röntga

Den 21 augusti ska jag röntga (självklart röntga och inte rönka som jag skrev? Haha!) ryggen! EXCITING!

Höhö. Tror att det bara är jag som tycker att det är roligt att gå till trandläkaren och doktorn... Liksom, jag tycker att det är intressant att se vad dom gör :P Nästan så att jag skulle vilja få ett hål i tanden för att känna hur det känns att få borra. Fast jag ska väl vara lycklig över att jag har hela och fina tänder, samt inte lider av någon sjukdom så jag måste hänga hos dokorn allt för ofta.

Undrar om man kan få med sig någon bild hem? I så fall ska ni få se min bröstrygg ^^ Det är bara den delen dom ska ta, eftersom det är där jag har ont. Fast jag kom på en sak! Osteopaten sa ju att jag var vriden i bäckenet och då vore det väl bra att titta där också? Fast å andra sidan sa doktorn att jag hade en liten konvex på ryggraden i bröstryggen. Ja, säg mig... Vem kan ställa den rätta diagnosen? :p

Det går väl... Smått framåt med städningen. Har plockat undan alla prylar som låg utspridda överallt i alla fall och det är ju den största stökboven (bra ord!). Nu har jag varit nere på Coop och handlat JIF som utan tvekan är världens bästa medel! Tänkte gå lös på våran toalett, som trots en noggrann rengöring luktar äckligt. Fattar inte varför. Om inte JIF klarar det får vi köpa en ny toasits, något vi ändå tänkt att göra för att den vi har är så ful. Japp. Köpte även en halv honungsmelon som jag tryckte i mig precis, samt lite bananer och apelsiner. Har varit grymt sugen på frukt så... Och så köpte jag en hink också! Den vi har soporna i i köket luktar skitäckligt, något måste ha runnit ur en soppåse och satt sig i plasten för det går inte bort.

Näe, nu ska jag som sagt gå lös med JIF tillsammans med Michael Jackson. Har lyssnat konstant på hans låtar idag! Mina två absoluta favoriter är Smooth Criminal och They Don't Care About Us. Jupp.

Pöss

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vad skoj att röntga :D

2009-07-27 @ 20:54:55
URL: http://a-grevesmuhl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0