Foto



 

Fick helt plötsligt lust att fota ikväll. Utanför dörren gick jag då inte, men inne hittade jag visst  några saker. Våran takkrona som jag egentligen inte tycker om, men på bild gjorde den sig ganska fin ändå. Spotarna är samma bild två gånger, en upp och ner. Och så hittade jag tacorester, de hade så fina färger! Bilderna går att klicka på!

Nu ska jag sova, ska upp 7 imorgon och gå en liten men rask promenad!

At work

Jag tänkte inte gå ner på McDonald's eftersom jag hade (har) så jäkla ont i magen. Men Ida mådde inte så bra, så jag åkte ner. Satt där tills hon började igen och undrade om hon ville ha något gott till resten av kvällen. Fick nappar som beställning, så jag åkte till Hemköp och köpte nappar och en del annat gott. Åkte hem och hämtade Ekonomi x2 och sedan ner på McDonald's igen. Där blev jag allas favorit med mitt godis! Satt och pluggade en stund och pratade med de som hade tid. Det var trevligt, tror jag ska spendera fler pluggtimmar på jobbet, haha!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på tills det blir dags för sängen. Kanske komma på något att klä på mig imorgon, fast naken är ju i och för sig ett alternativ. Tänkte börja med mina morgonpromenader den här veckan och eftersom vi har sovmorgon imorgon så tänkte jag passa på. Hur som helst så blir det nog inte allt för sent ikväll, fast risken finns ju att min mage håller mig vaken, om inte huvudet.

Bild från Stadsfesten i sommar.
Guardians of McDonald's!

Duktig igen

Nu har jag skrivit klart uppgiften till Internationella Ekonomin - vad duktig jag är! Ska bara skriva ut den så är den helt avbockad. Senare ska jag läsa Företagsekonomi och repetera lite. Jag är bra jag.

Förutom att plugga så ska jag ner till jobbet för att sitta med Ida på hennes rast. Stackarn, hon jobbar 12-21 idag och vi kom hem halv 4. Sedan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske plocka lite i mitt rum och fundera på vad jag ska ha med mig imorgon. Vi har ju fått vårat schema nu så nu blir det "vanliga" dagar. Har dock sovmorgon från filosofin imorgon eftersom läraren är på älgjakt... Skönt! Minns inte vilken lektion vi börjar med då, men det visar sig!

Jag har fruktansvärt ont i magen och vill helst inte lämna min plats på mage i sängen. Men jag antar att jag måste röra på mig någon gång.

Hm...

Hemma

Så jävla skönt att få lägga sig under täcket, synd bara att sängen inte är uppvärmd! Frös så jäkla mycket på slutet alltså... Kvällen var iallafall rolig, har nog aldrig haft så kul nykter! Jag och Ida dansade galet på Kajutan tillsammans med våran halta Donkenkompis. Och innan det var vi hemma hos honom och pratade, hade trevligt och skrattade med tre andra killar. Avslutade med värme på BigBoy innan jag och ida som sagt frös ihjäl. Och när vi skulle hämta bilen på Donkenparkeringen så kom det en full, läskig gubbe mot oss. Så vi hoppade in i bilen och jag bad snällt att den skulle starta på en gång, gubben ville iaf lifta. "Hörni, tjejer..!" Var det sista vi hörde innan jag gasade därifrån!

Nu är jag jättetrött. Ska försöka sova. Har haft problem med det den senaste veckan som sagt. Vaknar hela tiden också, så jäkla jobbigt när man är så trött.

12 dagar kvar!

Out

Ska snart åka ner till Ida på jobbet. Sen ska vi till en annan jobbarkompis och ja... Sen vet jag väl inte! Jag är inte så himla sugen just nu, men jag har lovat någon att jag ska skärpa mig så det är lika bra att försöka vara glad. Såhär ser jag iaf ut, med svarta byxor. Orkade inte vända bilden, men ni ser Impuls iaf!

Ciao.

Sad

Idag är ingen bra dag. När någon säger något till mig tar jag det på fel sätt och blir ledsen för vad som helst.

Jag vet varför det är såhär, men det känns extra jobbigt den här gången. Det gör ont i mig.

Jag vill bara ligga och vara ledsen, det är ingen som förstår något och jag känner mig som en hormonstörd 15åring. Det finns bara en person som jag vill vara med nu, han skulle knyta upp alla mina knutar, få alla mina dåliga tankar att försvinna. Han får mig att tycka om mig själv, att vara lycklig. Men jag behöver honom nära. Jag saknar dig!

Nu ska jag försöka rycka upp mig. Försöka hitta på något att göra tills jag kan börja göra mig i ordning, ska ner till McDonald's klockan 9, för då slutar Ida. Men det är ju ett tag kvar dit... Jag behöver inte plugga (det ska jag göra imorgon), jag behöver inte städa. Ovanligt att inte behöva ha dom sakerna som alternativ! Hm, fota var ett tag sedan. Fast jag vet inte, jag är trött efter att ha gått både till och från stallet. Och här hemma har jag redan fotat allt som går att fota. Har ingen bil just nu heller... Jag kanske tar en tupplur, är trött hela tiden. Har svårt att sova, vaknar hela tiden... Tupplur ska jag försöka med. Och med lite iPod i öronen.

Den här bilden lägger jag upp för att jag blir glad av att se den! Det är från när Malle och jag hoppade i sommar. Han är så söt på den så man kan inte låta bli att le!

Impuls!

Jag skulle till Anna klockan 6 ikväll för att se på Sagan om Ringen, vid 5 hade Ida klädpanik och visste inte vad hon ska ha på sig när vi ska gå ut imorgon. Och då börjar jag fundera på vad jag egentligen ska ha på mig, det känns inte som att jag har något kvar efter min rensning! Och eftersom varken Ida eller jag kan gå på stan imorgon bestämde vi lite impulsivt att vi skulle dra ner på stan och skaffa någon nice topp på sisådär 40 minuter. Det första som inhandlades var ett par skor på halvahalva till Ida, sedan gick vi på H&M och kollade lite halvstressigt efter kläder. Hon hittade en jättefin mörk grönblå topp! Och påtal om impuls - jag hittade en knallrosa t-shirt som det står just Impuls på! Haha, passande va, när man impulsshoppar! Köpte ett svart linne också, för att ha under. Vi kommer att vara snygga imorgon!

Jag kom hur som helst till Anna prick 6, där höll jag nästan på att somna till den andra filmen och magen gjorde så ont efter gottaätande. Den tredje filmen såg vi inte, då hade jag väl kommit hem vid 4-5... Nä, den får vi ta en annan gång!

Nu ska jag sova, ska upp 10 och gå till stallet. Ska fixa hos Lemon och sen är det Jubileumsshow på ridskolan, fast jag har ingen aning om vad som händer eller om jag ska göra något. Men det visar sig antar jag... Hm, eller gör jag så att jag tar Lemon efter showen så slipper jag ställa klockan om jag känner för att sova länge?

13 dagar kvar <3

Regn, duktig och fnitter

Idag har det regnat hela dagen. Jag såg ut som en slickat katt. Vi hade Internationell Ekonomi på morgonen, skulle tydligen bli en tuff kurs med mycket plugg... Men sånt älskar väl nördar, som jag? Ehum, vi fick en läxa också. Efter lunch hade vi Filosofi, startade blogg och sånt. Även där fick vi en läxa, så nu har vi fått läxa för alla tre lektioner vi har haft den här veckan. Snacka om att mjukstarta hårt!

Och vet ni då! Duktig som jag är så gjorde jag klart filosofin efter skolan! Jag är så stolt över mig själv att jag skulle vilja ge mig själv en puss. Puss! Fan vad bra jag är! Läxan vi fick i IE tänkte jag göra på söndag plus läsa igenom företagsekonomin lite mer. Bra, som sagt!

Elin och jag var ute och promenerade ikväll, vi gick i drygt en timme och vi hade tur, för det regnade inte! Sedan kom jag hem och lagade Quinoasallad åt mig om mamma. Var väldigt gott, för jag var jättehungrig!

Nu är jag egentligen alldeles för fnittrig för att kunna skriva, men jag försöker, hihi. Imorgon ska vi leka, eller något. Sedan få schemat (äntligen!) och så skulle A-B bjuda oss på fika. Alltså, vad har hänt med kvinnan? Hon är snäll mot oss helt plötsligt. Fast det kanske bara är något i början av terminen, vad vet man...

Och nu har jag numera Halebop, så nu kan alla kommunicera med mig också! Call me, call me! Hihi.

Jag rensade lite sms idag och hittade det här;
"Omg vad kåt du är!"
Och så nästa sms;
"Lat ska det vara!"

T9 kan vara lite busigt ibland.

Mjau! Hihi, puss på min sötmunk!

Infekterad hjärna

När det inte finns någon som är här och tar på mig och säger att jag är fin så försvinner mitt självförtroende. Därför känner jag mig som en jävligt stor person idag. Jävligt tjock. Och att dessutom veta att jag (som vanligt) gått upp i vikt under sommaren infekterar min hjärna. Men istället för att ligga hemma och gråta över det mer, så ska jag fan ta tag i mig själv. På riktigt! Så från och med imorgon är det full jävla diciplin när det gäller mig! Jag skulle behöva någon som stod med en piska och slog mig ibland. Men eftersom ingen vill slå så får jag helt enkelt piska mig själv.

Idag fick jag för mig att jag skulle svälta mig själv. Åt inget på hela dagen, ända till för en stund sedan, då jag insåg att jag är helt jävla dum i huvudet. Så då åt jag och bestämde mig för att jag inte orkar hålla på såhär längre. Det är jävligt påfrestande. Jag måste lära mig att äta regelbundet och lika mycket hela tiden. För jag kan äta jättelite några veckor, jättemycket vissa veckor... Det är inte bra!

Och så borde jag börja röra på mig igen. Jag har lagt av med all träning, så nu blir det jag själv som tränar mig själv. Det får bli mest promenader, då det kommer att ge mig mer än springningen. Jag vill liksom inte ha mer benmuskler än vad jag redan har. Förra året gick jag ett antal morgonpromenader innan skolan började varje dag. Det var riktigt skönt, så det ska jag se till att göra till veckan!

WAAH... Kom tillbaka och gör min hjärna frisk!

Nu är filmen klar.

Nämen!

Vem är det inte som sitter här och har gjort klart alla ekonomiuppgifter vi hade i läxa!? Jo, Oliv! Nu är jag riktigt nöjd med mig själv. Den näst sista var lite klurig innan jag kom på hur man ska tänka. Eller jag kanske ska säga - när jag kom igång och tänka! Och vad snabbt tiden går när man pluggar... Att jag ska sitta dygnet runt och plugga sen! Så tiden bara rinner förbi, så den här skolan kan ta slut någon gång!

Nu vet jag dock inte vad jag ska göra resten av dagen. Kanske ta en tupplur? Se på film? Jag vill se Ps. I love you, så om det går så ska jag nog fixa den nu. Det enda jag ska göra idag är att gå på information om polisyrket ikväll klockan 7. Blir väl... Intressant.

Jag har världens mysigaste kläder på mig just nu. Nästan som om han vore här!

Puss!

Höst

Idag är det verkligen bekräftat att det inte är sommar längre. Regnet dropppar, allt är grått. Träden ser döda ut och ingen ser speciellt pigg ut. Nåja, den här dagen har hittills känts lite bättre än gårdagen iallafall. Men ändå känns allt så... Jag vet inte. Hämtade ut mina betyg idag, är väl inte jättenöjd men det är okej. Jag hade världens svacka och då är det inte så lätt. Dock blev jag jävligt pissed på idrottsbetyget. Hon sa att jag skulle få MVG, men det står VG. Försökte hitta henne idag för att fråga, men hon hittades inte... Morr, jag ska allt ha mitt MVG! Sedan sa jag till mig själv att jag skulle ha MVG i alla kurser som är kvar. Kanske lite väl högt krav, men jag ska minst ha VG i allafall! Och det tror jag att jag kan fixa, bara jag tar tag i mitt lata jag.

Nu ska jag ta och göra lite ekonomiuppgifter! Good girl.

Grattis till Ida som klarade teorin idag!

Åååååååh... I miss you

...

Okej. För att förtydliga allt. Den här dagen suger! Min dator kommer snart att få fuktskador efter alla tårar som droppat från mina ögon ikväll. Nu ska jag gå och fixa kvällsfika för att jag fick en värdelöst äcklig middag. Och det är hur mörkt ute som helst och klockan är knappt nio. Jag vill inte jobba på McDonald's, jag vill inte ha något jobb alls för tillfället. Men jag vill ha en jävla massa pengar. Så jag funderar, när jag fått mitt schema och sett hur det ser ut, att kanske försöka jobba en extra dag i veckan. För att jag vill bli så jävla rik och kunna dra riktigt långt här ifrån när det väl är dags. AAAAARGGH!! Jag vill inte gå i skolan, skolan hatar mig. Jag tror verkligen det.

I love pms

Lektion och läxa

I morse hade vi terminens första lektion och fick med den också terminens första läxa, som är till nästa vecka. Jag låg nyss och läste igenom kapitlet, men jag vet inte om något direkt fastnade. Jag fick läsa om varje rad fem gånger och då är det svårt att få in något. Men mina tankar är på helt andra ställen just nu. Det är inte så jäkla lätt att få in en massa formler om fasta och rörliga kostnader då. Och så är jag helt ovan att plugga. Det är svårt att hitta tillbaka till tekniken (om jag nu hade någon). Jag får se om jag kanske gör några uppgifter senare också. Det är så jäkla jobbigt att inte ha någon motivation till något men veta att jag MÅSTE plugga. När man måste något är det inte alltid så kul. Och är det inte kul är det svårt att lära. Har glömt bort en hel del från ekonomin, kanske borde läsa igenom alla kapitel vi gjorde förra året för att kanske gräva fram mina gamla kunskaper? Jag kan ju läsa sammanfattningarna från varje kapitel i allafall, då borde jag få tillbaka en del. Mmh, det ska jag se till att göra innan den här veckan är slut. Och senast måndag ska jag ha gjort klart alla 8 uppgifter. Låter som en bekväm deal för mig just nu. Vill inte börja andra dagen i skolan med att verkligen råplugga. Man kan väl få... mjukstarta?

Nåja, jag kommer nog igång. Allt känns rätt hopplöst när jag inte tänkt på att skolan verkligen började i måndags. Jag hade bara söndagen i mitt huvud. Att skolan började, det existerade inte just då. Jag tror att all min skolförvirring kommer att försvinna så snabbt jag fått shcemat. Då vet jag vad jag har att göra och hur resten av den här terminen kommer att se ut. Jag vill helst av allt bara gräva ner mig i allt plugg, verkligen plugga effektivt, få bra resultat. Engagera mig. Det känns som att tiden kommer gå snabbare då, och det vill jag verkligen att den ska göra. Jag behöver bara motivation... Och jag tror jag kommer att hitta den, snart.

Ledsen att jag låter som världens mest negativa människa. Men jag har inte haft en bra dag idag helt enkelt. Det kan inte alltid vara bra, så är det bara. Synd bara att jag tänker på helt fel sätt när det händer...

När mamma slutat jobba ska vi åka ner till Telia så jag äntligen kan byta till halebop! Mitt abonnemang är avbetalt nu och det ska bli så skönt att få kontantkort... Det är lätt att pengarna bara flyger iväg när man ringer med abonemang. Mamma måste följa med för att det står på henne, eftersom jag inte var 18 år när jag skaffade det. Då ska jag se till att numret skrivs över på mig också.

I miss you

Första dagen

Skolan var inte så ansträngande idag. Började klockan 13, fick lite info och 13:30 gick vi. Efter lite skobyte och lunch hemma hos mig gick vi upp till födelsedagsbarnet Ida för tårta! Lilla Ida blir 18 år idag! Grattis! Efter tårtan försvann fler och fler, tillslut var det bara jag, Hanna och Ida kvar. De följde mig en bit hem, men vi fastnade i en lekpark och lekte.

18åringen, Louise, Bröstet och jag!


Hanna, Hanna och Emilia. Och en av tårtorna!


I lekparken!

Väl hemma har jag äntligen gjort min klädrensning. Och Elin har varit här och hämtat hälften av det. Det blev alltså... Ett berg med kläder! Jag damsög även och bäddade rent i sängen. Även fast jag helst ville ligga och dra in all doft tills den försvinner innan jag bytte. Men nu blev det nytt.



Imorgon börjar vi 09:00 med företagsekonomi! Great!

The D Day

Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma. Åtminståne inte att den skulle sluka mig helt plötslgt, från ingenting. Den här dagen har känts så långt bort. Men nu har den kommit och den är snart över. Jag känner mig som en fågelunge som ramlat från boet och tappat bort sin mamma. Förvirrad helt enkelt. Lost.

Efter att ha försökt samla mig någorlunda kunde jag starta bilen och köra hem igen. Samlade mig ytterligare och ringde till Ida, vi åkte till McDonald's och käkade. Där blev vi uppassade av Marcus, haha! Först kom han med en kärleksdesert bestående av chokladmilkshake och Ahlgrens bilar toppingen i en liten mugg med två sugrör. En stund senare kom han med en kopp avslutningsgodis från söt-Pegah. Sött va?

Sedan åkte vi till Malle och klappade lite på honom innan vi begav oss in i skogen för sightseeing. Vi slutade upp hos Ida där vi fortsatte vårat letande efter en resa... Mmh, precis vad vi behöver och definitivt är värda efter den här sommaren! Haha, vi satt och kollade på bara flygstolar och en hel hög okända flygbolag kom upp och då la jag av denna; "Men man vill ju inte åka med typ AlQaida Airlines eller nåt!"

Nu ikväll har jag kommit på att det är skola imorgon. Det är inte direkt det som varit i mina tankar inför den här dagen. Skola... Jaha. Börjar klockan 13:00. Känns både jävligt jobbigt och jävligt bra att börja det här tredje och sista året. Jag vill bara få ett slut på det. Speciellt när jag insett att allt det här med samhälle och ekonomi inte var min grej. Helt fel, helt fel. Det är bara att bita ihop och göra det.

Snyft.

Pics

Dado och Olivia lanar:                           
   






Oliv goes crazy!










Oliv goes Canon!


Oliv goes... Happy?


Dado rockar! Haha!

Paradisbadet

Idag skulle jag, Dado och Ida åka till Paradisbadet. Men Ida vaknade upp med världens nackspärr, så hon stannade hemma. Men Dado och jag åkte! Vi lekte som barn - gjorde volter, hoppade från trampoliner, åkte på konstiga sätt i ringarna, snurrade varandra... Och såklart badade vi bubbelpool. Vi hade riktigt kul! När vi kom hem åkte vi till honom och åt mat, sedan hem till mig och där däckade vi i min säng. Sjukt trötta vi är efter den här dagen! Ska snart sova, jag ska upp och jobba imorgon. Börjar i och för sig inte förns 11, men det är ju alltid skönt att vara extra utvilad för en gång skull. Jobbar till 20:30 och är det någon dag jag önskar att vakna upp med 40 graders feber så är det imorgon. Är inte alls peppad att gå till jobbet efter en och en halv veckas "semester". Men det är bara att ta på min trevliga, leende fasad och låtsas som att jag älskar alla kunder. Det brukar funka! Ska komma ihåg (hur jag nu skulle kunna glömma...) att försöka byta bort arbetet på söndag, känner att det kommer att bli väldigt jobbigt att jobba då. Mm...

Jag har irreterande nog kvar vatten i ena örat och det vill inte försvinna, trots alla försök med handtryck och tops... Kanske försvinner under natten om jag sover på det örat? Mina linser och ögon mår inte så bra just nu, har både badat med dem (och jag kollar alltid under vattnet) och sovit med dem idag. Not good! Därför ska jag äntligen plocka ur dem alldeles strax. Har ett blåmärke på smalbened efter badandet och asont i ryggen efter att ha suttit konstigt. Nog med whining!

Klunkade nyss i mig en halv liter O'boy. Har fått en riktig O'boy period, vilket inte är bra. Är ju inte direkt nyttigt... Men jag ska väl passa på, när skolan börjar, börjar rutiner och då blir det diciplin!

Sovaa...

Blood

Det blev utgång igår! Jag, Dado och Ida gick ner på stan och gick några varv. Det var ju cruising, tydligen. Fast knappt några bilar... Ja, inte för att det spelar mig någon roll, jag är inte intresserad av att titta på bilar direkt! Vi tänkte försöka komma in på Gennys med Ida, men det gick inte så vi gick vidare och såg på lite slagsmål vid Donken istället... Sedan skulle Ida hem, för hon jobbar idag, så vi följde henne en bit innan vi gick tillbaka till stan och in på Gennys. Där var det kokhett och trångt, väldigt trångt. På dansgolvet lutade jag huvudet bakåt och slog huvudet i någon annans huvud, samtidigt som någon klev mig på fötterna. Så jag lutade mig mot Dados axel för att skydda mig lite, men då fick Dado en knuff så att hans axel slog till min näsa. Jag började blöda näsblod och blodade ner Dados skjorta, så jag begav mig till baren och fick papper. Sen kom tjejen i baren fram med ett glas och frågade om jag ville ha vatten, snällt va? Kvällen avslutades med pizza på Casa och sedan en iskall promenad hem.

Hade roligt faktiskt, fast jag skulle önska lite mer utrymme! Mest synd var att Ida inte kunde komma in, det hade varit ännu roligare! Men om en vecka är hon också stor tjej, så då ska vi gå ut ;)

Idag är en såndär bakisdag, förutom att Olivia inte blir bakis. Jag ligger i pyjamas och tjocksockar, det är grått och blåsigt väder ute. Tror att jag ska gå ner på McDonald's när Ida har rast och prata lite med henne. Därför hade jag tänkt att ställa mig i duschen nu och klä mig i någon bakisoutfit, fast vi kan stryka bakis som sagt. Get it?

Mitt hår är ekkligt. Hårspray och fett.

It felt so wrong, it felt so right

When I'm gone you'll realize, that I'm the best thing that happened to you.

Jag är mätt. Hela 183 cm blev det. Krokettkorvar och lövbiff + lite beasås made me grow. Och förrätten var en McFlurry Smarties och en stor Coca-Cola. I can tell, I'm not starving.

Ikväll kanske jag ska gå ut, första gången på hela sommaren. Är inte sommaren den tid man borde gå ut mest på? Det är varmt och fint. Man kan vara ute. Man slipper att halka omkring i Sibirisk kyla och frysa ihjäl. Men min partymätare har stått på minus hela sommaren, så jag kan inte hjälpa det. Jag samlar solenergi till vintern istället. Laddar upp min partymätare så att den kommer att stå i skyn när det väl är dags.

Jag försöker identifiera mig. Men det misslyckas. Måste ha på mig mp3:n så jag kan skapa en ny personlighet och känsla till varje låt. För jag verkar inte ha någon egen. Nu är jag halvt lesbisk. I kissed a girl, and I liked it! Nej, men seriöst så är den låten min nya replay låt, 24/7.

Om en snar framtid ska jag sätta mig i den nu ljudlösa Toyotan. Jag blev chockad över hur tyst den lät när pappa körde iväg en sväng. Nu kommer det inte låta lika coolt när jag kommer, typ som att min bil vore råtrimmad. Fast det fanns ju alltid en stor risk att hela avgasröret skulle droppa, så jag tror att det är bättre som den är nu.

Jag har ont i magen, vilket kanske inte är så konstigt efter allt matintag.

Tid

Sure everything's alright?

Jag behöver göra något. Jag har inte gjort ett skit sedan jag åkte från stallet. Jag kanske ska åka och rida? Men bara tanken på det fick hela min kropp att säga nejnejnej... Fan att jag inte har en basketboll. Då hade jag gått och skjutit armarna trötta på en korg. Eller har jag kvar den där bollen kanske?

Fan vad... Dålig jag känner mig. När jag inte känner mig sugen på att göra något alls. Jag skiter i allt och vill bara spendera all tid med dig. Annars känns tiden så oviktig. Som om tiden utan dig inte har någon betydelse. Det känns som att det kommer bli en hel del sådan tid senare... Helt jävla oviktig tid som är så viktig. Och jag vill inte spendera de här sista dagarna helt uttråkad.

Jag vet precis vad jag gör. Jag sitter och bara väntar på att tiden ska gå. Det spelar ingen roll hur tråkigt jag än har, för jag vet ju vad som kommer sen.

Men det känns ju ändå så onödigt att vänta och låta så många timmar ur mitt liv gå till väntan...

Väntan på något viktigt.

Brumbrum

Filmen 1804 var inte så bra som jag förväntade mig, men ändå helt okej. Godiset var gott däremot! Och sällskapet var mysigt. Han sjunger väldigt bra också, speciellt i autotune ;)

Åkte moppe till stallet för en stund sedan, pappa håller på att laga Toyotan som skulle kunna tappa avgasröret när som helst. Tror att han har köpt ett helt nytt, så snart kanske man kan åka i den bilen utan att behöva skrika till varandra när man ska komunicera. Min moppe är förresten riktigt rolig att köra. Den går snabbt, är stark och låter fint. Jag orkade inte rida idag, jag gjorde maten, mockade och klappade lite på Lemon innan jag åkte igen. Känner ingen motivation. Det känns hemskt, men jag har absolut ingen lust längre. Kan ni fatta hur konstigt det känns? När det inte ens är kul? Jag hoppas att det kommer tillbaka...

Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Ska bädda sängen och plocka lite i mitt rum, kanske damsuga. Men det tar inte mer än tjugo minuter. Fota? Sitta vid datorn och logga ut och in? Gå på stan kanske... Skulle ju kunna fylla i min skatteåterbäringslapp och lämna in den. Jag får se. Stan stänger 15:00 va?

Här är två bilder jag knäppte i tisdags...


Dreaming?

Tre i en eller kanske svimma av? Jag kan ge dig vad du drömmer om!

Nu bilas det ner til Coop. Jag måste ha godis till filmen 1408!

Puss!

Hårresande

Igår fick jag skatteåterbäring! 1058 kr, ett studiebidrag bara sådär. Härligt, då kanske jag kan köpa något att ta på mig när skolan börjar? Och en present i tid till Ida? Oliv loves money.

Nu är jag nydushad och fräsh som en nyponros... Säger man så? Mitt hår är ovanligt mjukt, blankt och platt idag. Stirrade extra mycket på min utväxt när jag stod och granskade mig i spegeln. Jag har alltid tyckt att den ser så mörk ut, men nu när den vuxit ut lite mer så ser den nästan ljus ut. Mörkblont? Dock ger det blonda håret en sån stor kontrast så det är svårt att avgöra. Den som lever när min riktiga färg är utväxt får se... Jag funderar på att inte göra något med håret, bara låta det växa. Men det är nog inte så snyggt med en mörk kant runt hela huvudet så småningom? Jaa, jag får se... Jag känner dock för att vara mörkare på hösten och vintern. Förra året hann det bara gå ett par dagar i skolan innan jag gjorde en impulsfärgning och mitt slingblonda hår blev... RÖTT! Ja, såhär:


Jag lipade i timmar efter det resultatet, ända tills Elin övertygat mig om att det visst var snyggt. Riktigt så ska det inte bli i  höst... Isåfall siktar jag med på en varmare chokladbrun färg.  Koppar-röd-orange ska jag hålla mig ifrån... For a while. Fast såhär i efterhand tycker jag att det var riktigt coolt ändå. Redhead Oliv, liksom. Inte alla som skulle göra något sånt! Slutade dock med att jag fick klippa av mig håret för att det var helt förstört efter tre permanenter, två toningar och två slingningar... En klippning som jag definitivt ångrade då (so ugly!), men som gjorde susen för mitt slitna hår.


Nu är det såhär jag tillbringar mina hårdagar... Blond. Med en extra touch av utväxt!



I'm just too cool for ya' anyway!

Jodu

Det var precis vad jag behövde veta. Yäs!

Efter att ha tittat på en del avsnitt av Gossip Girl kändes det i magen att jag var lite hungrig. Så nu kokar jag lite nudlar, and while waiting I'm writing a few words. Sedan ska jag hoppa i duschen, mitt hår är... Uhm, mysigt?

Nu är mina nudlar klara, så nu blir det att sörpla i sig dem.

Undrar om han överlevde moppeturen?

Rainy Days

Vaknade vi 10 och hörde hur regnet droppade där ute. Skönt tycker jag, fast jag undrar ju om det kommer att fortsätta med tanke på i måndags? Den som lever får se! Jag ska definitivt leva iallafall, idag ska jag sitta och filosofera. Kanske tända lite ljus för maxad mysfaktor. Lyssna på lite avslappnande musik och låta tiden gå som den vill. Senare ska jag yttra mina tankar.

Jag måste leta efter något onyttigt att äta på, annars måste jag åka iväg och köpa! Det är ju liksom det perfekta tillfället att äta onyttigt en regnig dag som denna.

Egoboost

Till att börja med:
Här får ni en bild på Oliiiv själv. Bara för att jag är så jäkla snygg, fin och söt!


Jag vet egentligen inte varför jag loggade in och började skriva... Men jag kan ju berätta om lite positiva och roliga saker som har hänt under dagen,
    Jag mår riktigt bra just nu (om man bortser från min uppsvällda mage (ja, jag är gravid på Ben&Jerry's... Och allt annat onyttigt för den delen!). Annars så har jag lärt mig saker idag. Och fått en puss. Jag älskar pussar. Jag har fotat, kanske visar imorgon. Jag tappade ut ett halvt spagettipaket på Hemköp för att det tydligen var hål i just det paketet som jag tog. Plockepinn! Såg en riktigt bra film ikväll, Cloverfield. Jag har insett hur mycket jag längtar till skolan. Det nästan kliar i fingrarna, kanske ska öppna mina fina ekonomiböcker för att repetera lite? Jag älskar att vara nörd. Jag har även insett hur mycket jag ser fram emot den här hösten och vintern. Jag har tagit bort så mycket från mitt fritidsschema så att jag kommer att ha TID. Det har jag aldrig haft förut. Jag tror att jag kommer överleva den här hösten, utan problem!

Gårdagen var också bra. Först var Elin här, vi såg på Sagan om Ändringen och garvade lite. Sedan fikade jag med Idahoo på Rutiga Duken. Vi satt där i minst tre timmar och pratade. Hon är en bra tjej, den där Ida. Henne tycker jag om, som jag sa förut; ett lyckopiller! Sedan spenderade jag kvällen med Dado, vi såg på Juno och jag älskar den filmen!

Nu ska jag lägga mig med min iPod, som jag fick av världens bästa, och lyssna på musik. Sedan somna och sova riktigt skönt.

Goodnight.

Hm?

Efter att ha duschat kastade jag en snabb blick ut genom fönstret och fick se... Solsken? Gick närmare och kollade upp på himlen - alldeles blå med lite moln. Hallå, det spöregnade nyss?

Nu är jag lite fräsh. Undrar vad jag ska ta på mig idag?

Mys

Regnet bokstavligen forsar ner. Det är verkligen mysigt när det regnar sådär riktigt mycket ibland. Regn är irriterande när det bara droppar, då kunde det ju lika gärna inte vara där. Men nu, när det har bestämt sig för att verkligen regna - då är det hur mysigt som helst! Det gör inte ens något att det regnar på min lediga dag. Det finns dagar man bara vill sitta inne och mysa och då behöver man inte ha dåligt samvete över att man gör det om det regnar! Fast jag ska inte vara inne hela dagen, klockan 14 ska jag och Ida gå ner på stan och fika. Det ser jag fram emot, Idahoo är liksom ett levande glädjepiller! Om det inte regnar så hysteriskt då ska jag nog ta med mig kameran.

Fick ett sms nyss från chefen, det stod att jag inte behövde jobba den 21 augusti. Det är... Nästa torsdag och är ett 10:30-16 pass. Ja vad ska man säga, synd att förlora pengar - men desdo skönare att vara ledig lite mer innan skolan börjar!

Vad ska jag hitta på fram till klockan 14? Någon gång måste jag duscha och klä på mig och sånt, men det tar ju inte så lång tid. Jag kanske bara ska sätta mig i en fotölj och bara titta ut på regnet, lyssna på hur dropparna slår mot fönsterbrädorna utanför. Jag är extremt fotosugen, men det är nog inte smart att ta med kameran ut på blöta äventyr...

Plask!

Tjåkk

Sådärja! Nu har jag jobbat de här tre dagarna - nu är jag ledig i en och en halv vecka! Om inget speciellt händer så ska jag... Ta det lugnt och bara vila, ha roligt och ta dagarna som de kommer. Börja tänka på att återställa dygnet, skolan börjar ju snart.

Nä, nu ska jag åka och äta pizza. Uh, jag har ätit  onyttigt alldeles för mycket den senaste tiden, det blir jag som skärper mig när skolan börjar och de vanliga mattiderna börjar igen! Jag är typ världens fetto. Iallafall på insidan.

Boow!

Off

Jag fick en såndär otroligt lust att festa. Ett sug efter att vara full. Dricka sprit hur äckligt den än smakar. Snusa. Och dra ett bloss från någons cigg, även fast jag alltid ångrar det. Den där röksmaken försvinner aldrig. Dansa och inte veta tid och rum. Det blinkar och dunkar, basen känns i magen. Folk susar förbi och man skriker några obegripliga ord till varandra. När man väl är i säng så snurrar det, det blinkar och det dunkar fortfarande.

Det där känns så långt borta. Det känns inte som jag.

Jag har blivit tant. Och jag trivs.

Anna and me. 28 februari 2008. Fett nice.

Random

När jag gick hem från jobbet idag så mötte jag en kille runt ett gathörn, som såg precis ut som min granne. Och eftersom han dök upp så hastigt så hann jag inte titta mer på hur han egentligen såg ut. Så lilla jag klämmer fram ett sånt där jag-känner-ju-typ-dig-du-är-min-granne-HEJ! Bara det att när jag sa det så insåg jag att det inte var han! Han sa förvånat hej och tittade på mig som om jag inte vore riktigt klok.

Med stor förståelse.

Trodde att jag skulle få vara ute i regnet när jag var i stallet efter jobbet, för tidigare på dagen var det mulet och det droppade till och med lite. Men till min stora förvåning - det här har nog aldrig inträffat förut - så blev det klar himmel och sol! Brukar aldrig vara fint väder när jag slutat och ska vara utomhus. Tömkörde Malle en kortis i ridhuset, jag har inget tålamod till att göra det ordentligt längre. Knappt att rida ordentligt, blir mest bara att jag "rider igenom" alla gångarter tills det känns bra - vilket inte brukar ta så lång tid på Malle. Jag vet inte vad det är, jag är väl helt enkelt less. Less på allt som tar tid från mig. Jag skulle vilja nollställa hela mitt schema och sedan från början plocka dit de saker jag vill göra.

Det gäller även basketen. Jag hade tänkt att träna fler gånger den här veckan, men... Jag känner mig inte lika motiverad längre. Inte lika sugen. Det kommer att bli så jobbigt och jag är inte beredd att ge all min tid åt endast skola och basket. Basketen kommer att ta upp 4-5 timmar med resa och träning varje dag. När ska jag hinna plugga? Vara social? Sova? Jag orkar inte det, jag kommer inte att klara det. För jag vet mycket väl hur mina andra höstterminer har varit... Så jag får se hur jag gör, men antagligen så tackar jag nej. Det känns jävligt surt, det är ett utvecklingslag som de plockar spelare till damlaget ifrån. Det är min enda och sista chans till att bli riktigt jävla bra. Men, ibland måste man välja. Även fast det svider.

Nog med tänkande...

Dado och jag sitter som vanligt nu för tiden med en varsin laptop i knät. Vi käkar glass och godis och blir sådär feta som man blir när man käkar sånt. Men nu har jag så jäkla ont i magen, så de blir inget mer sådant för mig. Vi köpte förresten de där nya Coca-Cola sorterna med Green Tea och Vitaminer. Vitaminerna smakade, tyckte jag, som vanlig Light. Men Grean Tea - det smakade och luktade ÖL! Vidrigt! Nu vet jag vad jag inte ska köpa mer iallafall...

Min kusin ringde nyss och sa att hon krockat med ett rådjur. Duktig kusin!

Och en jävligt cray och glad Idahoo ringde för en stund sen - ja hon var glad hon! Åh, jag är så glad för hennes skull! Det förtjänar hon verkligen.

Stötte på världens trevligaste personal på Statoil idag också, om man får vara ironisk. Surpuppa.

Nä, nu ska jag... Ja jag vet vad jag ska göra! Muhaha.

Datanördar

Det blev inget fotande idag då vädret bestämde sig för att gråta. Istället har jag roat mig med min kära dator och som sagt städat. Det är fortfarande(!) fint här, trots det andra  monstrets närvaro. Vi sitter, eller han sitter och jag ligger, med varsin laptop och är så socialt osociala man kan vara. Då han har ryggen mot mig ser jag inte vad han håller på med och när jag frågar...

"Vad gör du?"
"Vänta..."

Så har det låtit de tre senaste gångerna jag frågat. Vad väntar han, jag eller vi på?

Imorgon ska jag jobba, börjar 10:30 och slutar 17. Jobbar även lördag och söndag, men sen är jag ledig i en och en halv vecka! Och dessutom är jag ensam hemma hela helgen! Kan inte bli bättre. Dock vill jag att tiden ska gå så långsamt som den bara kan gå... Jag vill inte... Jag är inte bra på att sakna människor på ett hälsosamt sätt. Man behöver vissa för att klara sig, behöver dom nära. Du är en sådan människa och jag känner mig så... Förtvivlad. För jag vet ingenting. Det är som att jag nu bara vill suga in varenda sekund med dig. När jag skjutsar hem dig släpper jag inte av dig och vänder bilen själv. Nej, utan jag vänder först med dig, sedan släpper jag av dig. Det är säkert 40 sekunder extra med dig. Det är det jag menar; det kommer att bli ostadig mark under mig när du åker. Och hösten och mörkret kommer att dra ner mig i djupet. Vintern kommer frysa mig till is. Men sedan kommer våren, det gör den alltid. Och sedan är det sommar... Och då vet jag inget.

Det är jag som väljer.
En bild som avslut, från igår.

Städat

Kan ju säga att mitt rum såg ut som ett jävla helvete. Fast under den senaste timmen har det utvecklats till det fina rummet jag egenligen har. Har rensat och slängt bland prylar som legat och samlat dam och tagit plats i allt för många år nu. Lika bra att bryta banden... Jag har damtorkat överallt och verkligen gjort fint nu! Det är bara en sak jag inte gjort - det är att rensa ur min byrå. Har så mycket kläder som jag aldrig använder och eftersom det är så ont om plats tänkte jag rensa bort hur mycket som helst. Sen ska Elin få en stor påse med kläder av mig som hon kan gå igenom! Men den rensningen blir ett lite senare projekt, nu är jag lagomt slut och hungrig efter den här timmens städande.

Men se så fint det blev!

Bilder och nattprat



Här är två bilder till som jag knäppte på våran lilla fotorunda. Sedan var det nog inga fler bilder som blev speciellt bra, ska kolla igenom en extra gång så kanske det kommer upp någon till så småningom! Om inte annat så kommer det nog lite bilder imorgon, för då ska Dado och jag ut och fota igen! Roligt!

Kände mig alldeles för kreativ ikväll, om man nu kan känna sig så. Har suttit och redigerat en del och tittat på många bilder. Lyssnat på musik och funderat på vad jag vill fota imorgon. Och helt plötsligt ät klockan snart två. Min säng är obäddad och det känns jobbigt att behöva bädda, nu när jag kom på hur trött jag är. Och imorgon får jag inte sova till när jag vill heller, ska kliva upp vid nio för att göra mig klar för en sväng på stan med Dado, innan vi ska fota.

Kanske ska leta fram lite sängkläder så att jag kan sova nu då?

Kan också skriva att min bloggdesign har gått mig på nerverna, så jag börjar om på nytt. Därför är det lite fult och stökigt just nu...

Good Night.

Fields of Gold



Will you stay with me, will you be my love
 Among the fields of barley?
We'll forget the sun in his jealous sky
As we lie in fields of gold


Dado och jag åkte ut och fotade ikväll. Vi hann dock inte med solen, som så småningom försvann helt. Så nästa gång får vi se till att åka ut lite tidigare så vi får med den fina kvällssolen :) Men här är iallafall en bild som jag lyckades fota, som jag även gillar väldigt mycket. Det känns som att det är någon känsla i den. Här är en låt som ger lite extra känsla; http://www.youtube.com/watch?v=W_ACXuhQiS4&feature=related.

Mosa!

Den här bilden gjorde jag efter en basketmatch mot Sundsvall, när det kokade över av ilska i mig. Fan vad vi mosade dem den matchen, inte i vinst, men i fight! Men då är det ju så att de här tre Sundsvallspelarna (svarta) är tre av de som jag tränade med i måndags. Jag visste ju vilka de var och vilka jag ritade när jag gjorde bilden. Haha, hoppas att de inte får se den här!
 

Wiie!

Igår var det som sagt Birsta och Sundsvall som gällde. Det första vi gjorde var att åka upp till MediaMarkt och köpa min bärbara dator - en Sony Vaio som hittills är helt underbar. Fin. Snygg. Söt. Som  jag vill att den ska vara. Sedan köpte jag inte så mycket mer, då jag tyckte att  6000 kronor var nog med pengar att spendera. Men det blev faktiskt ett rött träningslinne och en present till Erika som blev 19 igår! Grattis! Jag köpte en sjal till henne, som jag faktiskt blev avis på.

Träningen då? Jodå, jag hade ju då inte tränat eller spelat basket på 3 månader så jag kände mig lite klumpig och ja... Det gick som det gick. Ibland gick det bra, ibland undrade jag vad jag höll på med. Det roligaste var ju att jag har spelat mååånga matcher mot dessa tjejer... Och det har alltid varit det lag som vi hatat mest. Det kändes ungefär som att jag var där och spelade match mot dem - ensam. Och innan vi avslutade skulle vi samlas i mitten, he in händerna och ropa "SAINTS!". DET kändes verkligen inte rätt. Herregud, är jag redan en av Sundsvall Saints?

Det var helt okej kul också. Kände mig lite utanför, men de är ju redan ett sammansvetsat lag och så kommer jag. Jag som gett dem sveda och ilska på basketplanen. Don't hate on me! Det är dock väldigt förvirrande att spela med ett annat lag - de gör liksom på helt andra sätt. Och den här träningen skulle vara en mjukstart... Hm, jag undrar hur död jag kommer att vara efter ett vanligt pass.

Förresten så har de träningar varje dag. På helgerna är det gym och löpning. Men... Varje dag!? Det här kommer kräva att jag ger all min lediga tid till basketen. Att ta sig till Sundsvall, att träna, att åka hem sent. Sova. Gå i skolan, åka till Sundsvall efter skolan... Varje dag. Och på helgerna jobbar jag och får väl gymma och springa här hemma. Men gud, det kommer att kräva en hel del uppoffringar. Hästar... Vänner... Övrig tid.

"Och så kan ni säga hej till Olivia också!"
"....Hej... Hej... Hej...!" från lite olika håll.
"Tja." jag fick hålla mig för att inte börja skratta.

Det som jag tycker var ballast var att vi spelade lite match i A-hallen. Liksom, där har jag sett Dragons spela match. Ascoolt.

Nu gör min rygg hur ont som helst, så nu ska jag pussas.

Måndag

Som ni ser har jag ändrat designen på bloggen. Upptäckte dock ett problem igår när jag satte mig vid en bärbar dator och såg att bloggen är för bred, så sidomenyn hamnar underst. Ett fel som jag inte la märke till på den här stationära datorn när jag höll på igår, den har mycket bredare skärm så det är nog därför. Men det orkar jag inte fixa idag, det är påfrestande att sitta och ögna igenom en massa koder... Dessutom har jag en sjuk mensvärk, men idag blir det inte att ligga i sängen! Idag är det ju träning! Jag är kanske lite nervös. Men mest förväntansfull! Och lite rädd för att jag ska svimma av utmattning. Jag hoppas att de inte har allt för höga förväntningar av mig... Jag kan inte leva upp till dem. Inte ännu.

Träningen börjar 17:30 i Sundsvall, men jag, Dado och Susanna ska åka till Birsta till klockan 1 för att shoppa, eller iallafall titta. Jag kommer nog inte att spendera mer pengar än på den bärbara datorn idag. Jag vill ha den nu!

Jag mår förresten bra nu. All yra och huvudvärk är borta men istället har jag ju sjukt ont i magen. Ska ta en varm dusch nu och göra något åt mitt feta hår. Sedan leta fram något att ha på sig idag. Hade tänkt att städa mitt rum också (det ser ut som det alltid brukar göra), men min mage vill inte städa.

Have a nice day, don't blow away!

(haha)

Noo!

Det här gick ju inte så bra. Jag kom till jobbet och var lite trött, men fortfarande nöjd efter min perfekta morgon och förmiddag. Men när jag stämplat in började det att dunka i huvudet, på ena sidan, och jag började känna mig yr och illamående. Stod i kassan en stund och jag kände mig bara mer och mer frånvarande. Tillslut sa jag att jag inte mådde bra alls och jag fick ta en tidig rast för att sitta ner och vila en stund. Provade att äta något, men efter 45 minuter kändes det fortfarande inte bra. Så jag fick gå hem. Kändes taskigt att lämna dem, de blir ju en mindre som stänger. Men mår man dåligt så kan man ju inte rå för det.

Kom på att jag aldrig sjukanmält mig eller gått hem från jobbet på grund av sjuka en enda gång under min Donkentid.

Nä, usch. Nu ska jag snart lägga mig under täcket, gömma mig från allt vad sjuka och regnblåstväder heter. Önskar att jag hade någon bra film att se, men här hemma är det tomt på filmer.

Satisfied

Den här dagen har inte kunnat börja på ett bättre sätt! Jag kommer till och med gå och flina nöjd på jobbet hela kvällen.

- Du ser sönderknullad ut.
- Haha, var det där en komplimang?
- Ja!

Nu ska jag ta och göra något åt mitt crackhoriga utseende, för klockan 4 börjar en ny kväll på Donken. Tror att det blir en lugn kväll, men man ska aldrig säga så... Lär väl bli världens rush vid middagen för att ingen orkar laga någon mat en grå och blåsig söndag som denna. Vi får väl se! Å andra sidan går tiden bra mycket snabbare när det är mer att göra.

Igår lekte jag med Elin. Vi åt nudlar och ritade nakna människor. Min bimbobrud fick asstora bröst och sen gick jag lös på en muskulös kille med ett jävligt stort paket som jag gav till Elin. Vi var även och köpte godis på Godishuset - tradition. Vi flirtade lite med en handsome kille som satt i kassan och nog raggade han tillbaka. Som när jag gick tillbaka in igen för att köpa en dricka, jag kom på att jag var törstig. "Hade du glömt din törst?"

Joru, min törst efter dig.

Oh no! Nu kom min lillebror hem och snodde duschen! Han kan duscha i flera dygn så jag får väl fräsha till mig på något annat sätt. Fast... Mina jobbarkläder ligger där inne också. Blir tvungen att bryta mig in ändå.

We run this!

Work

Nu har vi slutat med de sena öppettiderna på McDonald's, vilket betyder att stängning fredagar och lördagar inte är helt sick. Det är liksom förvirrande att komma hem närmare 04:30, se solen gå upp och möta tidningskillen på gatan. Dessutom är man helt slut efter 10 timmars arbetande och man blir inte piggare av att de sista timmarna tillbringas med en restaurang fylld med fyllon från krogen. 

Ikväll kom jag alltså hem klockan 00:00, vi var snabba med stängningen - skönt! Nu borde jag sussa, ska upp strax innan 8 för att åka till stallet. För sen ska jag åka ut till Elin och leka med henne tills jag börjar jobba klockan 16:00.

Nu känner jag mig extremt kramsugen. Men inatt får jag klara mig utan kramar och någon annan slipper mina vassa armbågar. Och slipper dessutom att jag snor täcket hela tiden. Jag är kanske inte så snäll i sömnen :(

Nu jobbar jag bara lördag och söndag, sen är jag ledig i 4 dagar! Då ska jag slappa på ett nyttigt sätt. Jag ska träna, springa, äta nyttigt och sola & bada om vädret tillåter. Och massa andra mysiga och roliga saker. Tänkte försöka tigga till mig lite massage för min rygg är allt annat än hel just nu. Ska ta och fixa tid hos någon som kan kolla ryggen, för ibland kan jag nästan inte lägga mig ner och andas ut utan att det gör sjukt ont. Tycker dock inte om att lägga ut massor med pengar för att min insida ska vara hel och frisk... Men jag blir väl tvungen!

Annars är allt mycket bra. Jag... Trivs! Det är som att jag har hittat min takt nu.

Sov lugnt!


Funderingar

Det finns miljoner människor.
Och så finns det en person.

Spännande

Fick ett mycket intressant och spännande samtal när jag var i stugan. Det tände en liten gnista av motivation. Eller - jag blev väldigt motiverad faktiskt. Kände verkligen suget att få träna riktigt seriöst
 
För såhär är det - en tränare från Sundsvall ringde till mig och frågade om jag var intresserad av att träna med dem. Ni kan inte riktigt förstå hur glad jag över det! Jag hade tänkt ge upp all basket för det är inte samma sak längre. Och när mina planer om att börja tvåan i Uppsala med basketinriktning gick åt skogen så kändes det inte lika kul. Jag ville utvecklas och det kändes omöjligt här hemma. Nu får jag en chans - och att jag ska ta den! På måndag är det träning i Sundsvall och det blir spännande. Jag är nästan helt ut form, men lite hänsyn får de väl ha. Jag har inte spelat basket på hela sommaren heller, haha. Kan bara sluta på ett sätt! Jag ser fram emot träningen hur som helst!

När jag ändå är nere i Sundsvall på måndag ska jag in på MediaMarkt och köpa mig en bärbar dator. Det ser jag också fram emot! Måndagen kan helt enkelt inte bli bättre! Kan tillägga att jag är helt ledig den dagen också ;)

God morgon

Har nyss ätit frukost. Mackor och... O'boy! Hur länge sen som helst jag sörplade den underbara onyttigheten till frukost, men idag blev jag bara sjukt sugen. Och det har sina anledningar. Nu äter jag jordgubbar för att göra det lite nyttigt, liksom.

Idag ska jag till stallet, ska hoppa Malle och sen titta till Lemon och mata henne lite. Har fotograf med mig också, så äntligen får jag lite nya ridbilder på mig själv. Det brukar oftast vara jag som är fotografen annars.

Nu ska jag checka mitt konto och se hur mycket pengar jag har, så blir det kanske en bärbar dator så småning om... Kanske. Jo. Jaaaa..!

Har väl inget mer spännande att skriva, det blir stängning ikväll i allafall. Workwork!


RSS 2.0