Vampire.

Om man ser det Twilistiskt (hoho) så skulle jag ju kunna gå som jag är. Men för att förtydliga - vampyrtänder ;) Dom sitter jättelöst dock, kan inte prata för då tappar jag dom. Och så dregglar man som fan. Bra grejjer!

Jag ska alltså ut med Erika, Anna, Hanna och Veronica (säkert fler också), blir kul! Kommer att vara nykter, ska jobba hela dagen lång imorgon så jag vill vara så pigg som möjligt.  Ha en trevlig kväll!



Fulla gubbar.

Kvällen har varit yberseg. Alltså, inte en jäkla människa ungefär. Men knappt en kvart innan stängning så kommer det en BUSS. Man blir så glad när de kommer så sent, not. In kommer en stor gubbskara i 60års åldern - aspackade allihopa. Det var mest cheese, bara några menyer. Men alla var ju så förbannat sega och skulle stå och rimma på mitt namn under deras beställningar, tröck på mig massa dricks som jag petade ner i Ronaldhuset. En gubbe kallade mig "lilla gumman" hela tiden och JAG ÄR INTE DIN JÄVLA LILLA GUMMA FÖR HELVETE! Hade han sagt det en gång till hade jag skrikit så, daaamn. Samma gubbe frågade efter mitt efternamn och jag sa att det spelar ingen roll, han envisades om att han kände hela stan och säkert kände mina föräldrar... Men OMG, här ta din mat och ät HEJDÅ. En annan gubbe beställde och jag plockade ihop allt och så var han borta? Han fick aldrig sin mat som han betalat för, bra gjort liksom.

Puuuust. Måttligt less.

Jag är kanske konstig, eller jag är konstig, men hur konstig är man om man bakar scones mitt i natten? 5 minutes to go, sen ska jag trycka i mig dom med apelsinmarmelade som jag köpte idag *dreggel* och såklart ett stort glas mjölk. Mmh... Imorgon är jag ledig - skönt - och ska gå en sväng på stan kanske. Vill klä ut mig till en vampyr, men det är jag väl för gammal för... Idag kom det in några barn som var utklädda, söta (fast läskiga såklart ;)!

Phwoooo.

Mmh.

Mysig natt.

Inte mysig kväll och inte mysig kväll idag heller.

Jag. Orkar. Inte. Jobba. Idag. Speciellt. Inte. Stänga.

Pust.

Bara att bita tag i det. Göra det. Just do it. Måste prade med chefen också. Hoppas han är där.

Nu måste jag väl ta bort skabbet och bli fresh.

Suck.

Hoho.

Late.

Jag fattar inte hur klockan kan bli så mycket varje kväll!? Tänker att jag ska gå och lägga mig mellan 10-11 men så helt plötsligt är klockan efter 11 och sen 12... Måste ta tag i det där, det är mycket skönare att kunna vakna av sig själv runt 8 utan att vara helt jäkla död. Såklart så jobbar jag stängning imorgon och på fredag, så då kan jag ju inte råför att klockan blir mycket eftersom jag kommer hem strax innan 12.

Men till att börja med - Godnatt!


Tittaaa!



Man kan ha Fästisar! Eller Post-it, men det heter faktiskt Fästisar. Enligt Windows i alla fall :D :D :D

Imorgon ska jag rida Wille och Upan. Vet inte hur jag ska rida, men det kommer jag nog på imorgon. På kvällen jobbar jag stängning, yeah yeah yeah säger jag bara. Nu - kvällsfika!

Tadaaa!

Jag säger bra - torkskåpet i den andra tvättstugan är bäst! Den torkade alla kläder utom ett par tjockare tröjor, torkskåpet som har funnits i våran tvättstuga... Ja, den är riktigt kass. Slutar med att vi får hänga kläder över hela lägenheten för att det inte torkar. Antar att vi kommer få ett lika bra torkskåp som vi använt idag när de är färdiga! :)

Vi var så hungriga vid 5 att vi åkte till Donken och åt, hade aldrig orkat åka och handla och sedan lagat mat... Det skulle nog slutat med att jag mördat några personer under tiden, blir så jävla grinig när jag inte får mat, haha.

Dado har fixat Windows 7 på min dator idag, han har även formaterat den så den är som ny ^^ Synd bara att batteriet inte blir som nytt... Nåja, nu ska ni (Mary) få en dagens outfit! Längesedan nu, har typ bott i jobbkläderna och pyjamasen den senaste tiden. Men idag kände jag mig så jäkla schleeeten idag så jag tog en lång dusch med pealing och hela köret - kom ut som ny och tog på mig lite fräsiga kläder, som mina nya coola leggins. Love! Orkade dock inte göra något åt håret, så det ser ju ut som det gör :p Och ja, jag drog på linser idag!

Nu ska jag bara fixa lite saker med datorn och sedan sätta mig framföt TVn och äta glaaaaaaaass. Hajdåh.




Tvättatvättaaa.

Har precis varit och proppat två maskiner fulla... Dundundun! Måste gå en gata upp för att göra det nu, de håller på att renovera i våran tvättstuga. Lite drygt, men det kommer ju att bli bra mycket bättre när det färdigt :)

Är ashungrig. Men har ingen frukost hemma (hade vi haft mjölk hade jag kunnat baka scones, ätit gröt, kunnat dricka något gott till torra hårdbrön - mjölk är lösningen på allt!), det betyder att vi måste handla idag också. Men jag orkar inte åka just precis nu. Ser ut som jag måste knapra hårdbröd med vatten... Eller te har jag ju! Det får det bli.

Opahh.

Cooool.

Jag har precis betsällt en sak från USA för första gången i mitt liv! Känns spännande, haha. Vi får väl se om det dyker upp om en vecka eller så ;) Vad det är, det får ni se då! Jag har i alla fall för längesedan skrivit om att jag velat ha en och jag var nära på att beställa då, men det blev inte så. Nåja, nu är jag ungefär $32 fattigare. Det känns mer coolt att vara 32 dollar fattigare än 227 kronor fattigare. Yeah!

Jag säger bara - färgglad diskokula!

Hard work.

Stod i köket idag igen. Det var en jäkla massa folk och våran girlpower trio i köket krängde hamburgare på hamburgare i ett par timmar innan det lugnade ner sig och blev back to normal. Jag måste nog säga att jag föredrar att stå i köket när det är riktigt drag, det är liksom roligt då! Det var en såndär kontrollant på besök idag också, men han var så jäkla soft så det kändes som vanligt faktiskt :P Inte som när J är där... Ohoho..

I morse red Fia och jag från stallet klockan 8! Vi red bort mot Myran och Wille skötte sig bra, blev lite knas i galoppen på väg hem, men jaja :) Det var hur som helst roligt!

Fick jag veta att min kusin Frida skulle upp till Umeå idag. Hon hade tänkt komma förbi på Donken när jag jobbade, men hon åkte så sent som klockan 14, så hon skulle vara framme ungefär klockan 16 när jag slutade. Så precis när de andra stämplade in och jag kunde gå kommer hon in, snacka om tajming! Åkte hem och bjöd henne på mat :) Senare åkte vi till stallet och tog in Wille som var mörkrädd och hispig när vi gick från hagen... Knäppis. Nu har Frida åkt vidare mot Umeå i alla fall...

Imorgon är jag ledig! Ska tvättas och sådant.. Yeah.

Njuter.

Jag sitter i soffan med datorn i knät och lyssnar på hög och helt fantastisk musik. Det är bara jag och musiken om jag blundar... Underbart. Musik är väldigt viktigt. Får mig att känna så mycket saker.

Dado och jag såg en film tidigare - Paranormal Activity - som var väldigt creepy faktiskt. Lite seg ibland, men den var så realistisk så det gjorde inte så mycket. Den är absolut sevärd, så... Se den! De som diggar spöken lär gilla den, jag visste inte för än vi kollade på IMDB om det var på riktigt eller inte. Var helt säker på att det var på riktigt... Förbered er på små hjärtattacker. Hoho. Här får ni en trailer, men det finns två slut på den här filmen. Ett av dom visas på bio, jag rekomenderar det andra. Mycket bättre!




Annars är jag jättehungrig! Hmmmr... Ska man orka koka ihop något såhär på kvällen? Kanske, kanske inte. Jo, tomheten i min mage säger att den måste ha föda nu. Men jag vill ju fortsätta sitta här och lyssna på musik... Bahh... Men jag får inte bli alltför seg, ska upp tidigt imorgon. Sitta till häst klockan 8, gäsp. Men det ska bli kul! Jag och Wille får ridsällskap av Fia och Upan! Skojskoj, får se var vi hamnar... Våra uteritter har oftast varit spännande på ett eller annat sätt :D Slår vad om jag får plocka ner Fia ur en gran... ;)

Mjau!

Fredag på en måndag.

När man jobbar på Donken blir uppfattningen om tid och rum lite skev. Eftersom jag lika gärna kan jobba helg som veckodagar får man inte alltid någon helgkänsla på fredagar. Näe, istället kan andra dagar kännas som riktiga helgdagar, som idag. Jag jobbade 10:30-14:30 och kom hem och kände bara fredagsmys.

Kom precis hem från Coop där jag plockadde ihop en fet godispåse... Såg att godiset bara kostade 39:90 och tänkte yeah! Men när jag kom fram till kassan och kassörskan frågade om jag hade medlemskort så insåg jag att det gällde ju för medlemmar... Jag är medlem, men såklart har jag inte tagit med mig kortet! Abbahhbabbaa, typ. Hon sa att jag kunde komma tillbaka och gå till kundservice och fixa det, men det känns som att det kostar lika mycket att starta bilen som pengarna jag får tillbaka på det... Skiter nog faktiskt i det och njuter av min goda, dyra, godispåse ^^

Imorgon jobbar jag 11-16 och innan det ska jag till stallet. Har Wille imorgon och sen ska Fia visa mig Upans saker, ska ha han på torsdag. Kommer kännas väldigt konstigt att sitta på en sån stor häst när jag ridit på lille Wille så mycket nu :P Kom ihåg när jag red Malle en gång i somras, till och med JAG kände mig liten, haha. Det är inte alltid jag med mina dryga 183 cm känner mig liten, näee såna tillfällen tar jag vara på ;)


Huslig.

Till frukost idag gjorde jag scones! På knappt ett dygn har jag bakat pizza, kladdkaka och scones - väldigt olikt mig. Brukar liksom inte ha tålamod till att baka och kladda på med smetar och degar, men helt plötsligt tycker jag att det är superkul! Känner mig huslig och pysslig, hoho. Längtar nästan lite till juletider då jag kan pynta lite och åh..

Nu vill jag sitta och spela piano... Jag är SÅ sugen. Måste införskaffa snart. Måste.

Ha en mysig dag! Här får ni en grym låt.. Jag älskar refrängen.

Ryan Star - Brand New Day

Tips!

Ikväll har vi bjudit hit mamma, pappa och Oskar på middag! Det blev en hembakad pizza från scratch, vi gjorde både degen och tomatsåsen själva :) Pizzan blev mycket god och bestod av ost, skinka, champinjoner, mozzarellaost och tomater. Vi kände oss väldigt lyckade faktiskt :) Inte nog med det så bakade vi en delicious kladdkaka från ett recept från bakboken A piece of cake (Leila Lindholm) som jag fick på studenten. Den bästa kladdkakan jag någonsin ätit! Tänkte skriva ner receptet så ni kan få er något smarrigt...

50 g smör
½ dl matolja
2 ägg
2 dl strösocker
1 dl farinsocker (vi hade inte farinsocker, ersatte det med vanligt)
2½ dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt

Smör och ströbröd till formen
50 g mörk choklad (det skippade vi)

1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Smält smöret i en kastrull och tillsätt matolja.
3. Vispa ägg och socker ljust och pösigt och rör ner det varma smöret.
4. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dem i smeten.
5. Fyll smeten i en smord och bröad kakform (stick ner grovt brutna chokladbitar i kakan).
6. Grädda  i mitten av ugnen i ca 30 minuter. Prova med sticka, den ska vara lite kladdig.

Tadaaa! När vi ätit avnjöt vi kladdkakan och lite ostkrogar framför teven ^^ Jag vet inte om jag berättat om filmen Orphan som Dado och jag såg för några veckor sedan? Sjukt äcklig film, den är helt sjuk alltså! Men väldigt bra, den rekomenderar jag! Vi tyckte att mamma och pappa skulle se den, så vi såg den igen. Fortfarande lika bra!

Fick veta att det är i natt man ställer om till vintertid... När jag inte har tillgång till tidning varje dag blir jag lite efterbliven. Tur att mamma och pappa påminde oss, haha. Imorgon är jag ledig, tänkte bara ta det lugnt faktiskt :)

Seg.

Har sovit dåligt i natt, vridit och vänt på mig och inte riktigt fattat varför. Men jag när jag vaknade hade jag så jäkla ont i ryggen, antar att det var därför som jag inte kunde sova. Har haft ont i ryggen hela dagen, det kändes som att det släppte lite ett tag, men sen kom det tillbaka. Skulle ju ha ridit idag, men jag hade ingen lust så det blev inte så... Somnade i soffan vid 1 eftersom jag var så trött. Nu sitter jag redo i uniform för jobbet, känner mig VERKLIGEN INTE sugen på jobb just nu. Ikväll vill jag mysa under en filt med en stor godispåse framför Idol. Jag missar Idol!!! Buuhuu... Men tanken på pengar överväger (nästan) allt.

Jag har förresten vant mig lite vid glasögonen... Men det är lite olika, ibland känns det bra och ibland inte. Ibland blir jag skitosäker på bågarna och ibland älskar jag dom. Velpelle! Haha..

Näeeeee, jobbbe nu. Elin, jag väntar mig rapporter om vilka låtar alla sjunger och hur bra/dåliga de var, OK!?

Omg.




Jag fick mina brillor idag!!!!!! Fick panik när jag tog på mig dom, hela världen verkligen SNURRADE och det kändes som att jag tog på mig någons föräldrars brillor.. Ni vet, sjuk förvrängning och man undrar om de är blinda? Så frågan är då, är jag blind? Typ. Jag tycker att mina ögon blir pyttesmå, ni vet som där mobbad tjej i fyran med astjocka glas... Mina glas är tjocka! På den högra sidan sticker det utanför bågen >.O Men i alla fall, mina ögon krymper! Och nu när jag sitter vi datorn så ser mina händer MINI ut, allt på nära håll ser verkligen jättelitet ut :S Jag antar att det handlar om en vänjningsfråga... Det är ju ett fält i mitten som jag ser bäst i, kollar jag utanför det området så blir det förvrängningar.. Känns ungefär som att titta i ett vidvinkelobjektiv O.o Men som sagt, jag lär ju vänja mig... (linser måste vara det bästa som uppfunnits..). Nej, du VÄNJER dig Olivboll!!!!!

Jag tänkte ju då jobba med brillorna ikväll. Men tar med mig ett par linser ifall att jag skulle svimma. Eller få ont i huvudet. Man vet ju aldrig. Hjälp! Haha. Nu ska jag fixa lite innan jobbet, tooodeeels!

Den första bilden är tillägnad Elinpelinalcepalse :*

Ung Wille.

Tugnt att kliva upp i morse, huahua. Men det känns skönt att vara hemma till 11 och veta att man har 5 timmar kvar till jobbet. Red i ridhuset, Wille kändes lite seg fast ändå inte... Hm. Det kändes i alla fall rätt bra några gånger, speciellt i traven :) Här är en bild från en ung Wille i Spanien! Man känner igen honom på ansiktet, hihi.


Become a model?

Filmen var bra, helt klart värd att se!

Nu ska jag gå och lägga mig, tänkte kliva upp rätt tidigt imorgon och åka till stallet. Ska nog rida i ridhuset så jag hoppas att det är ledigt. Under dagen hade jag väl tänkt att hitta på något, fota lockar. Jag har en asbra kamera men låter den damma igen alldeles för ofta. Jag skulle vilja fota hästar. Och ryttare. Någon hästägare som vill agera modell med sin pålle?

Annars så jobbar jag stängning imorgon och på fredag, yey! M

Hörs imorgooooon.

Cleaning playlist.

Idag har jag inte varit lika aktiv som igår, det beror nog på vädret skulle jag tro. Klev upp vid halv tio, åt frukost och såg på Gossip Girl! Sen gick jag av någon anledning och la mig i sängen och så somnade jag!? Vaknade halv 2 och svor smått för mig själv, haha. Sedan dess har vi städat här hemma vill jag lova! Gjorde en ny playlist i Spotify som jag lämpligt nog döpte till Clean! Drog in en massa glada och peppande låtar och... Gick lös på badrummet - stängde in mig, tog bort allt från golvet och spolade överallt med duschen... Det är massor av vita små prickar av kattsanden som svällt överallt, så det behövdes. Nu är det riktigt fräscht, känns bra. Nu behövs det bara damsugas, det skulle Dado göra. Jag ska börja laga lasagne, magen kurrar lite :) Till det blir det en god sallad och ett (kanske 3 eller fler) glas mjölk! Aaaahh, nu dregglar jag snart! :p

Ikväll ska vi gå och se Bröllopsfotografen på bio :) Har hört mycket bra om den och trailern är ju skitrolig, så vi hoppas på det bästa!


Härlig dag.

Jag spenderar alldeles för mycket tid framför datorn. Och då snackar vi alltså om verkligen för mycket tid. Jag vet inte ens, men minst 5 timmar. Och det som är så patetiskt med det är att jag inte gör något speciellt heller. Kollar runt på samma sidor och förväntarmig att det ska hända något, men om klockan är efter 12 på natten så har de som är kloka gått och lagt sig. Och min första dag som ett försök att vara mer aktiv och göra vettiga saker har varit riktigt bra!

Klev upp efter nio någon gång, vi gick på en promenad och jäklar vad halt det var! Hemma igen åt vi frukost, sedan brummade vi till biltvätten med bilen eftersom Dado ville fota den skinande ren innan vi bytte till vinterdäcken (navkapslarna är tydligen inte lika snygga som fälgarna). Han följde med mig till stallet och jag red ut på Wille, som trots allt har stått sedan klubbhoppningen höll sig i skinnet. Han gjorde några småbockar i galoppen, busbus! På sandvolten uppe i Specksta fick Dado sitta upp och testa lite, han red ju Wille en gång i somras men då vägrade han i princip gå framåt. Idag gick det mycket bättre! Han fick testa trava, fast jag sprang bredvid som broms ifall att hästen skulle få något spel, man vet liksom aldrig :p Men han skötte sig och Dado var glad!

När vi kom hem från stallet lagade jag pastasås med korv och sedan åkte vi med Oskar tillbadhuset! Jag gjorde världens jäkla ryggplask när jag skulle göra en framåtvolt från lilla trampolinen. Och då hade jag ändå en t-shirt på mig för att det ska lindra... Säger bara AJJ! Jag tror faktiskt att jag tappade lite luft av smällen och det sved hur länge som helst, hoho. Behöver jag säga att jag la mina framåtvolter på hyllan? ;)

Ikväll har vi fikat hos mamma och pappa innan vi tog tag i däckbytet. Nu är vi, eller i alla fall bilen, redo för vintern! Fast alla dobbar saknas typ, haha. Man kanske kan köpa och peta in i hålen? Däcken är bara använda i en säsong så de är inte slitna på det sättet, förra ägaren måste bara ha lyckats slita bort dobbarna på något sätt. Jaja, vad vet jag. Såg knappt skillnad på sommar- och vinterdäcken, så... Eller jo, det gjorde jag väl men ja :p

Om vi återgår till dataanvändandet så är det här första gången jag sitter vid datorn idag! Och jag är så trött just nu så jag ska faktiskt sova om en liten stund. Känner mig asbra, inte ens en timme framför datorn på en hel dag! Det är faktiskt väldigt imponerande måste jag säga ;p Imorgon har jag inga planer som det ser ut just nu. Något blir det ju alltid :) Men ingen dator, om jag inte vill rita då, för det räknas inte!

Godnatt!


Celebration.

Jag har ritat och pillat med Edwardbilden och jag är nöjd! Tänkte rita jackan och allt, men jag tror faktiskt att jag stannar vid ansiktet just nu. Det är första gången jag ritar av någon i Photoshop på en ritplatta, så varför inte vara nöjd med det jag skapat istället för att försöka förbättra något jag inte har kunskap till? Jag har en känsla av att det inte är min sista bild, så vem vet, när jag är duktigare kanske jag ritar färdigt bilden?


Före och efter.

Och så måste man ju lyssna på braaa musik såklart! Här har ni! Den får mig att vilja skaka mina paljetter ;)

Madonna - Celebration

Imorgon ska jag komma ihåg att hämta ut mina tågbiljetter till Göteborg, hoho! Ska rida Wille också, får se vad vi hittar på. Men det lutar nog åt en uteritt faktiskt. Specksta eller Örsjön maybe? Vore roligt med sällskap, tror jag ska höra om någon vill hänga med :)

Näe, jag tror faktiskt att jag ska börja färden mot sängen. Sovgott!


Duåjah.



Jag undrar om Göteborg kommer klara av att ha oss båda i stan. Eller vad säger du hunpun?

Dado och jag har nyss kommit hem från en liten promenad runt stan, skönt sådär efter middagen. Tänkte sätta mig och rita lite på Edward en stund nu. Och äta en apelsin. Eller ett äpple. Eller varför inte både och? Ikväll känner jag mig kreativ. Känner att jag måste använda den känslan väl, så byebye!

Sundsvall.

I morse åkte vi med pappa till Sundsvall, vi var där 09:40 så det blev att vänta utanför innan dörrarna öppnades... Men tillslut så! Vi gick till Ögat och jag provade några fler bågar, men bestämde mig för ett par jag hade med mig hem ändå. Vilka det blev får ni se till veckan då jag får dom :) Gjorde en synundersökning och fick prova ett par nya linser som jag har på mig just nu. En och en halv timme var vi där och jag kom därifrån med linser* för tre månader och en bra känsla. De var så himla trevliga, förklarade och la ner enormt mycket tid på mig. Glasögonen skulle gå på totalt 3530, men han sa 3400 för resekostnaden haha! Jag visste inte att jag skulle göra en synundersökning, så jag hade på mig väldigt mycket smink och bland annat en glittereyeliner, hoho. Dado fick kolla in i manickerna och se hur dom ser ut med förstoring, som paljetter sa han!

Och påtal om paljetter så köpte jag paljetttunikan på BikBok! Och legginsarna(?) i lack/läderimitation. Jak eer klaad! Har sett en mörklila paljettklänning på MQ som jag känner mycket dragning till, hoho. Skulle gärna vilja lägga vantarna på den också, men det får vänta ett tag till i så fall... Oliv = Glitter.

Nu ska vi skriva ihop en inköpslista och sedan dra till Coop. Food, food.

* Jag kommer att använda glasögonen i stort sett hela tiden, linserna har jag för tillfällen då det kanske inte passar med glasögon/jag vill vara utan glasögon.


Prada Foto: Dado


Discokulan.

Idag har jag jobbat, 11:30-21:30. Men jag fick gå hem 21. Det har ungefär varit världens segaste dag. Stod i köket till min rast, sedan har jag varit lite överallt. En bitch med andra ord!

Imorgon ska jag och min fina pojkvän till Sundsvall och lämna tillbaka glasögonen. Jag har faktiskt inte bestämt mig för några än och varje person som har liksom röstat på flera stycken. Får skylla mig själv som inte skrev några tävlingsregler ;) Men om jag inte kommer på vilka jag vill ha, så avvaktar jag lite. Provar kanske några till där och tar med min en omgång till hem? Får se helt enkelt :) Jag vill känna mig bekväm i dem, så det krävs lite tid att hitta dom perfekta!

När vi var i Sundsvall i fredags provade jag för första gången leggins i lite lack/skinn imitation, trodde att det skulle se helt mongolidiskt ut, men... Det var ballt! Köpte dom aldrig av någon anledning, men jag tror att dom blir mina imorgon. Och så provade jag en riktigt snygg tunika/klänning - FULL med paljetter! Den ville jag ha, men köpte inte heller. Den ska nog också bli min imorgon. Jag älskar allt som glittrar (som en skata?). Tror jag måste köpa den där mössan med paljetter också, då kommer min skalle se ut som en riktig discokula ju!

Nu har jag även bestämt mig - Jag ska bli polis! Till våren ska jag söka och jag vet att det är svårt att komma in när man är så ung, men om jag tillexempel skulle få göra testerna så slipper jag ju det nästa gång. Så till veckan ska jag läsa om utbildningen och även börja träna för det. Jag ska skaffa mig en lika bra kondition som jag en gång hade och jag ser fram emot det! :) Kan ni se mig som en polis? Det kan faktiskt jag. Ballt.


Klubbhoppning.



Idag har Wille gjort sin första hopptävling någonsin! Och har gjort min första på säkert 3, 4 år. Minns inte när jag tävlade sist, hoho.. Well, vi startade i clear round 50 och 70 cm. När vi red fram i ridhuset kändes han ganska stabil faktiskt, men när vi kom ut på framhoppningen... Han blev väldigt spänd av alla nya intryck, försökte trava runt lite, låta honom kika på saker och så hoppade jag fram bara ett par språng.

50 cm - Vi kom ut på banan och det första han gör är att glo på en undanstoppad mur som stod utanför banan. Han ville verkligen inte gå frammåt, seeegspänd. Tänkte göra en volt för att ta ny sats, då ville han minsan springa när vi var vänta mot utgången. Blev lite arg och vi kom iväg mot första hindret... Och ja, vad ska man säga. Det här var Willes teknik under banan: Springa - stanna - hoppa. Hoho, han stannade dock tre gånger men jag valde att rida om 50 cm. Han körde ungefär samma stil - springa - stanna hoppa, men vi kom runt felfritt! Och han var inte alls lika spänd under andra rundan.

70 cm - Eftersom jag visste att jag kunde vara mer bestämd och tuff, så jag drev på honom i galopp och titta - han hoppade flytande språng! Oturligt nog så petade han ner ett plank, men huvudsaken tycker jag är att han höll ett jämt tempo och att sprången blev mycket bättre. Jag är så nöjd med den rundan! Verkligen :)

Har film på båda klasserna, men jag har bara fixat den för 70 cm, den när vi hoppar 50 cm är inte så.. Stilig ;)



Filmade även Erika och Lucky Light när de hoppade 90 cm med KM. Deras fina ritt räckte till en vinst, grattis! :)


Glasögon.

Som de flesta vet så har jag linser sen år tillbaka. Men nu har jag bestämt mig för att skaffa glasögon och bara ha linser ibland. Det svåraste är ju såklart att hitta ett par man passar i... Var på Ögat i Sundsvall igår och lånade hem 5 par, så nu tänkte jag ha en liten omröstning här... In non particular order!


Nummer 1.

Nummer 2.

Nummer 3.

Nummer 4.


Nummer 5.

Så nu tycker jag att ni tar tummen ur rövva (haha) och röstar ;) Det är faktiskt important!

Puws!

Sometimes love comes around...



Imorgon är det klubbhoppning! Wish me luck...

:D

Kryptiskt.

Ja, vet att jag inte uppdaterat på några dagar. Men lite saker har hänt, fast ändå inte hänt. Hmm, nåja.

Idag ska jag göra en spännande sak! Vad det är tar vi en annan gång, känns som att det är bäst så. Men jag måste fixa lite saker inför det nu, så jag ska inte hänga här länge. Hoho.

Och om någon försöker ringa mig och det inte funkar så beror det på att jag bytt nummer. Men jag ska föra över mitt nummer till abonnemanget, så be calm. Ni kommer att kunna bomba mig med sms, precis som innan... Tss ;D

Väldigt kryptiskt inlägg, men så är det ibland. Nu ska jag fixa lite saker!

Projekt.

Idag "kom jag på" att jag faktiskt äger en fantastisk ritplatta. Jag har inte använt den till något seriöst förutom när Elin och jag gjorde en barnbok som projektarbete... Men idag blev jag sugen på att rita - det var så längesedan! Kommer inte ens ihåg när jag senast satt och kluddade på ett vanligt papper... Jag har alltid tyckt om att rita, så idag tog jag fram den och såhär långt har jag kommit; (Motivet kändes av någon anledning väldigt... Passande)

Jag är hittills väldigt nöjd, inte bara med bilden utan även med mig själv. När jag köpte ritplattan för ungefär ett år sedan försökte jag skapa något men slutade efter några meningslösa streck. Kändes liksom hopplöst att få ihop något, men idag tänkte jag inte ge upp i första taget! Det är jag glad över :) Jag är inte färdig än, så det som ser frädigt ut kanske inte kommer att se likadant ut senare... Så, ett pågående projekt kan man säga. Skulle bli mycket glad över en kommentar, kritik eller vad som helst! Det skulle få mig ännu mer motiverad till att fortsätta.

 

Ska försöka lägga mig och sova snart, men jag blev så uppe i varv efter kvällens stängning. Morgondagensplaner är; hoppa med Wille, hem och duscha och sedan träffa ELIN!!!!!! Jag vet inte hur mycket jag har saknat henne! Vi ska fika med Ida och Louise, sedan mongolidar vi oss nog för oss själva.

 

Ha det bra people, peace.


Release me.

Det blir jobb för mig ikväll och eventuellt imorgon också. Innan jag börjar idag ska jag damtorka och lite sånt, tänkte säga att jag ska läsa också... Det var som när jag läst alla Harry Potter böcker i streck, när de var slut var jag sjukt rastlös. Och nu... Känner jag mig lite confused faktiskt. Okey, jag ska sluta tjata om de här böckerna nu.

Imorgon ska jag hoppa Wille, det blir en liten "känna-av-hoppning" inför lördagen... Ouuhh, nu blev jag lite nervös! Hihi :D Det kommer att gå bra, jag har faktiskt inget att vara nervös för. Ska bara hålla hästen någorlunda cool och få honom att tycka att det är buskul! Hoho...

Nåja, nu ska jag sätta fart med det jag skulle göra.


Slut.

Jag har precis läst de sista sidorna... De sista orden. Det som jag inte ville skulle hända när jag öppnade den första boken har just hänt - de fyra böckerna har tagit slut. Jag tänker inte uttrycka mig något om slutet, jag vet att minst en person som läser min blogg precis börjat läsa första boken och jag själv hade inte uppskattat att få veta hur det slutade genom någons blogg.

Det jag undrar mest över just är hur tusan dom ska få till filmerna! Jag tyckte att den första filmen var bra, men den går inte att jämföra med känslan som finns i boken. Jag imponeras av Stephenie Meyer, hur hon lyckats få fram en sådan fantastisk saga...

Nåja, som Fia säger är jag fast i Twilight träsket, även om jag hellre skulle kalla det himmel.

Det känns frustrerande att inte få läsa mer... Jag hoppas att boken Midnight Sun, där den första boken beskrivs ur Edwards perspektiv, kommer. Det första kapitlet i Om jag kunde drömma är ur Edwards perspektiv och det skulle vara underbart att få läsa en hel bok om hur han ser på Bella. På allt.

Okok, jag vet att jag är en nörd med stora bokstäver (men jag älskar det!). Nu ska jag lägga mig och drömma om vampyrer, passande va? Kvällens stängning gick förresten bra, dött som i graven skulle man kunna beskriva passet som. Imorgon kanske jag ska jobba stäning igen, det beror på om M är frisk eller ej.

Well, Good night.

Firande.

Mamma blev väldigt nöjd över sin present från mig och Dado. Hon fick en hårmassör, finns att köpa på Life! och den är helt underbar... Jag vill ha en själv, tror nästan att jag måste köpa en :p Hela kroppen ryser och man blir sjukt avslappnad.

Vi fick godmat; lax med västerbottenost och potatis till det. Och till efterrätt en äppelkaka med vaniljvisp. Prada fick följa med, hon börjar slappna av mer och mer hos mampa, det är kul :) Jag höll dock på att ta ett av hennes nio liv när vi lekte med en ostkrok som hon jagade, hon gled och var SÅ nära på att ramla ner mellan bjälkarna och ner i trappen. Hon lyckades kroka fast mellan dom men jag satte hjärtat i halsgropen...

Annars har vi (eller rättaresagt mamma, pappa, Oskar och Dado) sett på fotboll. Jag... Ja, gissa vad jag gjorde? En ledtråd - vampyrer. Jag kunde utan dåligt samvete skylla på att jag inte tycker om fotboll, för det är riktigt trist att titta på. Det är ungefär en tredjedel av boken kvar nu, så jag tänkte gå och lägga mig och läsa. Det är så irriterande att behöva avbryta, för varje ord i de där böckerna är spännande. Och fina. Det finns liksom ingenstans där det är "ok" att stanna, sånadär ställen då det inte händer så mycket, you know.


Imoron tänkte jag ta en skön sovmorgon och sedan pyssla på lite hemma. Kanske gå ut och fota som jag tänkt göra hela veckan. Bara därför är det säkert dåligt väder imorgon... Men jag hoppas på det bästa! Jag vill hinna fånga hösten på bild innan färgen försvinner när löven faller.

Mmmh... Godnatt.


Simmande älgar.

Är helt slut efter en dag i vattnet. När jag var liten tyckte jag att Paradisbadet var som... Ja, ett paradis! Allt var roligt och man kunde åka forsen en miljon gånger och aldrig tröttna. Nu tycker jag att forsen gör mig börbultad och gör höftbenen blåa. Det som är roligast nu är rutschkanan man kan åka med ringar. Jag, Oskar och Dado åkte alla tre samtidigt vilket gick väldigt snabbt. Vi ramalde av och visste inte riktigt vart upp och ner var, men det är roligast då :P Erica hade tyvärr feber idag, så hon kunde inte följa med :(

När vi körde til Övik såg jag något i stort vattnet vid Sandöbron, funderade på vad det var för jättefågel som simmade. Såg mer ut som en stor gren, men den rörde sig så snabbt så det gick inte ihop... Men så såg vi - Det var en ÄLG! Haha, en simmande älg! Fascinerande ju.

Ska byta mina linser nu, ögonen skaver som bara den av kloret. Sedan åker vi upp till mampa och firar henne lite :)

Hajjdoo.

Paradisbadet.

Imorgon ska vi på Paradisbadet! Oskar och hans flickvän Erica ska också med :) Det blir nog roligt, men om jag ska orka vara en galen tonåring som älskar vatten så måste jag nog sova nu. Slår vad om att jag kommer att DÄCKA med stora bokstäver när vi kommit hem imorgon. Men då ska ju min lilla mami firas! 49 år imorgon, eller vänta nu, klockan är över 12 så GRATTIS mamma!

Jag behöver nog inte nämna att jag börjat (och kommit en bra bit) på den tredje boken... De första två har jag ju läst ut innan det är sovdags, så det kommer att bli svårt att inte ligga uppe och läsa tills morgondagen gryr. Det är liksom drygt två tredjedelar kvar... Hoho. Jag är så beroende! Under kvällens Idoltittande tog jag upp boken i varje paus, läste och läste och läste... Helt sjukt egentligen. Men jag älskar det. Nåja... Påtal om Idol så är jag besviken över att Karolina åkte ut, hon var min favorit. Men hon gjorde inget bra framträdande idag så ja... Jag diggade Calle och Reza mest tror jag. Äh, jag vet inte. Ikväll hade jag mer ögon för Edward. Och Bella också för den delen.

Godnatt!

Uffe <3 Skippy

Det här dedikerar jag till alla mina kära jobbarkompisar, kolla 00-0:50 och jag lovar att ni kommer märka stora likheter! Hela filmen är väldigt roligt, men som sagt... 00-0:50 ;)


En lökringar, tack!

Kändes ungefär som att jag kom och sa hej och hejdå på jobbet, hehe. Tre timmar på det där stället är inte så mycket.

Nu ska jag och Dado snart ta en promenad till Coop för att handla lite småsaker, till exempel bröd till chili con carnen jag tänkte göra ikväll. Sedan måste det damtorkas, katten har börjat nysa och det måste ju betyda att där är dags? Hoho. Måste diska lite, plocka undan och sånt också... (Helst av allt vill jag slänga mig i soffan och slå upp den tredje boken... Men vuxen som man är *host* så finns det tråkiga sysslor att sköta).

Jag vill ha ett piano!  Eller en keyboard i alla fall... Jag var nära på att köpa en i somras, men det blev liksom inte av. Om jag inte får en i julklapp ska det bli en julklapp till mig själv.

Jag red ju lektion i morse, kom jag på... Minnet är långt ;) Det gick faktiskt bra, jag är nöjd. Vanligtvis så har man en spänd, kort nacke och tyglarna glappar hur man än gör i princip. Men idag hade jag ett härligt stöd i handen och en mycket djupare form, fick en härlig känsla i galoppen några gånger också. Det är så kul när det går bra :) Sen finns det såklart tusen saker vi kan bli bättre på, men om utgångsläget är noll så har vi tagit bra många steg idag!

Nej nu blir det ombyte! Ju snabbare jag får allt gjort desto snabbare kan jag få läsa mina älskade böcker.

*

"Om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig."


Upprymd.

Jag har precis läst ut den andra boken. Det är med ett rasande tempo jag slukar in orden för att få veta att allt slutar bra, eller i alla fall så bra som det borde. Jag har nog aldrig känt mig så upprymd efter att ha läst ut en bok, haha! När jag varit på bio och möter den kyliga luften utanför känner jag mig alltid som en ny människa, som om jag vore en av hjältarna i filmen. Hela jag är full av en ny kraft, som om jag skulle kunna... Ja, vad som helst! Det är som att jag fått karaktärernas egenskaper. Ungefär så känner jag mig nu, är Bella glad är jag glad. Den där superkänslan efter filmer brukar försvinna inom ett dygn, men nu känns det annorlunda. Haha, jag vet att det här låter helt obegripligt och ganska töntigt, men jag förstår inte riktigt själv hur min hjärna funkar...

Nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon väntar en ridlektion 08:30, jobb 11-14, hem och pyssla med lite städ, disk och kanske tvätt innan jag åker och tar in Wille och såklart beger mig in i tredje boken. Jag tror inte att det är så smart av mig att börja med den ikväll, då det finns en risk för att jag inte kommer sova något alls... Hoho.

Blogg.se går sjukt segt, därför orkar jag inte ladda upp en bild från dagens hoppning. En annan gång då :)

Godnatt!

Hoppning.

Idag hoppade vi igen! Wille var... Ja, lite pigg eller något. Stack några gånger, men annars så skötte han sig ;) Vi hoppade en grind på 80 cm och vi kom i trav, så visst har han en massa hoppkapacitet, men han använder energin på helt fel saker! Vi tog oss i alla fall runt en liten bana utan att han stack, weii :p Och han har även hoppat studs för första gången i sitt liv! Det tog ett par gånger innan han fattade dock ;)

Här kommer en bild, lägger upp resten... En annan gång. Nog svårt att slita sig från boken en sån här kort stund, haha!


Tillbaka till verkligenheten för en sekund..

Jag har läst konstant sedan det senaste inlägget. Fick bara väldigt motvilligt släppa taget och gå och laga mat, då hungern var för jobbig att stunta i. Jag har läst 366 sidor av 443, så inte ens hundra sidor kvar. Jag visste att det skulle bli så, därför hade jag mycket svårt att öppna boken... Vill liksom inte att det ska ta slut! Och nu är snart första boken slut och fortsätter det i samma takt har jag läst ut alla böcker innan helgen är över... Suck.

Anledningen till mitt avbrott nu är mest för att tre timmar på en köksstol i trä i en inte allt för bra hållning börjar kännas i rygg och nacke. Tänkte göra mina situps, borsta tänderna och sedan inta sängen och läsa de sista sidorna. Skulle gärna vilja hugga in i bok nummer två, men jag behöver nog sova om jag ska hoppa en formodligen smågalen pålle imorgon ;)

Sovgott!

The books.




Bokmal.

Har precis ätit upp min dagliga dos av havregrynsgröt. Vi vaknade sjukt sent idag, 11:11! Gick ut på en uppiggande promenad och ja - I'm ready to rock this day! Ehm...

Jag ska ju som sagt gå ner på stan, köpa Twilight böckerna och sedan... Ja, jag citerar vad Dado sa "Snart kommer jag väl inte kunna prata med dig på ett tag.." Hehe, det var som i somras när jag streckläste alla Harry Potter böcker. Vad social jag måste ha varit då ;P Tur (men också synd) att det här bara är fyra böcker då och inte sju... Hoho.

Näe, nu blir det uppfräschning och påklädning ;D


Twlight... Again.

Erika kom hit efter att vi ätit! Vi gjorde chokladbollssmet och mumsade i oss det till Twilight. Jag trodde att det bara var Sagan om Ringen som jag skulle kunna se om och om igen utan att lessna, men nu har jag hittat en till. Jag blir så... Tagen av alla fina känslor som finns i den här sagan... Imorgon ska jag gå till Akademibokhandeln och inhandla i alla fall den första boken! Tänk att man kan liksom känna så mycket för en bok eller en film. Det är ju bara karaktärer, men ändå känns det så äkta och fint.

Hoho, jag är så blödig.

Skjutsade hem Erika, hon cykalde hit men nu så spöregnar det ute så...  Hon slapp bli blöt :p Nu har jag lite ont i magen av chokladsmeten, men det var det värt. Ska snart sova, men först göra situps och kanske läsa lite ur Tyskungen som jag småläser då och då i brist på Twilight, haha.



Anna och Wille.









Anna hoppade Wille för första gången idag! Han höll sig i skinnet och var jätteduktig :) När vi var klara tvättade vi honom, en riktig höststädning av lortgrisen ;) Under tiden som Anna mockade, gjorde mat och sånt gick jag med Wille så att han skulle torka. Mycket promenerande för mig idag, jag gick till stallet duktigt nog!

Blev så jäkla hoppsugen när Anna skuttade runt, men på torsdag då ska jag hoppa! Känns som att vi hoppar hela tiden, men det är bara en gång i veckan faktiskt :P Den här veckan blir det två mindre hoppass dock. Men så länge han tycker att det är roligt så är det ju inte fel, tycker jag i alla fall. Ser sjukt mycket fram emot klubbhoppningen, trots nervositet... Hoho.

Nu ska jag försöka planera något att göra ikväll, har redan försökt med Fia men hon befann sig i Gävle..

Sunny day.

Good moooorning!

Idag är en fin dag, därför ska jag ta en promenad till stallet! Måste gå om en kvart - 20 min så jag ska sätta lite fart här... Men jag ska ju sluta stressa så jag ska ta det cool ändå, hoho. Ska packa ihop kameran så jag kan fota Annapanna när hon rider :) Så bilder kommer antagligen ikväll!

Puws!

Laser night.



Med ett mörkt rum, en laserpekare och en kamera kan man skapa... Konst?

Var ute och red med Erika och Lisa idag! Det blev en tur runt Sälsten med tre smått galna hästar. Wille galopperade mer uppåt än framåt och höll på att sticka några gånger, men jag lyckades kontrollera monstret. Efter en bit stod det en militärkille som sa att det var skjutövningar i skogen, men vi skulle ju rida efter vägen så det var lugnt. Lite senare, helt plötsligt - *PANGPANGPANGPANGPANGBAMMABAMAMMM* Alla 6 satte nog hjärtat i halsgropen där, hehe, hästarna skyggade runt lite men lugnade ner sig snabbt... Vi kom hem helskinnade i alla fall, trots Willes osmidiga sätt att gå ner och upp i ett dike... Haha :P

När jag kom hem frös jag så in i skogen så jag duschade läänge tills jag tinat upp. Sen åkte Dado och jag och handlade, behövdes verkligen! Vi har nyligen käkat tacos, så jäkla gott :P

Nu sitter jag och lyssnar på min älskade musik, haha. Ska gå och lägga mig innan 12 ikväll, måste bli bättre på det där :P Imorgon ska jag till stallet med Anna, hon ska rida lite markarbete och kanske hoppa något skutt för första gången på Wille!

Toodels.


Godnatt.

We are not what you think we are
We are golden, we are golden

Nej, nu ger min rygg upp. Jag gör ändå inget vettigare än att klicka runt på samma sidor som det inte händer något på... Kanske för att klockan är över midnatt och de flesta normala börjar jobba/skola på en måndag morgon. Vi onormala jobbar på Donken och jobbar lite olika. Helt enkelt!

Godnatt!

Film!

Jag har äntligen orkat sätta ihop ridfilmen från i tisdags. Min första film jag "gjort" någonsin, inte för att det var så svårt men ändå :D Hihi.



Det var så jäkla skönt att jobba idag när inte Jenna var kvar... Allt kändes back to normal, tack och lov. Har varit en väldigt lugn söndag, beror väl på vädret... Sprayregn och storm, typ. Mycket Happy Meal och tröga föräldrar, herregud, ibland undrar man om vissa är korkade.

Nu är det förresten bokat och klart! Både biljetterna till Idol och mina tågbiljetter som jag kom billigt undan med, wiho! Ska bara gå in och ändra datumet på min ledighetsansökan imorgon, alla biljetter var så dyra på söndagen så jag åker hem på måndagen istället :) Så det blir torsdag till måndag i Göteborg med världens bästa älg! Vilken helg vi ska ha :D :D

Imorgon är jag ledig... Och på tisdag. Och på onsdag. Och på torsdag. Jobbar fredag. Ledig lördag. Och söndag. Soft! Men dåligt med cash, så jag hoppas att någon blir sjuk så jag kan jobba lite extra! Ska hur som helst ta en härlig sovmorgon och sedan rida ut med Erika och Lisa :)

See ya!


Grötigt.

Äter havregrynsgröt. Det är en av mina favoritfrukostar! Man ska äta den med kanel, socker, linfrön och solroskärnor. Och självklart mjölk på det! Där har vi det :D

10-17 idag, sedan blir det en softvecka för mig, jobbar bara onsdag till veckan! Visserligen är det ju dåligt eftersom jag måste ha pengar, men jahjah. Man kan ju hoppas på att folk är sjuka så jag kan hoppa in ;P

Ha en trevligt... Grå dag. Med kanske lite regn!

Elin,

minns du det här?



Det var tider det. Tänk att det är väldigt precis tre år sedan. Kan du tänka dig? Tre år! Du har varit med mig i mina största förändringar och jag hoppas att, eller jag vet att du kommer att vara med mig foevahh!

Den 4 december, då är det du och jag som finns i Scandinavium och upplever hösten 2006s Idol tittande på riktigt!



And... Jag kanske var den sista personen som såg Twilight och jag har aldrig riktigt fattat den där hysterin och jag har aldrig fattat hur alla kan tycka Edward är så snygg.

But... Jag... Jag tror jag är frälst nu. Och Edward... Jag låter min stumhet säga allt.

Tomorrow... Är det jag som går och lånar böckerna.






Hoppning och träning.

Jag tänker att jag ska uppdatera minst tre gånger om dagen, men jag vill liksom göra lite mer intressanta inlägg (hm..) än att bara säga hej för att skriva något. Därför blir det lite glest ibland, men nu har jag massor av bilder och saker att skriva om så enjoy ;)

Igår var det hoppdags för galenpannan Wille! Anna var med, fotade och var banpersonal - för igår mina vänner hoppade Wille sin första bana någonsin! Och vad ska man säga, hästen var till en början überspänd och skitjobbig men sedan övergick det hela bara i ren jäkla fjanteri och då blev jag lite purken på honom. Kände liksom direkt när han inte alls var rädd för hörnet utan det var bara för att få kuta ifrån mig. Hoppningen gick lite sådär, sprången blev vädligt hetsiga eftersom han hellre sprang snabbt än koncentrerade sig på vad han gjorde. Han stack tillexempel ett par meter innan ett litet kryss och jag hade ingen möjlighet att få stopp, så han hoppade och stack sedan igen... DÅ var jag arg, men försökte att inte visa det :p Men han lugnade ner sig mot slutet och vi kom runt banan i ett kontrollerat tempo :) Och vi uppdaterade vårat höjdrekord med hela 80-85 cm! Och han har hoppat en minimur och en grind för första gången, duktig!


Ehm, ja såhär såg det väl ut hela tiden.

Haha, och lite såhär ;)

Men ibland betedde han sig som en häst också.

Relaxing a bit.

Sen blev det full fräs igen! Minimuren! :D

Plankigt.

Grinden!

Och vårat rekord! Hihi, visst är han vi duktiga!?

Och ikväll var det ju träning för Sonny. Jag var nervös, men hade ändå en bra känsla i magen. Kom in innan vi skulle börja och red fram i alla gångarter. Han kändes lugn men ändå energisk, precis som jag vill ha honom. Och när det var dags för mig så... Va? Vi travade varv på varv i en halvtimme i ett sjukt undertempo (tycker jag) och jag skulle ställa honom innåt men ändå ha händerna vid manken och jag skulle ha fötterna jättelångt fram men det gick inte. Och tro mig, jag försökte verkligen att överdriva. Jag var starkare i högerbenet (det vet jag) och kunde inte trampa fram och ner därför var jag tvungen att använda vänsterskänkeln konstant men utan att röra den? Jag blev faktiskt mest förvirrad och förstod inte så mycket. Och så sa han helt plötsligt att "jag tror vi ger oss nu" och vi hade inte gjort annat än att trava runt i slowmotion under hela halvtimmen. Jag frågade om jag skulle jobba honom likadant i galopp, men "jag tycker inte att du ska galoppera något för än du hittat balansen i stigbyglarna". Jaha... Men i kom i alla fall fram till varför jag inte kunde ha fötterna längre fram, dressyrsadeln är för kort för mig. Och han tyckte att jag skulle rida i hoppsadeln istället, det var ju skönt för mig att höra, jag som hatar dressyrsadlar haha. Nåja, jag är väldigt besviken för jag trodde att det skulle ge mig mer. Men man funkar ju inte med alla tränare och nu har jag testat! Men jag hade hellre gjort något vettigare för de där 340 kronorna som jag spenderade på den där halvtimmen i sengångartrav...

Blev en rätt flummig text det där, men jag var själv lite förvirrad så :p Här är en bild på oss innan träningen!



Ja, annars då... Både igår och idag så har Jenna från högre makter på McDonald's varit hos oss... Och för utomstående så innebär det att man måste vara helt jävla exemplarisk och allt ska vara kliniskt rent konstant och... PERFEKT helt enkelt. Och det är INTE kul att jobba när man måste vara stel som en planka (känns så av någon anledning) och ingen på jobbet är som dom brukar. Man letar konstant efter något att göra om det inte är folk, typ putsa på något som redan blivit putsat på en miljon gånger... Fy bubblan, jag längtar till morgondagens arbetspass för då är allt back to normal. Thanks god.

Haha, jag kom på en liten rolig grej som hände i stallet ikväll. Jag gick in i ridhuset för att kika på några som var innan mig och passade på att betala. Sedan gick jag in i stallet och såg att Fia och Upan kommit tillbaka! Skickade ett sms till Fia och frågade hur det kom sig och sedan gick jag ut till ridhuset igen och så sitter Fia där. Hon hade tydligen sagt hej till mig när jag var där förra gången men jag hade inte förväntat mig en Fia där så jag reagerade inte, haha :p Knasigt! Men det var kul att prata :D

Nu ska vi nog ta och se på Twilight, har inte sett eller läst dom så det blir spännande. Har bara hört bra saker om Twilight så jag hoppas jag slipper bli besviken! ;)

Puws.

Inte ok.

Det är inte okej att kliva upp innan solen gått upp, okej!? En blick på gräsmattan och jag inser att jag kommer frysa ihjäl när jag sätter en tass utanför dörren. Det är frost på gräset och det ser jävligt kallt ut...

Jobbar 8-15 idag. Ska fortsätta slurpa i mig min gröt, sedan göra mig mänsklig.

Puss

Som om jag vore jättesjuk...

..Sitter jag här och är täppt i näsan och fryser. Men jag är faktiskt fullt frisk, jag packade lite hö bara, that's it. Och jag fryser för att det är 3 grader varmt ute, TRE grader! Mitt ena öga är rödsprängt (också hö..), det är mycket fint. Har satt på mig Dados fluffmössa som han köpte i Birsta idag! Den är vääldigt skön.


Hahaha, mongo-Oliv. Fint öga va?

Det gick rent åt helvete att rida idag, faktiskt. Meningen var att jag skulle rida lite markarbete, få honom att trava och inte hoppa över bommarna. Men... ALLT var farligt, minsta rörelse. Och det kom folk från ridhuset, från stallet, det gick folk och hästar på vägen och det kom bilar. Och dommarhuset i ena hörnet var ett monster och han drog iväg precis som på filmen typ 300283923812 ggr. Jag var så frustrerad och han var så spänd. Jag ville helst bara sitta av och gå in, men NEJ. Skulle jag göra det så skulle Wille hålla på så andra gånger för att få gå in. Så vi red runt, runt, runt tills han började slappna av lite och då tog vi bommarna. Han travade faktiskt fint över några gånger :) Vi tog lite galopp också, gick bra. Och sedan travade vi runt hela banan i båda varven för att se om "banträningen" hade lönat sig. Jadå, han kändes mycket lugnare. Träning, träning, träning heter det.

Nu ska vi äta och se på Idol! Bye :*

Cavemen.

Idag har Dado och jag varit ute och vandrat! Vi gick till grottorna på Smitingen i det blåsiga höstvädret :) Med oss hade vi mackor, kakor och juice som vi stannade och fikade med utsikt över havet. Det var mysigt att vara där ingen annan är, se en oändlig horisont och bara vara. I love you <3

Lite bilder från dagen;

Puss.

Horisonten kändes... Oändlig!

Vi gick åt vänster!

Fikapaus.

Ned för stegen...

Under ett stort stenblock. Lite trångt, men det gick!

Påväg in i grottan!

En Lökgrotta, det stod att den hette så..

Inifrån!

När vi kom hem däckade vi, haha. Tog en dusch och så somnade jag i två timmar... Vaknade och lagade lasagne och efter vi ätit gick vi till mampa med katten och såg på Idol! Prada har blivit mycket lugnare där nu, det är bra :)

Imorgon är jag ledig igen, då ska vi nog åka till Birsta :) Ska kolla på ett par springbyxor, sedan får vi se om jag hittar något mer! Och senare under dagen ska jag rida lite markarbete på Wille. Han behöver få träna lite bommar på marken! På fredag ska vi hoppa, jag är så jäkla taggad inför tävlingen, hihi! Och på lördag är det ju träning för Sonny, är mest nervös faktiskt :p

Jag har inte fixat ridfilmen än, men här får ni se när Wille... Ja, körde sitt race :P Jag diggar den där grejen han gör innan han börjar skritta. En minicapriole ju ;D Haha.


Godnatt!

RSS 2.0