helgen



Idag fick Dado följa med till stallet! Efter vi red i Västanå så har han velat prova styra själv och sånt, inte bara rida på en stig. Först red jag Wille en stund, han kändes väldigt fin idag! Han var lyhörd och känslig för alla hjälper och jag fick en "aha-känsla". Wille har ju en väldigt lång man och tyglarna trasslar lätt in sig när man rider, så då fick det bli en inbakad fläta. Inte så välgjord, men jag tycker att de är fina :)



När Dado skulle sitta upp så hade han lite svårt för att få Wille att skritta. Han gick bara när jag gick framför honom, svängde när jag svängde och ja... :P Haha, men tillslut så kunde Dado få honom att skritta på volten själv, även om det kanske blev ett stopp någon gång ibland. Wille var i alla fall snäll!




När vi var klara i stallet åke vi till Stallarna och fikade ^^ Blev proppmätt på Gifflar och Balerina Choko. Vi satt på klipporna och det var riktigt mysigt, men efter ett tag så sa våra rumpor aj. Då åkte vi hem och skruvade upp den sista hyllan! Hela dagen igår så satte vi upp tavlor och hyllor - finally! Fast det var mest Dado som fixade :p Igår var jag så jävla trött alltså. Eller ja, det var jag väl idag också. När vi skruvat upp hyllan var klockan ungefär 4 och då la vi oss och sov i nästan 3 timmar! Jisses. Kommer inte kunna sova ikväll!

Imorgon är jag också ledig! Härligt. Ska handla, tvätta och kanske damtorka lite. Och kanske leka med Alcepalce. Ska ta en sväng på stan också, för jag har en mycket kär vän som fyller år på tisdag :) Men alldeles egna Lurk.

Mjaow!

Kommentarer
Postat av: AnnaL

ååh va wille är fin!!:) o kul att det gick så bra:) för er bägge :) kram Anna

2009-08-02 @ 23:33:05
Postat av: Amanda

Vilka fina bilder!:)

2009-08-03 @ 13:03:16
URL: http://aaaammannda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0