If I could dream at all, it would be about you. And I'm not ashamed of It.

Idag har varit en riktig pissdag. Har inte känt mig ett dugg glad eller motiverad. Var nästan plågsamt att sätta på sig ett leende i kassan just för att det kändes så falskt. Och tanken på att behöva åka till stallet kändes sjukt jobbigt. Kallt. Brr. Men det var faktiskt riktigt roligt att rida, även fast träningsvärken var hemsk i benen sedan igår. Hästar får en alltid på bättre humör!

Imorgon ska jag jobba hela dagen. 12-20:30. Förhoppningsvis är jag på bättre humör då också. På väg till jobbet ska jag komma ihåg att hämta ut tågbiljetterna också. Shit, jag åker imorgon om man kollar på klockan!

Hmm... Det här inlägget lär ju knappast mamma bli glad över, hon klagar över att jag alltid skriver att jag är trött eller seg. Som att min blogg vore en deppblogg, men hallå så illa är det väl inte? Jag har kanske inte mycket vettigt att skriva men så deppigt kan det ju inte vara.

Nu ska jag gå och läsa. Nästa gång ska jag läsa dom på engelska.


Hallonpaj.

Jag är Dados hallonpaj.

Det klias fruktansvärt mycket i mina ögon ;.; (<- smiley med gråtande ögon). Imorgon ska jag testa en förhoppningsvis fungerande kur. Har några allergitabletter som jag brukar ta när gräset blir too much for me på sommaren och de bör ju även funka för hösnuva. Så jag tänkte sa en sån innan stallet plus ha munskyddet på mig när jag packar hö. Och funkar inte det är det bara att inse att jag har blivit mer känslig än förut. Förut var det mer själva dammet som var jobbigt, men inte så att det påverkade mig hela dagen ut. Men nu kan jag vakna på natten ibland och känna av det i halsen, bleee.

Tänkte se klart på Twilight som jag inte klarade av att se färdig förut. Imorgon ska jag jobba, 11-19, och sedan åka till stallet och rida Upanen.


Lila och gult.

När jag kom hem från stallet åt jag korv och potatissallad, mycket gott ^^ Sedan var då tanken att jag skulle städa, men det vet ju alla att det är svårt att börja med... Så istället sminkade jag mig. Det blev en planlös sminkning som jag ångrar lite att jag hade så mycket svart kajal till. Färgerna är fina - gult och lila - men jag passar inte i sådär mycket svart! Fast ångrar och ångrar, det var ju bara att tvätta bort allt sen eftersom jag inte ville se såhär makad ut resten av dagen ;)




Städningen blev av i alla fall, Dado och jag gick lös här hemma och nu är det jättefint! Imorgon tänkte jag öppna två fönster så det får gå lite korsdrag genom lägenheten, känns lite som att matosen aldrig försvinner trots fläkten. Antar att den är kass...

Har varit och tagit in Radon och Upan och snart ska vi till mamma och pappa och äta :) Det blir tacos och jag är så hungrig så jag vill springa dit nu... Vi ska skynda oss så jag inte börjar gnälla för mycket :P

Toodels.


Godmorgon!

Här har vi en pigg tjej, faktiskt! Tänkte få stallet gjort så tidigt som möjligt så kan jag städa och pyssla resten av dagen :) Okej, jag måste åka dit lite senare för att ta in hästarna men det går ju snabbt. Det är ledigt i ridhuset mellan 8-9:30 så jag tänkte passa på att rida en stund då. Kommer nog inte att orka så länge eftersom jag inte har ridit på så länge! Men ska göra mitt bästa ;)

Tjingelitjong.

Bamboo!

En skön låt!

Shakira ft. Wyclef Jean - Hips Don't Lie Bamboo Remix

Rödöga.

Trots att jag var så pigg i morse när jag klev upp somnade jag om utan problem och vaknade ännu piggare klockan 10! Skönt, jag älskar att sova... Jobbdagen har varit behaglig, den gick lite segt i början men efter rasten sa det bara swosch och så var det dags att stämpla ut! Och trots att jag stod i köket de två sista timmarna brände jag mig inte en enda gång - helt otroligt!

Dado kom och hämtade mig och följde med mig till stallet. Gjorde maten och jag skyndade mig rätt mycket eftersom pojkvänner inte alltid är så tålmodiga i ett stall. Därför yrde höet lite allt för mycket för mig, är ju känslig. Eller allergisk kanske man ska kalla det. Jaja, jag började mocka och mitt högra öga började jävlas så sjukt mycket. Det kliades och det rann, rann och rann. Jag kände nästan att det var bultande rött, haha. Det är jättefint! Skyndade mig att göra ordning hästen så jag kunde få komma ut från virvlande höpartiklar (hellre virvlande snöflingor). Vi red längs vägen mot OK och travade lite och det gick fint ^^ Vi var lite misstänksamma mot en snöslunga men den åt inte upp oss så vi överlevde, vilken tur! Och mitt öga kändes nästan omedelbart bättre när vi kom ut och just nu är det bara lite rött och rinnigt. Jag har ju sånadär munskydd men de är så jobbiga att ha när jag har glasögon! Brillorna immar igen på två röda när jag andas i masken och så blir jag blind istället. Så det är pest eller kolera - blind eller allergisk. Men ska bli bättre på att använda dom, det är inte så kul... Förutom ögonen så börjar det alltid klias på ryggen när jag känner av det, asjobbigt :P Som tur är känner jag bara av det när jag hanterar hö och inte av att vara i stallet.

Imorgon hade jag ju funderingar att dra ensam till Birsta men jag får se. Tror jag väntar med det faktiskt... Ska ta och rida i ridhuset under dagen istället och sedan åka hem och se om jag behöver tvätta något inför Göteborg. Kanske börja packa lite, jag jobbar liksom hela helgen.

Nu ska jag ta och läsa lite om Bella och Edward. Har kommit en bra bit på bok nummer två nu - När jag hör din röst (New Moon) - och det är svårt att sluta. Okej, jag ska inte börja babbla en massa om Twilight igen som jag tänkte göra... Ni slipper det för den här gången ;) Adios!

Hmm...

Har nyss ätit frukost och tänkte klä på mig för att åka. Men när jag kollar ut så ser jag... Mer storm. Mer snö. Och många oplogade vägar... Dado och jag fastnade två gånger igår och jag tror inte att jag kan putta på och köra bil samtidigt om jag skulle fastna. Nej, jag tror faktiskt att jag ändrar mina planer. Jag går och lägger mig igen (om jag kan sova, känner mig förvånadsvärt pigg!) och åker till stallet efter jobbet istället. Jag skulle i vilket fall behöva åka dit då för att ta in pållen. Då borde alla vägar vara plogade och Dado kan nog följa med som backup om det skulle jävlas.

Ja, men... Godnatt igen då ;)

Elin! Jag har köpt den där vaniljyoghurten och åt upp typ halv nyss. Den är som en drog! ♥

Yeah.

Dado och jag lyckades ta oss till stallet med endast två fastkörningar! Den första på våran parkering som var oplogad men med lite superkrafter från mig så puttade och grävde jag bilen framåt. Och sedan på ridskolans parkering som inte var plogad och då fick Dado hjälp av en snäll kvinna att putta medans jag gasade iväg bilen. Bilen kränger åt lite olika håll i de djupa snöspåren också, men livet är ju ett äventyr ibland!

Imorgon ska jag jobba 11:30-18:00. Tänkte åka till stallet och rida Upan innan jag börjar så att jag kan vara ridhuset. Och på fredag rider jag eventuellt ut en sväng, lördag får jag se helt enkelt. Kanske gör tvärtom också ;D

Wellwell, godnatt era små nissar.

Storm.

Det är smått snökaos ute. Eller, det är ganska mycket snökaos ute. Ska snart ta mig till stallet men frågan är ju om jag kommer dit eftersom vi nästan körde fast på väg till Coop tidigare :P Jag skulle behöva ha en fyrhjulsdriven jättejeep eller något. Då skulle jag känna mig trygg. Hoho.

Det blev som väntat ingen Birstatur idag, som Sandra sa "har ingen lust att dö för lite shopping" och jag håller med :P Men som det ser ut så kan vi nog inte åka någon dag den här veckan eftersom alla jobbar så olika :( Funderar på att åka själv på fredag faktiskt, under dagen. Jag är så sugen på att gå på IKEA av någon anledning :P Men jag får se!

Ska pälsa på mig en hel del kläder när jag drar till stallet i alla fall... Så får vi hoppas att jag kommer dit och hem ;)


Snöstorm.

Det är verkligen inte ett passande väder att åka någon längre bit idag! Det blåser snö åt alla håll så sikten är nog inte så bra...

Sov som ett barn i natt, jätteskönt! Ska jag snart äta frukost och sedan se vad den här dagen kan erbjuda. Det enda jag vet är att jag ska ut till stallet och fixa till Upan :) Ska vara hästvakt till lördag så det blir kul att få rida lite, det var ju ett tag sedan nu :)

Och på måndag åker jag till Göteborg! Wiie, så kul :D


Jag och symaskinen in action ;)


Vuxenpoäng!

Jag har precis lagt upp ett par gardiner för första gången! Strök dom också men tror att det behöver göras igen... Orkar dock inte det nu :P Coolast tycker jag var att jag minns hur man trådar (eller vad man nu kallar det) symaskinen efter att inte ha haft syslöjd på typ 5 år. Yeah.

Min laddare funkar fortfarande inte - surprise - men pappa kände någon som kan kolla på den och förhoppningsvis fixa den :) Nu sitter jag på den stationära datorn jag och Dado har inkopplad i TVn. Skriver på ett sånt där mini tangentbort och det är lite bökigt men jag vänjer mig nog ;) Vi fick en god köttfärspaj hos mamma och pappa och så en semla i efterrätt! Jättegott :) Pappa körde oss en sväng i sin nya jobbarbil - en Mitsubishi Outlander - som känns väldigt ball, hur mycket bas som helst! Plus en massa coola finesser...

Imorgon tänkte jag, Fia och Sandra åka till Birsta men vädret ska bli så dåligt att vi kanske skjuter upp det. Eventuellt fredag om Fia kan! Jag hoppas på det för det vore roligt att åka :)

Näe nu orkar jag inte skriva mer på det här tangentbordet, men om jag inte uppdaterar så mycket beror det på brist på dator... Eller batteri kanske man ska säga. Datorn är det inget fel på alls!

Puss!

Buhuuuuähhh...

Jag vet att jag tjatar om min jäkla dataladdare mycket nu men det är så jäkla jobbigt bara... Den funkar fortfarande inte trots en hel natts vila. I don't know what to do. Någon kanske kan laga den. Eller något. Tror jag ska gå in på MediaMarkt och fråga om hjälp. Jag vet dock inte var mitt kvitto/garanti är. Har letat men det verkar inte existera. Väldigt bra. Men man får inte ge upp liksom...

Nog om det. Jag började titta på Twilight igår men kunde inte titta färdigt. Jag inser verkligen hur dåliga filmerna är i jämförelse med böckerna. Därför undrar jag verkligen hur de ska få till trean och fyran... Exciting.

Peace... Hör av er om ni kan laga en Sony Vaio laddare eller möjligtvis kan ge en ny till mig... :P

Wood elf.

Med stor sorg vill jag bara meddela att min laddare fortfarande inte fungerar. När man stoppar kontakten i väggen börjar laddaren lysa men för att sedan sakta slockna helt. J a g b l i r g a l e n. Tänker tankar som... Varför flyttade jag datorn när jag skulle sminka mig? Men samtidigt måste jag ju kunna flytta datorn någon gång, det är ju för tusan en bärbar dator!

Dado har somnat i soffan (så söt) så jag tänkte passa på att titta på Twilight! Fast det kommer att bli svårt att göra det nu när jag är mitt uppe i första boken. Varför kunde dom inte ha tagit med mer kärlek i filmerna? Hela sagan om Bella och Edward är ju deras kärlek, men jag tycker inte filmerna visar deras kärlek på ett rättvist sätt. Åh, böckerna är verkligen bättre andra gången. Säkert ännu bättre tredje gången... Fjärde.. Femte. Suck.

Middagen var god, jag gillar lax! Hade varit gott med lite sallad också, men jag orkade verkligen inte göra det så jag får väl skylla mig själv helt enkelt.

Är nöjd med sminkningen i alla fall! Gillar färgerna.





ASAGWHAGSAAHGGAHH!

Ni vet när jag skrev att min laddare till datorn gav upp? Den började ju funka igen med sedan dess har det hänt flera gånger att den har lagt av helt plötsligt. Brukar räcka med att jag kopplar ur den en stund och sedan köra på igen. Men under tiden jag stod och sminkade mig vägrade den fungera. Nu har den varit urdragen (och datorn pitch black) en lång stund och det som händer när jag sätter i laddaren igen den är att den börjar lysa men sedan slockna... Det är så jävla frustrerande så ni förstår inte! Och samtidigt är det helt stört vad beroende jag är av datorn.

...

....

....
..
...

Jag är jävligt pissed. Och det känns liksom som att det här kommer att sluta med att jag antingen måste köpa en ny laddare (om jag hittar någon, Dado och jag satt och kollade på Internet men det finns inga orginal längre verkar det som) eller en ny dator. Och det är inget som jag har råd med. Datorn är inte ens två år gammal. Ja, det är ju inte datorn det är fel på för den har aldrig krånglat! Men laddaren då, inte ens två år gammal och verkar ha gett upp hoppet om allt jävla liv. Fuck you.

Hmmmmmmmmmmmmmmm... Kanske borde gå och laga mat, lax och potatis, så kanske det ordnar sig. Inget funkar väl på tom mage... Tss. Bilderna på sminket får komma upp lite senare, funkar inte min dator så lånar jag väl Dados igen.

Pip.

Random by Oliv.

Ibland ploppar alldeles för knäppa idéer upp i min lilla hjärna. Som idag. Med vetskapen om att det inte är helt omöjligt så tänker jag ännu mer. Men den vettiga jag säger att det inte är en bra idé men samtidigt säger samma vettiga jag att det vore häftigt. Hoho, jag är inte rikigt normal jag ^^

Var så sugen på godis igår men skaffade mig aldrig något. Men idag så! Efter stan åkte vi förbi Coop för att handla kattmat med mera och att gå förbi lösgodiset utan att plocka på sig (alldeles för mycket) var omöjligt. Så nu har jag ätit upp nästan hela påsen och håller på att spy. The dark side av sockersug. Man äter tills man storknar och säger att man aldrig mer ska äta godis. Jag ska aldrig mer äta godis. Eftersom vi alla vet att det inte är sant så kan ni förvänta er ett inlägg redan imorgon om att jag är sugen på något sött. Haha!

Förresten så blev jag sugen på att göra ett till hål i örat. Jag har ju två vanliga hål men skulle vilja ha ett hål bredvid på ett öra. Tycker att det är så fint ^^ Ska kolla vad det kostar och sedan får jag fundera lite. Inser att jag kommer att vara nervös om jag ska göra det, varför vet jag egentligen inte. Jag har ju redan tagit två hål i öronen och då var jag inte ens 10 år. Och att jag dessutom har tagit hål i naveln (som är mycket äckligare med tanke på att man kör in en nål istället för att använda pistol) borde göra det hela till a piece of cake.

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på. Tror att jag ska testa lite smink och det lär ju komma upp bilder på det. Det är roligt och jag inser också att det ger mig något, det är mycket lättare och går smidigare! Sedan är jag sugen på att fota hästar i sommargräs. Hästar kan jag väl fota men sommargräset får jag i så fall Photoshopa in eller något. Näee, nu är jag faktiskt lite less på att leva i den här vita världen. Och när snön väl ska smälta hoppas jag att den gör det och försvinner på en gång. Inte som tidigare år då det smälte, frös på och snöade, smälte, frös på och snöade, smälte, frös på och snöade, smälta frös på och snöade... Ja, ni fattar. Det blir halt, slaskigt och helt jävligt. Kommer ihåg att jag var blöt om fötterna hela skoldagarna bara för att jag inte hade några vettiga skor att ha på mig.

Öhum... Jo, förresten. Beyoncés låt Video Phone ft. Lady Gaga är inte jättebra. Men när man samtidigt ser på videon tycker jag att den blir en massa gånger bättre. För Beyoncé är så förbannat snygg i den videon (Lady Gaga också!) att jag skulle vilja byta kropp med henne. Jag vill oftast behålla mig själv eftersom jag tycker om mig själv, men är det någon jag skulle ville byta med så är det henne. Grr.

Beyoncé ft. Lady Gaga - Video Phone


Enjoy!

Lace.

I got a little secret for ya
I never sleep when comes the night

Kan meddela att jag inte läste ut boken i natt, haha. Ska snart ner på stan, ska bara göra något av mitt hår så att jag inte skrämmer någon (orkar inte tvätta håret). Kommer antagligen inte hitta något roligt på stan och vill heller inte göra av med pengar. Men ändå. Något borde jag väl göra och det är det bästa jag komme rpå just nu. Great!



Borde sova...

Men jag kan liksom inte, för jag håller på att läsa Twilight för andra gången. Är strax efter mitten i första boken just nu och det känns liksom väldigt frestande att läsa ut den i natt. De är så j ä k l a b r a. Jag ligger och fnissar, rodnar och suckar mest hela tiden. Det är så FINT! Trots att jag redan läst alla böcker relativt nyligen så känns det lika spännande nu. Som om jag missat saker. Fast ändå inte. Antagligen känns det som så eftersom jag bokstavligen slukade de fyra underbara böckerna på 4 dagar. Nu tar jag liiite mer tid på mig, men bara lite. Jag sugs liksom in och då kan jag inte begränsa hastigheten så mycket.

Ska i alla fall byta från soffposition till sängposition nu. Sedan får vi se när jag stänger ögonen...

Hopplöst.

Vad går du på?

Gårdagskvällen var riktigt rolig! :D Synd bara att musiken på Gennys sög till klockan blev typ halv 2, då började det likna något. Jag ska fan bli DJ alltså. Nej, men vid stängning gick vi till Subway, jag blev hungrig. Slutade ungefär med att en kille kom och frågade om vi hade en mobil att låna ut, men då han verkade konstig ville vi inte det. Han frågade mig vad jag gick på, heroin, kokain..? Några tabletter? Hmm, mjölk kanske? Nej, inget. Och sen babblade han på om saker som jag inte hörde, han bröt väldigt mycket samtidigt som han mumlade så det var faktiskt svårt. Fia, jag och Sandra satt och utbytte blickar och vi visste inte riktigt vad vi skulle säga. Tillslut kläckte han ur sig:

- Jag sa till min syster att jag skulle ringa henne när jag träffat mitt livs kärlek.


Fia kunde inte hålla sig längre och började asgarva, Subwaytjejen sa att de stängde och vi smet ut så snabbt vi kunde. Jag ser inte riktigt att det är hållbart att försöka ragga på någon och samtidigt fråga om man går på något, hoho.

Hur som helst så tänkte jag ta med mig kameran till Fia, men den dog på vägen dit. Det blev bara några egopics på mig innan jag drog. Tror att Emma, som också var hos Fia (plus Boba och några killar), knäppte lite bilder så dom kanske dyker upp! Så här såg sminket ut i alla fall, första gången jag använde lösögonfransar! Det var lite pillrigt att få dit dom men inte omöjligt, haha.




Wohooo.

Idag har jag inte gjort många knop (nej, inte bakis!). Låg i sängen till nästan klockan 12 och har segat på bara. Men vid 3 tog Dado och jag tag i att diska och plocka undan lite innan jag började laga tacos! Erika var ju här och åt, sedan spelade vi Hästmonopol (ja, inte Dado då :P) som är ett kärt spel för mig. Erika och jag har suttit bra många timmar under våra år, hoho. Sedan blev det ju då bio som jag nyss kom hem ifrån - Luftslottet Som Sprängdes. Riktigt bra och mycket spännande faktiskt ^^ Men jag tror att den första filmen, Män Som Hatar Kvinnor, är min favorit.

Whatever, imorgon ska jag tagga till lite och göra många knop! Haha. Ska ju som sagt titta på herrarnas hemmamatch med Duracell och sedan åka ut till ridskolan för att titta när Fia rider för Ulla :D Kanske jag kan sluka in lite tips på hur man håller sig kvar i sadeln när man inte ridit på alldeles för länge... Haha, nej men jag ska ju vara hästvakt nästa vecka och har som sagt inte ridit på länge och kommer nog svimma av överansträngning :D

Nu ska jag lyssna på lite musik och sedan inta sängen. Toodels!

Hett tips!

En film ni måste se är Law Abiding Citizen, sjukt bra!

Var bara det jag ville säga ;D

Blåning.

Har precis sett på en asbra film - The Final Destination. Hur creepy som helst, kan inte sitta still av såna filmer... Det finns tre filmer före den här också - Final Destination I, II och III - men de hade ingen koppling till den här filmen så det spelar ingen roll om man sett dom eller inte.

Idag har jag jobbat min kortaste pass någonsin - hela 3 timmar x) Lite skillnad från igår när jag jobbade 11-20:30 :P Var skittrött i morse så jag orkade inte gå på en promenad innan jag började 10:30. Men istället gick jag efter middagen hela vägen till stallet för att sen är Erika red lektion! Köpte lite godis i kafeterian och råkade visst inte tåla en kola med nötter i eftersom min tunga började stickas, klias och jag svullnade lite. Precis som när jag åt en paranöt! Då vet jag att jag ska hålla mig ifrån Nutty Brazil, för det var så dom hette :P Whatever, jag blev så ridsugen när jag satt och tittade på... Undrar om jag kanske kan rida med i någon lektion någon gång? Vore skoj. Blev väldigt sugen på att rida Vialli av någon anledning! Kommer ihåg en gång när jag red Vialli och det gick så jäkla bra ^^

Imorgon är jag ledig (är ledig hela helgen). Ska på stan en sväng på dagen och köpa ett par nya strumpbyxor eftersom dom gick sönder när jag halkade. Det blev inte bara ett skrubbsår, det blev även ett flashigt blåmärke:



Jag vet inte vad som är problemet med mig just nu, men jag skadar mig fan hela tiden! Igår stod jag i kök en liten sväng, max en halvtimme. Och på den halvtimmen lyckas jag stänka fett från grillen på min hand så jag fick tre röda märken. Hade dock tid med att stå med handen i vatten en längre stund, så nu syns det bara där det kom mest. Slapp ju brännblåsor och sån skit i alla fall. Herregud. Jag tycker att jag är försiktig men olyckorna kommer till mig ändå.

Imorgonkväll ska jag och Sandra till Fia! Vi ska gå ut och ha kul! :D Äntligen, tänkte jag säga. Haha, nej men det har alltid varit någon av oss som jobbat så att vi inte kunnat. Och på lördag ska vi bjuda Erika på tacos och sedan ska hon och jag gå och se Luftslottet Som Sprängdes ^^ Och på söndag ska jag och Duracell titta på herrarnas hemmamatch! Ska försöka hinna åka ut och titta på Fiaw och Upan när de rider Ullaträning också, på lördag kan jag dock inte eftersom jag ska på bio och Fiaw rider sent.

En rolig helg att se fram emot helt enkelt! :D

Annars då... Har ont i magen efter att ha ätit en Ben & Jerry... Ska snart gå och lägga mig men vill lyssna på lite musik och greja på först. Har jag sagt att jag gillar nätter?


Tik tok.

Vi såg filmen Step Up efter lite tjat från min sida... Vi har sett den förut, men jag gillar den och min vilja gick igenom ;) Fast Step Up II är nog snäppet bättre, den vill jag också se igen! Och nu då... På grund av mitt stora sockerintag, vi kan kalla det överdos, är jag pigg som aldrig förr och skuttar runt och dansar här hemma nu. Detta är inte speciellt bra, jag borde sova och vara fit for fight imorgon då det väntas ett långt härligt pass. Och innan det ska jag gå en promenad, är så stolt över mig själv! Har gått varenda morgon i över en vecka nu och det är så jävla skönt! Och dessutom har jag gjort situps och hantelövningar varje dag också! På tal om det så har jag inte gjort det idag, ska göra det sen ^^ Funderar på att hänga med mamma på ett spinningpass en gång i veckan också, jag har äntligen hittat tillbaka till Olivia som gillar att svettas! Och det är nog ingen som förstår hur det känns för mig.

Don't stop make it pop! Puss!

GODIS!

Dado och jag kom precis hem från Coop efter att spontant börjat hungra efter KARRA. Så nu väntar en god godispåse och nen film innan i alla fall jag går och lägger mig :D

(ville bara skriva det här för att alla ska bli avundsjuka på min godispåse.) haha

Skrubbsår.

Jobbade 10:30-15:30 idag, ett kort och bekvämt pass. Det var rätt mycket folk under lunchen men då gick tiden väldigt snabbt ^^ När jag gick till jobbet halkade jag och det var varken bekvämt eller snyggt. Dessutom gick det hål på mina sturmpbyxor (arggh) och så skrapade jag upp knät >.<

Påtal om strumpbyxor och sår... Kommer ihåg när jag ramlade på en basketträning och brände upp ett sånt där äcklig sår på golvet. Dagen efter hade jag strumpbyxor i skolan och när jag skulle gå på toa satt strumpbyxorna fast i såret! Om jag drog gjorde det så jävla ont men vad skulle jag göra då? 1-2-3 - bita ihop och ryck... Ouff, det sved så att tårarna började rinna, haha. Satte ett plåster på såret för att inte behöva plågas mer :P

Nåja. Ikväll händer nog inget speciellt. Senare ska vi väl hitta något roligt till middag, måste rota lite i frysen. Sen blir det nog en film. Imorgon jobbar jag 11-20:30 eller något liknande. Kul ^^ Hoho.

See ya.


Lala.





Tidigare idag testade jag en lösögonskugga jag fick med när jag beställde paletten från coastalscents.com. Den är rätt fin, men det är så svårt att hantera en lösögonskugga då den liksom lätt trillar av penseln och hamnar på kinden istället. Antar att jag bara är ovan, men ändå :P

Nu är sista maskinen men tvätt färdig och allt gänger på tork. Skönt att ha det gjort (fast det ska ju vikas in i garderoben också, det är inte lika skönt :P)

Nu blir det TV och sedan kanske film!

Plugg-Olle.

Det gick bra på Arbetsförmedlingen och av någon anledning så kände jag mig jäklit motiverat till att plugga när jag gick där ifrån, haha. Känns i alla fall skönt att vara inskriven och finnas med där nu ^^ Även om jag inte är i behov av ett jobb just nu så har jag inget emot att hitta ett annat!

Pluggmotiveringen då... Gick in på studera.nu för att skaffa en användare och kollade runt lite. Jag har lagt upp en liten plan det närmaste året och det ser ut ungefär såhär: Jag jobbar på McDonald's hela året och pluggar en distanskurs i höst för att komma igång. Och under året kommer jag fram till vad jag vill utbilda mig till och satsar stenhårt på plugget 2011, gör högskoleprovet under våren osv. Till hösten tänkte jag söka något som jag tycker är kul och är riktigt intresserad av, för från att ha varit så skoltrött som jag var kan jag inte bara slänga mig in i något som kanske vore "bäst". Jag kollade lite på en kurs i grafisk design som låter rolig, dock har jag genom textkommunikationen på gymnasiet pluggat i stora delar samma sak. Men det är stor skillnad på gymnasium och universitet/högskola. Ska kolla vidare senare i alla fall :)

Jag är glad idag ^^ Trots att ett ton tvätt väntar kan inget förstöra dagen! Hihi, om tre veckor är Oliven i Göteborg!

Mapmap.


Hihihi!

Jag har nyligen spenderat alldeles för mycket pengar på en tågbiljett. Men det är inte vilken tågbiljett som helst, det är faktiskt en till GÖTEBORG!

ASHAGAAGAAHHWGWAGAG!! :D :D :D :D Den första februari åker jag till ELIN! Fatta! Jag åker hem den femte, för sedan jobbar jag igen. Och den tredje fyller Elin år så jag kan fira henne, så fint, så bra!

Jag sa till Elin att när jag får mitt februarischema ska jag se till att åka till Göteborg. Och så passande när jag var ledig över hennes födelsedag! Nackdelen blev ju då att jag fick boka så kort tid innan och det blev dyrt, men det är det fan värt. Det är bara att uppoffra lite andra saker. Hade till exempel tänkt att slinga håret och beställa lite saker från coastalscents.com men det klarar jag mig utan resten av livet faktiskt. Elin klarar jag inte mig utan resten av livet!

Jag är glaaaaaaad! Haha.

Påtal om födelsedagar så jobbar jag på min egen födelsedag den 27e februari. Och det är dessutom stängning. På en LÖRDAG. Jag fyller 20 år på en lördag när vi precis fått lön och jobbar stängning! Ni förstår att detta är orimligt va!? Detta pass ska bytas bort illa kvickt.




PUSS=D


Hulahula.

Dagens bästa: Jag behövde inte stänga kök!
Dagens sämsta: Det fanns ingen morotskaka kvar när jag kom hem!

Hoho. Vi började arbetspasset med att ha en buss, men det var inte så många personer så det var ju lugnt. Sedan kom det en massa folk när det inte var planerat att sälja så mycket och det poopade ner sig. Ja. Och sen blev det dött och sedan slutade alla drickor att fungera. Chefen fick komma och fixa och vi hade drickor igen, wiie. Chefen sa även att vecka 11 får jag 75%! :) Kung.

Stängde med Pajbarnet och Kamelen i alla fall. Och så vill jag även säga att headset är världens bästa uppfinning.

Nog om jobb. Imorgon är jag ledig. Ska till Arbetsförmedlingen och fixa klart min inskrivning. Annars blir det tvätt också, det behövs. Hmm... Nu lyssnar jag på grym musik och har ätit mjukmackor med ost och gurka på. Jättegott. Fast en bit morotskaka hade ju inte suttit helt fel heller... ;) I love you goobbbii.

Näääääe. Godnatt.

Sweet music.

Jag är på bättre humör nu! Det behövdes bara lite musik.

Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone


Stop callin, stop callin,
I dont wanna think anymore!
I left my head and my heart on the dance floor.
Stop callin, stop callin,
I dont wanna talk anymore!
I left my head and my heart on the dance floor.

Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh
Stop telephonin me!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh
Im busy!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh
Stop telephonin me!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh

Can call all you want,
but theres no one home,
and youre not gonna reach my telephone!
Out in the club,
and Im sippin that bub,
and youre not gonna reach my telephone!


Enjoy!

Söndag.

En grå söndag och det känns jobbigt. Jobbigt att det är grått. Jobbigt att jag tog lite sovmorgon och förlorar ledig tid. Jobbigt att jag ska jobba ikväll. Jobbigast att jag ska stänga kök igen.

Näe, nu ska jag inte vara negativ. Men det känns bara så tugnt just idag. Hoho.

Inget roligt händer fram tills jag börjar jobba. Ska väl laga mat, men inte för att jag ska äta utan för att jag ska få en matlåda tills ikväll . Kung det.

Ääh, nu ska jag inte förpesta er med något negartivt. Nästa gång jag skriver kommer jag vara världens gladaste, kind of. Puss.

Snyft.


Sitter och äter morotskaka och dricker mjölk ♥ Lyssnar på musik och försöker komma i balans igen efter kvällens hemska stängning. Jag stängde kök och det är inget jag har gjort eller gör ofta. Hade inget under kontroll och hela kvällen kändes så orytmisk. Ville bara göra som Dessi och lägga mig på köksgolvet... Tur att jag stängde med Skiftledarpraktikanten och mitt Pajbarn (hahahah) och inte T. Uhh, hemska tanke. Men minst lika hemskt är att jag har bränt mig något förbannat ikväll :( På vänstertummen har jag en liten blåsa. Och på högerhandens pekfingerknoge har jag en större blåsa. Och en jätteful blåsa mitt på högerhanden. Åh, det gör så ont och det är så fult! :( Mina händer ser ut som en krigares, för de gamla brännmärkena finns dety ju fortfarande spår av...

Och en sjuk sak var när jag skulle skrapa vatten från golvet... Såg något silvrigt som låg på golvet och vad är det inte? Jo, min NAVELPIERCING!??! Drar upp tröjan och bekräftar det. FAN ÅH! Det är alltså bara staven och smycket, men inte den lilla skruven. Letade lite men insåg att det är hopplöst, tur att jag har fler... Eftersom jag tagit ur den många gånger de senaste dagarna för att göra rent den så kanske gängorna inte hoppat i rätt den här gången och därför lossnat... Fuck. Helt stört störigt.

Vi kom äntligen iväg i alla fall och nu är jag hemma. Skönt. Kanske inte borde ha tryckt i mig sådär mycket morotskaka, lär ju ha ont i magen hela natten nu :P Men i så fall var det värt det, så god!

Imorgon väntar en till hemsk stängning i köket... Kommer väl ha en blåsa i pannan efter det, vem vet. Nu ska jag lyssna på mer musik och Interneta runt lite innan jag hoppar i sängen....

Godnatt önskar en hemskt less tjej med fula brännblåsor på händerna.


='(


En lista...

Namn: Anna Olivia Månsson.

Piercingar: Ja, i naveln. Ochhål  i öronen.

Tatueringar: Nix.

Längd: 183 cm.

Skostorlek: 41.

Hårfärg: Någon slags mörkbrun med utväxt.

Fräknar: Nope :( Vill ha, det är så fint!

 

Kär? Ja!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, jag skulle vilja bo i en större stad. Eller i ett varmare land.

Tycker du att du är attraktiv? Ja, vissa dagar är ju fuldagar men de flesta dagarna känner jag mig top notch! ;)

Dricker du? Mjölk, mjölk och mjölk. Också vatten såklart.

Röker du? Nej, urk.

Vilket schampo använder du? Just nu är det Gliss tror jag. Ska testa TREsemmé när det tar slut!

Vilken parfym använder du? DKNY - Be Delicous (det gröna äpplet) och Paris Hilton - Can Can.

Vad är du rädd för? Rädd för... Att bli sårad och att någon närstående ska gå bort.

Gillar du att tvätta? Njae, det är rätt tråkigt.

Gillar du berg- och dalbanor? Jaa, jag vill åka nu!

 

Senaste…

Filmen du hyrde? Oj, det minns jag inte.

Filmen du köpte? Hm... Tror att det var Stick it! för tre år sedan. Köper inte filmer så ofta :P

Låten du hörde: Lady Gaga - Alejandro.

Låten du laddade ner? Minns inte. Spotify, you know.

Personen du ringde? Hem till mamma och pappa.

Personen som ringde dig? Mamma.

TV-program du såg? Biggest Looser tror jag.

Person du tänkte på? Erika T.

 

 

Favorit…

Låt: Det går inte att välja en favoritlåt.

Sak att göra: Skratta, rida, lyssna på musik, fota... Det är olika!

Sport: Ridning och basket.

Dryck: Hm, mjölk?

Kläder: Oj, det varierar. Men jag gillar mina blanka leggins a lot.

Film: Sagan om Ringen, Twilight, Avatar, Orphan... Det går inte heller att säga en favorit, finns så många bra!

Bil: Bilen är inte min, men en Saab 9000.

Serie: Gossip Girl!

 

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Hehe, jaaa.

Gråtit över en flicka? I think so, fast inte för att jag varit kär då.

Ljugit för någon? Ja, fast det är nog mest vita lögner. Jag tycker inte om att ljuga.

Varit i slagsmål? Njae...

Blivit arresterad? Nix.

Träffat någon från internet IRL?
Jaow.


Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? 4 ungefär.

Hjärtan brustet på grund av dig? 2 gånger tror jag.

Tjejer du kysst? 2 tror jag :P

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Det är några stycken :)

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Haha, det vet jag inte exakt. Men några födelsedagar hit och dit ;)

 

Senaste…

Boken du läste? Twilight serien.

Personen du fick e-mail av? En kvinna på Arbetsförmedlingen :P

Personen du fick brev av? Erika, ett julkort :) (Jag räknar inte med räkningar här).

Personen du fick sms av? Elin.

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Förra veckan tror jag.

Saken du köpte? Förrutom mathandling så var det nog saltpray till håret och ett lipsyl.

 

 

Vad har du gjort idag? Gått på en promenad, ättit frukost, diskat, suttit vid datorn.

Brukar du svära mycket?
Inte överdrivet, där det passar in liksom :P

När stiger du upp på morgonen? Försöker kliva upp senast 9.

Vad har du på dig? Leggins, klänning, kofta och halsduk.

Vad ska du göra ikväll? Jobba, hoho.

Vad är du allergisk mot? Hö och gräs. Sedan tror jag att en nöt som jag inte minns namnet på inte var så bra för mig.

Använder du hårspray? Ja, sometimes.

Kan du stå på händer? Haha, nej.

Håkan Hellström eller The Ark? Vet inte riktigt :P

Salt eller socker? Socker ^^

Gillar du ketchup? Jora..

Är du glad nu? Jadå, det är jag väl :P

Var du glad igår? För det mesta!

Vad dansar du till? Riktig fet partymusik, r'n'b osv...

Stockholm är… ? En stor stad :P

Göteborg är… ? En trevlig stad som jag gärna skulle bekanta mig mer med!

Kan du sjunga? Klart jag kan, fast frågan är hur duktig jag är ;)

Spaghetti eller makaroner? Åh, det beror på vad man äter till! Äter man falukorv ska måste det vara makaroner.

Land du vill besöka? Nya Zeeland, Irland, Australien, USA och så har jag inget emot att hälsa på alla andra heller :P

I brist på saker att göra fick det bli en lista. Inte så kul kanske, men whattaafaackk. Nu ska jag börja tina kycklingen, tänkte laga currykyckling med ris. Blir gott det. Hoppas jag :p Underhåller er med två bilder på knaskatten från igår. Hon är lite suddig men det är svår att fånga en rörlig katt på bild.

 



Carrot cake.

Alltså morotskakan Dado och jag bakade igår blev gudomlig! Verkar som att allt är gudomligt om man bakar efter recepten i A Piece Of Cake. Det löste sig med formen också, vi vände helt enkelt kakan upp och ner på en tallrik och sedan upp och ner igen på ett fat (för att få den åt rätt håll, haha).



Haha, kolla Prada i bakgrunden... Sugen? ;)

Åt lite av den till Van Helsing som vi såg igår. Ganska bra film faktiskt ^^ Fast det är så konstigt att se andra vampyrer när man läst och sett Twilight, haha.

Idag ska jag tagga inför jobbet, hohoo...

Tacopaj in my heart.

Tacopajen jag gjorde blev asgod, SMASKENS! Och det bästa av allt är att det blir min matlåda till morgondagens arbetspass. Yeah! Obsessed with food. Näe, obsessed with tacopaj. Haha, omg. Jag är lite crazy, tror jag vet varför. Håller på att baka morotskaka och jag slickade precis upp sista droppen restsmet... SOCKER! Första gången jag bakar morotskaka men det var ju väldigt simpelt (hittills). Ska göra frostingen senare, kakan har ungefär en halvtimme kvar i ugnen. Det enda problemet med kakan är att jag inte har en form med löstagbara kanter (i recpetet stod det att man skulle ha en sådan, men jag har ju sett dom bakas på plåt också men så stort recept gjorde vi inte). Men vi får hoppas att kakan kommer ut lätt helt enkelt, hoho.


The paj med stort P!


Ska höra med mannen om han vill se film. Jag vill se Twilight igen (har redan sett den 4 gånger så jag tycker att jag behöver se den hundra gånger till). Men det vill inte Dado. Får se den själv någon gång då, hmm. Och så var det ungefär ett år sedan jag såg Sagan om Ringen senast, det var faktiskt dom första filmerna vi såg på TVn här i lägenheten! Dags för ettårsjubileum nu, tycker jag. För Sagan om Ringen har jag väl bara sett omkring 15 gånger, hoho. Jag kan typ varje replik ur filmen, brukar sitta och mummla för mig själv. Jag är så nördig.

 

Och på tal om nördar så saknar jag Elin. Puss.
Ps. Elin! Jag vet vad ditt bloggnamn betyder nu! Har undrar men liksom aldrig tagit mig i kragen för att ta reda på det ordentligt. Men jag trodde faktiskt helt seriöst (skratta inte nu) att det betydde "Jag ska bli Ekonom". Hahahaha. Igår googlade jag och fick mig en franskalektion! Ds.


Wiie.

Har hållt på och städat under hela förmiddagen. Torkade ur skåpen i badrummet och det behövdes! Hår och kladd från lotions och grejer, inte mysigt. Men nu är det fint och fräscht överallt, även jag själv. Klev nyss ur duschen ^^ Känner mig alltid så äcklig när jag har städat, som att all skit fastnar på mig.



Ska snart gå ner och handla de ingredienser som fattas för att göra en morotskaka! Har äntligen bestämt mig för vad som ska bakas, efter tre genomgångar av boken ;P Och sen ska jag börja göra tacopajen som blir kvällens middag, har gått och dregglat över den i två dagar nu... Haha.

Förresten, min piercing mår bra nu! I två dagar gick jag med plåster för att det inte skulle komma in någon skit som gjorde det värre. Tvättade noga två gånger om dagen också. Och i förrgår köpte jag Lactacyd som jag tvättat med flera gånger. Smörjer in med en Aloe Vera gel också och idag har jag inte ont och det ser fint ut! SKÖNT!

Toodels.

Talking about caves.

Har precis sett filmen The Cave. Useless shit, ska ni se på en grottfilm så ska ni se på The Descent! Den får mig att gråta av rädsla. Och det som är great är att The Descent 2 nyligen kom också. Den ska jag se till att se, hoppas att jag inte skiter på mig.

Filmerna kom samma år (2005) så det går ju inte att säga om någon har gjort en rip off på varandra. Men The Cave känns som en B-version av The Descent. Och så var den så... Macho... "Jag har stora muskler och jag är så cool *puckla på en annan*". Var beredd att dra upp fötterna och bli asrädd, men näe... Annat var det med The Decent, såg den första gången med min kusin och Erika. Var tvungen att se den ute på altan dagen efter i dagsljus för att lugna ner mig lite... Och såhär såg jag ut (haha, jag bjuder på dom. Det var drygt 3 år sedan ungefär :P):




Sexy bitch!

Nu ska Oliven gå och lägga sig. Imorgon är sista lediga dagen innan jag jobbar två hela dagar i sträck ;) Har varit ledig i en vecka nu och det är skönt men samtidigt tråkigt. Det betyder att jag tycker om mitt jobb, fast mest tycker jag nog om dom jag jobbar med :p Aja, är det lika fint väder imorgon ska jag fota frostträden! Och så ska jag nog baka något också, har bläddrat lite i A Piece Of Cake men inte riktigt bestämt mig.

Godnatt!

Trance.

Jag brukar vanligtvis inte lyssna på trance, men idag klickade jag på ett album som såg coolt ut på "What's New?" på Spotify. Den kanske är lite enformig ibland men jag tycker att den är mycket bra på sina ställen!

Passenger 10 - Mikado (DJ Tatana remix)


Har kommit hem från Coop med en massa kassar, beställde ett nytt Coop kort också. Dado har tappat bort sitt körkort, bankkort och även mitt mitt Coop kort. Men han fick sitt nya bankkort idag och ett nytt körkort skulle han ändå behöva göra för att han har lagt till ett namn. Påtal om det ska jag ju lägga till Astrid också! Ska gå in på Skatteverkets hemsida senare och läsa lite :)

Det har varit mycket kallare idag än tidigare dagar, -17 såg jag senast på biltermometern. Har ju legat mellan -5 och -10 en vecka nu ungefär, skönt efter att ha haft -25 ett bra tag... Men allt är så fint när det är kallt ute ^^

Wiwi.

Torsdag.

Det är en härlig dis ute och alla träd är frostiga ^^ I morse när jag gick en promenad så var det jättefint ljus och jag önskade att jag kunde säga "Accio kamera" (Harry Potter of course) och fånga det fina. Men det får bli en bild i minnet istället.

Nu kokar jag lite spagetti som jag ska äta till köttfärssåsen som blev över från igår. Och sen ska Dado och jag åka och handla! Har varit utan mjölk i några dagar nu och det känns inte rätt :P Sen måste vi boka en tvättid också, insåg när jag skulle ta på mig trosor att det inte fanns så stort utbud. Ni vet när man måste välja dom mest obekväma som man aldrig slänger av någon anledning..

Är lite sugen på att baka, kanske ska bläddre lite i A Piece Of Cake senare! Stannar dock inte på sidan 50, för det receptet kan jag utantill... Kladdkakan, haha ;)

Well well, nu - äta, sen - handla!

Skridskor.




Dado och jag åkte skridskor idag. Har filmer på det, men orkar inte ladda upp det just nu. Another day helt enkelt! Visst är jag söt på bilden? Ser ut som ett förvuxet barn som är helt borttappad. Haha. Det var kul i alla fall, fint väder :) Under eftermiddagen såg vi en film, The Stepfather som var en riktig nagelbitare. En riktigt bra film faktiskt!

Nu ska jag göra situps och grejer, sen ska jag lägga mig och läsa TWILIGHT. Har abstinens.

God natt!

Summer Pastelle och sammanbrott.






Blixten tog bort mycket av färgerna >.< Den lilla kameran som jag i stort sett alltid använder till sminkfoto dog så då fick jag använda klumpen. Svårt att sikta när man inte ser (displayen i spegeln alltså) och så måste jag ha blixt annars blir det suddiludd av det hela eftersom det är tung och svår att hålla still. Älskar i alla fall färgerna, känns så somrigt ^^

Annars så har jag haft ett sammanbrott här hemma. För det första har Internet inte funkat normalt på hela eftermiddagen, man kopplas in och ut och hit och dit. Nu sitter jag på någon annans trådlösa... Sen helt plötsligt när jag flyttade min dator + laddare till ett annat ställe så slutade laddaren att funka!?!?!? Och mitt batteri har numera en hållbarhetstid på max 10 minuter så den dog ju. Jag provade koppla in och ut men laddaren verkade död. Jag blev gråtfärdig och Dado och jag letade efter min garanti och kvitto, var beredd att åka till MediaMarkt imorgon... Men vi hittade inget och jag... Blev arg och ledsen, liksom jag har inte råd med dyra dataprylar just nu. Tänk om jag måste köpa en ny dator!?

MEN. Så gjorde jag lite hjärt och lungräddning på den (jag klämde och blåse på laddaren) och så började den att funka!? :O :D Men en stund senare dog den igen... Försökte med hjärt och lungräddning igen, men det gick inte. Väntade en stund och testade igen och då gick det! Nu har den funkat sedan dess *ta i trä* och jag ska aldig flytta datorn hädanefter...

Under mitt sammanbrott diskade jag, plockade undan och tog ner julpyntet... När jag är upprörd så måste jag hålla på med något och oftast blir det disk eller städ. Dado tycker att jag ska bli upprörd oftare, haha ;) Men näe, nu är jag en glad Oliv;



Här ska ni få en bra låt också:

Lady Gaga - Alejandro

Nasty.

Måste berätta en äcklig grej (Elin behöver inte läsa eftersom du antaglien spyr eller nåt, haha), nej men... Igår tog jag ur min navelpiercing för att undersöka lite, jag använde bakteriedödande på händerna först också för att vara on the safe side så att säga. Tröck lite runt hålen och ur det undre hålet strömmade det gult äckligt var... Torkade bort och klämde lite till, samma sak. Och samma sak igen, sedan kom det mest blod. EUUUUW. Jag brukar inte bli äcklad av såna saker, men det där var rätt nasty :p Jag använde koksaltlösning både på smycket och hålet också. Sedan la jag på ett tunt plåster som jag fick med när jag piercade mig, som jag kunde använda i stallet t.ex. Ska snart kolla hur det ser ut och jag hoppas på att det är lite bättre. Det gör faktiskt inte lika ont idag! Ska vara noga med rengöring, måste köpa Lactacydtvål för det är asbra att hålla rent med.

Annars så klev jag upp halv 8 i morse också, gick på en promenad och nu sitter jag här med den gula morgonsolen i ögonen :) Härligt. Idag skulle vara en underbar dag att rida ut på, synd att jag inte har någon häst att rida :( Är så förbannat ridsugen!


Nejnejnejnejnejnej!

Jag har haft min navelpiercing i över två år och jag har aldrig haft några problem med den för än i höstas(!) då den blev lite infekterad och gjorde smått ont. Men det gick över och glad var jag. Men igår började den göra ont, jäkligt ont faktiskt. Räcker med att en tröja rör sig över piercingen så gör det ont :( Det känns inte bra den här gången alltså, är livrädd för att få en jäkla infektion som gör att jag får en fuläckeljävla navel, haha. Nej men.. Imorgon ska jag ringa en sköterska som får ta och kolla på det. Håll tummarna för att det kommer bli bra, för jag dör om jag måste ta bort den :'( Känner mig så naked utan den... Buhu.

Maten hos mamma och pappa var god i alla fall, skinksås och pasta. Kollade på det där programet på SVT med alla idrottare, vad tusan heter det!? Mästarnas Mästare? Något sånt. Blev jäkligt motiverat att börja träna om man säger så... Och ännu mer motiverad när jag ser den här bilden från i somras;



Jag var så jäkla fit, haha. Nej men seriöst, då mådde jag bra alltså. Och det var inte svårare än en morgonpromenad på 20 minuter och situps + 3kiloshantlar varje dag. Tog sammanlagt en halvtimme. Fan åh, kom igen nu!

Såg inget norrsken ikväll heller. Men jag har inte tappat hoppet, no no!

Elin har fått mig att lyssna på The Baseballs. Dom är riktigt nice alltså, gammelmusik av ny musik, lyssna:

The Baseballs - Umbrella


The Baseballs - Don't Cha


Nu blir det SITUPS, HANLTAR och sen en film! Godnatt.

The Cold Ones






Idag har jag kört i diket.

Vi var ute till Stallarna och fotade, sedan tänkte vi åka till Näs. Men när jag skulle parkera på sidan av vägen försvann vägen och det visade sig vara ett dike. Det var liksom spår där jag körde, som att någon kört där. Men antagligen är det en traktor och jag är medveten om att Saaben inte är en traktor. Ja, inte mycket att göra åt. Med knuffar hit och dit lyckades vi rubba bilen ett par meter bakåt, men den lutade ju ner i diket med hela högersidan och så starka var vi inte. Ringde världens bästa pappa som kom med monsterbilen (4-hjulsdriven) och räddade oss. Det gick på typ två sekunder. På vägen hem körde jag i mitten av vägen för att inte riskera att hamna i diket igen. Typ.

Blev inga wow-bilder, men jag är ganska nöjd med den första bildent. Ensilagebollarna ser så kalla och övergivna ut, The Cold Ones.

Har ätit lasagnerester från igår och är faktiskt lite piggare än i morse, woho. Får se om jag vinglar ut på skridskorna, annars finns det ju en dag imorgon också. Och flera dagar framåt. Tror jag ska fråga Erika om hon vill åka pulka med mig i veckan ^^ Blir så sugen varje gång jag ser Björnes Backar. Jag kan omöjligt fylla 20 nästa månad. Skulle mer tippa på 10.

Well well... See you later.

Skridskor.

Gissa vem som klev upp halv 8 och gick på en promenad i morse!?

Jo, det är faktiskt sant. Riktigt skönt var det också, men jag är så sjukt trött så jag får anstränga mig att hålla ögonen öppna just nu. Haha... Kommer garanterat somna tidigt ikväll, om jag inte somnar nu vill säga. Det är väldigt lockande att lägga sig på soffan och tuppa av en stund, men NEJ. Då kommer jag säkert sova alldeles för länge :P Tror att anledningen till min trötthet just nu är att jag duschade i skållhett vatten nyss...

Funderar på att åka skridskor idag, var väldans längesedan jag gjorde det. Vi har ju en plan 20 meter från proten så det är bara att dra ut :P Minns en gång när vi åkte skridskor på idrotten. Elin var och är inte den mest stabila tjejen på skrillor inte, har väl fått ett par hjärnskakningar... I alla fall så står jag ganska nära målet och spanar.. POFF BANG POM så ligger jag på isen och det visar sig att Elin the pro har kraschat in i mig. Love you, honey ^^

Ikväll ska vi till mamma och pappa och äta middag. Ska spana efter norrsken också, annars händer det inget mer spännande idag som det ser ut nu... Funderar dock på att göra någon sminkning, men vi får se ^^

Toooodels.

Stars.

Nej, mina vänner. Inget norrsken fanns att skåda ikväll. Men imorgon är en ny, förhoppningsvis stjärnklar kväll. Många stjärnor såg vi i alla fall, det är så coolt... Man står och stirrar upp i himlen och ju mer man tittar ju fler stjärnor ser man. Sedan är det nästan som att varenda centimeter av himlen är fylld av stjärnor. Kanske fröken Oliv ska bli rymdforskare? Hoho. Kommer ihåg när jag var liten, då hade jag en röd stjärnkikare. Jag tror att jag såg gropar i månen med den, hur coolt som helst.

Fikade hos mamma och pappa ikväll också. Mamma hade lagat sina mackor som är så fruktansvärt goda att jag skulle kunna leva på dom. Och så en stor kopp varm O'boy till det, mmmh... Vi fick med oss en påse mackor hem också :D

Nu ska jag lyssna på soundtracks från Avatar och bara njuta... Kanske blir en film också, får se vad jag orkar med.

James Horner - Becoming One Of The People Becoming One Whit Neytiri

Hängöga.



Dagens inköp... Hoho! OLIV lipsyl of course och så tänkte jag då testa saltvattenspray... Lovar att beräta hur det gick ;)

På samma öga som jag har den där finnen eller vad det nu är har ögonlocket svullnad upp lite och hänger lite... Använde ingen foundation och sånt idag, tycker att mitt ansikte kan få vila lite efter allt igår ;) Inte lätt.. Jaja, Dado och jag har lagat lasagn ikväll och nu sitter jag och jäser efter en alldeles för stor portion ^^

Känner mig astrött och seg, antagligen för att dygnet är upp och ner.. IGEN. Poop. Imorgon ska jag vakna senast 9 helt enkelt. Grr.

Katten och Oliven.




Tvångsmys med katten, haha. Hon ser bara lite plågad ut av blixten ;)

Dado ställde klockan på nio i morse, men inte vaknade jag av någon klocka? 11 klev jag upp och då hade Dado minsan klivit upp klockan nio... Väcka mig också kanske!? Haha. Ska snart ner på stan som sagt... Har jätteont i ryggen, hoppas att det går över för jag orkar inte med det just nu. Den har liksom hållt sig stabil ett bra tag nu :p

Well well... Jag drömde att jag såg norrsken inatt! Så nu är jag ännu mer motiverad att jaga ;) Lovar att rapportera om jag ser något!

Sovdags.

Har precis sett filmen Boot Camp. Basserad på verkligheten och en väldigt hemsk sådan. Men jag tyckte att filmen var väldigt seg, liksom det hände inte direkt något spännande. Men det faktum att det faktiskt förekommit på riktigt gör den absolut värd att se.

Nu börjar sockret gå ur mig och ögonen blir tyngre och tyngre. Tror att sängen blir nästa hållplats... Imorgon tänkte jag gå ner på stan och kolla läget. Ska kika på en saltvattenspray till håret, både Dado och jag vill ha en sån ;) Dado har fått en jäkla kalufs, vi kan kalla det ett projekt. Han ska spara ännu längre och se hur det blir ^^ Tycker att han är skitsöt i långt hår.

Näe, nu ska vi sova! Jag vill gosa in mig i täcket och bara känna hur sömnen kommer...

En sak förresten... Under ögonbrynet har jag en liten plupp som gör SVINONT, typ som att jag har en finne fast den syns inte. Kan dom växa inåt? Behöver bara nudda där så gör det sjukt ont. Knepigt. Kanske inte var så skonsamt för hyn att måla sig själv blå och sedan skrubba bort allt med Yes... Fast mina kinder mjukare än vanligt så jag vet inte.. Hm :P

Jaja, godnatt!

Blått, blått.



Less på min blå Avatar? ;) Ni får säkert se fler bilder, men det räcker med blått för idag va?

Dado ville fota mig. Så jag flätade mitt löshår och satte i det för lite effekt. Sedan gjorde han min kropp blå och förstorade ögon i Photoshop. Jag tycker att jag är yberhäftig, haha. Men nu är jag mitt vanliga jag, kan säga att det var ett helvete att tvätta bort! Shit alltså. Använde jättemycket Yes diskmedel, det där teatersminket satt som berg...

Var nere och köpte godis på Coop tidigare, hade tänkt ha det till någon film vi ska se men godiset är slut snart... Hm, fattar inte hur det gick till. Film blir det nog ändå, frågan är vilken. Det visar sig! Efter Avatar igår kommer nog inte många filmer mäta sig med den men jaja ;)

Om det fortsätter att vara stjärnklart under veckan ska jag ut på norrskensjakt på kvällarna. Tror inte att jag såg något norrsken under 2009 :( Tror faktiskt att senast var den 28 februari 2008, kvällen då jag träffade Dado och vi var rockin' on the dancefloor acting naughty.. ;) Då hade jag ridit lektion på Malle och skrittade av honom en sväng på vägen. Så såg jag det bekanta blågröna skimmret på himlen och trots att jag var stressad (jag skulle först hem till Fia som fyllde år och sedan hem och fixa mig för fest) gick jag till ett mörkare ställe för att kunna se bättre. Det är så... Fascinerande! Minns när Erika och jag gick på baksidan hos mamma och pappa och fick nästan kramp i nacken av att stå och stirra uppåt.

Vad händer annars då? Jag känner mig pigg. Tror att jag är sockerhög av godiset, jisses. Kommer nog inte somna inom de närmaste timmarna i alla fall ;) Hmm, jag känner mig pratglad. Tror jag ska ladda ner MSN, har inte haft det på månader nu :p Ja, det ska jag ta och göra.

Då blir väl du glad, Elin?

Na'vi Olivia.







Hehe... Jag tänkte faktiskt göra en mer diskret, kanske användbar, makeup. Men så tänkte jag vafan och gick lös! Jag har sminkat allt i ansiktet och det som är gjort med Lightroom/Photoshop är ögonen och läpparna. Jag är riktigt nöjd, det var rätt svårt att få till nyanser och så vidare.

Använde mig av:
- En liten "teatersminkpenna" som jag fick med till vampyrtänderna jag köpte på Coop under Halloween. Målade hela ansiktet och den räckte precis!
- En blå ögonskugga från min Coastal Scents palett. Eftersom teatersminket var lite kladdigt så fastnade skuggan bra. Använde den i hela ansiktet och mättade färgen ordentligt.
- Ritade strecken med en mörkare blå skugga.
- Hightlightade kindbenen, överläppen, näsan, hakan och ovanför ögonen. Eftersom den ljusare färgen gjorde fina nyanser i det andra blå använde jag highlightern mellan strecken för att ta fram dem.
- För att skapa intrycket av en bred näsa använde jag en ljusare skugga över hela näsan. Och från näsvingarna och upp till ögonen en mörkare skugga för att markera.
- Glittret skapades av små duttar samt streck av min glittereyeliner. Duttade lite med highlightern också.
- Läpparna målade jag blå och använde sedan en bronzig färg ovanpå. Använde den bronziga färgen under näsan också.

Söndag.

Muse - Supermassive Black Hole


Bra Oliv, du har lyckats vända på dygnet igen! Vaknade klockan 12 och har dåligt samvete. Imorgon ska jag ställa klockan så att jag kliver upp normal tid. Har i alla fall ätit "frukost" och plockat undan lite den senaste timmen. Nu sitter jag och lyssnar på musik, love love love. Låten ovanför är grym och är även ett soundtrack till Twilight, ni vet när dom spelar baseball?

Hade tänkt att fota idag, men nu missar jag ju när solen står högst igen... Men jag är ledig hela veckan så jag kan nog hinna ut en annan dag :P Och i veckan hoppas jag att de ringer från JC och säger att de fått in mina byxor.

Ska sminka mig med Avatar tema nu tror jag... Blir spännande, har inte riktigt bestämt mig hur jag ska gå till väga. Men det blir nog ballt ^^ Bilder kommer såklart!

Avatar.

Jag har sett en av världens bästa filmer ikväll. Åh. Vet inte vad jag ska skriva riktigt, men se den... Helt fantastisk.



Pics.







Happy.

Gårdagen var riktigt trevlig :) Jobbade 10:30-19, var så dött på stället så jag funderade på om jorden blivit utrotat under dagen... Shit alltså. Jag antar att ingen ville gå ut i det kalla vädret, inte ens köra bil. När jag äntligen kunde stämpla ut (vägrade gå hem tidigare trots att jag fick det, vill inte förlora en sekund ens!) pälsade jag på mig och började gå. Vid Lidl stannade en bil som visade sig vara Ida och jag fick skjuts av henne hem :D Tack!

Efter mat, dusch och så vidare tillbringade jag kvällen och större delen av natten hos Fia tillsammans med Sandra, Emma och Boba! Vi satt och babblade på om allt och inget. Ett härligt girltalk! Vi såg filmen Obsessed (har redan sett den men den är bra så jag hade inget emot att se den igen, blev lika frustrerad den här gången också :P) och vi hade en tanke på att kanske gå ner på krogen och dansa lite, men klockan blev helt plötsligt två så det sket ju sig. Får ta det en annan gång :D Emma och Boba drog lite senare men jag och Sandra stannade till strax innan 4, då var tant Oliv så trött att hon gäspade konstant hoho... Fattar inte hur klockan kunde bli så mycket, men har man kul så har man ^^




Fias katt har en fetisch för påsar...




I morse ringde mamma och väckte mig klockan 11, hon ville ha bilen. Våran bil startade inte igår så jag fick låna hennes... Så Dado och jag fick ju lov att slita upp oss och åka upp dit, passade på att äta frukost när vi var där. Rostat bröd med apelsinmarmelad, sååå gott! Och O'boy till det, har inte druckit det på jättelänge. Pappa hem med oss och bytte batteri på våran bil och nu startar den utan problem! Dado och jag åkte ut och fotade, men klockan hade blivit så pass mycket att den fina solen hade försvunnit... Vi åker nog ut imorgon också! Visar några bilder från idag sen..

Ikväll ska vi gå och se Avatar på bio, ska bli kul. Har hört mycket bra om den filmen!

Random.

Skulle ha jobbat till 18 men bytte med Ida så det blev 10-20 istället :) Alla timmar är mucho välkomna, försöker norpa åt mig så mycket jag kan genom att få andra att inse hur skööönt det är att komma hem lite tidigare ;) Haha. Det har varit en väldigt lugn dag men jag hann ändå inte bli uttråkad. Kände inte ens av att jag hade min rast 12:30-13:15 och jobbade nästan 7 timmar i streck efter det. Kallt har det dock varit! McDonald's, som annars är den varmaste och klibbigaste platsen på jorden, var idag så kall att jag hade kofta på mig hela dagen men ändå frusit. BRR!! Och fatta vad kallt det var att stå och ta bilar i driven! Måste ha sett hyfsat plågad ut då nästan alla frågade om jag frös i luckan, hehe jo...

Och nu ska jag bara beklaga mig lite här då... Ringde till JC i Birsta på min rast och en jättetrevlig tjej svarade. Byxorna hade kommit in igår och hon sa att minst ett par 31:or hade kommit men guess what!? De var SLUT! Jag tänkte ringa igår men jag glömde bort det. AHWHAAHAHHSSGAH! Men hon tog mitt namn och telefonnummer och sa att de skulle ringa när de kom in igen :) Hoppas att de kommer ihåg det. Jag borde ha frågat när ungefär de borde komma igen, så jag slipper fundera på om de har glömt bort mig :P Nåja.. Vi får se! Verkar som att 31 är en populär storlek, för det fanns gott om 29, 30 och 32... Jag kom i 30 utan problem, men jag såg jag lite ut som kassler, inte så sexy. Vi håller tummarna för att jag får mina älskade byxor snart, okey!?

Imorgon ska jag jobba 10:30-19 och sedan tror jag faktiskt att jag ska gå ut med Sandra och Sofia! Har inte hört så mycket än, men jag hoppas att det blir så! Vore skitkul :)


Haha, jag tror att min min beror på smaken av champagne... Uh, me not like.

 

Well, well. Ska duscha av mig lite snabbt och sedan blir det nog bedtime! Ska öbverdosera med nässpray också, man blir inte direkt friskare (har varit lite snuvig sedan nyår) av att stå i drag hela dagarna på jobbet. Have a nice night, höhö.


Twilight parodi.

Har hittat en jäkligt bra parodi på Twilight och New Moon. De är både roliga och väldigtvälgjorda, de är till exempel i Forks och spelar in det, använder Bellas pickup och så vidare. Dessutom är de flesta av skådespelarna väldigt lik de rikta! Ni måste titta, aah!



Colours of the Rainbow.






Kunde liksom inte välja en färg så då tog jag många färger :D Kanske inget man går ut med (som de flesta av mina makeups :P), fast den sista skulle jag kunna ha i alla fall. Nu ska jag laga min absoluta favoritmat - makaroner och falukorv! Har varit min favorit hur länge som helst. Man ska äta det med svartpeppar och ketchup... Och så ett (eller 10) glas mjölk till. Åh... Håller på att tina korven nu..

Jämarns vad jag uppdaterade idag då! :P

2009 lite kort.

1. Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
Oja! Jag flyttade hemifrån till exempel. Tog studenten osv... Skaffade katt!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga nyårslöften så :P

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar förra året?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Min fina mormor dog :(

5. Vilka länder besökte du?
Har bara befunnit mig i Sverige.

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Jag skulle vilja resa! Ska se till att det blir av, för jag måste ju flyga för första gången snart tycker man ;)

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Stutdenten definitivt!

8. Vad var dina största framgångar 2009?
Jag har äntligen accepterat mig själv, något jag kämpat med i många år. Det tycker jag är en framgång.

9. Största misstaget?
Att jag inte har umgåtts med mina fina vänner tillräckligt.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Fick mycket mer ont i ryggen än vad jag vanligtvis har och besökte osteopat, läkare och röntgen. Fick en slags "diagnos" men den gjorde inte mitt problem bättre :p Och under hösten var jag väldigt sjuk, har nog aldrig kännt mig så klen. Troligtvis svininfluensan.

11. Bästa köpet?
Oj, svårt! Vet faktiskt inte... Det är många olika saker liksom.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder tror jag.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, allt runt studenten var härligt!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
MGMT - Kids, Popoppitopp... Aahh!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och tror jag.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts mer med vänner, tränat och tagit hand om mig mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Slöat, hmm...

18. Hur tillbringade du julen?
I Karlstad med släkt!

19. Favoritprogram på TV?
Jag gillar SPCA på Animal Planet! Och Gossip Girl då, fast det ser jag på datorn :P

20. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hating is for loosers!

21. Bästa boken du läste år 2009?
Twilight serien, ohh jag ryser!

22. Största musikaliska upptäckten?
Jag ahr upptäckt så många låtar och lyssnat på så mycket musik att det inte går att uttala sig om :P

23. Något du önskade dig och fick?
En trippeltång, haha.

24. Något du önskade dig men inte fick? 
Ett par ridstövlar, en keyboard... Typ allt som stod på min önskelista ;)

25. Årets bästa film?
Jag älskar Twilight och New Moon. Men jag har sett MÅNGA bra filmer i år.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Tårtkalas med friends!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, det tror jag.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Oj, färgglad kanske.

29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, familj och Dado.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ehehehehe... Robert Pattinson..

31. Vem saknade du?
Elin, I miss you so much! Och mormor.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Det vet jag inte riktigt, men jag känner en hel hög med härliga människor!

Det får bli min årsresumé, orkar inte skriva om hela 2009 för det har hänt så mycket att jag kommer glömma hälften. :P

En låt som borde vara längre.

Robert Pattinson - Let Me Sign


Ohh
Ohh
Oh
She was standing there by
The broken tree
Her hands are all twisted
She's pointing at me
I was damned by light comin'
Out of her eyes she
Spoke with a voice that
Disrupted the sky
She said walk on over here
To the bitter shade
I will wrap you in my arms
And you'll know you've been saved
Let me sign
Let me sign

Mycket musik och grejer nu (och vampyrinspiration). Men är det bra så måste det dokumenteras. Den här låten ska man lyssna på med hörlurar med mycket hög volym. Och eftersom det är Robert Pattinson som sjunger får det mig att längta fruktansvärt mycket till i sommar då Eclipse kommer... 30 juni tror jag. Känns som en evighet just nu. Tror jag ska titta på Twilight senare. Och New Moon om jag hittar någon med okej kvalitet. Kanske ska läsa om alla böcker också, mmh.

Idag har jag varit riktigt seg, men det är ju trots allt "söndag" och då får man. Bakade en kladdkaka men insåg efter halva vägen att jag hade för lite mjöl och kakao, körde dock på ändå och den blev lite blek och degig höhö... Ätbar men inte alls lika god som den ska vara! Well well...

Maybe I'll be your vampire.

I got a little secret for ya
I never sleep when comes the night
But everytime I smack my fingers
I switch back into the light
My moon belong to your sun
Your fire is burning my mind
Is it love or is it lust
Something that I just can’t describe (ah)

When the cats come out the bats come out to playy Yeahh
In the morning after
The dawn is here, be gone be on your wayy Yeahh
In the morning after
When the cats come out the bats come out to playy Yeahh
In the morning after
The dawn is here, be gone be on your wayy Yeahh
In the morning after Dark

I need some REM
But I don't like sleeping alone
So come and pick me up as
Soon as you put down the phone
I wanna get into trouble
Later you'll carry me home
I wanna go undercover
I just wanna rattle your bones
Yes I'm the one and only
But I'm notthe only one
So lets work overtime on this
Sh*t and dance with the sub
Maybe we can start over yet
Maybe we can run this town
Maybe I'll be your vampire
We can figure it out



Hahaha.

Dado och jag var ute och lekte i snön den 1a...


Tuesday.

Timbaland ft. Nelly Furtado & SoShy - Morning After Dark


Bäst just nu!

Idag har varit en produktiv dag, faktiskt. Trodde inte det när vi vaknade runt 11:30, när jag vaknar så sent brukar jag bli seg hela dagen... Men Dado satte sig och gick igenom en megahög med kvitton, räkningar osv och jag började torka ur kylskåpet, städskåpet och skafferiet. Det behövdes, usch vad äckligt det är när man ser saker på nära håll! Men det blev jättefint och jag har rensat ut en hel del som legat och skräpat i skåpen... Vi åkte och handlade och drog sedan till mamma och pappa, där fick vi chili con carne ^^ Såg en film också, den var bra men kommer inte ihåg vad den hette.

Har på min min nya älskade skjorta, är den inte hur fin som helst? :D Och Dado fick våga mitt hår med trippeltången, tyckte att han gjorde ett bra jobb. Ska testa den lite mer och jag hoppas att jag blir nöjd med den.





Sorry.

Jag har liksom inte haft någon ork eller lust att uppdatera som ni kanske har märkt... Men till veckan lovar jag att skärpa mig, ska fräscha upp bloggen - nytt år ny design - och komma igång :) Men jag lever i alla fall, är lite snuvig men jag tror det börjar ge sig. Jobbar och står i på Donken, "ser fram emot" februari/mars då jag får 75 procent! Ikväll stängde jag kök och det sög ***. Andra gången jag stänger kök och någon verkar förvänta sig att jag ska klara allt helt flytande, taskigt tycker jag.

Det känns nu som att jag har jättemycket att skriva om! Men jag borde sova nu, är jättetrött. Klev upp vid 8 idag och åkte till Birsta med mamma och Dado. Köpte en helt underbart fin skjorta på Carlings och så fick jag en trippeltång av Dado - en tidig födelsedagspresent ;) Och så skulle jag byta ett par jättesnygga byxor som jag köpte på JC i Karlstad, använde dom två gånger och så hittade jag ett yttepyttelitet hål på insidan av låret. Tyget är ganska tunnt så risken var ju stor att det skulle bli ett större hål så jag ville inte riskera det. Det låg tre buntar med sådana byxor på JC i Birsta, men inte EN ENDA i min storlek! Jag höll på att smälla av. Han som jobbade ringde till Karlstad och frågade om de hade några som de kunde skicka, men de hade inte heller något par i den storleken!!!! GAHHH. Jag hittar väldigt sällan (typ aldrig) byxor som sitter riktigt bra, men de här satt som en smäck! AVSHAJHAGHDSAJAJAH. Men han sa i alla fall att det kommer in fler såna brallor då och då, så jag ska ringa till veckan och höra. Eller, jag ska tjata varje dag om det så ska behövas. JAG MÅSTE HA DOM BYXORNA! Kanske kan ringa runt till varenda JC i hela Sverige... Det borde ju gå? Jaja, det var dagens i-landsproblem.

Nu blev det ju en massa skrivande och berättande här... Hmm, har svårt att sluta när jag väl sätter igång :P På Nyår hade jag inga planer alls förens på Nyårsafton, då blev jag bjuden till Sandra där även Fia, Ida, Veronica och Jennie var! Vi fick god mat och hade flamsigt roligt, skrattade så att tårarna sprutade nästan... Sjöng (skrek) lite SingStar med ABBA och skålade champagne (uhh) på tolvslaget! Jag hade verkligen jättekul :)

Och Prada klarade sig fint hos Fia, tror hon trivdes alldels förträffligt ^^ Kissarna hade lekt och verkade komma mer överrens, blev väl lite fräsande ibland också men de kunde ju som sagt leka :P När hon kom hem var hon dock jättekonstig, lät hur mycket som helst och var jättegosig... Och så skrek hon på nätterna så att jag vaknade och blev pissed... Så kom Dado på att hon löper! Blev helt till sig om man tog henne på rumpan och var ett riktigt pain in the ass ett tag. Men nu har det "gått över" och jag hoppas det dröjer till nästa gång... Vi kommer nog sterilisera henne senare, för en skrikande katt orkar jag inte med... :P

Jag har jättemånga bilder att ladda upp också, men har ingen lust med det just nu så det får jag fixa sedan. Det är bilder från jul, nyår, lite egopics på mig och så vidare... Ja, ni lär ju märka när det kommer :P

Nu ska fröken Oliv sova så hoppas vi på att jag skriver en rad imorgon ;D

Godnatt.

Bjuder på en knasig bild från Nyår ;)

RSS 2.0