Wiie!

Kunde inte slita mig från datorn... SÅ GRATTIS TILL OLIVEN! :D :D

Friday!

Om mindre än 40 minuter lämnar jag tonårslivet och blir jättegammal! Höhöhö.

Idag har jag ätit GODIS! Det kändes helt awsome, för jag har inte tänkt mycket på godis på några dagar nu. Och jag UNNADE mig verkligen några stycken. Och jag känner liksom inte att jag BEHÖVER ha godis. Get it? Känns så skönt :P Haha. Måste låt helt knäppt det här.

Menmen... Igår slingade jag mig igen som sagt och här är resultatet:

 

Jag är nöjd :D Om några veckor tänkte jag göra en slingomgång till, så att de mörkare partierna som finns kvar försvinner. Fast samtidigt gillar jag alla slingor som träder fram så mycket! Det ser levande ut ^^

 

Idag har jag jobbat, 10:30-16 och var sedan på stan och köpte lite nödvändigheter. När jag kom hem åkte jag och Dado och handlade. Behövdes verkligen med tanke på att jag fick äta frukost på McDonald's imorse. Och vi serverar ju inte riktig frukost så det blev en Cheese. Och på rasten åt jag en Cheese + lite nuggets. Och när jag slutade skrek magen så jag åt en BigMac. HEEYYY, frukost - lunch - middag på Donken. Jag kände mig så äcklig när jag kom hem så jag vet inte vad. Hahaha.

Ikväll har vi sett på The Strangers som var jävligt läskig med alla plötsliga ljud. Annars var den väl sådär, hade inte direkt någon handling. Meen, den är värd att se! Efter filmen kletade jag på en ansiktsmask. Vet inte om den gjorde något resultat men det är väl liksom grejen med det som känns bra helt enkelt... Sexeeeh:



Ja, men vad säger ni... 15 minuter kvar till födelsedagen. Tror jag ska släcka ner och sova. Imorgon ska vi gå upp till mamma och pappa och äta frukost :D Blir mysigt! Men.. Ses imorgon!

Hej mitt i natten.

Stängde ju ikväll och har fortfarande inte blivit tillräckligt trött för att sova. Men tror faktiskt att jag ska lägga mig ändå och försöka, jag börjar 10:30 imorgon och vill inte vara helt död.

Håret blev jättefint, ska fixa en bild imorgon ^^ Bahbah!

Slingor.

Idag ska jag till frissan och slinga håret igen! Iiih, den här gången kommer jag att bli ljus. Hihi, det är alltid spännande att gå till frissan.

Har precis ätit gröt till frukost, klev upp lite sent... Höhö. Ska göra mig redo och sedan brumma ner till stan. Börjar jobba klockan fyra och jag ska slinga mig klockan 1. Vet inte riktigt hur lång tid det tar, men antagligen åker jag till jobbet direkt. Får se ^^

Tjing!

I see you.

Det blev Avatar! Åh, vad den filmen är bra alltså. A m a z i n g. Har sett den tre gånger nu och den kvar knappast långtråkig ikväll. Nej, jag vill snarare se den igen. Och igen. Och igen! Sagan om Ringen har fått sig en jäkla konkurrent. Det var över ett år sedan jag såg dom senast och ett sånt långt uppehåll har jag nog aldrig haft med dom filmerna, hehe. Ska se dom till veckan, helt klart. Det blir väl omkring artonde gången tror jag, hoho. Tappade räkningen vid 13... Kan nog varenda replik också, så se inte Sagan om Ringen med mig, jag sitter och mumlar allt för mig själv ;)

Har haft Neytiti som bakgrund på skrivbordet sedan jag såg Avatar första gången. Nu har jag bytt till en annan bild på henne ^^ Så fin.

 

Tänkte sitta och uggla ett tag till jag... Godnatt på er andra ;p


Dagens fina.







Igår när vi städade fixade jag lite på mitt smyckesträd. Det är vanligtvis ganska kaotiskt på det, för tar matt ett halsband så följer eller ramlar andra med. Och då rafsar man bara ihop dom lite fult liksom, ingen ordning alls. Nu hänger alla grejer fint, fast frågan är hur länge :P Det är fint att titta på i alla fall.

Har bakat morotskaka här hemma! Och så lyckades jag perfekt igen med köttfärssåsen ^^ Mamma och pappa kommer om ungefär 30 minuter på fika och eventuellt en film (jag ska tvinga dom att se Avatar).

Toodels.

En gammal vän.

Jag har hittat en kompis som jag hade när jag var liten på Facebook. Hon bodde kvarteret ovanför mig och vi lekte jämt. Vi hade speciella lekar som ingen annan fick vara med i, för de skulle ändå inte fatta. Tänk vad mycket fantasi man hade när man var liten alltså. På nedervåningen i hennes hos "fanns det" en stor fläkt som ibland sattes på och då "blåste vi iväg" om vi inte lyckades smita in i något rum eller hänga fast i något. Hehe, så roligt! Och vi var alltid "ute" på expidition och som mat hade vi nudelkrydda. Det enda vi skulle överleva på. Haha, åh vad kul vi hade!

Det häftigaste är att hon bor i Göteborg och pluggar. Och gissa vart exakt hon bor!? Jo, på samma ställe som Elin! Nu ska ju Elin snart flytta, men tänk ändå. Vi hade ju kunnat stött på varandra när som helst de två gånger jag har varit och hälsat på Elin. Hon tyckte i alla fall att jag skulle komma in på en kopp te nästa gång jag besöker Göteborg och det vore verkligen kul! Jag har inte sett henne på såååå många år. Kommer att kännas läskigt med roligt som sagt :D

Just nu har jag ätit gröt och ska snart gå och hänga tvätt och sätta på nästa maskin. Kulkul.

Ha en bra dag!

Scones!

Det var mycket trevligt hemma hos Fia, en riktigt mysig lägenhet hade hon! Fick en stor kopp te och en semla! Nu kanske ni tänker "hon skulle ju inte äta något sådant", men jag känner att såna mysfikan måste man få unna sig. Det är ju först och främst godis jag måste hålla mig undan ifrån. Och Fia var så gullig som skrev ett sms tidigare "Hej! Är semlor o sånt för onyttigt för dig? ;)". Haha, det är bra att folk tar mina inlägg på seriösaste allvar, för jag är faktiskt seriös :D

Nu ska Dado och jag se Avatar ♥ (tredje gången för min del) men jag blev hungrig och i brist på mackor så bestämde jag mig för att baka scones som borde vara klara... Nu! Åh, vad gott det ska bli. Scones med apelsinmarmelade... Slurp. Och så njuta av dom till Avatar, kan inte bli bätte.

Update. Dado ville inte se Avatar >.< Det blev Cloverfield istället, vi har sett den förut men det var längesedan. Den är jäkligt bra och vääldigt spännande. Kan säga att det känns exakt som att man är med i filmen, se den så får ni förklaringen...

Godnatt!

Blodpudding.

Det är så fint här nu! Nu hoppas jag bara på att jag får rosa handdukar, mihi. Haha. Och en ny matta i beige vore också tevligt. Höhö.

Har precis ätit, det blev innerfiléer av kyckling med couscous. Och så creme fraishe och sweet chili sås till det! Helt okej gott. Jag är inget kycklingfan egentligen, men jag försöker äta det ibland i alla fall. Oh, vet ni vad jag blev så sjukt sugen på igår? Det bara vattnades i munnen när jag tänkte på det... Blodpudding med lingonsylt! Var huuur längesen som helst jag åt det och jag kom att tänka på det igår och har inte släppt det. Imorgon ska jag helt enkelt köpa mig blodpudding och lingonsylt, aah. När jag bodde hemma hos mampa åt vi det rätt ofta, då blev man lite less. Men efter över ett års uppehåll... Sugen!

Idag var jag på Coop en liten sväng för att köpa citroner, Dado ville göra lemonade. Chokladbitarna vid kassan skrek inte lika högt, de bara tittade mest bara på mig idag. Hahaha. Mycket lättare att stå emot kan jag säga.

Om lite drygt en timme ska jag puttra iväg till Fiaws place, hoppas jag hittar.

Haha, Dado gjorde några sköna dansmoves när han gjorde mackor.. Don't ask me why. Roligt såg det ut i alla fall! Love you.

Längtar.

30 juni. Ett datum att längta ihjäl sig efter.

Tisdag.

Idag gick jag ner på stan för att köpa en rosa badrumsmatta och en rosa toalettborste. Yeah! Nu hoppas jag att jag får rosa handdukar av mamma och pappa, annars måste jag skaffa det själv :p När jag kommit hem dumpade jag påsen i hallen och tog sedan bilen upp till Jysk där jag hittade tre fina kuddar för halva priset! Wiie.

Nu ska vi ta tag i det som just nu känns som världens tråkigaste - STÄDA. Skulle ha tvättat ikväll, men jag har blivit bjuden till Fiaw på en kopp te i hennes nya lägenhet! Ska springa ner och boka en tvättid imorgon istället :) Oh, nu kom jag på en sak till som jag önskar mig - en tvättkorg!

Jamen... Städa nu... Eller hur var det...

Paint!

Ke$ha - Stephen


Lyssnade igen Ke$ha's album Animal på Spotify och fastnade för den här låten ^^

Jag känner mig... Hm, kreatv. Är jättesugen på att rita. Tror att jag ska ta fram block och papper, har ingen lust att rita med ritplattan i Photoshop just nu. Det var väääldigt längesedan jag ritade. Minns förr när jag och Erika ritade hästar nästan varje dag liggandes på golvet i antingen hennes eller mitt rum. Har en hel pärm med hästbilder hemma hos mamma och pappa. Tror att jag ska fota några favoriter och visa upp ;) Hästar är i princip det enda jag ritar också, det kommer så naturligt när jag sätter pennan mot papperet. Kanske för att det är det enda jag kan lyckas bra med på en gång... Hehe. Människor funkar ibland, men de ser ofta helt skeva ut med för korta ben eller något sånt...

Om jag lyckas skapa något fint får ni garanterat se det ^^

Yeah.





Hot and spicy.

Åt Hot & Spicy nudlar nyss så käften brinner. Trots att jag försökte tona ner det med två limpmackor och svalkande mjölk. Fast jag känner nu att jag borde skippat mackorna, var egentligen inte tillräckligt hungrig för att äta dom känner jag :p

Wellwell. Den här soliga, men kalla dagen har spenderats i sängen fram till klockan elva. Tog en härligt uppfriskande promenad innan frukosten, äntligen är jag helt frisk så jag kan göra det! Vid ett efter en lång dusch gick Dado och jag ner på stan och kollade på lite prylar. Jag har ju spanat in lite grejer tidigare som jag köpte idag, Dado har i stort sett gett mig fria tyglar att köpa och fixa hur jag vill i lägenheten. Det är faktiskt väldigt stort eftersom han varit lite emot mina idéer tidigare. Och det roligaste är att han diggar det jag, hittills ;), har gjort. Till exempel så vägrade han blommor men idag har två levande blommor flyttat in hos oss - and he likes it! Och som jag lovade så har jag kommit på lite saker jag önskar mig:

* Muggar. Hittade fina på Åhléns, dock kunde jag inte bestämma mig för någon speciell för alla var fina!
* Burkar. På Gårdsbutiken finns jättefina plåtburkar i 50-talsstil som gärna får pryda köket.
* Prydnadssaker. Gärna i ljusa pastellfärger eller beige.
* En turkos diskborste. Har fått dille på knallig turkos efter att ha köpt en grytlapp i samma färg.
* En kökshanduk med turkosa inslag. Som sagt.

Det var nog allt jag kan komma på. Meddelar om det ploppar upp något mer, haha.

Tidigare ikväll såg jag New Moon. Blir galen på vissa saker eftersom jag har boken i färskt minne. Men samtidigt är den väldigt bra också, på sitt sätt. Lipade en helt del och det betyder ändå att jag känner något. Men som sagt, jag vill se mer kärlek. Och så känns det lite hastigt allt ihop.

Somnade på soffan sedan, men inte så länge. Var skönt att få slockna lite. Imorgon ska jag ställa klockan för att få dygnet återställt igen. Stängningen förstör lite där :p Annars då... Nu har jag inte ätit något sötare än russin på 5 dagar! Otroligt ;) Idag var vi på Coop en sväng och chokladen som låg vid kassorna skrek på mig att jag skulle köpa och sluka dom. Men jag knep ihop och ignorerade dom jäklarna. Visste inte att dom kunde skrika så högt.

Imorgon ska jag gå ner på stan igen, glömde köpa en ny deodorant och bomull som jag tänk göra i typ en månad nu. Men det enda jag verkar ha när jag går på stan är bomull i huvudet eftersom jag inte kommer ihåg det :P Inte lätt. Längtar till torsdag då jag ska bli ljusare i håret igen! Mipmip, excited! Och på torsdag ska jag även jobba stängning, bytte med Nemo för att få vara ledig på my B-day. Jobbar även fredag och söndag. Yeah!

Jaja, nu ska jag njuta av lite musik!

Aahh...

Stängningenhar gått bra, ganska segt. Det mest intressanta som hände var att alla grillar bara dog. Stendog! Jag hade två burgare på G ut, men dessa fick jag ju inte så gästerna fick välja på det som fanns i skåpet. What to do, liksom? Men Micke fixade på något sätt och det var en jäkla tur, för sekunden senare kom det en buss! Dock så dog också menyskyltarna men de började funka lite senare, wierd. Jaja, bussen gick bra och förutom den så var kvällen väldigt lugn. Har verkligen kommit in i stängningsmood nu, haha. Ett tag hatade jag att stänga, öppnade mycket hellre. Men nu diggar jag stängningar igen, yeah. Tur för mig att jag stänger nästa arbetspass då, på torsdag ;)

Innan jag åkte till jobbet tvättade Dado och jag Prada, hon luktade kiss... Det är inte så populärt med vatten, men man har faktiskt inget val när man luktar kiss! Sedan torkade vi henne med hårtorken, den var skrämmande men det gick ju snabbare så. Sötkissen. Nu sitter hon bredvid mig i soffan och attackerar mina händer.

Imorgon ska jag gå på stan. Måste tydligen ta reda på vad jag önskar mig... Haha. Det är så svårt! Men något ska jag nog hitta ^^

Annars så är jag jäävligt sötsugen. Jag har inte ätit några godsaker alls sedan jag skrev det där inlägget, BRA va!? Haha. Blir en tuff vecka eftersom den heter pms, men jag ska fan klara det. För jag vet att det kommer lägga sig om jag är utan det ett tag, liksom Fia och jag har inte ätit pommes sedan början av januari. Och nu är jag nästan aldrig sugen på pommes!


Söndag!

Det stormiga busvädret verkar ha anlänt till oss också. Spännande. Fast jag gillar det också, det är roligt när man nästan blåser iväg när man går :D Haha. Gissar på att det blir en väldigt lugn kväll på McDonald's, tror knappast att folk ger sig ut en söndag som denna. Igår var det sjukt seg den sista timmen innan vi stängde, satte mig på golvet för mina ben gav upp... Men de sista tio minutrarna kom det in lite folk och det kom en bil två minuter i 11 som skulle ha massor med mat. Yeahh. Efter kvällens pass är jag ledig i tre dagar! Både bra och dåligt, vill ju helst jobba men samtidigt är det ju skönt att vara lite ledig ;)

Nu har jag suttit och kollat på del 1 av Coco - Livet före Chanel. Undrar när del 2 går, var ju riktigt bra ju! Får kolla upp det...

Annars så... Ska jag väl inte göra mycket mer än att äta, klä på mig och ta mig till jobbet fram till klockan fyra :P

Like old times.

Alce & Rainecolindes konversationer på MSN... Nice!

Solkattmys.

 

Nu har Pradas löp börjat lugna ner sig... Det märks, förutom att hon inte skriker dygnet runt, på att hon har börjat bita matte igen ;) Haha, jag måste vara hennes absoluta tuggleksak. Och jag har inget emot det, tycker att det är roligt att leka med henne så att man halvt blir uppäten. Och så är hon inte lika gosig längre, hon blir verkligen jättegosig under löpet. Om ni undrar över hennes stirrblick på nedersta bilden så är hon galen i solkatten på väggarna som blir av kameran. Haha.

 

Har precis ätit tacos, gottgott. Och om lite mindre än två timmar börjar jag jobba. Igen. Blir helt förvirrad när tre dagar sett likadana ut nu. Haha. Vaknar vid 10, gör inget speciellt, lagar mat, gör inget speciellt och går sedan till jobbet. Har inte ork till att göra något annat än att dega på hemma. Eller idag tog jag faktiskt en promenad till DollarStore ju! Kom hem med lite fint, kan visa någon dag...

 

Yeah. Och förresten, om en vecka fyller jag år!! :D


Dröm.

I natt hade jag en helt konstig dröm. För det första så gick jag och Robert Pattinson och höll hand i Göteborg, för han var min pojkvän. Men på ett sätt var han också Dado, askonstigt. Och sedan gick jag och Dado gå på bio och vi skulle se Avatar. Men när vi kom till kassan så bokade han en biljett till en annan film utan att säga det till mig. Och när jag kom till Dado med min Avatar biljett så sa han att han skulle se en anna film. Jag blev vansinnig och skulle gå och byta, men det var jävligt krångligt (kan inte ens förklara). Och så blev jag skyldig någon pengar men jag gav en tjuga i dricks när jag köpte godis. Och när jag stoppat en godis i munnen utbrister jag "MEN NEJ, jag äter ju inte godis!!!" Haha.

Sedan bråkade jag och en tjej (heltknäppt att det är hon också, haha, fattar inte varför) om Robert Pattinson, jag var ju skitsur eftersom hon försökte ta min pojkvän! Vi bråkade även om någon lott med en vinst på typ 300 miljoner kronor. Och helt plötsligt stod jag i kassan på Donken och det blev strömavbrott och ljuset blinkade hela tiden. Då stod tjejen som jag bråkade med i kön och jag pratade med E, V och A. Och berättar jag upphetsat för dem om att jag vunnit 300 miljoner kronor, för det var min lott. Och så började jag asskratta, lite hånfullt, eftersom tjejen stod i kön. Och när jag började skratta i drömmen började jag hosta i verkligheten och då vaknade jag. Tydligen så hade jag hostat så mycket så jag nästan spottat på Dado, då vaknade han. Hahaha.

Och just det... Någonstans där emellan drömde jag om de jag tänkte bjuda till min födelsedagsfest. Tänkte då låna Es lägenhet för den var större, men då trodde hon att det var fritt fram att bjuda in hennes vänner också vilket resulterade i att jag blev skitsur och hade festen i min egen lägenhet utan att hon och de andra fick vara med. Haha, evil.

Helt sjukt ju. Drömmar är bra knepiga.


Goosebumps.

I love this song. Den är ganska sorglig och hör väl inte till den gladaste scenen i New Moon heller. Men fin är den.

Bon Iver & St. Vincent - Roslyn



Jag är en.. Vampyr.


Donken x3.


Long, tall & cool = Olivia!

Donkens nya hamburgare: BigMary!

Laddar inför en buss.

 

Jadu... Kvällens stängning har gått finemang! Gillar när man kan pyssla på utan att bli avbruten stup i kvarten. Men fan vad kallt det är ute! Är glad att jag slipper stå i driven och förfrysa ;) Tur att Dado kom och hämtade oss, hade antingen blåst bort eller frusit fast efter vägen annars. Nu har jag ätit två limpmackor med ost & gurka och så en kopp te till det, yummi. Magen känns varm och go :)

Imorgon tänkte jag gå och shoppa loss på DollarTore (haha, bara mamma och Elin som förstår det där). Sandra och jag kom ju fram till att det finns en hel del fina prylar där som inte ruinerar en :P Och bara för att det är billiga grejer betyder inte det att de är dålig kvalitet heller! Annars ser dagen ungefär likadan ut som föregående två dagar. Lika så söndag. Sen är jag ledig i tre dagar! Wiie.

Godnatt!

Back in the days...

14 nov 2006: "Jag räknade till hundra på franska idag med hjälp av Elin. Roligast att säga nio eftersom det utalades nöff :D Haha. Nöffnöffnöff = niohundranittionio? Naaj, tyvärr är det nog inte så =P"

Oliv ♥ gamla blogginlägg på Lunarstorm. Jag har arkiv sedan 2004, helt sjukt!


Alce & Rainecolinde 2007, snykka.

Den här lär du gilla Mary. Jag säger ju att jag alltid har varit cool!


Oliv the cool 2000 eller 2001.

Mat.

Något som är väldigt tillfredsställande för mig är att beskåda ett fyllt skylskåp efter en runda på Coop. Det ser liksom så... Gott ut. Titta bara mjölken! Aah ♥ Var och handlade själv nyss, tycker det är så jäkla skönt. Lyssna på mp3n och bara strosa runt. Det är grejer det, haha. Fast nackdelen med att handla mitt på dagen är ju alla snigel-pensionärer som blockerar vägarna. Men samtidigt är det nästan bättre än att handla med alla barnfamiljer på eftermiddagarna.

 

Idag tänkte jag slänga ihop en tonfiskpasta, den är jättegod! Jag gillar tonfisk, fast jag vet att det är många som inte alls gör det. Smaken är som baken! Och ikväll tar jag med mig resterna av köttfärssåsen som matlåda till jobbet, perfect! Okej, nu ska jag inte babbla mer om mat. Min blogg kommer sluta upp som en matblogg...

 

Nu blir det disk. Orkade aldrig göra det igår och Dado har uppenbarligen heller inte orkat ;) Der är inte så mycket i alla fall.


Yeye.

Stängningen fick fint, men det borde det ju göra när man stänger med två muppar som Mary och Micke. Tiden gick jävligt snabbt, hoppas att det fortsätter så veckan ut :) Nu sitter jag och lyssnar på Heidi Montag och känner oset från mina fötter (Mary, you know). Låtarna är både bra och dåliga. Hoho.

Heidi Montag - Body Language

Heidi Montag - Party Is Wherever I Am


Näe, man kanske ska gå och duscha av sig lite och sedan inta sängen? Imorgon måste vi handla, mjölken är slut! Och lite annat. Men mjölken är viktigast. Haha.

Godnatt!

Gott.

Idag har jag verkligen lyckats med köttfärssåsen! Sitter och njuter av den nu tillsammans med lite härlig musik ♪♫♪


Sunny Thursday.

Jag ställde klockan på 09:00 i morse och tänkte att det är en vettig tid att kliva upp på. Klockan ringde och jag tänkte kliva upp, bara snooza en gång. Och när klockan ringde igen 9 minuter senare tänkte jag "fan heller" och stängde av den. Vaknade 10:45 istället. Bra där! Skyller på att jag tittade lite på damhockey och musikvideos på MTV. Damhockyn var dock übertråkig, 0-13 till Kanade efter andra perioden... Haha. Och MTV, man måste ju passa på att titta när de visar musikvideos och inte en massa skitprogram. Minns när jag var yngre, då satt jag och tittade på MTV flera timmar i sträck för då visade de bara musik.

Ikväll jobbar jag stängning, lika så fredag, lördag och söndag. Looking forward! Yeah.

I love my Zen.

 

Man blir alltid så glad och upprymd när man hittar gammal musik! Åh. Har suttit och kollat igenom alla mappar nu och när jag lyssnar på vissa låtar ploppar bilder och känslor fram på ett väldigt... Speciellt sätt. Jag får små glimtar av hur det kändes att vara Oliv för 3-4 år sedan. Och små bilder av minnen, Elin finns med i allihop. Hon var (och är) liksom halva mig, kind of. Det är så fint. Att minnas utan att plågas. Utan att inse att man lärt sig och vuxit upp. Men samtidigt är det sjukt jobbigt också. Man kan aldrig mer återvända.

 

And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once


Beach 2010 - Here I come! ... Yeah, right.

Jadu, så låter det väl varje år. Och flera gånger varje år. Man börjar oftast på måndagar, något man bestämmer när man sitter och svullar framför TV eller dator under helgen, bara för att lindra ångesten lite. Väl måndag är man superhurtig och om man har tur fortsätter det även hela tisdagen. Men så kommer dag 3 och godisbegäret blir plågsamt och man tänker "men jag kan äta godis en gång i veckan". Och på torsdagen orkar man inte gå ut och gå/springa/träna eller vad man nu pysslat med i tre hela dagar. Och på fredagen tänker man att allt ändå är förstört eftersom jag åt godis i onsdags och hoppade över träningen igår. Och så fortsätter det.

Och slimmad, fet, smal, mullig eller vad man nu är när väl sommaren kommer så går man ju alltid till stranden i vilket fall. Så Beach 2010 - Here I come stämmer ju i och för sig, även om innebörden inte är riktigt samma när man börjar tänka på det vid årsskiftet.

Det jag vill komma till är ju då att imorgon är det inte måndag. Det är torsdag! Jag anser att måndagar borde strykas som start på veckan och istället kör vi på torsdagar. Och då börjar min Beach 2010 - Here I come och meningen är att jag ska bli superfit. Hehe, jag kommer att misslyckas. Jävligt hårt. Jag skyller på mitt jobb men dock inte maten som finns där. Utan arbetstiderna, så fruktansvärt oregelbundna så man aldrig får någon rutin i livet. Det går liksom inte att äta frukost, lunch och middag på normala tider när man arbetar på McDonald's. Och så har vi en rast i en klump mitt i arbetspasset, så jobbar man 11-21 så är det rast ungefär 15-16. Då har man ätit frukost vid 09:30 och får inte nästa måltid för än klockan 15! Då är man utsvulten och trött och äter oftast något onyttigt för att få upp blodsockret. Och när man kommer hem strax efter 21 orkar man ju knappast laga middag och då svullar man mackor istället. Life is hard.

Jag tänker inte börja med någon slags diet eller vad man kallar det. Jag föredrar den hederliga tallriksmodellen, godast så. Vill inte leva på grönsaker. Vill inte sluta äta makaroner och bröd. Något som jag vill men inte borde äta (så ofta) är godis och andra sötsaker. Jag äter det varje dag och det är verkligen inte bra. Sockerberoendet är helt sjukt, jag styr inte över min egen kropp när jag MÅSTE ha godis. Creepy. Men se här:

"Sockerberoende är ingen vedertagen beroendesjukdom, men alltfler läkare anser att man kan bli beroende av socker på samma sätt som av alkohol.
- Socker påverkar hjärnan på samma sätt som rökning och alkohol. Sötsaker kan aktivera belöningssystemet och göra dig beroende, menar Kerstin Brismar, överläkare vid Diabetescenter, Karolinska universitetssjukhuset i Solna.
"

Jag tänkte försöka minska på det. Det är inte lätt, för jag har försökt förut. Men eftersom jag helst inte vill ha diabetes eller igentäppta blodkärl inom en snar framtid är det kanske dags att försöka på riktigt, hoho. Faktiskt så tänker jag bara sluta. Sluta äta alla sötsaker och godsaker. Jag tänker inte ens äta min egen tårta när jag fyller år. Det finns inget annat alternativ, för jag har försökt att äta bara en dag i veckan till exempel men det går inte. För att lyckas med saker vill jag gärna ha en slags belöning, så man har något att kämpa för. Därför tänker jag varje söndag sätta in 50 kronor på ett sparkonto. De 50 kronorna representerar pengarna jag i vanliga fall skulle lagt på något gott. Och om jag skulle äta något (vilket inte ska hända!), så tar jag bort det dubbla. Minst.

Wish me luck... Och please, fresta mig inte med godsaker. Haha. Måste faktiskt berömma mig själv för en sak här - jag har inte ätit ett enda pommes frites sedan början av januari! Fia och jag införde det nyårslöftet och jag fattar inte hur jag klarat mig så långt! Även fast pommes inte ger mig samma tillfredsställande som godis skulle göra är jag väldigt nöjd över mina prestationer ;)

Och på träningsfronten tänkte jag faktiskt köra promenader och löpning. Jag trivs verkligen inte på gym. Kanske jag hänger med mamma på spinning några gånger, känner att jag ska ge det en till chans. Nu ska jag ladda min Creative Zen, som jag inte använt på jättelänge, med en jäkla massa bra musik. Utan musik skulle det fan inte gå, haha.

Och så måste jag bara tillägga: Jag försöker inte gå ner i vikt eller bli smalare. Jag är smal och snygg redan. Och jag har legat och ligger på samma vikt som jag gjort i säkert 4 år nu, det går liksom inte att påverka den mer än ett par kilo upp eller ner. Förra året förbrände jag lite överflödigt på benen och rumpan genom att promenera och det är ju inte helt fel. Men min tanke är som sagt inte att träna för att gå ner i vikt eller bli smal, måste bara säga det. Jag gör det för att må lite bättre, helt enkelt.

Mööööööööööööp.


Dagens smarta.

Olivia: Jag fryser! Har precis kommit hem från ett kallt stall.
Olivia: Jag är hungrig!

Olivia går och äter glass. En bra lösning på både köld och hunger, eller hur?

Det gick fint att rida, det blev Specksta som planerat. Men shit alltså, jag känner knappt igen mig där! Dom har avverkat så mycket skog att man knappt tror det är samma ställe. Vi travade hela vägen upp till bommen och Upan frustade på som ett ånglok. Han var pigg och glad :)

När jag ätit upp glassen ska jag hoppa in i duschen och tina. Sedan ska jag städa... Egentligen tycker jag inte om att duscha före städning utan vill alltid göra det efteråt. Känner mig liksom sluskig, som om all skit fastnar på mig istället :P Well, jag får väl duscha två gånger då.

Hoppla!

Eller godmorgon kanske. Som jag trodde har katten inte varit tyst mycket i natt, har varit ett jäkla låtande. Men vi somnade till slut och det var ju tur :p

Idag ska jag åka till stallet och rida Upan! Ska bli kul att få lite hästlukt på sig igen. Vi ska rida ut en sväng, tror faktiskt att det blir Specksta! Men vi får se, vi får se :)

Annars tänkte jag ägna den här dagen åt städning, roligt va? Måste vara det absolut bästa som finns.

Bahh.

Angels don't kill.

Sitter och lyssnar på musik. Och inte vilken musik som helst utan Children of Bodom. Jag tror faktiskt ingen skulle kunna gissa att jag lyssnar på sådan musik om de inte visste mer om mig. Musikhemligheter, hoho. Innan jag började lyssna på Children of Bodom och liknande band avskydde jag sådan musik. De bara skrek och väsnades. Men jag antar att jag i 15 års ålder fick en sneskruv för då var den musiken det bästa som fanns, kind of. Var till och med på en konsert i Umeå, de ni! Det var dom där Ramviksborna som lurade i mig den här fantastiska musiken och jag står faktiskt i skuld till dom eftersom jag hittade mitt favoritband på grund av dom. Nightwish.

Här bjuder jag på lite örongodis av Children of Bodom.

Bed Of Razors

Bodom Beach Terror

MEN HÅLL KÄFTEEEEN!

Ungefär så låter det här hemma just nu. Prada löper för andra gången och är ta mig fan aldrig tyst! Nu har jag satt på mig lurar med hög musik för att slippa höra :p När vi satt i soffan och tittade på TV och då kom hon och gosade, åmade och pratade med min fot. That's normal, right? Och sedan trasslade hon i sig själv i ett linne som låg på soffan när hon gned sig mot det, jeezus. Jag frågade Dado om jag skulle annonsera ut henne på bloggen... Haha.


Korv och makaroner.

När jag hällde makaronerna i vattnet funderade jag på varför vi inte har snabbmakaroner istället, då får man ju sin mat mycket snabbare. Men då sa jag för mig själv att snabbmakaroner är alldeles för snabba kolhydrater och ett frustande fnitter kom ut mig. Så roligt hade jag framför spisen.

Snabbmakaroner eller ej - det var jävligt gott. Bästa maten ever. Skulle jag bli tvingad att leva på någon maträtt resten av livet skulle det bli korv och makaroner. Eller tacos.

 

 

Nu är jag för ovanlighetens skull sugen på något gott. Haha. Det går inte en dag utan att jag måste äta något sött, här snackar vi beroende. Jag har redan ätit lite smågodis och en semla, räcker inte det? Nej, för NU är jag ju sugen IGEN. Men att gå till Coop orkar jag inte. Jag är sjukt lat och sjukt beroende av socker, sounds like I'm going fat. Har inte motionerat på alldeles för länge... Hm, ska ta tag i det där. Jag har bara så jäkla svårt att börja och hålla igång. Skulle behöva någon som hade en lång piska efter mig. Eller kanske en taser. Jag tror faktiskt att jag skulle trivas i lumpen, då existerar inget "jag orkar inte". Lite jävlar anamma helt enkelt, det är vad jag behöver.

HEEJ HEEEEEJ.


Semla.


Tisdag.

Solen skiner och jag ska så småning om gå ner på stan. Måste gå till ungdomsmottagningen för att skaffa nya p-piller. Kan inte fatta att jag snart förbrukat 13 kartor sen sist, haha.

Annars vet jag inte vad som händer idag. Det visar sig.






Lalalaa.

Sol.

Gud vad fint väder det har varit den senaste veckan! Måste varit vinterns hittills soligaste. Kul att man jobbar ;)

Sitter och äter världens bästa frukost - havregrynsgröt! Måste köpa nya solroskärnor för de tog slut nu, det är så himla gott att ha på gröten! Kanel, kardemumma, solroskärnor och linfrön. Perfect!

Nej, nu ska jag sleva i mig och sedan dra till jobbet ^^

Alla Hjärtans Dag..

.. Har spenderats på jobbet kan man väl säga. 11-19 skulle jag ha jobbat men det blev 11-20 eftersom det var lite kaotiskt ett tag. På drygt två timmar hade vi redan sålt 5000 över kvällens planerade budget, då är det slit kan man säga. Det började med en buss och sedan tog folket aldrig slut. Det hjälpte ju inte heller att saker inte samarbetade som de borde :P Saker tog slut, jäklades och så vidare. Det som är lite roligt är att jag tycker som mest om att jobba när det är sådär mycket och lite jobbigt. Tiden flyger iväg och man håller hela tiden på med något. Vet inte om jag är konstig, men jag tycker att det är kul! Well, fram åt sju lugnade det ner sig och den första personen på kvällsskiftet kunde gå på rast. I vanliga fall går första personen på rast senast sex, hoho. Så jag fick stanna en timme extra för att lappa ihop lite.

Och dagen har inte heller varit så pjåkig. Cityjam byggarna skulle ha mat, 30 BigMac, 30 Cheese, 30 stora Color och 30 stora pommes. Men dagens bästa måste ha varit när vi lurade F att det skulle komma en buss som skulle ha 40 18pack med nuggets (det är 720 stycken nuggets, haha). Och han räknade ut hur vi på snabbast sätt skulle kunna fritera dom och jag tror att det skulle gå på 16 minuter, vad han räknade ut. Så söt, han gick och svor och vi tjejer stod och fnissade ^^ Han blev INTE glad när vi avslöjade sanningen... Haha, men det var kuuul!

Skulle ha varit ledig imorgon men F frågade om jag kunde jobba hans pass, 11-19, och det vill jag ju självklart *desperat*.

Dado kom och hämtade mig och så lagade han mat åt oss :) Och så fick jag en Paradisask! Hihi ♥ Det är bara dom äckliga kvar nu (på båda våningarna) och det förklarar nog varför jag har så ont i magen ;) Nu ska vi väl gå och sova, är faktiskt väldigt trött efter två intensiva arbetsdagar + ett underskott av sömn efter partyt i fredags + förkylning. Om bara den där slemmiga, men riviga, hostan kunde försvinna... När jag nyser kommer det oftast upp en gul slemboll och det är verkligen härligt. Ibland även när jag hostar. Det var nog en jäkla tur att jag inte gick ut igår, var väldigt taggad när jag gick ifrån jobbet halv nio men väl hemma efter att ha duschat så slocknade jag helt och gav upp planerna. Liksom, i fredags när vi var ute tappade jag rösten när vi var på krogen haha. Men det var en jätterolig kväll, verkligen! Aaahh :D Och just det, jag blev stoppad av polisen på vägen hem, jätteläskigt.. Blåljus och allt! Fick blåsa och så hade jag dimljusen på... Tydligen. "Ja, det här kan bli dyrt det. Onödiga pengar" sa de. "Jaaaaa... *grubbeligrubbblinkeliblink*". "Bara så att du vet..." HAH! Jag slapp betala böter och det är jag VÄLDIGT glad för, har inte råd med något sådant. Och behöver jag säga att jag kontrollerar om dimljusen är på mer än en gång hädanefter!?

Hulahula. Ursäkta flummigt inlägg men jag känner mig flummig och uppskruvad även fast jag är trött. Lika bra att vandra mot sängen.. Så, Godnatt!

Friday.





Nu ska jag snart dra till Fia! Ska inte dricka något, så då kan jag ta bilen och det är bekvämt. Då slipper Dado hämta mig också. Ska se om jag hittar några batterier till min lilla kamera, tänker inte ta med mig den stora.

Ha en kul kväll!

Sol.








Härlig sol, men det är rätt kallt ute. Älskar mina solbrillor. Synd bara att jag måste ha linser för att använda dom - en av dom största nackdelarna med glasögon. Nu ska jag äta nudlar. Med buffsmak. Och senare hämta tvätten. Har tvekat om jag ska åka till Fia ikväll eller inte eftersom jag inte känner mig helt frisk. Men jag har bestämt mig för att åka dit och vara där en stund men inte hänga med på krogen. För då dansar jag och blir svettig och när jag går ut så fryser jag ihjäl och ligger säkert med feber i helgen. Inte bra, för jag MÅSTE jobba. Pengarrrr....

Hajj.

STEEEVE!

Dado och jag har precis sett Cloudy With A Chance Of Meatballs (alltså, Det Regnar Köttbullar som Elin och jag såg i Göteborg förra veckan ;). Jag tyckte liksom att Dado skulle behöva se den, det är liksom en måste-se-film. Love it! Om ni ska se den så se den med engelskt tal, jag har inte sett med svenska men jag såg en trailer och det är worthless. I så fall engelskt tal med svensk text om det är så. Okaayy!?

Nu ska jag ramla i sängen... Gäsp.

Godnatt.

Svartvitt är fint.


Foto: Jens.

Jag saknar den här lilla virvelvinden. Har hört att han har blivit jättefin på sista tiden hos Gabbi. Ska höra med Anna om vi kan åka och hälsa på honom någon dag framöver ^^




En fråga... Varför ser man halvt efterbliven ut när man rider? Finns få ridbilder jag ser "normal" ut på.. Haha.

Dado och jag åkte till Coop efter att ha limmat ihop våran hallbänk som har givit upp hoppet om livet. Det är lite svårt att förklara, men den har liksom släppt i plupparna som man stoppar in i hålen. Ah, precis. Haha. Jaja, på Coop köpte vi, eller jag, godis! Me love. Och så yoghurt med sommarbär som var fantastic. Det blev glass också, men den tror jag vi sparar till ett annat tillfälle ^^ Nu väntar en skön kväll i soffan med eventuellt en film.

Imorgon ska jag ner på stan en sväng, tänkte försöka hitta lite inspiration till vad jag kan ha på mig när jag ska till Fia imorgon kväll. Och när jag ändå är på stan ska jag gå till frissan och boka om tiden. Och fråga om mina reaktioner, eller skabbet som Ejkej skrev. Haha.

Näe, nu ska jag njuta av min godispåse. Tjing!

Blond.




Foto: Dado

Sitter och tittar på lite bilder från sommaren 2008 då jag var såhär blond och fin. Jag är som en kameleont. På sommaren vill jag vara ljus, på hösten funderar jag på rött men istället blir det mörkt. Och när det börjar närma sig våren och allt blir ljusare så vill jag också bli ljus. Och jag undrar alltid var ifrån idén om att bli mörkhårig på hösten kom ifrån... Det är ju en liten procedur att bli blond. Så vad tror ni den här gången... När jag blivit ungefär så blond som på bilderna till sommaren, tror ni då att jag kommer stay blonde hela året ut eller drar vintertiden ner mig i mörkret? ;) Jag kan ju faktiskt fundera på att göra mörkare slingor istället för att rusa ner till Coop och köpa första bästa färg... Påminn mig om detta när jag nästa gång funderar på att göra något med håret, okej!?

Jag mår bättre nu och min blädag kan dra åt helvete.

En låt.

Alicia Keys - Tro Sleeping With A Broken Heart


En bra låt. Det första bra med den här dagen!

Blädag.

Idag har jag en riktig blädag. Inga kläder känns bra, håret känns blä (men ändå är jag nöjd), hyn känns blä och jag känner mig bajs. You get it? Haha... Jag vill säga att jag känner mig ful, fet och äcklig men eftersom inget av det stämmer så låter jag bli att säga det till mig själv.

Men jag ska försöka att inte tänka på det, det är bra att ha såna dagar också. Dessutom var det sjukt längesedan jag hade en riktig blädag, minns inte ens senast. Förr i tiden hade jag blädagar var och varannan dag... Och då kände jag mig bara fet, ful och äcklig. Blä, blä, blä, blä!

Dado och jag har diskat, tömt kattlådan, soporna, plockat undan lite och så vidare så det känns bra. Hade det varit ett diskberg nu hade jag spytt på det, för att det skulle få mig att känna mig ännu mer blä. Jag har skrivit en handlingslista och vi ska väl åka till Coop så småningom. Bokade en tvättid imorgonbitti också, har sjukt mycket att tvätta... Eller så känns det bara som det för att det är handukar och andra stora saker. Oh, på tal om tvätt så måste vi köpa tvättmedel!

Jag lovar att jag ser ut såhär idag.. Hhahahahaa.




Hahaha..

Hair.




Den första bilden är i dagsljus, så den stämmer bäst =) Det är väldigt guldigt, men jag gillar det! Och från att ha varit nästan svarthårig tycker jag att det är väldigt ljust! Tänk då när jag har gjort en till omgång slingor om två veckor!

Idag måste vi städa och handla. Ska boka en tvättid också. Rolig dag ;) Men det är bara att göra det, helt enkelt...

I like.

Den här låten är så BRA. Synd att den inte finns på Spotify. Än.

Keri Hilson - I Like


Någor jag inte likar just nu är min hårbotten i nacken... Det kliar något fruktansvärt och jag har små skorpor längs hela hårfästet och är väldigt röd, bara i nacken alltså. Tror att jag reagerar lite på slingorna, för jag kände när hon sköljde håret hur det kliades och när hon masserade in schampo och grejer i nacken var det sjukt skönt att bli kliad. Men jag tror att hon rev upp huden lite då eftersom jag redan var irriterad och nu har jag fått skorpor. Men jag är rätt van, jag brukar ganska ofta hitta små sår och skorpor i min hårbotten... Ska passa på att fråga henne om jag kan göra något åt det (har kletat på Aloe Vera gelé för denär väldigt skön och svalkande) imorgon, ska ändå byta tid för jag såg att jag jobbade dagen innan min födelsedag.

Wellwell, det är lätt värt att ha lite klåda i skallen för att bli fin ;)

Nu ska jag ligga och lyssna på musik i soffan tills ögonen blir tunga...

Onsdag.




Idag har det varit strålande väder! Solen sken som aldrig förr och jag höll på att svettas ihjäl när jag gick till stan. Det kändes nästan vårigt, trots ungefär en minusgrad. Efter ungefär två timmar hos frisören är jag nu betydligt ljusare i håret. Först la hon en mörkare färg i botten på håret, alltså på utväxten som är min egna färg (annars skulle jag bli så ljus bara där av slingorna). Sedan la hon folieslingor i hela håret och jag satt med det i en evighet kändes det som... :P Efter att hon sköljt ut var jag ju tigerrandig, men då la hon i en toning som jämnade ut kontrasten lite, så nu är jag inte tiger längre ;) Bara guldigt slingad! Är verkligen jättenöjd! Klippte ingen hellugg, men en snelugg som täcker nästan hela pannan så det blev ju lugg i alla fall... ;) Ska dit dagen innan my B-day och slinga igen. Vi går mot ljusare tider! Jag ska visa bilder imorgon då jag kan fota i dagsljus. Testade nu att ta bilder men man får liksom ingen bra uppfattning om hur det ser ut...

Just nu har jag jätteont i nacken och ryggen. Och i magen också, proppade i mig en för mycket toast nyss... Funderar på att ta tag i disken, men det känns jävligt långt borta... Är jävligt irriterad och vill helst gå och lägga mig. Kanske ska göra det och läsa lite. Eller se en film kanske... Ja, det ska jag!

Hejpa.

Tisdag.

'Cause I'd get a thousand hugs
From ten thousand lightning bugs
As they tried to teach me how to dance

A foxtrot above my head
A sock hop beneath my bed
A disco ball is just hanging by a thread




Idag har jag köpt 10 par strumpor. Jag vet inte om det beror på att jag inte orkar tvätta eller för att jag faktiskt vill ha nya strumpor. Tror faktiskt att det är en korsning. 5 par svarta och 5 par i lite olika färger är det i alla fall. Kan slänga lite slitna och missfärgade strumpor, alltid kul att fylla på med något nytt. Men det bästa av allt med den här dagen var att jag gick till frisören och bokade en klipp/färgtid och hade tur att få en redan imorgon! Vi ska göra det ljusare genom att slinga det och sedan får vi se vad vi gör. Jag ville ju ha en ljusbrun färg, men jag kanske ångrar mig och bara vill ha det slingat? Fröken Svårt Att Bestämma Sig... Lugg är jag i alla fall 99% säker på. Äh, det visar sig imorgon ;)

Är för övrigt sugen på apelsinjuice. Har ingen. Möp. Nu ska jag läsa! Jag älskar sista boken. Och den är lång. Och det bästa börjar i mitten av boken och då tar den inte slut för då har man ju halva kvar! ♥

Taggad.

Jag känner mig taggad för något. Vet inte vad, känner bara att jag är... Sjukt taggad! Haha. Det kan kanske bero på att jag nyss ätit en Marabou Mintkrokant på 200g helt själv... Oliv och för mycket socker är ingen bra kombination, haha. Jag känner mig extremt danssugen, tur att jag ska till Fia på fredag och festa. Hon fyller år på onsdag, liksom! Och så ska jag planera ihop min egen födelsedag, jag fyller ju år på en lördag och har lyckats byta bort mitt stängninspass. Tack Fia, för hjälpen med att hitta offer ;)

Hubbabuhhbba!

Natural.




Fireflies.

Owl City - Fireflies


You would not believe your eyes
If ten million fireflies
Lit up the world as I fell asleep


Jag älskar den här låten! Helt fantastisk.

Har städat och packat upp min resväska. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mitt risiga barr, usch. Imorgon ska jag gå till frisören och se till att det blir okej att visa sig offentligt ;) Annars har den här dagen varit en riktig slappdag. Sov till 10 och det var riktigt skönt, har liksom inte haft tid att varva ner efter Göteborg för än nu. Så planen är faktiskt inte att göra något vettigt idag, tror jag ska gå ner och köpa en stor chokladkaka och se en film ikväll. Mmh.. Hoho. Funderar faktiskt på att se Avatar, är jag extremt nördig då? Jag har sett den två gånger redan och senast var i torsdags... Men jag tycker om den så mycket och den är så FIN! Men frågan är om det blir en besvikelse att se film över huvud taget när man väl sett en film i 3D? Haha... Näedå, såg en film som heter Gamer i lördags och den var helt okey. Fats konstig, men bra också. Haha.

Well well, nu ska jag som sagt duscha och bli en ny människa. Bokstavligt.

Heej heeeeej.

Random.

Ledsen för att jag inte uppdaterat något. Men i fredagskväll när jag kom hem efter att ha rest hela dagen så orkade jag absolut inte hänga vid datorn. Och både igår och idag har jag jobbat 11:30-20:30 (jobbade över en halvtimme idag också). Så, that's why.

Hemresan från Göteborg gick ju lite sisådär. Planen var att åka tåg från Göteborg till Stockholm och därifrån ta ett tåg till Gävle och från Gävle ett tåg till Sundsvall, pwhuu... Men redan i Göteborg var i en kvart sena och det ökades till hela 45 minuter, precis vad jag hade på mig att byta till Gävletåget... Kört, tänkte jag. Men så när jag kom till Stockholm såg jag att Gävletåget stod där och jag löpte som en gasell för att hinna. Men så visade det sig att bara två av vagnarna gick att öppna, de andra dörrarna hade frysit fast. Och det var smockat på tåget, hade fått stå hela vägen till Gävle och kramats med andra resenärer. Dessutom, jag hade bara en kvart i Gävle att byta till Sundsvallståget och om Gävletåget inte skulle komma iväg snarast skulle det ändå bli jobbigt i Gävle om jag missade det andra tåget. Så jag sket i allt. Gick upp till SJs kundservice och fick min biljett ombokad - med ett direkttåg från Stockholm till Sundsvall! Den biljetten lär ha varit sååå mycket dyrare, så jag klagade inte ;) Det tåget var (såklart) också försenat på grund av något tekniskt fel och då missade en drös resenärer sin buss från Sundsvall och vidare. Och jag hade ju också planerat att åka med en buss där ifrån, hade inte bokat dock. Men då ringde SJ in en buss för de som skulle mot Umeå och jag åkte med den utan att behöva betala  ^^

Kan jag säga att det var skönt att vara hemma efter att ha stressat och jagat tåg hela dagen?

Mindre skönt att ha jobbat två långa dagar nu, men det är kul också. Nu jobbar jag inte för än på lördag - suck. Får se vad jag hittar på den här veckan :)

Uhmm, jag vet inte vad jag ska skriva. Allt jag skriver känns flummigt och osammanhängade, så nu ger jag upp. Ska lägga in bilderna imorgon så då lägger jag väl upp dom. På MIN dator. För vet ni?! Pappas kompis lagade min laddare! Fast det kanske jag redan berättat...? Haha.

Ouff, god natt.

Resa, resa, resa.

Sitter på tåget. Har ätit alldeles för mycket godis från Pressbyrån och får säga till mig själv på skarpen för att inte sluka min bok på en gång. Det är inte lätt. Men så kom jag ju på att jag har ju datorn och det är = Spotify! Det måste vara Guds gåva till mänskligheten. Helt klart.

Vi är i Skövde nu, försenade med ungefär 20 minuter. Det innebär att min tid till att hitta nästa tåg i Stockholm förkortas alldeles för mycket. Och jag hoppas att jag överlever på macka och drickyoghurt hela vägen hem, för efter Stockholm åker jag bara regionaltåg och X-trafiktåg och där säljs ju ingen föda. Nåja, jag är ju mutant Oliv så på något sätt överlever jag garanterat.

Det var inte kul att lämna Elin på perrongen :( Jag diggar verkligen Göteborg. En fin stad. En stad med möjligheter.

"Heej heeeeeeeej".

Buhuuu...

Idag åker jag hem!!!!!! :( :( Och idag är det strålande sol i Göteborg, det blir svårt att slita sig. Tror att jag får rubba på min plan för det här året. Kanske läsa en kurs till hösten här istället! Who knows.
Jag hoppas att resan hem blir problemfri. Nu blir det frukost!

Idag mår vi...

Låt mig tänka...
Perfect! Fast jag vet inte med Elin. Hon mår nog sämre. Jag mår inte dåligt alls, men jag vet ju hur man sköter sig ;) Hade jättekul igår och det var kul att träffa Elins nya vänner! Alla var trevliga och glada prickar. Och på Handelspuben dansade vi till mysko (men helt okej) musik och hade kul. Jäkligt kul faktiskt.
Vi ska snart gå ner på stada och köpa ett par nya spetsstrumpbyxor åt mig eftersom Elin ramlade ett x antal gånger igår och gjorde hål i dom (hon fick låna). Hittar säkert något annat roligt också. Och sedan blir det bio igen, Avatar i 3D. Jag kommer att dö lite smått. I <3 Avatar.
Toodels. (Jag saknar Dado)

Fina flickor.

'


Getting ready...

For birthday party! :D Har faktiskt bara sminket kvar. Och ett armband som ska sättas på handleden. Kanske lite parfym också, sen är jag färdig! Har på mig mina svarta byxor från JC och ett linne från H&M. Smycken från Gina Tricot, JC och Tomas Sabo. Nu vet ni det ;)
Det är ett bra tag till Elins polare kommer (18:30) men det är bra att vara ute i god tid. Man måste ju räkna med hårproblem, till exempel... Kom precis på att jag måste ju göra något av mitt förbannade trefärgade hår också :P När jag kommer hem till Härnösand ska jag gå till J på momangen och fixa barret!
Tjing!

Ingen vanlig dag...

Nej, för det är Elins födelsedag! GRATTIIIIS KNÄPPO :D

Idag ska vi fira lilla Elin, tjolahopp :D

Det regnar köttbullar...

.. Var typ världens roligaste film! Åh, en Alce & Oliv film så det bara... Regnar köttbullar om det! Hahahah.


Aaah :D


Hulken och Spinky.

Kan.. Inte.. Andas!!! Alltså seriöst, jag döör! HAHAHAHHAa... Gud. Hahahah.
Gissa vad Elin och jag har gjort idag!?!?!??
Ser ni? ^^ Jo, vi har tagit ett hål till i öronen! Väldigt spontant och superkul, en jäkla kick! :D Och vet ni en sak som gjorde min dag (eller mitt liv som jag först uttryckte det)?! Jo, JAG HAR HITTAT MINA BYXOR PÅ JC I RÄTT STORLEK!!!!!! LYCKA! :D Och sen har jag shoppat lite smågrejer som jag är väldigt nöjd med, åh.
Snart ska vi gå och se Det regnar köttbullar, det blir fab! :D
Puss!

Frammeee!

Tänkte bara meddela att jag är framme i Göteborg! Efter en smått jobbig resa... Fick åka buss till Uppsala och där ifrån fick vi springa till ett regionaltåg som tog oss till Stockholm. Och jag hade missat mitt tåg till Göteborg med ungefär en timme, men jag och en kvinna som jag hängde på (skulle också mot Göteborg) hoppade på första bästa tåg mot Göteborg och hoppades att det var okej trots att vi inte hade platser där. Vi satte oss och väntade på konduktören och det var inga problem, vi kunde eventuellt behöva flytta oss till andra platser men vi satt där vi satt hela vägen :) Så det var ju skönt! Jag kom till Göteborg ungefär en och en halv timme senare än planerat, så det var ju inte såå farligt.
Nu ska jag följa med Elin upp till köket och diska ;)

...

Tanken var ju att jag skulle sitta på ett tåg nu, men tåget ville tydligen inte samarbeta så nu sitter jag här. På en BUSS. Kommer med största sannolikhet missa mitt tåg mot Göteborg men som tur är går det fler ganska tätt. Jag tackar mig själv för att jag tog med mig fika eftersom något sådant inte finns att köpa och jag är svinhungrig nu!

Suck. Det blir inte alltid som planerat kan man säga just nu. Två par skulle vidare med ett plan till Spanien klockan 3. Känns lite som att de kan hälsa den resan goodbye, gud vad frustrerande! Men jag hoppas att de kommer fram!

Nåja, nu ska jag... Äta och försöka ta mig till toaletten.

Och jag har inget emot att åka buss, jag tycker faktiskt att det är mysigt! Men det ärte jobbigt eftersom tanken var tåg från början :P

Yeaaahhh! Tur att jag kan lyssna på musik och läsa Twlight!


Mot Göteborg!

Jag tror att jag har packat klart nu. Har säkert med mig för mycket men det är skönt att kunna välja mellan lite olika kläder.

Åh, idag får jag träffa ELIN! :D Det ska bli så kul! Imorgon ska vi se Det regnar köttbullar i 3D och det lär vara den ultimata filmen för oss, haha. På onsdag fyller Elin 20 år! Shit alltså.

Jag har lånat mammas dator så jag kan lyssna på musik, precis som förra gången. Så jag skriver väl någon gång vid 1 att jag överlevt tågbyte i Stockholm ;)

RSS 2.0