mip!

Jag trodde inte att den här dagen kunde bli bättre, men så kom jag på att Gossip Girl går att ladda ner idag! Dubbellycka idag!

Och nu sitter jag och lyssnar på Kick - Fest hos mig för den gör mig sprallig! Haha, jag är så sjukt töntig så att det nästan är gulligt. Eller så är det bara synd om mig, som är så knäpp! Men jag älskar det, så whatta!

(omg)

mihi!

Jag ska alltid vara värre än mig själv och gjorde nu inte bara sex uppgifter - jag gjorde åtta stycken! Det betyder att jag bara har tre kvar! Jag är en riktig filosof, skrev just att jag var en Olivist, för att jag inte kunde likna mig själv med någon annan "-ist". Haha, ja jag har ju alltid varit min egna lilla värld. Tänk sen när eleverna kan läsa om Olivismen!

Idag har varit en bra dag. Har ätit två polkagrisstänger, en med smultron som var hur god som helst och en annan med tuttifrutti. Köpte de av Ida, deras klass säljer såna för att kunna åka till Bryssel! Och jag sponsrar ju såklart om jag får något gott tillbaka - och det kan man säga att jag fick! Efter att ha sett en väldigt intressant film om ledarskap på psykologin så gick jag och Ida och tog en fika på Wayne's. Ikväll har jag varit ute i stallet och ridit Malle, gick jättebra och var riktigt kul! Och nu har jag som sagt pluggat!

Imorgon har jag sovmorgon till 09:20 om jag inte minns fel. Så jäkla underbar vecka, A-B är ju borta!

Jag är glad idag och det är svårt att skriva när de känns som att hela min värld fnittrar!

duktig oliv!

Som jag sa igår så maxade jag poängen på filosofiprovet idag! 25/25 poäng, det är fan riktigt bra det! För vet du vad beatitudo, makarios, preexistentianism, pederasti, emanation, reduktionism, ontologi och så vidare betyder? Nä, misstänkte det! Jag är en duktig Oliv.

Och duktigare ska jag bli, ska ta och göra 6 filosofiuppgifter ikväll, så har jag bara 5 kvar sedan! Så har jag det ur världen och en sak mindre att lägga min värdefulla energi på. Idag på vårat megalånga hål läste jag duktigt företagsekonomi, så att A-B ska tycka om mig (ännu mer?). Innan jag sover tänkte jag ögna igenom orden i textkommunikation, för att se om jag behöver plugga mycket eller lite till dem.

Aah, nu ska jag filosofera!

10 dagar kvar! Snart 9! MiiP!

jag är kär i dado!

Om ni inte redan visste det :)

Den här dagen har varit bra på många sätt och vis! Började dock lite segt och jag var lite halvledsen, hade asont i magen och var dessutom trött. Dansen, som var första lektionen var mest jobbig psykiskt. Fast massagen och avslappningen var wonderful! Filosofin var okej, jag gjorde undan en hög uppgifter och var riktigt produktiv där. Sedan var det lunch och så en rätt onödig textkommunikation där vi bara gick igenom några fler ord i häftet. Förklaringarna står ju fortfarande! Och sedan skulle de som inte skrivit klart den senaste uppgiften göra det och vi som gjort klart den fick gå hem. Liksom, jag kunde ju lika gärna ha gått hem efter filosofin - klockan 11! Nåja, jag fick tillbaka två uppgifter i textkommunikationen iallafall och det var bara positiva kommentarer - roligt!

Efter skolan gick jag till gymmet. Var helt ensam när jag kom dit, hur skönt som helst! Det kom en tjej efter en stund, men sedan ingen mer. Så borde det alltid vara, då skulle jag trivas. Kanske ska investera ett privatgym..? Nåja, sedan traskade jag hem och tog det lite lugnt en stund. Sedan började jag plugga strax innan fyra och det är helt sjukt! Jag har suttit och pluggat ända till nu, med undantag från middagen, en kort paus och att Anna och Veronica kom hit i fem minuter och hämtade festbilderna. Det kallar jag duktigt! Frågan är om jag lärt mig något? Fast huvudsaken är ju att jag gjort något ;) Har avverkat 4 filosofiuppgifter, bara 11 kvar nu! Det som tagit mest tid är internationella ekonomin - jag satt i Word och skrev ner alla sammanfattningar + frågor och svar för de fyra kapitlen vi ska ha prov på. Då har jag allt samlat och det är lätt att repetera där i! Pappa förhörde mig på filosofiorden vi har prov på imorgon och jag hade alla rätt, utan att jag ens fick se eller höra alternativen! Jag ska maxa poängen imorgon!

Kom på att jag måste komma ihåg att skriva ut psykologin jag skrev förra veckan, den ska lämnas in imorgon... Annars ska jag väl inte göra något mer som har med skolan att göra ikväll. Tycker att jag har suttit tillräckligt nu! Jag är great!

Puss!

Måndag

Ont i magen. Skola - dans, filosofi, textkommunikation, gymma, plugga.

11 dagar kvar.

My Super Sweet 18

Igår hade Erika och Veronica sin födelsedagsfest! Jag sprang mest runt med min kamera hela kvällen och knäppte vimmelbilder, men lite senare la jag undan den och virrade omkring utan den istället. Kvällen var både rolig och rätt trist vissa stunder. Jag var hungrig hela kvällen och ville helst åka hem och lägga mig. Kom hem vid 1, så det blev ju inte så sent iallafall. Jag hade iallafall roligt när det var kul! Ska lägga in alla bilder på datorn senare. Det blev runt 250 bilder och jag hoppas att många blev bra!

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Christina Aguilera. Tänkte göra om designen på bloggen, men jag tror inte att jag orkar. Har ingen riktig idé än heller... Hmm, jag saknar Dado!

Nu ska jag plugga.

Kvällsfoto
Man får en idé. Sminkar sig, tar fram kameran och sedan kör man! Lite naket, men det är väl inget vi klagar över?


Jao, det här är väl det jag sysslat med de senaste timmarna. Vet inte riktigt vad jag ska göra tills jag ska sova, kommer väl sitta uppe hela natten. Det är alltid mysigt, fast inte för ryggen. Svanken börjar strejka nu faktiskt, det är jobbigt att ligga på mage för länge.

Puss!

Bamboo!

Titta vad jag just klickade hem! En ritplatta, söt va? Nu jäklar ska det ritas till barnböcker och andra saker ;) Wacom Bamboo, beställd från Dustinhome - 893 kronor.

Jag börjar få ont i magen av alla nötter nu... 

Aaaah...

Fredag! Jag har precis ätit en godgod middag och nu ligger jag i min säng och knaprar på naturgodiset jag köpte tidigare. Köpte även god frukt som jag ska göra fruktsallad av, och där i ska jag ha lite cashewnötter - så gott! Känns som att jag förtjänar lite goda saker när jag varit så duktig den här veckan. Efter skolan idag gick jag till gymmet - tredje gången för den här veckan! Jag hatar det, men jag älskar det. Har varit duktig att städa mitt rum idag också! Ikväll hade jag tänkt att se på film, om nu nedladdningen kan snabba på liiite, äta min fruktsallad och mina nötter, prata med Dado, plugga (självklart!) och bara slappa.

Låter som en jäkla bra fredagkväll!

Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, minns inte när jag gjorde det senast. Sedan ska jag gå ner på stan och köpa två presenter åt flickorna som ska ha fest imorgon! Ska även kolla om jag hittar något snyggt, men billigt, att ha på mig. Måste komma ihåg att ladda batterierna till kamera och blixt, då jag fått det hederliga uppdraget att vara vimmelfotograf imorgon! Så kul!

På söndag ska jag gå en långpromenad och sedan ägna resten av tiden att plugga. Låter som en jäkla bra helg också! Är så skönt att jag är ledig.

14 dagar kvar!

No air

But how do you expect me, to live alone with just me
It's so hard for me to breath

Hmm

Jag tänkte skriva ett långt inlägg om lite djupa saker, men jag insåg att det skulle förstöra den bra Olivia jag gjort på konstgjord väg. Så jag håller tyst, för allas skull. Jag fortsätter som vanligt istället...

Dagen har varit seg, skoldagen var inte den roligaste direkt. Bara lunchen med Ida var bra, vi åkte ner på McDonald's för att det var äcklig makaronipudding på skolan. Jag åt dock en sallad för att inte få så ont i magen. Och lite bra var väl att jag gjorde klart alla företagsekonomiuppgifter på lektionen, så nu har jag det gjort liksom! På religionen var jag jävligt seg, och piggare blev jag inte när vi skulle läsa i Bibeln och hitta massa saker... Webdesignen är räddningen på alla lektionen, även om alla koder kan gå mig på nerverna. Det är ju trots allt inte så jäkla svårt om man bara gör som det står! Och jag är så kräsen, så när jag nu har kommit till slutuppgiften vill jag liksom ha en mer avancerad struktur på min "hemsida" än vanliga frames. Då därför satte jag mig och fixade snyggt med iframes, men då tyckte läraren att jag skulle spara det arbetet tills vi börjar att jobba i Dreamweaver då det är lättare där. Så jag får väl nöja mig med framesen då...

Gick hem från skolan med skavsår på min lilltå, satte mig vid datorn en stund och åkte sedan till Malle och red. Gick helt okej faktiskt, han var dock lite för pigg. När jag kom hem så åt jag och pratade med Dado i telefon.

Nu vill jag bara lägga mig under täcket tills den 10e oktober. För jag orkar inte det här mer.

En annan bild...

Study hard

Jag blir så stolt över mig själv att jag nästan spricker! Jag har aldrig pluggat så här mycket som jag gjort den senaste tiden - någonsin! Igår gjorde jag alla ekonomiuppgifter till det vi gått igenom, och jag gjorde dom även om jag höll på att brinna av irritation över de jävla uppgifterna som inte gick att lösa. Men de gick att lösa - om jag sansade mig lite. Var dock en uppgift mitt hjärnsystem inte klarade av igår, så den får jag fixa sen. Efter ett jäkla kämpande med ekonomin svarade jag på alla psykologifrågor, nu är det bara att lämna in dem! Sedan hade jag tänkt att läsa internationell ekonomi, men jag hade visst glömt böckerna på skolan, så det blir en annan gång.

Var även planerat att jag skulle skriva minst ett filosofiinlägg, men vad jag behövde var att få prata med min pojkvän. Och det gjorde jag, i över två timmar sammanlagt. Jag önskar att han vore här, jag behöver honom verkligen. Filosofin gör jag hur som helst idag istället. Vi har ett ordkunskapsprov i filosofi på tisdag, känns jäkligt svårt då orden verkligen inte är lätta! Bara att träna antar jag...

Ska till Malle idag också, får se vad som hittas på med den lilla hästen. Men innan allt så ska jag till skolan, först en projektarbetesträff som egentligen inte ska vara idag, sedan företagsekonomi, religion och avslutningsvis webbdesign... Känns som att jag kommer att stå ut, jag har ju mjukisbyxor och då brukar det mesta kännas bra.

15 dagar kvar, I love you!

Så var den skoldagen över

Måndagar är väldigt bekväma dagar. Dansen var väl helt okej kul, skönast var avslappningen på slutet. Filosofin (jag skrev psykologi förut, men det var fel!) var som vanligt; läsande av text och diskussion av frågorna därefter. Lunchade med Ida, maten var en konstig indisk gryta som jag inte kände så mycket smak av, jag blandade några kilo majs med allt ihop så det smakade mest majs! Textkommunikationen kändes lite onödig, vi gick igenom en sida begrepp vi ska ha prov på om några veckor. Saken är den att det står en förklaring till alla ord i häftet, så varför gå igenom dem!? Dessutom så fick vi som skrivit klart förra veckans uppgift gå hem. Så vi slutade strax innan 1 och jag promenerade upp till gymmet.

Jag tränade inte så "seriöst" idag, eftersom det är första gången jag själv går till ett gym för att träna. Bestämde mig i alla fall för att köra armar, mage och rygg. Så jag vandrade runt bland alla maskiner och provade. Nästa gång tänkte jag köra ben, mage och rygg. Mage och rygg tänkte jag alltid köra, speciellt rygg, eftersom det är där jag behöver bli stark. Ja, det gick väl bra... Fast det kändes i armarna eftersom jag är så ovan, och troligtvis har jag träningsvärk imorgon!

Nu hade jag strax tänkt att sätta mig med båda eknomiämnena och läsa. Efter middagen ska jag till stallet på U-sekmöte som sagt, fast jag får se om jag går. Tänkte försöka plugga så länge som möjligt och det tar ju minst 40 minuter att gå dit. Får se som sagt!

Fyra bilder från i lördags! Ida, jag, jag Ida!
Måndag

Idag är det skola! Jag är supermjukis-sportis och det är så jäkla skönt! Börjar med dans på Vågmannen, sedan psykologi och efter den en lite längre lunch. Avslutar dagen med textkommunikation och slutar sedan 13:30. Då tänkte jag gå till gymmet och bli ännu snyggare än vad jag redan är! Självklart ska jag sedan gå hem efter det och äta, sedan ta mina användbara ben och gå till stallet för att ha U-sekmöte! Och mellan allt ska jag plugga a lot; internationell eknomi, företagseknomi och säkert något annat.

Trodde att vi slutade tre idag, men vi fick nytt schema förra veckan. Så nu har jag ju ännu mer tid på mig att plugga! Jag som trodde att jag skulle behöva stressa för att hinna göra allt! Perfekt att upptäcka att jag har mer tid då.

Jag har en så fin pojkvän!
18 dagar kvar.

Just dance

Efter jag slutat igår så åkte Ida och jag ut till stallet. Först fotade vi varandra i den fina höstsolen och det blev några riktigt fina bilder! Lägger upp dom senare. Sedan bytte jag om och vi åkte till Malle och Lemon. Fixade allt hos Lemon och red sedan Malle en stund i ridhuset, gick väl helt okej! På vägen hem åkte vi på Coop och köpte godis, popcorn och dricka. Hemma hos mig så fixade vi oss lite och smaskade på det vi köpt. Satt och pratade om allt möjligt och hade kul!

Lite senare åkte vi till Micke och där kände jag mig verkligen liten till ålder... Haha, lite udda sällskap, kan ju säga att det skulle kunna varit min mamma och pappa som suttit där om man ser till ålder! Nåja, efter att att lyssnat på härlig musik och pratat lite så cruisade vi runt med en Pontiac! Först var det nedcabbt, men det blev så jävla kallt så det fick bli taket på!

Efter flera varv överallt och ingenstans gick Ida och jag på Gennys, Micke och hans kompis kom så småning om. Det var verkligen proppat där, det gick knappt att dansa utan att bli mosad. Träffade några roliga bekanta, men även några jag helst skulle vilja slå till. Det var stundvis kul och när vi skulle gå så satt Ida och jag och skrattade åt Rastamannen som skulle ta på sig sin skjorta, vilket inte gick så bra. Men han lyckades tillslut! Ja, sedan hände det inte så mycket mer än att Ida skjutsade hem mig!Nu ska jag snart dra på jobbet. 11:30-19:39 och jag är helt jävla negativt inställd till den här arbetsdagen. Men jag ska se till att få den att gå snabbt och kanske göra den rolig också! Det kommer inte att gå snabbare om jag tänker negativt direkt. När jag slutat ska jag till stallet och gå en liten sväng med både Malle och Lemon. Tänkte försöka få med mig någon så att jag inte behöver gå två omgångar. Och dessutom kommer det att bli kolsvart! Gulp.

Jaja, jobb var det.

Mjölk

Jag har börjat dricka mjölk som bara sjutton! Mjölk till allt, åh jag älskar mjölk! Vet inte riktigt vad som fick mig att börja dricka så jäkla mycket, kanske för att jag knappt gjort det på en lång tid av någon anledning. Mjöööölk! Bara så ni vet!

Ja, jag kom hem från jobbet för en halvtimme sen ungefär. Gick super att stänga, riktig girlpower! Fast jag har ont på varanda tänkbara ställe på min kropp och det ska bli skönt att lägga sig snart. Helst skulle jag vilja krypa ner i en nybäddad säng med en gosig sötmunk! Och på tal om munkar så åt jag nyss en munk, från McDonald's! Fast den var inte lika söt som min sötmunk!

Den här dagen har inte varit så jäkla bra, men den blev bättre mot slutet och det är ju bra! Imorgon ser jag fram emot! Först tänkte jag kliva upp och städa mitt kaotiska rum (så jag inte skrämmer iväg Ida...) innan jag drar till jobbet 11:30-16:30. Efter jobbet ska jag ta med mig min Ida till stallet, vi ska fota och leka med hästarna! Sedan ska vi hem och fixa oss, äta godis, snacka skit och sedan dra oss ner till krogen! Det ska bli kuuul och jag längtar!

Jamen, då säger vi väl godnatt då!

Det ser ut som att jag tar mig mellan benen. Ja, tänk om jag kanske gör det!?

20 <3

Ändringar...

Under webbdesignen ringde min chef och sa att jag skulle jobba stängning, en tjej är sjuk. Jag som ställt in mig på mitt korta 16-19:30 pass! Men jag protesterade lite och sa att jag inte kunde börja 4 om jag skulle jobba stängning, jag ska ju hinna till stallet också! Så nu börjar jag 17:30 och jobbar till 00:00. Great... Money it is.

Nu är det dags för textkommunikation!

På skolan

Fredag morgon och jag ska snart börja bråka med html koder och stilmallar. Webbdesign it is! Rätt kul ändå, jag har ju faktiskt någon aning om vad det är jag håller på med. Min sluthemsida ska bli den snyggaste i klassen!

För första gången på länge så sov jag hela natten i natt! Väldigt skönt, blev dock väldigt förvirrad när klockan ringde. Är ju van att vakna vid fem och veta att det är två timmar kvar innan den ska ringa. Gick upp och tänkte duscha, men då var det upptaget. Och det innebar också att jag inte kunde sätta in mina linser, så en halvblind Oliv gick upp för att fixa frukost istället. Konstaterande: Jag skulle inte klara en dag utan linser. Förutom att jag skulle vara en jävla fara i trafiken, så skulle jag gå runt och se ut som en söt kines för att försöka se något, även fast det skulle misslyckas. Nåja, jag fick min dusch och mina linser tillslut. Och jag och Toyotan tog oss oskadda till skolan.

Ett par minuter kvar till lektionen börjar, sedan pågår den i en timme och 20 minuter. Efter det blir det internationell ekonomi, lunch, textkommunikation och sedan evenutell projektarbetestid. Ser ut som att det är en rolig dag!

Dags för lite html!

Kort vecka men tre långa att dras mes

Imorgon är det tre veckor kvar. 21 dagar. Det känns som det kommer att bli tre väldigt tunga veckor. Hösten kryper närmare och närmare. Det blir mörkt på en gång, träden kommer snart att tappa alla löv. Jag är sjukt mörkrädd och blir deppad när allt ser dött ut. I'm feeling so cold. Min pojkvän är 50 mil ifrån mig. Skolan kommer snart att attackera med många uppgifter och proven kommer att ligga på en hög.

Hösten är en uppförsbacke och jag räds den, för det har alltid varit det period på året då jag mått som allra sämst. Loosing my way. Men nu har jag helt andra förutsättningar! Jag är hel och lyckligare än vad jag någonsin varit. Och även om jag kommer att få trampa i de djupaste svackorna så vet jag vem som alltid lyfter upp mig. Han är min motivation. Så på så sätt utmanar jag hösten till att försöka förstöra mig den här gången! För den kommer inte att bryta ner mig, aldrig!

Idag var första skoldagen för den här veckan och jag kom precis på att senast jag var i skolan var förra torsdagen. Ja, det blir en kort vecka för mig! Och jag måste bara få berömma mig själv, för jag är så duktig! Jag har inte bara varit hemma legat sedan Dado åkte, jag har bland annat tragglat mig igenom 10 ekonomiuppgifter! Sedan att jag hade gjort fel på de flesta får mig inte att känna mig sämre, jag har ju Elin till hjälp dessa tillfällen. Hon skulle lätt kunna ersätta A-B. Jag har även gjort en filosofiuppgift, vilket känns ganska simpelt att göra då det handlar mest om vad jag tänker. Sedan har jag skrivit en uppsats i internationell ekonomi och den är i stort sett helt klar! Ska bara finslipa den lite innan jag lämnar in den (ungefär två veckor före sista inlämningsdatum..!). Och ikväll har jag skrivit och skickat in svenskauppsatsen vi har till nästa vecka. Och för att göra det hela ännu bättre, så tänkte jag läsa lite i religionsboken och kanske lite i psykologiboken innan jag sover. Jag är verkligen helt fantastisk!

Imorgon är det fredag och det är början till en väldigt fullspäckad helg för min del. Slutar skolan 15:05 och ska sedan ner på McDonald's och jobba 16:19:30. Efter jag slutat ska jag åka till stallet och gå en promenad med Malle, samt fixa allt åt Lemon. Hon får dock vila, jag vill komma hem någon gång! På lördag jobbar jag 11:30-16:30 och ska efter det passet ut till stallet igen. Då tänkte jag eventuellt rida Malle och gå en sväng med Lemon. Sedan ska jag och min favorit-Ida ut! Det ska bli kul! Även på söndag blir det jobb, 11:30-19:30. Och efter det ska jag till stallet och om jag orkar rida Lemon, Malle får vila. Ja, jag är alltså hästvakt åt två hästar i helgen. Men jag behöver bara ta hand om Malles motion och borsta lite. Lemon däremot ska jag fixa allt åt, men det gjorde inget om jag inte hann rida. Och mellan allt det här tänkte jag försöka fota lite, träden är så vackra nu! Tänkte även fortsätta med min pluggtrend och läsa ilte ekonomi!

Jag längtar till måndag, för om jag är frisk så ska jag börja träna! Jag är så motiverad nu och jag säger bara äntligen! Jag som aldrig tyckt om att gymma, ska fixa gymkort och börja träna regelbundet och se om det kanske är något för mig ändå. Jag känner verkligen att jag måste börja röra på mig, inte bara för att bli vältränad, utan mycket för att jag mår så mycket bättre psykiskt!

Nä, nu tänkte jag ta och plocka ihop mitt lilla office här på matbordet. Det är papper, böcker, min iPod och mobil och så min älskade laptop! Imorgon ska bli en bra dag, minst lika bra som den här dagen, så det är nog bäst att jag går och lägger mig snart så jag är pigg.

Justin Timberlake och Lady GaGa är mitt nya beroende. Underbart!

Godnatt :)

Sjuk

Dado smittade mig med en förkylning, men kärleksförkylning är den absolut bästa sorten så jag klagar inte! Bestämde mig igår för att gå till skolan idag, men när jag vaknade var jag inte bara hur trött som helst - jag snorade som aldrig förr och hostade sånadär hårda hostningar. Jag gick upp och kissade, hälsade till mamma att jag inte går till skolan idag och däckade sedan i sängen. Sov ett par till timmar och masade mig sedan upp.

Snart ska jag åka till skolan för att träffa min svenskalärare. Vi har en uppsats till nästa vecka och jag vill ha den klar innan den här veckan är slut. Problemet är bara att jag inte kan skriva! Jag hittar ingen inspiration alls och kan inte ens börja. Jag brukar sällan ha problem med att skriva uppsatser, men nu står det helt stilla. Kanske är det därför min blogg uppdateras allt för sällan också... Jaja, det kommer väl igång igen :)

Kom på att jag måste fixa med min sjukanmälan för den här veckan också. Numret har inte funkat att ringa, så nu har jag ogiltig frånvaro i tre hela dagar, nice! Men det är nog inte svårt att fixa!

Kanske ska bege mig?

Goodbye

Mmh, har haft en mysig långhelg med min fina pojkvän. Meningen var att jag skulle gå till skolan idag, men det hände lite saker med hemresan för Dados del igår och dessutom har jag fått en förkylning och känner mig inte speciellt pigg. Så i morse åkte vi ner till Midlanda och sa hejdå... Ja, nu ligger jag här hemma. Var på skolan en sväng och hämtade lite böcker, så nu ska jag snart samla lite energi till att göra en hög med uppgifter.

Är lite deppig, men det är inte långt kvar.

Senare måste jag åka till Malle, är väl inte riktigt i det skicket att orka göra något sånt. Men det blir säker kul!

Jag är lycklig. Det är nog ingen som riktigt kan förstå hur mycket det här betyder för mig. Samtidigt som det här är det läskigaste jag gör, så känner jag mig så trygg. Allt är så ärligt och fint. Och det är ju så enkelt!

Ihihih!

IMORGON! Ville bara säga det!

I can see us holding hands
Walking on the beach, our clothes in the sand
I can see us on the countryside
Sitting on the grass, laying side by side

Puss på Dado!

Trött

Idag hade jag tänkt att var jätteduktig och plugga en massa. Vi hade bara en lektion idag, så jag tänkte gå hem och sätta mig med en massa ämnen. Men så gick jag på stan och hittade lite saker och gjorde av med alldeles för mycket pengar. Men jag är trots allt inte pank ännu - jag älskar mitt jobb. Nåja, jag kom hem och tänkte plugga iallafall, men jag somnade nästan när jag läste eknomin. Så jag la och mig sov en stund och nu är jag helt körd! Ska sova tidigt ikväll, typ 7. Dels för att jag behöver sömn (har somnat 2 de senaste två nätterna) och dels för att då är det så nära nu! Imorgon kan jag säga att det är imorgon! Jag är en lycklig Oliv!

Nu ska jag se om jag kan fixa någon mat, sedan ska jag försöka läsa lite igen. Men skiter det sig så sover jag istället.

Knappt två dagar kvar..! <3

Finally

Internet fixade sig när pappa kom hem, vad nu han gjorde som inte jag gjorde... Så nu ligger jag i min säng och viftar på tårna! Och allt det andra känns lite bättre också. Jag är fortkvarande kvar i mitt liv som 14-15 år då jag ena sekunden ville gå och försvinna och i nästa sekund glad som en jag vet inte vad! Jag kommer aldrig att växa upp helt enkelt.

Hm, jag har kommit ur mitt pluggsug lite. Kanske bara för att jag som sagt är trött idag... Men jag ska fortsätta att vara duktig och göra allt så snabbt som möjligt, för jag märker nu att det byggs på med mer och mer. Det är lika bra att få undan allt innan berget med uppgifter hinner bli för stor. Nu har jag att göra: filosofiuppgifter, en svenskauppsats och en uppsats i internationella ekonomin. Och så måste jag läsa företagsekonomi också, började med ett nytt kapitel idag. Och så kanske lite psykologi och religion. Ja, det är helt enkelt bara att rycka upp mig för det lär knappast bli mindre att göra!

Lite egobilder har väl aldrig skadat...

Nu ska jag äta och plugga eknomi! Filosofin får vänta.

Bad day

Den här dagen har hittills inte varit i närheten av så bra som gårdagen. Vaknade och var trött som fan, men det får jag helt skylla mig själv för! Men jag ville liksom sitta uppe och prata, då blev det sent bara. För att inte somna på den andra lektionen köpte jag en kaka och en Coca-Cola, som faktiskt fick mig att kunna koncentrera mig hela lektionen - men som sedan gav mig sjukt ont i magen. Jag vet att jag inte kan äta och dricka sockerbomber, men det behövdes ju. Har fortfarande ont, så det var ju mindre trevligt att gå hela skoldagen så...

Av någon anledning känner jag mig misslyckad för att jag inte verkar kunna göra som jag vill att saker ska bli. Det är som att allt jag försöker göra bra - uppfattas dåligt. Eller blir dåligt helt enkelt. Eller så är det bara jag som uppfattar allt så. Det är väldigt påfrestande iallafall, att först vara glad och tycka att något man gjort är bra, men sedan verkar det inte uppskattas. Eller jag vet inte, jag är så tankspridd så jag borde sluta skriva om det här. För oftast stämmer det inte. Men känslan av misslyckande är jobbig att ha, get it?

Roligast har varit lunchen, då en hyper-lycko-nervis-Ida gjorde mig sällskap. Det är en sak som fått mig att känna mig lite gladare idag! Helt klart, I'm so happy for you!

Sedan fick vi ju oss ett gott skratt på psykologin också, det där med att få ner duken till OH:n kan vara knepigt när den sitter hööögt... Men med en Ida på en Alex på en stol så gick det ;)


När jag äntligen tagit mig hem från den sega skoldagen ville jag bara slå mig ner framför min fina laptop. Men nä, då vill inte det trådlösa nätverket fungera och jag får bryt. Springer runt hela huset för att kontrollera att sladdar sitter som de ska, startar den stationära och försöker aktivera. Men det vägrar fungera och jag ville bara... Arrgh! Ja, hur som helst så sitter jag vid den stationära nu, seg som fan men det finns ju internet iallafall, så jag ska absolut inte klaga.

Hade tänkt att skriva klart uppgiften i filosofi nu, men jag tycker inte om att plugga här uppe faktiskt. Vill helst ligga i min säng och skriva, där kan jag liksom filosofera bäst! Haha. Ska till stallet senare ikväll, så har jag tur så har internet fixat sig innan så jag kan skriva. Eller så skriver jag när jag kommit hem, för jag ska bli klar innan fredag. Nåja, jag får väl öppna ekonomiboken nu istället, ett nytt kapitel och en hel hög nya formler att lära sig...

Jag är bara så less just nu. Jag vill bara att det ska bli fredag så att min riktiga verklighet kommer tillbaka. Det är som att jag lever i någon trög massa som bara håller fast mig, drar i mig.

3 dagar kvar!

Glad!

Idag har varit en BRA dag! En såndär glad dag.

Först en massa tjejsnack med mina favoritflickor, det är alltid lika kul! Sedan ringde ju som sagt min favoritkille och vi pratade en stund. På administrationen så fick jag höra att jag har ett modelansikte, haha, och sedan sa min lärare att jag hade gjort ett snyggt arbete i InDesign. Blev klart först av alla dessutom, så jag fick gå tidigare. Och efter det har dagen fortsatt varit bra, jag har varit glad och gick med luft under fötterna till stallet för att gå på möte. Lyssnade på bra musik och tänkte massa glada saker! Emelie, som jag inte snackat med på ages, ringde och det var kul! Frågade om jag ville spela basket med henne och Rahel, men jag var ju påväg till mötet, så det gick ju inte. Men en annan gång!

Nu ligger jag i sängen och äger ut Ida på Röj-flaggor ala MSN!

4 dagar kvar! <3

Hål

Hade filosofi på morgonen (som hittills var den mest intressanta lektionen för den här terminen!), men efter den så har vi haft hål. Börjar runt 12 och sitter uppe på media för att jag ska ha textkommuntikation. Men 40 minuter av min långa lunch har varit riktigt mystrevlig med ett telefonsamtal från min favorit! Och nu är det inte långt kvar!

Efter texktkommunikationen har jag religion och sen slutar jag 15:00. Då ska jag hem och genast göra min filosofiuppgift, duktig som jag är. Senare blir det en promenad till stallet och hem, ska på möte. Och när jag kommer hem ska jag fortsätta klippa och klistra!

Och jag vill gå och lägga mig tidigt så att det blir en dag närmare fredag!

Det har gått bra att jobba i helgen. Lite segt, men ibland tycker jag om mitt jobb väldigt mycket. Roligast var de timmar jag jobbade med Ida igår, synd att vi inte går på samma helger... Det blir så tråkigt att jobba utan henne!

Nu ska jag surfa lite och lyssna på Lady GaGa.

Jobba

Yes, idag ska jag jobba 10:30-17:30. Inte så farligt pass, hoppas att det går smidigt och snabbt. Efter jobbet ska jag pyssla lite, gjorde aldrig det igår. Men före det ska jag gå och köpa naturgodis och Riesenchoklad. Har varit så sjukt sugen på det i några dagar nu! Ska inte göra något speciellt ikväll, är så trött på kvällarna så det är lika bra att sova eftersom jag ska jobba imorgon också.
 


6 dagar kvar!

Friday

Ligger i sängen och lyssnar på Nightwish, det enda jag känner för att göra när jag mår såhär.

Funderade precis på vad jag ska göra idag, ikväll. Svaret kom genast på sms från Amanda, som frågade om jag har tid att ta Malle idag. Jag har all tid i världen. Så efter jag gått på promenad med Elin ska jag åka ut till Malle och vara där precis så länge som jag känner för. Jag ser fram emot det. När jag kommit hem ska jag börja rita, klippa och klistra. Och kanske plugga något som jag egentligen inte behöver. Eller så sover jag.Stargazer.

Longing...

Nu är det bara en vecka kvar. Eller egentligen mindre än en vecka, om man skulle räkna exakt med timmar, minuter och sekunder. Sådant är viktigt, sekunder räknas. Jag längtar så...

Sitter uppe på mediaprogrammet och ska snart ha textkommunikation. Tror att vi ska intervjua någon i gruppen idag och göra ett litet personporträtt. Efter lektionen slutar vi och då ska Elin och jag gå ner på Wayne's och fika samtidigt som vi ska planera vårat projektarbete. Blir mysigt! Tänkte även gå en sväng på stan och titta på en sak som ska insperera mig till en liten gullig sak jag ska fixa.

I helgen ska jag jobba, annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har ju numera inte så mycket att göra på dagarna, vilket jag verkligen gillar och trivs med!

Nu börjar vi snart, så hejdå, eller vad man nu säger.

Is that jump in your heart, goosebumps on your skin.
7 dagar kvar!

Grattis Idahoo!

Idag klarade Ida uppkörningen och har nu samma status som mig; körkortsägare! Efter skolan åkte jag med henne och det slutade med att vi åt tårta hemma hos henne för att fira. Riktigt gott! Och här har vi henne, en happy flicka, dock inte efter uppkörningen utan efter en vinst i kortspel här om dagen!
 

Sunshine

Den blonda Oliven är försvunnen, nu har vi istället en brunhårig Oliv. Halvt impulsfärgande, men det var planerat. Fast till nästa vecka. Men så blev det som det blev och ja, nu har jag brunt hår! Bjuder på en lite halvkass mobilbild, ser lite sliskig ut men whatafakk. Ser nog ännu mer miffo ut i skolkatalogen, som vi knäppte idag.

Efter en till dags regnande så är vädret riktigt fint just nu, med sol och blå himmel! Mycket passande då jag tänkte gå på en lång promenad lite senare. Ska plugga lite också, frågan är om jag ska göra det före eller efter promenaden. Först av allt tänkte jag ringa någon promenadsugen människa som vill vara hurtig med mig. Liksom, min iPod shuffle är väldigt underhållande men ibland är det trevligt att ha någon bredvid sig också. Någon man kan skratta och flåsa tillsammans med!

Jag försöker verkligen. Jag drar varje morgon på mig min välmåendemask som ska osa av skratt och positivitet. Och jag försöker göra den så tajt som möjligt, så att den tränger in i min hjärna, i hela mig. "Mår du bra?" Svar: "Ja!" No hard feelings. Även fast det känns som att kroppen ska falla sönder när jag på kvällen kravlar mig ur masken.

Jag lurar även mig själv.

9 dagar kvar!!!!

RSS 2.0