sjuk onsdag

Det var jäkligt vad min besökarstatistik har skjutit uppår ett par dagar. I know why & I understand.

Ja, en sak är då säker; när det börjar närma sig lov och den där härliga avslappningen börjar komma... Då blir jag sjuk. Det är min kropps reaktion (och lättnad), typ "yes, äntligen slappnar hon av och hennes bubbla mjuknar upp". Ett ypperligt tillfälle för alla bakterier att leta sig in i mitt revir... Jag vet ju att den där bubblan funkar! Nåja, jag har ont i halsen, snorar och är väldigt trött, seg & tung i huvudet. Antar att det är väldigt bekanat symptom för de flesta... :p

Dagen har bestått av en lektion i internationell ekonomi, vilken jag höll på att somna på. Jag fattade ett tag inte hur jag skulle kunna sitta kvar där utan att somna och tiden gick såå långsamt... Men den tog slut tillslut. Och jag kunde åka hem. Det är behändigt med en lektion på en dag ibland. Och dessutom när man är sjuk. Min lilla man ringde vid halv 11 någon gång och vi pratade, skrattade, lipade, morrade, pratade, skrattade osv i... 5 och en halv timme! Holy macaroni, de är nog mitt telefonrekord. I love you!

Efter vi lagt på (runt 4) så sov jag en timme. Vaknade när mamma kom hem och kände mig sämre än när jag la mig. Nu ska jag snart äta och sedan ska jag skriva mitt hemprov om buddhismen innan jag blir alldeles för sjuk. Får se hur jag mår imorgon, känns dock som att jag ska gå till skolan oavsett! Det är liksom våran sista skoldag innan jullovet och vi har en handledarträff om projektarbetet + en redovisning på företagsekonomin som jag borde vara med på. I värsta fall får jag väl gå hem efter företagsekonomin, eftersom handledarträffen är innan den lektionen... Jaja, jag är säker frisk imorgon!

Kommentarer
Postat av: Sofia

en blandras, dom verkade knappt veta själv vad det var för något=) egtersom dom tagit honom när han var 1 år från ett djurhem:) men det verkar vara border collie i den iaf!

2008-12-17 @ 17:34:42
URL: http://sofiahellstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0