In my head.

Dance all night, don't stop the music.


Har varit hemma hos mamma och pappa och ätit ikväll! Riktigt gott var det :) Har snokat lite bland mammas kläder och kommit hem med en tunika och en jeansskjorta, vet dock inte riktigt om jeansskjortan är så snygg som de annars kan vara... Hm, men vi får se. Ska testa den till något bättre än typ mjukis :p Pappa hade även en blekgul slips som jag fick, så imorgon ska jag gå på stan och köpa röd färg - här ska det målas slips minsann! Haha, jag får helt enkelt nöja mig med blekgul istället för mer golden. Kidnappade en vit skjorta av Oskar så nu är min Hermione outfit almost complete! Skorna har jag lite svårt med, tror dock att jag tar ett par loafers som mamma hade. Och så ska det självklart införskaffas ett trollspö! Men det får ett träd i Göteborg assistera med :D Lite fluff i håret på det och en tjock bok i famnen kommer alla tro att jag verkligen är Hermione! Yeah!

Annars snorar jag som en idiot och har lite ont i halsen. Hostar lite också. Crap. Imorgon stänger jag och klockan 7 på torsdagmorgon börjar min resa från Härnösand! Jag längtar! Innan jobbet imorgon ska jag pricka av en liten lista som jag knåpade ihop (glömmer säkert något annars);

- Hämta tågbiljetterna!
- Slipsfärg (nytt ord?)
- Packa
- Hämta skor hos mamma?
- Ringa HH

That's it! Och om ni undrar vad Ringa HH betyder så är det så att jag och Dado har anmält oss som intresserade på en ny lägenhet. Den vi har nu är alldeles för dyr för att vi ska kunna hålla den med min lön, så ett billigare alternativ är helt enkelt ett måste just nu. När vi var där igår var det fyra andra före oss men sista svarsdagen var idag och ingen hade tackat ja igår, så jag hoppas verkligen att vi har en chans att få den! Har i och för sig inte sett den invändigt ännu, men jag tror nog att den duger, vi vill ju faktiskt bo tillsammans :) Håll tummarna!

Igår sökte jag skolor också. 12 olika kurser/program i olika delar av landet. Jag vet ju fortfarande inte vad jag verkligen skulle vilja plugga, så jag sökte det som jag tycker är roligt eller som verkar roligt och intressant. Så får vi väl se om jag blir antagen hur jag gör

Flumm...

Ikväll, liksom de två senaste dagarna, har jag stängt kök. Idag har jag i alla fall hållt mig borta från skador. Kan säga att jag i förrgår införskaffade mig ett mindre trevligt brännsår ovanpå handleden... Är nog den värsta och fulaste Donkenskada jag fått. Usch. Hoppas att det inte blir ärr... Maap. Har nu jobbat 5 pass och imorgon är det sista innan jag är ledig heeela fredag :p Och på fredag fyller Dado år! :D På tal om att jag ska jobba imorgon så borde jag sova nu, börjar klockan 10... Kommer bli tufft såsom jag vänt på dygnen nu när jag jobbat stängning :P Aja.

Innan jobbet var jag, Sandra och Emma på Wayne's för att planera en Umeåresa! Alla andra pysar kunde inte komma, så det blev bara vi tre :) Idén om att åka till Umeå föddes när vi pratade om 3D bio och att Umeå är närmaste biograf med 3D. Sedan har vi funderat lite mer och kanske vill spendera Valborg där! Men det beror helt på hur jag och Fia jobbar. Men om det inte blir Valborg så blir det helgen efter we think ^^ Ska bli skoj!

Imorgon när jag jobbat klart (18:00) kommer Jenny och Johan hit och ser film! =) Och på fredag blir det eventuellt partey eftersom Dado fyller år! Och om en vecka åker jag till GÖTEBORG! Gud vad snabbt tiden går! Ska bli så jäkla skoj, även om jag inte har ett korvöre att spendera. Mwaaahhhh!! Hoppas att tågen inte är försenade den här gången och hoppas mest av allt att jag slipper åka buss istället för tåg :p


Det känns både jobbigt att kul att skriva blogg. Känner för att stänga den här och starta en ny (och Elin, jag lovar att inte radera den, ångrar varje dag att jag tog bort min olivoliv blogg :'( ..). Den här känns liksom inte jag längre. Jag vill ha en mer personlig blogg. We will see. Lovar att informera mina trogna läsare :p Hahahahaaha...

You won't see me cry, I'm hiding inside
My heart is in pain but I'm smiling for you

Godnatt!

Hos Jenny 26 mars.














Försöker att skriva ikapp mig...

Okej, min uppdatering är ju välidgt bra ser jag. Trots att jag haft roliga saker att skriva om så har jag liksom inte hittat orken mellan arbetspassen *mycket jobb nu*. Men nu jäklaaaaaaaar!

Dados kusin och kompis kom från Stockholm i torsdags och jag måste faktiskt erkänna att det är rätt mycket jobbigt att ha tre killar i en tvåa. Såna som lyssnar på jobbig musik, spelar Xbox, stökar ner osv... Men jag håller humöret uppe och lagar mat till dom, till och med. Alldeles för snäll. Efter gårdagens festande kom jag hem innan det gänget och då var jag så snäll att plocka undan alla förfestspår från vardagsrummet och bädda fram madrassen och i soffan. Gjorde detta trots att jag var sur för att jag inte fick hänga med dom efter att krogen stängt, hoppas på att någon gottgör mig för att jag är lika an angel. Maaahh.

Vi hade skitkul igår i alla fall! Jag, Dado, Ermin, Daniel, Sofia, Sandra, Emma, Buba, Jennie, Jonas, Jenny och Johan var här hemma och spelade spelet Med Andra Ord, ett så jäkla roligt spel (jag har för övrigt varit i det vinnande laget alla gånger, så det måste vara jag som gör det, right!?). Tror att jag ska sno det från mampa, mwah. Vi shottade Tequila, lyssnade på musik och hade kuul! Jag drack mig sådär perfekt full. I vanliga fall brukar jag bli nykter när vi anländer till krogen, men inte igår inte! Eftersom det var tre nyktra med i gänget så kunde vi åka bil ner till stan. Vi splittrades lite, Dado, Ermin och Daniel gick på Logen för de hade biljetter och eftersom det var förköp hade inte vi någon möjlighet att gå dit. Men vad jag har fattat det så missade vi inget, Gennys var fullproppat och det var så jäkla svettigt på dansgolvet! Men KUUL, åh jag är så förbannat sugen att gå ut nu, men jag orkar inte klä på mig... (har stängt Donken ikväll).



Tequila!

Jag och Sandra vann med råge!

Daniel och Ermin.

Jag och Jennyyy!

Fia och Emma!

Påverkad tjej i mitten...

På dagen var jag och Fia bjudna på påskfika hemma hos Sandra! Åt världens godaste kladdkakemuffins och vet ni vad vi fick av världens sötaste och finaste Sandra!? Ett varsitt påskägg! Och senast Sandra var här hade jag bakat morotskaka och sagt att jag inte hade någon slickepott så det fick jag också! Och Fia fick en jättefin grytlapp passande till den nya lägenheten!





Har haft många jätteroliga dagar den här veckan! Har fortfarande inte visat när jag, Jenny och Johan red på pållarna... Men det kommer, i promise. Imorgon ska jag jobba 11-20 eller något sånt. Borde sova. Men är inte trött alls faktiskt... Njuter över att lägenheten är tom (de andra är på krogen).

Ouioui, hörs en annan dag!

RSS 2.0