jul&sånt

Ja, då var denna julafton förbi... Hade det mysigt med familj och pojkvän. Av Dado fick jag en digitalkamera, vilken bilderna nedan är tagna av. Hihi ;) Kolla minen på den andra bilden, haha, jag dör! Blir fler och bättre bilder en annan gång, med systemkameran... Har bara inte lagt in de bilderna än :)



Dagen efter jul gick jag och Dado på en långpromenad, drygt två timmar :)



Och idag åkte vi till MediaMarkt. Dado köpte dyra prylar.

 

Ja, mer en annan gång..

love

Innan jag sover så måste jag bara skriva att... Min pojkvän är helt fantastiskt underbar och bäst på alla sätt!


omtumlande dag

Haha, jadu Elin! Vilken tur på stan vi har gjort idag! Kul att känna sig som när vi gick i ettan. Två år sedan, vad tiden går snabbt alltså. Haha, ja inget förstör ju den här dagen i alla fall ;) Och hej hit och hej dit!

Har köpt lite småsaker idag också, eller ja... Jag har väl gjort av med nästan 500 kronor. Mmh, det blir så när lönen kommer. Aja, det var säkert nödvändiga saker! Till exempel en glitter eyeliner som jag testade nyss, den gillar jag skarpt! En hårinpackning köpte jag också, min är slut och mitt hår "ser ju ut att behöva det" (haha, Elin!). Och så några andra prylar, mmh!

Om mindre än tre timmar börjar jag jobba! Det blir roligt. Är dock lite trött, eftersom jag klev upp så tidigt som 08:00... Ringde och väckte Dado och vi pratade i två timmar, på den tiden hann jag ta ur alla mina kläder ur byrån, damtorka och vika fint in igen. Och så damtorkade jag resten av rummet också, vilken svinstia jag levt i ett tag alltså... Men jag är ju en gris också :)

på begäran...

... Av Plastikdoktorn så uppdaterar jag väl då! Man kan nu mera inte bara bli tatuerad på Donken, man kan även förstora brösten! Något som jag givetvis testaste...

 

Ja, det spårar oftast ur på jobbet när man jobbar med vissa galningar. Men det gör inget, det gör bara alla hamburgare så mycket roligare! 12-21 idag, aah. Fick gå hem en kvart tidigare och då kunde jag knappt stå på mina ben. Tänk om de bara skulle vika sig helt plötsligt, och så skulle jag ligga där och åla på golvet? Fast med mina silikonbröst så skulle jag mer studsa fram...

Nu sitter jag i min snyggaste & skönaste outfit. Lyssnar på cool musik och bara njuter av att allt är så jäkla skönt! Imorgon ska jag kliva upp rätt tidigt och städa och dona... Halv 12 ska jag träffa Elin på Wayne's - fika! Klockan 17 börjar jag jobba, ett nice pass till 23. Så när alla andra ska stänga ner stället drar jag, muhaha! Hmm, jag ska väl inte gå och lägga mig så jäkla sent om jag ska upp lite tidigare... Ja, vad nu lite tidigare är, 8 kanske?

23 december 18:45 - NU!

fråga

Om du skulle få fråga mig vad du ville, vad skulle du fråga mig?

workwork

Idag skulle jag ju ha jobbat 12-16. Men pågrund av överflöd av Donkenarbetare så fick jag gå hem lite tidigare, typ kvart i tre. Hade väl kunnat jobba till 16, eftersom det är pengar. Men men, hem åkte jag i alla fall! Det var roligt att jobba hur som helst.. ^^ Tatuerade mig också, jag lovar att den är äkta :)

Nu sitter jag och njuter av bra musik och av... Ja, ledigheten! Ska inte göra mer ikväll heller, känns riktigt skönt att sitta här och bara gör ingenting. Fördriva tiden på inget, det var längesedan jag kunde göra det. Imorgon ska jag jobba igen, dock inget glasspass som idag, utan 12-21. Men det blir kul! Jag tycker om mitt jobb!

bowling!



Ikväll ringde Ida och frågade om jag skulle med och spela bowling! Och jag som legat inne hela dagen hade en jäkla energi, så jag sa ja och hoppades att det inte skulle förvärra min förkylning. Vi spelade en timme, 6 stycken glada flickor! Jag kom sist (men jag gjorde faktiskt en Strike!) och Idahoo vann! Roligast var ju att det var discoljus och musik hela tiden, haha. Jag blev sugen på att dansa, men det hade verkligen inte varit en bra idé. När vi kom till bowlinghallen var det barnkalas. Kommer du ihåg när vi hade kalas där, Fia!? :D



fredag

... Och jag är ledig! Idag har jag inte gjort ett skit, förutom att slappat framför MTV och datorn. Men är man sjuk så får man faktiskt! Började hosta i morse när jag vaknade, rev rejält i bröstet... Jäkla skit då! Men imorgon vill & ska jag jobba - så därför tar jag det lugnt idag. Tänkte ju städa mitt kaotiska rum, men det kanske får bli en annan dag. Orkar inte när mitt huvud känns som en slemmig boll. Bara jag städar innan klockan 18:45 på tisdag så ordnar sig allt! Bara fyra nätter ensam... Mmh :)

Näe, jag tror jag ska landa i soffan igen, se om det finns något skitprogram att se, haha!

Aaaaahh, jag har lov! Jag kan inte fatta! Och så har jag en sån fin kille som gör mig så glad!

Lazee - Rock Away

lov!

Nu har jag LOV! Den du ;) Och det firar jag nu med en pizza som alldeles strax kommer att anlända till min dörr! Muhahaha...

Idag har varit en upp och ner dag. Något som är säkert är i alla fall att jag snorat ner hela skolan. Höhö... Snörvel. Morgonen kunde ha varit bättre, men nu blev det inte så. Började ju luta över mot skoldagens slut i alla fall. Och skönast idag är väl att jag avslutat tre kurser! Företagsekonomi B, religion A och svenska B! Tjoho! Efter skolan skulle jag rida Malle, men det känns inte som en bra idé att anstränga sig och hålla på nu när sjukan börjar ta mig på allvar. Så jag åkte dit och fixade, sedan kom Amanda och tog in hästarna med mig. Vi snackade lite om det kommande året och hur det blir med Malleballe då... Och vi får väl se helt enkelt.

Nu vill jag ha pizzaah! Fast mest vill jag ha Dado =)

music

När mamma storrensade här hemma, så hittade hon min gamla mp3 - Creative Zen. Jag laddade den och startade den sedan. Och så lyssnade jag. Och låtar som jag inte hört på över ett år spelades upp och jag blev helt... Ja, det var så mycket känslor av alla slag som kom upp när jag lyssnade på dem. Det var verkligen roligt att hitta den musiken! Och det var inte lite låtar heller! Nu sitter jag och lyssnar och lyssnar...

Har ganska precis skrivit klart och mailat in mitt hemprov om buddhismen. Den blev inte alls bra, men nu orkar jag verkligen inte mer!

All I know is that I'm lost without you.

sjuk onsdag

Det var jäkligt vad min besökarstatistik har skjutit uppår ett par dagar. I know why & I understand.

Ja, en sak är då säker; när det börjar närma sig lov och den där härliga avslappningen börjar komma... Då blir jag sjuk. Det är min kropps reaktion (och lättnad), typ "yes, äntligen slappnar hon av och hennes bubbla mjuknar upp". Ett ypperligt tillfälle för alla bakterier att leta sig in i mitt revir... Jag vet ju att den där bubblan funkar! Nåja, jag har ont i halsen, snorar och är väldigt trött, seg & tung i huvudet. Antar att det är väldigt bekanat symptom för de flesta... :p

Dagen har bestått av en lektion i internationell ekonomi, vilken jag höll på att somna på. Jag fattade ett tag inte hur jag skulle kunna sitta kvar där utan att somna och tiden gick såå långsamt... Men den tog slut tillslut. Och jag kunde åka hem. Det är behändigt med en lektion på en dag ibland. Och dessutom när man är sjuk. Min lilla man ringde vid halv 11 någon gång och vi pratade, skrattade, lipade, morrade, pratade, skrattade osv i... 5 och en halv timme! Holy macaroni, de är nog mitt telefonrekord. I love you!

Efter vi lagt på (runt 4) så sov jag en timme. Vaknade när mamma kom hem och kände mig sämre än när jag la mig. Nu ska jag snart äta och sedan ska jag skriva mitt hemprov om buddhismen innan jag blir alldeles för sjuk. Får se hur jag mår imorgon, känns dock som att jag ska gå till skolan oavsett! Det är liksom våran sista skoldag innan jullovet och vi har en handledarträff om projektarbetet + en redovisning på företagsekonomin som jag borde vara med på. I värsta fall får jag väl gå hem efter företagsekonomin, eftersom handledarträffen är innan den lektionen... Jaja, jag är säker frisk imorgon!

tisdag

Vill bara säga att min pojkvän är så jäkla söt! Och nu är det bara en vecka kvar tills han kommer Hem.

Blir en seg dag, känns det som. Skolan, stallet och sedan ska jag skriva en religionsuppgift om etik.

Nu ska jag traska till skolan.

en annrolunda måndag

Ida-Carolina säger: jag tror att hundbajs är mer kletigt...och katters smakar nog mer salt

Den tjejen alltså!


Jävla Marcus-dum-Ekne som måste göra FU! Aja, vi är sötah. (från lördags, snodd av Mary)

Efter dansen var det ju meningen att jag skulle hem och däcka i sängen eller plugga. Men det var en stund tills bussen skulle gå (orkade inte gå hem...) så jag gick ner till jobbet och pratade med mupparna där. Så ringer E och sjukanmäler sig så då jobbade jag ändå, men bara 11-13. Det var ju trevligt! Har även kört automatväxlad bil för första gången idag också, spännande :p

Nu vill jag lägge mig i sängen och låta sömnen ta mig...

måndag

Har sovit drygt 3 timmar i natt. Får väl skylla mig själv eftersom jag låg och pratade med Dado tills klockan var över två. Men jag kände mig inte speciellt trött heller. Och när jag väl skulle sova låg jag och tänkte på massa saker och vred & vände på mig. Lyckades somna tillslut i alla fall och vaknade av ett telefonsamtal. Jag har en gullig pojkvän jag =)

Ska jag gå till skolan eller åka med mamma som ska åka typ snart? Eeh, jag går nog. Vill inte direkt sitta på musikskolan i 40 min och vänta på att något ska hända. Det räcker väl med att det här är min enda lektion idag!? Så när den är över ska jag snabbt ta mig hem, se på film och sova. Egentligen har jag textkommnuikation (men jag är osäker om den ställdes in?), men jag har liksom inte sån stor anledning att vara där. Har ju redan fått börja på uppgiften som vi ska börja med efter jul och kommit en bra bit. Känns inte värt att vänta från 09:20-12:05 för något som jag egentligen inte behöver göra.

Jaahjah.

=(

Ibland händer saker... Som inte får hända. Men de händer ändå.

Och ibland är det bara så... Ja... Tankar till Dig & Er.

nostalgi&minnen



Hittade en skiva med bilder som jag haft på en annan dator en gång i tiden. Från vänster till höger:
1. Amorina
2. Betty Boop
3. Bianca (eller nuvarande Chardonnay)
4. Mältorps Birdcherry Brunch "Bumsan"
5. Diana
6. Elvira Madigan
7. Festis
8. Iza
9. Karlo Lysemose
10. Knaggen
11. Partilla.
12. Rusty

Sedan är det fler små pållar som jag önskar att jag hade bild på. Jag kommer ihåg när det nästan varje vecka kom en ny häst till ridskolan och alltid var det lika spännande att få se hur den var och så alltid en önskan om att få rida den. Och när man hörde att det skulle komma en ny häst, stod man alltid där och väntade på den. Ville vara först att se den, kanske klappa den och se hur den regaerade när den såg alla andra hästar. Hihi, jag saknar det där så mycket! Stallet, varje dag. Och borsta, mocka, sopa, gnugga, putsa och allt vad vi nu gjorde... Drömmen vore om någon frågade om man kunde mocka åt deras häst. Mocka åt en privathäst - då kände man sig duktig!

Känns lite tönt-fint. Alltihop! Gud vad jag... Saknar! Någon som känner igen sig, av mina kära hästnördar?



Sommaren 2004. Jag och Erika i Junsele med hyrhästarna Bellman (brun) och Madicken (vit). Aah, vilka mysiga 4 veckor! Och året innan var det Fido och Madicken. Och året innan det bara Madicken. 2005 - Madicken och Chardonnay. Hihi. Mysiga bilder! Fast på den sista bilden så kan man inte tro att det är jag, själv tycker jag att jag ser ut som en vältränad anorektiker, haha! Så jäkla smal jag var! För att jag växte en mil om dagen (men jag åt för fem karlar). Jag skulle ge mycket för att få uppleva en sånhär sommar till... Åh, ja.



Och här har vi lite roliga bilder på galna människor... Haha!

Låångt inlägg, men det är väldigt intressant och varje bild är värd att klicka upp! Puss!

julbord + fest

Efter en lång förmiddag med genrep av Luciashowen segade jag på hemma, tittade på TV och pratade med Dado i telefon. Sedan hoppade jag in i duschen och gjorde mig iorndning för kvällen. Vid halv 7 hämtade Ida mig och tillslut hamnade vi på Spjutegården där vi åt julbord! Jag var så jäkla hungrig och efteråt var jag så jäkla mätt! :p Efter ätandet åkte allihopa till Marys superfina lägenhet, Ida och jag gick runt och önskade att vi kunde sno den av henne...

Där satt vi om umgicks och det kom även lite andra folk, vissa som jag kände igen och vissa inte alls. Bestod av lite blickar, en hel del prat och lite lek och skratt! Jag, Ida och Jenny satte oss och pratade i det mysiga sovrummet och garvade lite när A trampade i kattspya/skit. Vid 11 så gick vi tre däifrån, tyckte inte att det var så kul längre, ner till Gennys och satt där och pratade och sjöng till Jenny skulle hem. Ida och jag hamnade tillslut på Kajutan där vi stannade resten av kvällen! Roligt att det var så många man kände där. Dansade med Duracell och hennes mates, det var kul!

Runt 1 mådde Ida inte så bra, så då bestämde vi oss för att ta oss hem. Mamma skulle hämta mig vid BigBoy så vi gick dit ner och möttes av en otäck scen... Hoppas att det inte är något allvarligt, uscha!

Nåja, den större delen av kvällen var rolig iaf :)


lucia!



Gick till skolan i morse och det var så fint med marshaller hela nybron upp. Och här kommer några bilder från esteternas lucia i morse. De var helt fantastiskt bra, fick gåshud när de sjöng. Verkligen super! :) Har några fler bilder, kanske lägger upp dem senare. Var dock väldigt svårt att hålla kameran så stilla så att korten inte skulle bli suddiga. Men några bilder lyckades jag vara stadig på handen iaf ;) Efter lucian hade vi prov i internationell ekonomi, gick sådär. Kändes som att allt jag tränat på inte kom med och tvärtom. Men men, nu är det gjort!

Åt lunch och sedan hade jag textkommunikation. Fick börja med en ny uppgift och kom en bit på den. Och sedan hade i projektarbetestid, tråkigt. Haha.. Gick och gjorde lite ärenden, pratade med Dado och kom tillslut hem. Ikväll ska jag bara ta det lugnt... Mmh!

snömonster

Åkte som sagt ut till stallet strax efter sju. Då snöade det massor och bilen rullade tyst genom snön (även om bilen låter som en traktor..). Kom till Malle och gjorde mat och sedan red vi ut i vintermörknet. Han var till en början lugn och fin, men när vi började trava blev han pigg! Och för att inte tala om galoppen! Haha, efter det kunde han inte skritta utan trippade sött på tvären. Under hela ridturen pratade jag med Dado i handsfreen, eller vi pratade under hela min stallvistelse. Mockade lite snabbt innan jag åkte hem. Vägen hem var spännande, såg knappt något för att det snöade så mycket! Tur att man har en monsterbil..

Nu har jag druckit varm choklad och ätit limpa med ost. Det är verkligen gott! Letade även efter glitter som jag tänkte pynta håret med imorgon - Lucia till ära - men jag hittade inget glitter. Så det får bli min långa tomteluva istället! Den är så fin!

En snöig Malle efter våran ridtur =) Och så försökte jag knäppa kort på honom när jag var ute och red, men det var ju så mörkt!

Nu ska jag lyssna på musik och bara softa!


torsdag

En flummig torsdag. Företagsekonomi B - satt och gjorde en affish uppe på media. Långt hål - Elin och jag satt och skrev filosofi på media (och jag blev klar med fördjupningen, wiie!). Vi fikade lite i kafeterian när vi var klara och pratade jättemycket om studenten... Åh, som jag längtar! Helt sjukt att det är våran tur nu! Klockan 14:00 var det dags för webbdesign och om vi ville fick vi rita julkort till julkortstävlingen. Jag skickade självklart in ett bidrag och det ska fan vinna! Frågade om man fick skicka in fler julkort och det fick man... Har nämligen en till idé. Får rita i helgen, korten måste vara inne senast måndag.

När vi slutat gick jag ut och möttes av en slags mild snöstorm... Kul, tänkte jag. Jag ska ju till stallet ikväll. Nåja, det är bara att klä på sig. Tänkte rida ut en sväng, för jag orkar inte kuta efter Malle om jag ska tömköra, haha! Han lär vara pigg.

Imorgon är det prov i Internationell Ekonomi. Jag har inte pluggat tillräckligt och jag känner inte för att plugga just nu heller. Men jag måste och jag ska faktiskt. Jag är duktig ju! Men all min energi har verkligen gått ur mig... Bara två saker innan jul kvar efter jag gjort provet i allafall, det känns skönt...

Och jag mår bra! Jättenbra!

mah!

Where're my fuckin' keys!? Jag har letat. Kanske inte tillräckligt. Men vart fan är dem!? Jag ska ju till stallet idag goddamnit... Får väl köra handen i hålet (höhö), ni vet, jag har ju tur att ha två hål i mitt skåp!

Dagen har varit helt okej. Den har varit kall, som jag ville, 10 minus nu! Första lektionen: svenska. Fick tillbaka min NP uppsats... Jag fick G. GODKÄNT! Vad fan var det där? Jag är så jävla missnöjd, sa jag högt. Ja, det här är då första gången jag fick G på en uppgift i svenska i alla fall. Var min text så dålig eller är det någon skitlärare som rättat det? Jag blir helt pissed. Men that's life, jag var väl inte tillräckligt bra helt enkelt... Hmph! Nåja, dagens avslut blev tvärtemot mycket bra! Vi fick tillbaka proven i psykologi och jag fick MVG! Duktig flicka!

Vandrade hem i det kalla mörkret med Elin & Anton. Nu har jag letat nycklar och fikat. Åker väl till stallet vid halv sex, då har jag tillgång till bil. Ska fortsätta leta nycklar nu. Och så plugga lite, blir även plugg efter stallet. Jag vill inte ens till stallet. Kallt, mörkt och jävligt. Och så negativ man kan vara! Det blir säker kul, jag och Ida ska rida ut.

Hupp.

tisdag

Trallala... Inte så pigg i morse men jag tror att jag börjar komma igång. Promenaden till skolan kommer defenitivt att väcka mig. Hoppas att det är svinkallt ute! Jaojao, blir säkert en rolig dag på skolan. Och efter skolan ska jag rida Malle och plugga. Funny.


Peace out!
 

måndag!

Jag känner mig kreativ. Jag känner för att rita. Papper eller ritplatta är frågan? Blir antagligen ritplatta eftersom mina pennor är så dåliga. Pennor! Något att önska sig i julklapp - såndana som är jättebra! Inte för att jag ritar ofta, men när d
et händer så är det kul att ha!

Dagen har varit slapp. Alldeles för slapp. Jag tänkte ju vara duktig och plugga idag, men jag har inte rört en skolbok. Jag känner verkligen att slutet är nära och jag blir samtidigt väldigt lat. Men det gör inget, jag känner att det inte spelar någon större roll om jag inte toppresterar på de sista sakerna nu. Men det betyder inte att de inte ska göras, jag ska göra dem och då blir det alltid bra. För jag är bra!

Ligger i min säng och lyssnar på Natasha Bedingfield. Det blir jag glad av, hon har många bra låtar! Funderar på att störa min kille i sitt pluggande, men jag ska nog låta bli faktiskt. Jag ska istället flytta mig till ett bord och rita lite!

Efter en kort skoldag gick jag ner på stan och jagade sponsorer till Luciashowen... Fick ett napp och jag får hoppas att det blir bra. Sedan gick jag hem i snön och slängde mig på sängen. Slappade fram till 4 då jag och Idahoo åkte ner till BigBoy och käkade. Trevligt! Och valet av mat - Vi Donkenarbetare måste ju variera oss lite ;)


another day

Jag förstår inte hur dagar utan någon kan gå så fruktansvärt långsamt och dagar med någon alldeles för snabbt? 26 dagar av 123, eller hur var det? Men det som är bäst av allt är att tiden har gått och nu är vi snart i mål! Jag trodde inte att det skulle gå såhär bra faktiskt, trodde att det skulle vara så jävla jobbigt. Och ja, det har det! No shit, men när jag menar jävligt jobbigt menar jag den apatiska stilen. Och fan heller, jag har inte varit apatisk! Tvärtom väldigt produktiv och jag har skött skolan som en ängel och mycket har varit kul! En hösttermin är snart över och det här är inte vilken hösttermin som helst - det är min sista för gymnasiet!

Det skrämmer mig hur snabbt tiden går. Och hur alla förändras. Jag har en lång tid gått och tänkt tillbaka på allt jag gjorde förut, hur livet såg ut då. Och ibland blir det så starka tankar så att det blir väldigt känslosamt. Jag ångrar vissa saker, jag saknar vissar saker och framför allt människor som stod mig nära. Speciellt en person. Vi har gjort så mycket och jag vet att det är jag som förstört det. Kanske inte förstört, men det är jag som inte finns där längre. Och jag vill så gärna komma tillbaka, kan jag det? Jag vill springa runt överallt, leka och vara jävligt tjurig. Tornado. Kommer du ihåg? Kan vi få vara vid ån och köra lopp med Raketsprutt och de andra? Kan vi ligga på golvet och rita tusen och åter tusen hästar? Kan vi... Kan jag bara få vara där en liten stund till?

Samtidigt sitter jag inte här och ångrar att saker blivit som det blivit - för se! Det har ju bliviet helt perfekt! Och jag tänker i vilket fall inte ångra något, för det är så fel att ångra sitt liv. Jag saknar bara något och det är väl normalt?

Det ska bli tråkigt att gå och lägga sig ensam i sängen nu. Men det är knappt 16 dagar kvar och det kommer att gå snabbt. Och jag känner på mig att morgondagen kommer att bli helt fantastisk! Jag har tänkt på det hela kvällen - fan vad bra min dag kommer att bli imorgon! Jag kommer att vara trött imorgombitti, svära och spotta, men så snabbt jag vandrat iväg till skolan så kommer humöret att bli bra. Det är kallt som tusan ute, över 10 minus senast jag kollade. Jag hoppas att det är så imorgon också! Slutar 13:25 och då ska jag ner på stan och fixa lite saker. Och lite senare ska jag och Ida placera oss på något ätbart ställe och umgås. Det ska bli kul!


I see the girl I wanna be
Riding bare back, care free along the shore
If only that someone was me
Jumping head first headlong without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break free
All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared

Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
I wanna run with the wild horses, run with the wild horses

*

Just like a shadow
I'll be beside you
I'll be your comfort
I'm there to guide you home
I will provide you
A place of shelter
I want a be your stone

If I could be your angel
Protect you from the pain
I'll keep you safe from danger
You'll never hurt again no more
I'll be your a-n-g-e-l
I'm gonna be your a-n-g-e-l
I'll be your angel

Just like the moon
I'll step aside
And let your sunshine
While I follow behind
Cuz baby what you got
You deserve all the props
You're everything I'm not
I'm so glad your mine!

MÅNDAG!

Idag är det sköna, underbara måndag! Och den här måndagen är jag väääldigt glad! Och tänk då hur jag kommer att vara imorgon! Åh!

Jag tog sovmorgon från dansen imorse, eftersom varken Elin eller Ida kunde komma. Och filosofin har vi eget arbete på, så jag börjar inte förns 12:10 och då är det textkommunikation. Skulle väl egentligen inte behöva gå på den heller, eftersom jag ligger så långt före. Men jag älskar skolan! Whatta, i alla fall i de ämnen där jag äger.

Och så har jag jobbat i helgen och kommit fram till att mitt jobb är så jäkla bra! Jag tycker verkligen om det och jag trivs som en fisk i vattnet. Aooh, sedan att det är asjobbigt ibland - så är det bara!

Nothing's gonna bring me down today! :D

RSS 2.0