, slappt...

You know the rainy days they ain't so bad when you're the king.

Kings of Leon - Fans


The Kooks - Sway


Sitter och äter glass. Räddningen för min onda hals och jag känner mig inte lika kokhet. Tänk vad vanlig vaniljglass från Eldorado kan göra. Vem behöver Alvedon och hostmedicin när det finns glass? Tror att den där tvåliterslådan kommer ta slut under natten. Ja, jag tror inte att jag kommer att sova på ett tag, jag känner mig inte trött på det sättet just nu. Sov ju hela förmiddagen ända fram till 3 idag, så sömn har jag ju fått.

Dado och jag har sett på Twilight :) Jag längtar så mycket till New Moon så jag spricker! Jag har ju fått Dado att börja läsa böckerna! Det går inte snabbt frammåt, han har bara läst ett kapitel på några veckor haha... Men jag försöker pusha honom, för jag vet att han kommer tycka om dom. Det lilla han läste fick honom att inse vissa saker i filmen som gjorde honom positivt överraskad. Books is the shit, babe.

Och förresten! Det jag beställde från USA kom idag!! :D Tadaa!

Nu kan jag sminka hur mycket som helst med 88 roliga färger! Så, lite färg i min sjuka vardag :) Nu blir det påfyllning av glasskålen i alla fall! Ta och lyssna på mycket bra musik däruppe ^. Och ta hand om er, bli inte sjuka. Känner att en knorr håller på att växa fram. Och jag har dragit med tröjärmen så mycket över näsan så jag får nog ett tryne snart! Hohoooo.

Åt helvete...

JAG MÅR JÄTTEDÅLIGT!!!! :(

Jag orkar inte ligga, orkar inte sitta, orkar inte stå. Snoret rinner som om det vore vatten och jag svettas så mycket så det rinner efter ryggen. Samtidigt håller jag på att frysa ihjäl och huvudet känns dubbelt så stort som det borde vara. Jag har ont i kroppen, mest i nacken och i ryggen. Jävligt ont, hur jag än sitter/ligger så gör det så förbannat ont!

Dado ringde till sjukhuset och frågade om råd, jag ska tydligen bara äta så bra jag kan, dricka vatten och knapra max 8 gram alvedon om dagen. I morse åt jag ett par skedar gröt innan det tog stopp. Senare beställde vi pizza men det var det vidrigaste jag käkat. Den smakade ingenting eftersom jag är så täppt i näsan, var som att jag åt sliskiga larver... Urk. Lämnade mer än halva pizzan. Det enda jag fick i mig var colan, den svalkade så skönt i halsen. Nyss kom Dado med tre limpmackor till mig som jag sakta tvingade i mig. Fick verkligen tvinga i mig, så äckligt var det! Och jag vill dricka massor med vatten, men det går inte... Har ingen lust att stoppa något i munnen. Dado åkte och köpte alvedon och hostmedicin i morse och hostmedicinen var sjukt äcklig! Den smakade koncentrerad lakris och euuuuuuw...

Helst av allt vill jag sova, men jag vaknar hela tiden, vrider och vänder på mig, svettas, fryser, snorar... Ja, idag klagar jag. Men helt ärligt så har jag aldrig varit såhär sjuk.

Jag vill pussa på Dado, men det får jag inte. Han är helt underbar, jag älskar dig!

Mår bajs.

Hostar slembollar stora som tärningar och det river så jävla mycket i halsen. Jag låter som en kärring som rökt hela livet när jag pratar, har 39 graders feber och känner mig inte direkt pigg. Jag har förbannat ont i ryggen och känner mig stel, antagligen för att jag legat i sängen i 12  timmar. Huvudet dunkar... Frossa... Blääääääää, jag hatar att vara sjuk!

Chefen frågade igår om jag kunde jobba 11-20 idag, ja sa jag, för då mådde jag ju inte bajs. Men i morse var det väldigt självklart att jag inte borde gå till jobbet.

:( :( :( Och så kan jag inte sluta tänka på att jag kanske har svininfluensa!! Aaahh!! Men jag tänker inte tänka på det för mycket, för som Dado sa blir det placeboeffekt och så blir jag ännu sjukare.. Hoho.

Jäkla knäpphäst!

Tänkte ju då longera Wille för att jag inte skulle anstränga mig så mycket... Gjorde i ordning och gick ut på banan och skulle gå med honom några varv för uppvärming. Men det var tydligen omöjligt att gå snällt på sidan om mig, istället sprang han in i mig, snurrade runt och sträckte min arm, fnös jättehögt, trippade och var helt bäng i bollen. Jag lät honom stå och titta lite bara, försökte lugna honom samtidigt som jag ville vara bestämd. Men då tog de in två hästar från hagen och han blev helt knäpp! Det var som att han var omringad av 50 hungriga lejon... Jag insåg att longera den hästen skulle sluta med en översprungen Oliv, så jag "gav upp"... Påväg till stallet trippade han, gick in i mig och kastade sig runt. Han var svettig när jag tog av honom sakerna, nödvändigt att lägga så mycket energi på spöken. Jag var så irriterad på honom! Visst, det blåste orkan ute men jag är säker på att han hade gjort likadant oavsett väder idag...


Omredigerad bild från i somras.


No! No! No! No!

Inatt vaknade jag och halsen kändes konstig. Tjock fast ändå inte. I morse hostade jag så det raspade i halsen. Fick panik för jag vill inte bli sjuk nu! Det funkar inte, särskilt inte för våran ekonomi... Gick till jobbet och tänkte att jag mådde prima, stod i köket och jobbade mina tre timmar. Fick skjuts hem (annars hade jag blåst bort!). Kände efter hur jag mådde nu och det är ungefär samma som i morse. Blubb... Ska åka till stallet, men jag ska inte rida. Ska longera Wille istället. Känner att jag inte vill bli svettig och sedan kall när jag rider. Lika bra att ta det så lugnt som möjligt. Hoppas på att inte svininfluensan kommer till mig... Jag som sagt att jag kanske inte ska vaccinera mig, nu straffas jag väl för det ;) Nöff nöff.

Jaja, nu ska jag åka ut så jag kommer hem någongång :)

Party but no dancing..






Trevlig kväll. Har inte varit ute på år och dar känns det som, tycker att det är dags att komma ur mitt skal nu och go crazy. Jag kände mig snygg också. Det är rätt nice att vara lång. Jag syns och sticker ut. Ibland är det jobbigt när man vill göra sig liten och försvinna. Men jag skulle aldrig vilja bli kortare! Näee, längd är power. Jag ska fan köpa ett par 10 cm klackar, why not liksom? En mutantkvinna på 193 cm är väl ballt? ^^ Nästa gång jag ska ut (blir troligtvis i helgen) ska jag ha min ybersnygga paljettklänning!

Tänk att jag alltid hatat att dansa. Kanske för att jag aldrig gav det en chans... För nu älskar jag att dansa! Den största anledningen till att jag går ut är för att dansa, men igår kändes det som att vi sprang runt mellan toa, dansgolv och soffor (som gjorde att jag missade den BÄSTA låten, den låten jag helst av allt ville dansa till, arrgh!). Näe, någon som vill gå lös dansgolvet med mig? Jag är kanske inte duktig på att dansa, men det ger mig en sån jäkla adrenalinkick av att stå i i blixtrande ljus till låtar med riktigt drag i...

Det var i alla fall kul att hänga med tjejerna igen :D På bilderna ser vi Hannapanna the vampire, Anna aka Lady Gaga, Anna och rockbruttan Veronica, Anna som posar a la Lady Gaga, Vampire Erika and crazy Gaga ;) Kan säga att jag inte hade på mig mina löständer, jag kunde inte prata utan att låta förstoppad och dessutom dregglade jag som en hungrig hund. Elin, du vet precis hur jag lät, haha!

Idag har jag jobbat 11:30-21:30, eller jag fick gå hem 20 minuter innan jag slutade för det var d-ö-t-t. Kan säga att jag har varit så jävla seg idag! Trött som in i... Ja, därför ska jag gå och lägga mig nu! Imorgon jobbar jag 11-14 (jäkla mespass) och sen ska jag rida Wille :)

Hejsvejs!

RSS 2.0