Hoppla!

Kom på att jag var ju hos Jenny fredag till lördag! Har bilder och grejer från våran ridtur, men det orkar jag inte lägga upp just nu. Imorgon får det bli av! Hade jätteroligt i alla fall :D

Horror.

Skulle vilja skriva något roligt men det finns inte mycket att säga :p Har jobbat, jobbat och jobbat och där emellan har jag liksom inte engagerat mig något. Eftersom jag jobbade lördag, söndag och idag så känns det som fredag eftersom jag är ledig imorgon. Köpte godis och ostkrokar för att fira min "fredag"! Dado och jag åt god mat och såg på The Decent II! Vi såg även ettan för att färska upp Dados minne (jag har sett den tre gånger tidigare..). Hade verkligen sett fram emot den andra filmen men den var inte alls vad jag hade förväntat mig... Den var inte dålig, men det var inget speciellt. Men ska ni se filmer som hjärtat stannar av så ska ni se The Decent! Eller Instängd som den heter på svenska.

 

Nyss i köket:

Olivia: Ska vi gå på stan imorgon?
Dado: Jobbar du inte?
Olivia: Nej.
En stunds tystnad.
Dado: Jobbar du imorgon?
Olivia: Men, nej!
Några sekunder går.
Dado: Vad sa du, jobbar du imorgon?
Olivia: ASSGHHAgg... Har du minnesförlust eller!? NEEJ!

 

Hej och hå...


Breath.

 

 

Jag måste lära mig att andas. Att ta vara på varje sekund. Jag insåg ikväll att jag kan verkligen inte andas normalt. Hjärtat slår snabbare än vad det behöver och jag är konstant... Stressad, av olika saker. Men mycket av det är en vana. Jag har alltid varit en stressad person med mycket ansvar, mycket att göra och så vidare. Självklart tycker jag att det är roligt, men jag behöver lära mig att andas där emellan.

 

 

Det känns bara som att det finns så mycket krav. Jag vet att det hör till vuxenlivet och att pengar, som är det jobbigaste just nu, saknar de flesta någon gång i livet. Speciellt i min ålder. Men det trycker ändå på mig. Det plågar mig medvetet och omedvetet.

Jag måste lära mig att koppla av.


Jag måste lära mig att sluta stressa upp mig för allt.


Jag måste lära mig att uppskatta mitt liv.


Jag måste lära mig att andas.


Jag måste lära mig att ta hand om mig själv.

 

 

Annars lär jag dö i hjärtattack innan 30 år.


Bahbah.

Idag har varit en ganska vanlig dag på jobbet. Blev galet trött den sista timmen dock, trodde att jag skulle kunna somna på fläcken alltså. Men jag kämpade till och med en halvtimme extra, för jag bytte till mig den. Varenda minut räknas... Tror att jag är en arbetsnarkoman. För jag hade kunnat stanna flera timmar till bara för att att veta att det ger mig mer pengar. Det känns jäkligt knäppt att imorgon är den lön, men inte fan känner jag mig rikare för det. Nej, jag kommer att vara lika pank som vanligt redan imorgon. KUL. Och att jag dessutom spanat in saker på Nelly.com som jag bara MÅSTE ha, det gör verkligen inte saken bättre. Buhuuu... Jag hatar pengar.

Jaja, nu ska jag inte beklaga mig. Livet är fint ändå. Jag är nog bara inne i en före-våren-depression.

Imorgon jobbar jag stängning och tänkte hitta på något med Ida under dagen om hon vill ^^ Och på fredag ska jag som sagt rida med Jenny! Och det verkar även som att det blir film eller något annat skoj på kvällen :) Är alltså ledig på fredag och sedan blir det stängning lördag och söndag. På lördag efter att jag, Dessi och Fredde har packat ihop Donken ska vi ut och ta en öl (fast det blir verkligen ingen öl för mig, ciiiiiider heter det) på krogen (jo, det ska vi faktiskt Dessi!)

Nä, fy fan vad tråkig min blogg är nowdays... Nu ska jag spela Puppy på http://funplanet.se/, gud vad längesedan jag gjord det! Try it.

Stereo Love.

Haha, låten jag la upp i förra inlägget (Edward Maya feat. Vika Jigulina - Stereo Love) har legat på 30e plats på Spotify's toplist (everywhere) sedan jag började lyssna massor på den i förrgår. Nu när jag öppnade Spotify och skulle leta upp nr 30 så var den inte där! Panik. Men så hittade jag den på 21a plats. Höhö, jag tror att jag är en anledning till att den har bättre placering ;)

Idag blev det inte som jag tänkt med fotandet osv. Det blev liksom inte av helt enkelt, hade inget fordon som kunde ta mig någonstans. Ja, mina ben har jag ju men idag var jag too lazy. Istället gick jag lös med mina ögonskuggor och försökte mig på en av Lady Gaga's sminkningar i Telephone videon. Jag är inte så nöjd. Och jag ser hemsk ut :p




Under eftermiddagen åkte jag och Dado och handlade. Fyndade lite på Dollar Tore också! Vi hittade en såndär huvudmassagegrunka för 10 kronor!!!!!!!!!!! När mamma fyllde år i höstas köpte vi en sån på en hälsobutik för 170 spänn! Den ser likadan ut och är lika skön. Vilket jäkla rån! Dollar in my heart ♥

Nu är jag proppmätt efter god mat och en påse ostkrokar. Och just det, en chokladkaka och lite dricka också. Magen är dubbelt så stor, jag lovar. Dado ligger och sussar på soffan, så söt. Puss! Därför passar jag på att sitta och lyssna på bra musik och skriva blogg. Yeah.

Här har vi en video från i lördags, Fia och Sandra visar vad dom kan;

 

Ja, vad annars då... Imorgon är det jobbdags igen! Stängning, börjar dock 17 istället för 16. Mip.


Jobbjobbjobbjobb.

Hsmdsusmmmmmhh... Kändes otroligt skönt att gå i från jobbet ikväll. Har jobbat 9 dagar i sträck nu och imorgon är en välkommen ledig dag, speciellt för min rygg och hjärna. Haha, jag har varit så himla virrig idag. Min intelligens försvann någon gång under timmen då vi hade två bussar och var en man kort pga sjuka (det är nog bara jag som inte varit sjuk på Donken den senaste veckan, därav anledningen till att jag jobbat så mycket!).

Innan jag gick till jobbet idag storstädade jag hela lägenheten; putsade fönster, torkade skåpluckor och rengjorde ugnen, damtorkade varenda milimeter, drog fram alla möbler och damsög varenda vrå, moppade alla golv, tömde kattlådan och tvättade ur den, sprutade vatten i hela badrummet och tömde avloppet (det har runnit ner så sakta), bytte handdukar, bäddade rent, dammade mattor... Jag började 11 och var klar klockan 15. Fyra timmars konstant städning. Var så jävla svettig när jag var klar, haha.

Hej och hå!



Igår var jag, Sandra och Fia ut! Vi var först och Fia och där dansade vi lite men vi hamnade sedan vid köksbordet där vi satt i säkert en timme och pratade innan vi kom på att vi skulle gå på krogen också :p Amadeus blev det och lite dans på det, men musiken har de två senaste gångerna varit så fruktansvärt jäkla hög! Och dessutom är låtarna alldeles för långa - så ett fett minus på det! Kvällen slutade med att vi stod och köade i en halvtimme för att få våra jackor och under den halvtimmen hann Sandra få spott i håret, Fia spott på hakan och jag spot i ögat av en jävla fitta (det finns inget annat ord för att beskriva henne) som stod i kön. Har ingen aning vem hon är, men hon skulle mucka och försöka starta bråk med alla. Hon skrek och slog ut knytnävar och försökte ta sig lös från sina kompisar som höll fast henne. NORMAL? Så jävla äcklig var hon. Hon spottade mot någon och det hamnade på Fia och Sandra. Och sedan tittade hon på mig och spottade på mig, pekade fuck u och var så jävla PINSAM! Det kokade nästan över för mig, men jag bestämde mig för att skita i henne. Fy fan! När jag skjutsade hem Sandra åkte vi förbi henne, ångrar att jag inte vevade ner rutan och skrek något... ArgGHH! Näe, jag kan inte förklara hur äcklig hon var.






Imorgon ska jag FOTA. Har varit så sugen på det några dagar nu. Så jag hoppas att det är bra väder. Fast jag vet interiktigt vad jag vill fota... Eller jo, hästar tror jag. Men det är liksom inte så kul att fota en häst i en hage, dom ser liksom inte så häftiga ut :p Får fundera ut det där. Helst skulle jag vilja att den sprang utan utrustning och grejer. Får väl se vad det blir av det :p

Till veckan jobbar jag tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag om jag minns rätt. Stängning alla dagar utom onsdag om jag minns rätt. Längtar massor till fredag, för då ska jag till Jenny och rida! Vi ska göra fika och ta med oss, så myysigt! :D Har blivit lovad att rida Twilight igen och det gillar jag, både häst, filmer och böcker ;)

Näe, nu ska jag duscha av mig lite donkensvett och sedan lägga mig. Gud så skönt. Bjuder först på en låt som är helt wonderful, har lyssnat på den hela dagen.

Edward Maya feat. Vika Jigulina - Stereo Love


Godnatt!

*

Jag är fin och vacker och snygg och bäst och söt.

Med det säger jag godnatt!

Shake it, shake it, shake it!

Cobra Starship - Hot Mess

 

<3


Happy!

Aaaaaahhh... Alltså det går inte att sätta ord på hur nöjd jag är just nu. Jag sitter och lyssnar på musik och äter ur världens godaste godispåse efter dagens arbete. Mmh... Imorgon stänger jag vilket betyder att jag inte behöver sova tidigt ikväll - wonderful! På lördag blir det en tuff dag för vi har 150 gratis Happy Meal och det är jävligt jobbigt eftersom en miljon barnfamiljer invarderar Donken. Men när jag slutar klockan 17 ska Dado och jag till mampa och få GRILLAT! Pappa skulle ta fram grillen! MMmhhaaaahhh!

Haha.. Blir väl fler random uppdateringar senare...

McFriends.

Idag har jag blivit brutalt mobbad av M & M på jobbet :( Så nu tycker vi synd om mig lite och går med i McFriends som jag startat. Ni som vill vara med kan skriva en kommentar till det här inlägget.

Hahahahhaha!

Nä fyfan... Dagen har sagta men säkert rört sig framåt och jag kom tillslut hem. Har nyss ätit ravioli, så sjukt jäkla längesedan jag åt det. Smaskens! Imorgon skulle jag ju som sagt jobba 10-13 men ska istället jobba 09:30-18 eftersom alla nissar på jobbet är sjuka. Kind of. Mer timmar till superfriska Oliv! :D

Hm... Nu ska jag och Dado se på Men Who Stare At Goats (tror den hette så). Yeye...

(ursäkta om jag är trååååååååkig. vill lägga upp en miljon bilder och grejer men jag är så pigg när jag kommer hem från jobbet och dessutom har jag inget intressant att skriva. jobb - mat - sova typ)

Tisdag.

Idag har jag jobbat 8-15, var så jävla trött i morse trots att jag la mig tidigt. Men kattskrället väckte mig två gånger i natt och jag låg vaken över en timme första gången, kunde verkligen inte sova. Men jag piggnade till på jobbet i alla fall :) Har stått i köket och jag brände två fingrar på grillocket, ser ut som att det blir blåsor... Helveteee :p Så jävla klantigt gjort också. Aja...

Nu ska jag och Dado gå en promenad och på väg hem svänga förbi Coop och köpa lite småsaker som behövs till lasagnen jag tänkte sno ihop ikväll. Har tänkt laga lasagne flera gånger men har kokat spagetti och ätit köttfärssås istället för att jag inte orkat göra ostsåsen och ställa in den i ugnen :P Hehe. Men ikväll, då jäklar!

Imorgon skulle jag ha jobbat 8-15 igen, men ska istället jobba 11-20:30 :) Mer timmar till mig! :D På torsdag jobbar jag världens mespass, 10-13. Helt knäppt ju. Och på fredag stänger jag. På lördag jobbar jag långpass tror jag. Och på söndag är jag ledig :) Skönt.

Aja, nu ska vi gå ut så att solen inte försvinner!

Underbart.

Solen har skinit (heter det så?) i flera dagar nu och jag har haft solbrillor på varje morgonprommis :D Luften är kall och klar och när man känner att solen faktiskt värmer, ja då är det vårkänslorna som börjar bubbla! Tänk när de två björkarna här ute börjar knoppa och hela världen sakta men säkert blir helt grön! Mmh :)

Har sovit som en stock i natt, och i hela 9 timmar dessutom. Känner mig pigg och glad, trots 11-20:30 passet som väntar ^^ Ska ta plocka undan frukosten och sedan klä mig i min uniform... Höhö. Btw, jag har hittat den perfekta kostymen för mig som Hermione;

Hahaha xD


Sagan om Ändringen del 6 part II (sista).

Man måste trycka på play två gånger, först kommer det upp en reklamsida. Men det är bara att stänga ner den och trycka på play igen så får ni se världens bästa parodi!



HAPPY!

Gissa vad jag nyss gjort!? BOKAT BILJETTER TILL GÖTEBORG!!! Jag lyckades hitta en lite billigare blijett på måndagen och genom att åka på torsdagen istället för fredagen så kom jag undan med totalt 808 kronor! Har bytt mitt egentliga jobbpass på torsdagen med Fia så allt är klart! Hihihi, en månad kvar!

Temat är Harry Potter på Elins inflyttningsfest och jag ska vara Hermione! Yeaaah! Och den 16 april när jag befinner mig i Göteborg är det två år sedan jag tog mitt damn körkort! Firar lite extar för det!

Miip, vad tror ni, kan jag bli en grym Hermione?

Morgonmys på balkongen.



Gudis.

Rihanna - Rude Boy


Bästa låten right now. Jag älskar musik. Hehe, har jag sagt det förut? ;)

Gudis (vad ni är långa) vad jag uppdaterar... Men jag har ju jobbat hela dagen så då har ju en massa shit samlats på hög som jag vill dela med mig av. Jeezus, men jag lovar. Inga mer inlägg ikväll. Puss!

Sagan om Ändringen del 6 part I.

Man måste trycka på play två gånger, först kommer det upp en reklamsida. Men det är bara att stänga ner den och trycka på play igen så får ni se världens bästa parodi!


Världens sötaste!





This Is My Life.

Jag röstade tre gånger på Salem Al Fakir. För han var min favorit, helt klart. Men jag gillar verkligen Annas låt också, men Salem var bäst. Punkt slut. Synd att vi inte får se honom i Norge, men kul att vi får se Anna! De andra låtarna var dååliga, usch.

Dagens 11-20 pass har känts som en evighet. Det har varit en lugn dag trots "familjefest" med ansiktsmålning. Målade två fladdermöss och fyra fjärilar ^^ Barnen blir såå söta, speciellt dom mindre krabaterna. Hihi. Efter skitftbytet klockan fyra stod jag i köket och det sista jag gjorde innan jag stämplade ut var att välta ner en BigiMac såstub på mitt nyskurade golv! Tror hela resturangen hörde FITTA, för det var helt enkelt det mest lämpade ordet för incidenten. Höhö.

Fick mitt aprilschema idag också, är mycket nöjd med det :) 125 timmar fick jag! Det är en jäkla stor skillnad mot de ungefärliga 70-80 timmar jag haft de senaste månaderna... Kan säga attd et är välbehövliga pengar.

Åååhhhh!!! HAHAHAHA! Alltså shit.. Ni anar inte vad Prada gör just nu! Ska lägga in bilder på det så får ni se... Världens sötaste katt! ♥

New Moon.

Jag, Dado, Sandra, Jennie och Jonas har sett på New Moon ikväll :D Och tack vare killarna tittade vi även på Jackass, haha... Är proppmätt efter morotskaka och grejer, hej och hå. Men en trevlig kväll har det varit i alla fall :) Och jag tycker absolut att vi ska göra på Umeåplanen någon gång!

Imorgon jobbar jag 11-20 om jag minns rätt, så jag tänkte faktiskt styra mot sängen. Ska bara plocka undan lite grejer från bordet så jag slipper se det imorgon :P

Godnatt!

Träningsvärk.

Jag har träningsvärk i vaderna efter slalomen och på insidan av låren efter ridningen igår. Och i morse var jag hurtig och gick på promenad samt gjorde situps och tre hantelövningar... Plus att jag bar två matkassar från Coop. Armarna börjar kännas lite stela nu, kan bara tänka mig hur det känns imorgon :p Tror faktiskt jag har lite ont i armarna efter slalomen också, hur nu går till.

Morotskakan ser fin ut i alla fall, skulle göra frostingen nu men insåg att jag hade för lite florsocker så det ska Sandra köpa på vägen hit :) Ja, hon ska även köpa gräddfil och dipp och jag kommer säkert på något mer också ;) Haha. Annars så har jag och Dado käkat tacos, mumsfilibababaaahhh! Är absolut proppmätt, fast det beror nog mest på Daimen jag åt efter maten... Uhh, jag önskar att jag kunde ta tillbaka dom.

Meeen nu ska vi vara glada!


Sagan om Ändringen del 5.

Man måste trycka på play två gånger, först kommer det upp en reklamsida. Men det är bara att stänga ner den och trycka på play igen så får ni se världens bästa parodi!



Awsome video.

Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone

Vååår <3

Idag använde jag min vårjacka för första gången i år! Det kändes helt fantastiskt. Det kanske är liiite för kallt egentligen, omkring 5 plusgrader men det blåser. Men jag gick ner till Coop och kånkade hem på två tunga kassar så jag hade dött av värmeslag i min tjockjacka... :P Skulle suttit fint med solbrillorna också, men jag kan ju faktiskt inte ha dom samtidigt som glasögonen och linserna vill jag inte slösa på (inte så rik tjej). I morse gick jag på en promenad och då sken solen som aldrig förr, så jag trotsade blindheten och tog på min solglasögon utan linser. Det är lite jobbigt, speciellt delen i skogen. Höll på att trampa i hundskit hela tiden för jag trodde det var kottar eller bara marken som tittade fram helt enkelt.

Ikväll kommer Sandra och eventuellt några filurer till och tittar på film! Tänkte faktiskt baka en fabolös morotskaka nu, det gillar dom säkert. Och tidigare innan jag gick och handlade tittade igenom kylen insåg jag att vi har väldigt mycket mörtter. Men sååklart glömde jag att köpa både gräddfil och dip... Får helt enkelt besöka Coop en gång till, men det blir efter mitt kakbak!

Yeyeee =)

Vafan.

Nu ger jag upp. Som den otroliga nörd jag är så har jag suttit uppe och väntat på att Bella & Tyra Show ska läggas upp, men efter drygt tre timmars väntande pallar jag inte mer. Bara därför kommer det väl upp när jag kollar nästa gång... Det är nog bara Elin och Dado som förstår min frustraion.

Imorgon är jag ledig igen, men sedan blir det jobb för hela slanten! Jobbar lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. Är ledig söndag och jobbar sedan måndag, tisdag, onsdag, torsdag, är ledig fredag och jobbar lördag och söndag. Och min lediga söndag nästa vecka kommer eventuellt spenderas bakfull i Jennys lägenhet :P Känns tufft det här, men jag är taggad! Happy McOliv! Kunde ha jobbat idag också, men jag var i princip på väg till Sundsvall när chefen ringde...


Yeaah, jag är pigg som fan faktiskt. Känner för PARTYYY! Haha. Beror nog på att jag sov en stund vid 6 någon gång. Eller så beror det på PARTYY helt enkelt. Kanske borde hitta på något i helgen!?



Lara Craft at the dancefloor

Sagan om Ändringen del 4.

Man måste trycka på play två gånger, först kommer det upp en reklamsida. Men det är bara att stänga ner den och trycka på play igen så får ni se världens bästa parodi!


Pizzaaah.

Hade taggat som fan för att se Bella & Tyra Show nu klockan 21, livesänt på webben. Men det LAGGAR JU SÅ JÄVLA MYCKET så jag blir GALEN! Jag pallar inte titta om det ska hålla på så. Får väl vänta till senare eller till imorgon... Grr, jag blir arg nu, hade ju sett fram emot det :p

Ikväll åt jag och Dado pizza... Har varit sugen på pizza i över en vecka nu, hehehe. Gott var det :D


Värme ♥



Wille!

Idag åkte jag ner till Anna och Wille! Har inte träffat dom sedan 2 december när jag var där och fotade Gabbi. Anna red pållen Rafa och jag Wille till en ridbana en bit bort från stallet. Där fick jag känna på Wille lite och vad annorlunda han känns! Han känns så stadig och lugn, fast ändå är han ju den lilla virvelwille han alltid varit :) Verkligen jättekul, vill hälsa på snart igen, haha :D Anna fotade oss, här är några bilder.

Sedan bjöd Anna mig på mat på Sibylla, så jäkla gott! Tack för idag =)






Sagan om Ändringen del 3.

Man måste trycka på play två gånger, först kommer det upp en reklamsida. Men det är bara att stänga ner den och trycka på play igen så får ni se världens bästa parodi!



Vurpa!

Åh, det var verkligen jättekul att åka slalom idag! Det var 5-6 plusgrader ute och helt perfekt i backen :) Jag ramlade två gånger, ena gången stod jag i princip stilla och andra gången kraschade jag i ett hopp på en decimeter ungefär ;) Fast det kunde ha gått rätt illa om jag haft mer fart, för benet böjde sig i en inte allt för härlig vinkel... Hua, tänk om jag hade brutit foten eller benet? Haha. Erika ramlade en gång men annars höll vi oss stadigt på benen :) Vi höll igång hela dagen också, från 11-16 med en fikapaus som uppehåll.

Nu ska jag laga mat och senare åker jag till Jenny för att titta på film! Ska bli skoj ^^

Tjooba.

Slalom!

Sitter och tittar på Dating in the dark, det är jäkligt underhållande måste jag säga. Nu är det reklam, tyvärr är det ju även det på webbtv.

Imorgon ska jag och Erika åka slalom! Har inte gjort det sedan påsk förra året, så det blir kul! Borde väl egentligen sova om jag ska orka med en dag i backen, har en känsla av att det kommer bli väldigt plågsamt för ben och fötter :P Haha. Men mest ska det bli KUL! Åh, jag längtar! Haha.

Pip!

Sagan om Ändringen del 2.

Man måste trycka på play två gånger, först kommer det upp en reklamsida. Men det är bara att stänga ner den och trycka på play igen så får ni se världens bästa parodi!



Green Sparkle.




Har förbannat ont i magen. Har sprungit på toa 1937923999 gånger idag. Antar att gammal mjölk inte är det bästa för magen. Men jag är glad att jag inte spyr. Men jag är inte avskräckt, det slog mig igår att jag kanske aldrig mer skulle kunna dricka mjölk... Men lugna puckar, just nu skulle jag kunna sluka en liter om jag hade någon...

Fan vad jag tjatar om mjölk.

Sminket då. Grönt och glittrigt. Jag älskar mina blå ögon, men ibland önskar jag att jag hade bruna. I alla fall ibland. Det är så fint med bruna ögon och det är så mycket smink som passar till det. Får införskaffa mig ett par bruna linser, helt enkelt. Jag har ju en rätt bra ursäkt att använda linser också, blindstyre.


Näe, jag tror faktiskt jag ska se en film. Sounds wonderful.

Another chance.

Jag är så fruktansvärt uttråkad! Har ingen jäkla aning om vad jag kan hitta på heller... Arrgh, jag hatar när jag slösar bort dagar på att inte göra ett skit. Skitbläää... Jag har inga pengar, så stan lockar mig inte. Egentligen lockar ingenting eftersom typ allt kostar pengar. Jag saknar Elin asmycket, ska kidnappa henne i maj. Önskar att jag kunde åka dit också, men det får bli senare... Om hon kommer hit i maj så ska vi ta årets första dopp, helt insane.

Lite bra musik kan vi ju roa oss med i alla fall...

Late Night Alumni - Another Chance


Nu kom jag på en sak jag ska göra! Jag ska sminka mig. Det var alldeles för längesen. Ska göra något galet, det behövs lite galenskap för att göra den här dagen bra.

Bilder kommer!

Sagan om Ändringen del 1.

Man måste trycka på play två gånger, först kommer det upp en reklamsida. Men det är bara att stänga ner den och trycka på play igen så får ni se världens bästa parodi!



Gammal mjölk.

Var hungrig nu när jag kom hem från stängningen, så jag kokade lite gröt och såg extra mycket fram emot mjölken. Dado snodde med sig mjölk från mampa ikväll, för att jag ville ha mjölk och han inte orkade åka och handla. Hällde på mjölk så det täckte all gröt och började sleva i mig, fyllde på meeer mjölk och bara njöööt. Men samtidigt tyckte jag att något inte smakade som vanligt, tänkte att det var sockret, brukar vanligtvis inte ha socker på. Men så tittar jag ner i skålen och ser några vita klumpar och det går upp för mig att jag nästan slukat en halv liter gammal mjölk. Luktar i paketet och känner det där sura... Kan säga att magen vände sig ut och in, heheheh... Jag har inte spytt alltså, men det bubblar oroväckande :P Det som är så knäppt är att den gick ut den 6e (tittade inte för än efter, tog för givet att den inte var gammal liksom) och det är ju bara den 8e idag. Jag har druckit mjölk som varit 3 dagar gammal som har varit helt vanlig. Jahjah, kanske beror på att det var röd mjölk? Vi har alltid grön så... Jaja, vad vet jag :p Jag dör nog inte.

Aja, här har vi kvällens lobbylåt i alla fall, jäklar vad det svängde på Donken ikväll ;) Eller vad säger du Mary!? Det är efter 23 det händer.

Taio Cruz - Crazy Girl


Och inläggets titel är genialisk. "Kolla, gammal mjölk." OCH ELIN BTW! Sagan om Ändringen har lagts upp igen med ljud! Upptäckte det nu när jag drack gammal mölk och var tvungen att youtuba för att se efter. NICE! Gå av min kärra, din jävel! <3<3<3

All the right moves...

One Republic - All The Right Moves


Har städat hela lägenheten. Känns awsome. Bytte dammsugarpåse innan jag körde racet med den och jisses, den var proppfull! Hehe, kan förklaras med att vi inte bytt den på över ett år ;) Men liksom, det är inget man vanligtvis brukar göra och jag har bara glömt bort det. Dammsugaren sög som en jag vet inte vad i alla fall, så det var nog bra att jag gjorde det.

Ute smälter det av bara den, det ser nästan ut som att det regnar när jag tittar ut. Det måste vara första dagen på månader som det är plusgrader, helt otroligt. Har inte varit ute än, men jag ska ju traska till jobbet om en stund så... Det är så härligt! Jag ÄLSKAR våren och när vatten strömmar ner för gatorna. Och när man ser dom första knopparna... Mmmh. Och den där första varma vinden som smeker en i ansiktet, då vet man att det snart är sommar.

Ses på Donken!

Måndag?

Idag är det måndag va? Håller inte koll på dagarna när jag är långledig... Haha. Men jag ska faktiskt jobba ikväll, chefen ringde och frågade om jag kunde stänga ikväll och jag tackar inte nej till arbete. Hoppas jag får jobba mer också...

Eftersom jag låg och sov på soffan hela dagen igår hade jag lite svårt att sova i natt, speciellt med tanke på att jag piggnade till vid elva, tolv och blev hyper :p Jag gick runt, runt, runt i lägenheten och kände mig så jäkla rastlös. Men efter en sjuk konversation på Facebook med Fia och en tallrik mat gick jag och la mig. Somnade inte på en gång, men jag lyckades tillslut i alla fall ;)

Sitter på Dados dator nu, orkar inte med minitangentbordet just nu... Men efter några dagars användande lär jag vara supersnabb att skriva på det. Kanske inte ens tycker det är jobbigt.

Yeye, nu ska jag... Klä på mig tror jag.

Trött.

Jag har legat och sovit i soffan i princip hela dagen, vet inte om jag kan kalla det bakis för jag har egentligen bara varit väldigt trött. Det var jättekul igår, orkar dock inte beskriva det i detalj för jag sitter och skriver med det yttepyttiga trådlösa tangentbordet som vi vanligtvis använder till HTPCn... Det går rätt segt och är väldigt opraktiskt, hoho... Men vad har man för val om man har ett icke fullt fungerande tangentbord på datorn? Skitkorv.

Har bilder på kameran som jag inte lagt in än, men jag lånar en snygg bild på mig från Veronicas ;)


Årets första vårkänslor.

Gud vilket härligt väder det har varit idag! Jag gick ner på stan en stund och njöt av varje sekund i solen och blev alldeles bubblig av glädje över att se lite asfalt som kommit fram. Jag älskar vårkänslor! Vårar har alltid varit my time, när jag blommar igen efter en mörk vinter.

På stan köpte jag lim till lösögonfransar eftersom det jag fick med till fransarna jag köpte på H&M var gammalt eller något. Det funkade i alla fall inte :S När jag spanade efter kläder på H&M träffade jag Sandra och vi provade kläder tillsammans vilket ledde till att vi båda hittade kvällens partyoutfit! På vägen hem gick jag till OK för att köpa batterier till min lilla kamera, har inte använt den på jättelänge för att jag inte haft och orkar köpa batterier... Men nu jäklar, det är så kul med festbilder. Under studenten var det alltid jag som hade mest bilder från krogen och det är så kul att titta på ^^

Har legat och slötittat på TV ett tag nu, men tänkte börja med maten nu. Klockan åtta ska vi vara hos S men jag åker kanske till Fia en stund innan :) Yeye, heysveys! Haha.

Scones.

Håller på att baka scones! De befinner sig i ugnen just nu, men ska snart avnjutas tillsammans med apelsinmarmelad! Mmh ^^ Fast jag får nästan alltid ont i magen efter scones, men det är värt det ;) Senast jag gjorde scones blev de lite brända som ni ser på bilden, trots att jag följde receptet slaviskt. Men den här gången har jag ändrat temperaturen liten :)


Keep on walking.

Jag följer inte Melodifestivalen och har inte gjort det någonsin tror jag. Men när jag slappkollade på TV en söndag för några veckor sedan råkade jag hamna på en repris av den första deltävlingen. Hörde den här låten och fastnade för den. Tycker faktiskt att den är grym! Hoppas han vinner allt.

Salem Al Fakir - Keep On Walking


Godnatt.

SKIT.

Morgonen började awsome. Solen sken, jag var pigg och glad. Hade små pirrande vårkänslor till och med. Kände mig snygg och fin och såg verkligen fram emot dagen.

Men så förstörde jag min dator.
Med lite hjälp av vatten. FUCKFITTAHELVETESJÄVLAKUKSKIT vad jag skulle vilja slita mig själv i stycken... Vissa tangenter har slutat funka och de gör dubbelslag och så vidare... Dado ringde till en dataaffär här i stan och de sa att jag skulle låta datorn stå över helgen för att se om det kanske kan torka upp ordentligt. Annars finns det väl inte mycket att göra, byta tangentbort är ett alternativ. Men det var tydligen väldigt dyrt för just sony Vaios datorer, såklart, hehehehe. Och en ny dator har jag inte råd att köpa, tror inte ens det kommer ske det närmaste året... Men jag har en lösning som inte är alltför dum, tänkte skaffa ett extrent tangentbord och sitta med det. Min dator är ändå inte så bärbär eftersom bateriet är så kasst, så att släpa med ett tangentbord mellan soffan/matbordet (där jag oftast sitter) är inte direkt jobbigt. MEN DET ÄR ÄNDÅ SÅ JÄVLA JOBBIGT ATT MAN SKA VARA SÅ JÄVLA DUM OCH KLANTIG. MIN DATOR HAR LIKSOM ALDRIG KRÅNGLAT!!! ÅÅÅÅHHHHHH JAG BLIR SÅ ARG!!!!

När jag insett vad jag gjort var jag tvungen att gå ut för att inte få bryt, hehe. Först ringde jag till Elin och beklakade mig. Och påväg mot stan försökte jag hitta någon som ville tröstfika med mig och Duracell ville! Hon var uppe på gymnasiet för att vara hårmodell så jag har faktsikt varit på skolan idag :O Haha, kändes WEIRD. Vi fikade på Rutiga Duken, hon tog en blåbärspaj och jag en kladdkaka. Men vi delade på dom så det blev halva var ^^ GOTT! Vi virrade omkring på stan en stund innan Dado hämtade oss och skjutsade hem Sara. Dado och jag åkte och handlade lite och väl hemma lagade jag köttbullar och makaroner. Till efterrätt blev det glass framför TVn.

 

Såhär snygg har jag varit idag i alla fall, något positivt med mig själv ;)

ARRGGHHGHH..

Tralalaaa.

Hemma från en rätt så bekväm stängning med tanke på att jag stängde kök. Det gick liksom så smidigt att jag sitter här nu och undrar vad jag har missat att göra, hehe... Men näe, jag tror faktiskt att jag gjorde allt. Jag hade förberett mig på att halvt stå och lipa för att jag inte hann med mig själv, men jag var nästan snabbast! Mohahaha.

Nu ska jag sovelisova, sa ju att jag skulle direkt till sängen när jag kom hem men känner mig ganska pigg nu. Men jag började läsa Twilight på engelska i förrgår, så det ska jag nog lägga mig och göra en stund nu :) Har så ont i ryggen eftersom dressbordet, grillen osv inte är gjorda för muntanta människor så jag får stå som en överböjd ostkrok när jag gör era hamburgare! Tänk på det, det är pain att göra eran mat!!!! Man bränner dessutom ihjäl sina stackars tassar... Haha. Men ja, därför vill jag också sträcka ut mig i sängen... Mmh.

Men först av allt - tvätta fötterna. Det luktar något så groteskt om mina fötter efter ha haft arbetsskorna. Jäkla skitskor är vad det är. Puss och godnatt!

Onsdag.

I natt sov jag 12 timmar! Somnade strax efter 10 och vaknade strax efter 10. Helt sinnes ju... Men det var skönt och jag tror att jag behövde det. Ska fortsätta gå och lägga mig senast 10 (hm, okej jag stänger ikväll men hoppar i sängen så fort jag kommer hem) och vakna runt 8-9, det är så skönt ju. Gick en promenad på morgonen också, fast jag slirade bara runt så det var svårt att gå...

Ja, som sagt så blev det ett extrapass redan idag! Tror att vinterkräksjukan går på jobbet, hoppas att jag slipper... Igår var det väldigt jobbigt att jobba, O var ju där och dessutom hade vi kö till dörren i typ en timme. Kan säga att hjärnan inte funkade som den skulle sedan... Hoho. Var riktigt skönt att få stämpla ut klockan 17.


Jag och Fia i lördags :D

Mormor.

Idag är det ett år sedan mormor gick bort.



Sova.

Jag vet inte hur många glas som står på diskbänken sedan i lördags. Hehe, det har inte blivit av att varken Dado eller jag diskat än... Men jag lovar att räkna dom när jag tar tag i det imorgon. Sedan ligger de fina sakerna jag fick av tjejerna utspridda överallt. Tack så mycket för allt! :D

Nä, fy fan. Den här dagen har varit en alldeles för slapp dag. Imorgon ska jag jobba 11-17 och då kommer O också. Kuuuul... Hehehe. Men sedan är jag ledig över en vecka, men jag hoppas att de ringer och behöver lite Olivkraft! Hoho.

Nu tänkte jag styra mot sängen... Men först får ni se mina fina böcker ♥



Godnatt!

Helgen.

Well, min födelsedag i lördags då. Dagen började med frukost hos mamma och pappa och jag insåg att jag glömde sätta i batteriet i kameran. Kameratabben numero uno. Hehehe. Men i alla fall, pappa knäppte lite med sin kamera men jag tror inte att det är några höjdarpics, mitt morgonfejs var nog inte så fint. Jag fick fina presenter - Twillightböckerna på engelska, rosa handdukar, en kastrull (fast den ska jag nog byta mot något annat), lite pengar och ett silversmycke som min moster A-L gjort. Under dagen följde jag med mampa på stan och där fick jag ännu en present! Av farmor, farfar, morfar och momma fick jag pengar till ett Thomas Sabo smycke! Hade jäkligt svårt att bestämma mig, men tillslut valde jag ett rött smultron! Har velat ha något rött på armbandet sedan jag fick det på min student :)

Fick en trisslott av pappa men jag vann såklart ingenting, hade inte haft något emot att vinna några laxar liksom... Och så betalade han mina tre cider som jag fyndade på premiärturen på Systembolaget. Han i kassan sa grattis och jag kände mig såå vuxen. Helt knäppt ju. Lilla Oliv.

På kvällen kom en drös fina flickor hit och vi hade det trevligt! Men krogvistelsen var dock inte alls så kul som jag hade velat. Vi splittrades, musiken var dålig och det var inget drag alls. Och så mådde Dado dåligt så vi gick hem i innan 2 någongång. Men men, vi får ta igen det en annan helg helt enkelt :)

Igår låg jag och Dado i soffan hela dagen tills det var dags för mig att ta mig till jobbet. Skulle ju jobba stängning men jag var så trött och det kändes verkligen som att jag inte skulle överleva kvällen, haha. Men jag orkade med hela passet och det var så skönt att komma hem. Passet var väldigt lugnt, inte ens när det kom en buss med finländska ungar som skulle ha 40 BigMacmenyer varav 10 plusmenyer kändes det jobbigt. Och samtidigt kom det två minibussar också, men det gick smidigt.

Idag har jag sovit alldeles för länge och gjort alldeles för lite... Ja, ni vet hur det är :P

Bilder kommer i ett annat inlägg, orkar inte lägga upp dom nu.

RSS 2.0